Bildirim
Android Tv Box için tavsiye. (767. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
hocam aliexpress'te de fiyatlar çok düşük değil. arada 30-35 TL gibi bir fark var vergi olayı için değmez bence.
aliexpress'te sadece kumada ile birlikte de alınabiliyor.
neyse bir kaç gün bekleyeyim diyorum ama banggood müşteri temsilcileri robot gibi hep aynı otomatik mesajları atıyorlar ve bilgileri yok çok fazla gibi geldi bana.
bir de bu cihazın üreticisi kim acaba yani banggood'da satılanların. aliexpress'te bir sürü farklı üretici var . -
hocam sorun yaşadığını cservice@banggood.com ve mservice@banggood.com adreslerine iletiver.quote:
Orijinalden alıntı: plexus_09
hocam aliexpress'te de fiyatlar çok düşük değil. arada 30-35 TL gibi bir fark var vergi olayı için değmez bence.
aliexpress'te sadece kumada ile birlikte de alınabiliyor.
neyse bir kaç gün bekleyeyim diyorum ama banggood müşteri temsilcileri robot gibi hep aynı otomatik mesajları atıyorlar ve bilgileri yok çok fazla gibi geldi bana.
bir de bu cihazın üreticisi kim acaba yani banggood'da satılanların. aliexpress'te bir sürü farklı üretici var .
daha etkili olacağını düşünüyorum.
maillerine dönüş yaptıktan sonra mı nedir 2 ürünü de kargoya verdiler takip no çıktı şimdi de bilgi güncellenmesini bekliyorum black friday den önce gümrüğe ulaşırsa güzel olur..
-
hayırlı olsun hocam aldığınız ürün tx3 ün s905x3 işlemcili olan mı? çünkü tx3'ün bir kaç modeli var sanırım. ne kadar zamanda geldi? -
size de sanırım benzer şeyler söylediler.
iletişimlerini beğenmedim ama maille daha bilgili insanlara ulaşabiliriz İnşallah. teşekkür ederim yorumunuz için. -
Tamam hocam çok teşekkürler. Vergi sigortasının yanısıra nakliye sigortasını da yaptırmak faydalı olacaktır sanırım.quote:
Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi
Evet bunu alabilirsiniz, vergi sigortasini ekleneyi unutmayin.
Alıntıları Göster -
Gümrük sigortası yaptırmıştım. Ucuz fatura falan istemedim. Normal fatura ile geldi. Şansıma 6,5 lira vergi ve 8 lira sunum ücreti çıkmış. Ben bişey yapmadım. Yüksek çıksaydı sigortadan alacaktım, ama şimdi sigorta başvurusu bile yapmayacağım. -
Geleceğe de yatırım yapmak anlamında bu king cihazlarından birini tercih etmek doğru olacak sanırım. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.quote:
Orijinalden alıntı: GuGuuuK
Maddi durmunuz elveriyorsa King yada king pro almanızı tavsiye ederim.
Android için alına bilecek en güçlü çip s622x
HDR10+ desteği var, gelecek için önemli bir kazanım. (coreelec ile)
Çip olarak yakın gelecekte daha iyi çip göremeyeceğiz, bir sene içinde Rockchip'in 2020-21 gibi yeni cip çalışması var ama tam belirlenmiş bir çıkış tarihi yok.
Kısaca şuan paranın alabileceği en iyi çip s622x (çin çipleri arasında)
Benim önerim yazılma haşır neşirseniz Odroid N2, Herşey hazır olsun diyorsanız And. Box King'ten yana tercihim olur. King Pro'nun aman aman fark yaratacğını düşünmüyorum, Arasında tercih yapacak olsam F/P olarak King'ten yana olurdum.
-
Üstadım, keşke karşılaştırma yapabilecek kadar bilgim olsaydı. Ben ancak hangisini sevdiğimi yazabilirim. 6 aydır kullandığım Tanix TX5'i daha yeni yeni çözmeye başladım. -
Bu kategoride değil, genel olarak yaşadığım tecrübelere dayanarak artık ucuz mal almamaya karar verdim. Ucuza kaçınca mutlaka eninde sonunda aslında daha pahalıya kaçmış oluyoruz birçok şeyde. Kısa zamanda bozulur tekrar al, beğenmezsin tekrar al vs...quote:
Orijinalden alıntı: Limanyakan
Cevap vermişler de bende birşeyler yazayım.
