Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (769. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
27.788
Cevap
556
Favori
1.823.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 767768769770771
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    anladım hocam teşekkür ederim. her ürünün kendine göre artıları ve eksileri mevcut. kullanıcı kendisi karar vermesi önemli ama teknik detaylara sizler hakimsiniz.
  • 11.11 de aldığım f3 hala kargoya verilmedi aynı yazı duruyor "müşteri hizmetleri ile iletişime geçin"canlı destek yazıyorum bakıyoruz felan diyorlar ilgilenen yok mailde de attım ama nafile ne iş yapar bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • plexus_09 kullanıcısına yanıt
    TV box almak isteyen bir kişi önce hangi aksesuarları kullanacağına ve bu aksesuarların performansı önemli.

Varsayalım ki ethernet ile kullanım durumu yok. Modemi Dual bandı destekliyormu buna bakacak ve sonra Dual Bant destekli kutu bakacak.
    Daha sonra modemin kutuya uzaklığına bakacak arada duvar engel var mı bunlar WIFI performansını etkileyen kriterler.

BT kullanımı önemliyse BT performansı iyi cihazı seçecek.

Çok önemliyse android ya da IOS kullanımına göre ekran yansıtma için miracast ya da airplay varmı inceleyecek.

Teknik detaylarda da fazla ayrıntıya inmeye gerek yok. Amlogic bileşenlerinin ses ve görüntü kalitesinde üsütnlüğü var.

Diyelim ki ücretli IP TV seyredilecek. Cihaz ne kadar güçlü olursa olsun yayını veren server ın hızına bağlı olarak hız alır.
    Kanal geçişlerindeki hız 1/4 ile 4 saniye arasında değişir.
  • Arkadaslar a95 x f3 almistim geri odemeye basvur diye geri dönmüş sipariş bu nedir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lys_ksm L kullanıcısına yanıt
    Aynı banada yazmış ben bekleyecem dedim 1 hafta.. ama hala satış yapıyor şerefsiz

• Mizan23 kullanıcısına yanıt
    O kadar bekledik kararsiz kaldik tamam bu is deyip aldik parayi iade iste diyor ne sacmalik yahu

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    kozmetik durumları ikinci planda elbette ama bazı kullanıcılar için ön planda olabiliyor.

örneğin n5 max x3 cihazı için wi-fi: WIFI: 2.4GHz/5GHz IEEE 802.11a/b/g/n

a95x f3 için wi fi: WIFI: IEEE 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G/5GH

bu internet hız farkını nasıl etkiler?

mini-a'ların wi-fi performansı baya övülüyor sanırım. dual bat destekli kutular hangileri sizin önereceğiniz?
    Sorma aynı bende bayağı araştırdım sonunda verdik siparişi olana bak.
    İngilizce de yok ki Google dan çeviri ile bayağı giydirdim ama bakıyoruz deyip duruyorlar.
    Bizim argolari anlasalar neler neler diyecem de,elin Çinli sine lan olum akıllı ol desen nolcak demesen nolcak

Bana destek ekibimiz siparisinizi hazirlamak icin buyuk caba sarfediyor destek ekibimizden mail bekleyin felan diyor.

• plexus_09 kullanıcısına yanıt
    Android Tv Box için tavsiye.

Çoklu giriş ve çoklu çıkış, MIMo adı verilen bir ek protokol ile IEEE 802.11n‘de 2.4 GHz ile 5.0 GHz frekanslarının aynı anda kullanımını sağlıyor. MIMo teknolojisi, 802.11n için iletilecek olan verileri parçalara ayırarak farklı antenler vasıtası ile karşı tarafa iletilmesini sağlamakta. Farklı antenler üzerinde gönderilen bilgiler, karşı tarafta yine farklı antenler üzerinde alınarak birleştiriliyor. Gönderilen veriler, cisimler üzerinde yansıyarak defalarca ulaşır. MIMo teknoloji, bunu kullanıp işaretleri güçlendirerek daha uzun mesafelerde iletim sağlamayı başardı. 802.11n standardının veri iletim hızı 130 Mpbs seviyesinde. Bu hız bazı durumlarda 600 Mpbs kadar ulaşabilmekte. Kapalı alanlarda 70 metre, açık alanlarda 250 metre kapsama alanı sunabiliyor. 802.11n standardının, diğer standartlarla uyumlu çalışabiliyor olması da büyük bir kitleye hitap etmesine yol açıyor.

Sadece 5.0 Ghz frekansında çalışan ve yeni bir standart olan 802.11ac, 1.3 Gbit/sn veri transfer hızına ulaşabilmektedir. Şu anda kullanım açısından çok yaygın olmamakla birlikte, bu standarda sahip cihazların fiyatları diğerlerine göre yüksek.

Son olarak 6.nesil WIFI 6 802.11 ax duyuruldu. ac den farklı olarak çok kullanıcılı MIMO (MU-MIMO) ve yüksek bant genişlikli veri kanalları için daha fazla alan sunan 5GHz bandında çok daha verimli bir çalışma söz konusu. Ayrıca 2.4 ve 5 G bantlarını destekliyor.

4. jenerasyon 802.11n standardı şimdilik yeterli. Hangi nesilde olursa olsun 5G bant hem daha geniş band hem de hız sunuyor.
    Bu nedenle WIFI kullanımında 5G bandı özellikle tercih edilmeli.

minilerin daha çok ethernet performansları yüksek. WIFI performansları da iyi.

• kartalim2551 K kullanıcısına yanıt
    Tr de fiat 350 tl.

• RK 3318 çipsetli kutulara hiç bulaşmayın. RK 3328 çipsetli cihazlar varken 3338, 3368 gibi çipsetler beklerken 3318 çipseti neden çıkartırlar anlayabilmiş değilim. Fiyatı uygun olabilir fakat alan bir kişi niye daha güçlü donanıma sahip bir box almadım diye pişmanlık duyabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 20 Kasım 2019; 0:38:55 >
    ayrıntılı bilgi için teşekkür ederim hocam.fayda sağladım.
    Simsi tekrar konustum 21 kasimdan once gondermeye calisiyoruz dediler.

• Merhaba , A95x R3 cihazın inceleme videomu bilgilerinize sunarım..

Banada 2 güne gönderilecek dedi ama nerede
    Benim aldığım ilan bu sizinki hangisi
    [TRY268.83 23% OFF]A95X F3 Amlogic S905X3 4GB RAM 32GB ROM 5G WIFI bluetooth 4.0 Android 9.0 4K 8K TV Kutu, 64 RGB Işık ile Ev Ses & Görüntü Sistemleri from Elektronik on banggood.com
    banggood.app.link
    [TRY268.83 23% OFF]A95X F3 Amlogic S905X3 4GB RAM 32GB ROM 5G WIFI bluetooth 4.0 Android 9.0 4K 8K TV Kutu, 64 RGB Işık ile Ev Ses & Görüntü Sistemleri from Elektronik on banggood.com
    https://banggood.app.link/MU0xnnizK1

• Android Tv Box için tavsiye.

Beelink GT1 MINI Netfilix Ekran çözünürlülüğü..

49" tv de düşük geleceğini sanmama rağmen, film görüntüleri gayet güzel..
    1 tane film izledim öncesinde de baya kurcaladım hiç ısınma yapmadı..
    3.kattaki modemi full çekiyor.. hız testinde tam hızı veriyor.. Buna gerçekden çok şaşırdım..
    İlk wifi açtığımda full çektiğini görünce, Sadece gösteriyor/uydurmadır çin malı bağlanmaz bile diye içimden geçdi açıkcası.. bunu bende beklemiyorum..
    Samsung A7 2018 telefonum 3 diş çekiyor..
    başarılı cihaz tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo3182 -- 19 Kasım 2019; 22:36:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

TT nin keyfine kalmış bir durum fakat yakın bir gelecekte İnt. hızları 100 m.bit in üzerine çıkacak.
    O zaman G.bit LAN çok gerekli olacak. Yapılan testlerde mini ethernet hızında zirvede.
    N S Tv yi falan hepsini geçiyor. Bu da oldukça şaşırtıcı. WIFI performansı da iyi.

Bir tv box için yazılım ve desteği çok önemli.
    Beelink i üreten AZW firması geliştiricilerden daha çok faydalanmak için ödüllü yarışmalar açıyor ve
    serbest android geliştiricilerle işbirliği yapıyor.

GT1 mini ler üzerinden gidecek olursak, topiğine bir göz atın kullanıcı kaynaklı sorunlardan başka
    ne kadar sorun var. Sorunsuz cihaz yok, birkaç arızalı ürün ya da sorun çıkmış olabilir.
    Mini ilk çıktığında bir, iki hafta içinde güncelleme verip sorunları çözdüler.

A95X lerde yazılım desteği çok zayıf ve bu konu şikayet ediliyor.

Donanım bileşenlerinin ve malzeme kalitesi de çok önemli. Kalitesiz adaptörden brick olan kutular da gördük.
    Mini de LPDDR4 ram kullanılması başlı başına bir üstünlük.

LPDDR4 ram düşük güç tüketimine sahişp ve ısı kontolü özelliği ile cihaz ısısını takip ediyor ve stabiliteyi sağlıyor.
    Ayrıca az da olsa performans artışı sağlıyor.

Beelink kalitesini her şekilde hissettiriyor.

Aradaki fiyat farkını verip GT1 mini almaya değer.
    Almışken mini-A ya yönelmek daha mantıklı olur.
    NETFLIX 4K desteği kesilmezse 2. elde de prim yapar.
    Beelink'in kalitesiyle ilgili mesajları okumuştum ama benim bütçemi aşıyordu. O yüzden de önceki mesajımda bahsettiğim gibi Magicsee N5 Max X3'e yönelmiştim. Ama önceden okuduğum mesajların üstüne sizin bu mesajınız da gelince "Zaten elimde düzgün çalışan bir cihaz var; bari biraz daha para ayarlayıp ve indirim fırsatı kollayıp Beelink GT1 Mini-2 alayım. Böylece hem S905X3'li hem DDR4'lü hem de Android 9'lu ve kaliteli bir cihazım olsun ki uzun süre kafam rahat etsin" düşüncesine yöneldim. Black Friday ve Cyber Monday zamanlarında iyi bir indirim yakalarsam güzel olacak. Bu arada, gümrük sigortasından faydalanmak için Banggood'dan almayı düşünüyorum ama orada GT1 Mini-2 henüz yok. Tabii ki Mini-2 şart değil ama daha güncel bir cihaz olması beni cezbediyor. Olmadı, güzel bir indirim de yakalarsam biraz riske girip Aliexpress'ten alabilirim. Sanırım acele etmemek en iyi seçim olacak.

Benimde ayni hocam ben bugun gorustum 9 is gunu yani 21 kasima kadar gondermek icin ugrasiyoruz merak etmeyin dedi. Bakalim artik.

Üstad,
    Ethernet le kullanılacak, İpTV amaçlı, Türkiye'den alınabilecek, uygun fiyatlı senin önerin nedir? Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 767768769770771
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.