GT1 mini-A ile PUB-G, Kombat , Aspalt8 vb. gibi oyunlar sorunsuz oynanabilir.
KING modelleriyle PUB-G yüksek ayarlarda oynanabiliyor.
GT1 mini-A da s905X2 CPU ve MALI G31 GPU varken
KINGlerde s922X CPu ve altı çekirdekli MALI G52 GPU var.
mini-A nın antutusu 60K civarında iken
miki nin yaptığı testte KING 128K antutu verdi.
Aradaki fiyat farkını hakeden cihazlar.
Bütçe sorunu yoksa KING pro ya bakın.
Hani bir İngiliz atasözü vardır; "Ucuz mal alacak kadar zengin değilim." diye olabildiğince, tabii imkanlar çerçevesinde bunu uygulamaya çalışıyorum.
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim hocam. Sanırım şartları zorlayıp king pro siparişini vereceğim ama şu Black Friday'i bekleyeceğim. Eğer iyi de bir indirim olursa tadından yenmez. Geç kalsa da teslimat tarihi olarak çok acelem yok. Yeterki geç de olsa elime ulaşsın
-
Evet s905x3 işlemcili, 4/64 GB. -
Aliexpress te sorun çıkaran cihazlarda satılabiliyor.
Banggood ta satılan cihazların üreticisini öğrenmek için ısrarlı bir şekilde sormak gerekiyor.
Genel olarak Banggood da satılan cihazlarda sorun yaşanmadığı şeklinde bir gözlemim var. -
Arkadaşlar youtube, netflix vb. platformlarda 1080p video izlemek için ne tavsiye edersiniz? Ne kadar ucuz o kadar iyi olur. Izlerken donma kasma sesin geriden takip etmesi gibi durumlar olmasın yeter.
Edit:HDR10 vs gibi özellikler aramiyorum.
Belki cihaza film indirip de izlenebilir. Yine 1080p
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saasc -- 18 Kasım 2019; 17:59:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teknik karşılaştırma demedim, kullanıcı deneyiminden bahsediyorum. Hangisi daha kullanışlı, konforlu bunları yazarsınız. -
www.banggood.com
A95X F3 Hava S905X3 2 GB RAM 16GB ROM 5G WIFI bluetooth 4.0 Android 9.0 4 K 8 K TV Kutu 6 RGB Işık ile Ev Ses & Görüntü Sistemleri from Elektronik on banggood.comhttps://www.banggood.com/tr/A95X-F3-Air-S905X3-2GB-RAM-16GB-ROM-5G-WIFI-bluetooth-4_0-Android-9_0-4K-8K-TV-Box-with-6-RGB-Light-p-1587022.html?rmmds=search&ID=533601&cur_warehouse=CN
Uzakdoğu ürünlerinde NETFLIX SD.
Sadece NETFLIX ve YOUtube kullanılacaksa ROKU express olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 18 Kasım 2019; 18:13:46 >
-
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Evet bilinen tüm popüler uygulamalar var ve sorunsuz.
Ben televizyonu sadece iptv ve bilgisayar bağlantısı yaparak oyun amaçlı kullanıyorum. Dsmart go ve Smart IPTV,SSIPTV, OTTplayer gibi en çok tercih edilen oynatıcılar ile birlikte bir de SMART STB var. Geçen yıl kullandığım server uzaktan aktifleştirmişti. Normalde 30 euro verip satın almak gerekiyor.
IP tv konusunda çok iyi diyebilirim.
Webos'u deneyimleseniz muhtemelen bir daha Android tv box kullanmayabilirsiniz. :) -
Roku çok pahalıymış. 400tl beni baya aşar. 200tlyi geçemem galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkesin sevdiği, alıştığı ve kolay kullanım olarak gördüğü ürünler var.
Oturma odamda LG var Webos.
Çalışma odamda Samsung Tizen.
Salonda Android Sony, ayrıca Android boxlarım var.
Benim kullanımıma android uyuyor.
Kolay ve elimin altında binlerce uygulama.
Cihaz jet gibi takılma, kasma yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X