Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (766. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.785
Cevap
556
Favori
1.822.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 764765766767768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Demek ki tv, hibrid tv box gibi. TKGS özelliği var mı yoksa kanallar gittiği zaman frekansları mı girmek gerekiyor.
    Aptoide gibi başka mağazalardan uygulama yüklenebiliyor mu yoksa buna gerek kalmıyor mu.
  • TGKS özellikli 4K uydu alıcı var ve kanal geçişleri makul derecede. Kendi uygulama mağazası var, haricen uygulama yüklenmiyor ama ruslar ona da çözüm bulmuşlar. WiFi DNS ayarlarını değiştirip AccuWeather yada megogo gibi aplikasyonları açınca onların yönlendirdiği uygulama açılıyor.

Bu da mağaza

tr.lgappstv.com
    LG CONTENT STORE
    https://tr.lgappstv.com/main

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Evet bu cihaz. Beelink GT1 mini-A

sahibinden.com ürünü teslim almadan ödeme yapmayın, kaparo vermeyin diyor.
    Aynı satıcıda 70 Tl farkla taksitli satış seçeneği de var.

Bir bakış açısına göre yurtdışından almak daha güvenli ve ayrıca hesaplı.

Üstelik 4/64 özellikli.
    https://tr.banggood.com/Beelink-GT-MINI-A-S905X2-4GB-DDR4-64GB-5G-WIFI-bluetooth-4_0-ITV8_0-4K-HDR-10-VP9-H_265-TV-Box-Support-Voice-Remote-Control-HD-Netflix-4K-Youtube-p-1453934.html?rmmds=search&ID=43103&cur_warehouse=CN
    Anladım hocam çok teşekkürler.

Bir sorum daha olacak. GT King ile GT1 mini-A arasında yaklaşık 200 TL fark var. GT King bu 200 TL'lik farka değer mi ? Yani özellik anlamında gerçekten o kadar üstün mü ? Evet üstün derseniz King siparişini vereceğim

www.banggood.com
    Beelink GT KRAL Amlogic S922X 4 GB DDR4 RAM 64GB ROM 1000 M LAN 5G WIFI bluetooth 4.2 Android 9,0 4 K TV Kutu Ev Ses & Görüntü Sistemleri from Elektronik on banggood.com
    https://tr.banggood.com/Beelink-GT-KING-Amlogic-S922X-4GB-DDR4-RAM-64GB-ROM-1000M-LAN-5G-WIFI-bluetooth-4_2-Android-9_0-4K-TV-Box-p-1477422.html?rmmds=search&ID=533601&cur_warehouse=CN

www.banggood.com
    Beelink GT MINI-A S905X2 4 GB DDR4 64GB 5G WIFI bluetooth 4.0 ITV8.0 4 K HDR 10 VP9 H.265 TV Kutu Destek Sesi Uzakdan Kumanda HD Netflix 4 K Youtube Ev Ses & Görüntü Sistemleri from Elektronik on banggood.com
    https://tr.banggood.com/Beelink-GT-MINI-A-S905X2-4GB-DDR4-64GB-5G-WIFI-bluetooth-4_0-ITV8_0-4K-HDR-10-VP9-H_265-TV-Box-Support-Voice-Remote-Control-HD-Netflix-4K-Youtube-p-1453934.html?utm_content=bgtr&p=WC200434818915201906&ID=43103&cur_warehouse=CN

• quote:

Orijinalden alıntı: EricCartman

Anladım hocam çok teşekkürler.

Bir sorum daha olacak. GT King ile GT1 mini-A arasında yaklaşık 200 TL fark var. GT King bu 200 TL'lik farka değer mi ? Yani özellik anlamında gerçekten o kadar üstün mü ? Evet üstün derseniz King siparişini vereceğim

https://tr.banggood.com/Beelink-GT-KING-Amlogic-S922X-4GB-DDR4-RAM-64GB-ROM-1000M-LAN-5G-WIFI-bluetooth-4_2-Android-9_0-4K-TV-Box-p-1477422.html?rmmds=search&ID=533601&cur_warehouse=CN

https://tr.banggood.com/Beelink-GT-MINI-A-S905X2-4GB-DDR4-64GB-5G-WIFI-bluetooth-4_0-ITV8_0-4K-HDR-10-VP9-H_265-TV-Box-Support-Voice-Remote-Control-HD-Netflix-4K-Youtube-p-1453934.html?utm_content=bgtr&p=WC200434818915201906&ID=43103&cur_warehouse=CN

Alıntıları Göster
    Oyun oynamiyacaksaniz mini A gayet yeterli bir cihaz wifi ve etherneti cok guclu, Atv rom yuklu ve garanti olmasada su an icin netflix 4k aciyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi

Oyun oynamiyacaksaniz mini A gayet yeterli bir cihaz wifi ve etherneti cok guclu, Atv rom yuklu ve garanti olmasada su an icin netflix 4k aciyor.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler cevabınız için.

Oyun da oynarız aslında. Ufak bir oğlum var, takılabiliriz beraber

King netflix'i 4k açamıyor mu ? Netflix çok önemli değil de Youtube'u 4k açabiliyor mu acaba ?

• sessizgece-72 S kullanıcısına yanıt
    Ben Konyadaki mağazadan almıştım 2 sene önce 49 inch. ekranda çizgiler oluşmaya başladı. garantisi bitmeden servis geldi ve ürünün fabrika hatalı olduğu ve değiştirilmesi gerektiği söylenildi. vatan bilgisayar Konya şubesinden gidip tekrar aynı ücret üzerinden hatta yeni model değişim yapıldı.
  • quote:

Teşekkürler cevabınız için.

Oyun da oynarız aslında. Ufak bir oğlum var, takılabiliriz beraber

King netflix'i 4k açamıyor mu ? Netflix çok önemli değil de Youtube'u 4k açabiliyor mu acaba ?

Alıntıları Göster
    2 modelde youtube 4K acar ama king etherneti problemli olabilir. Biraz daha pahali olan king pro da olabilir.

• İçine telefondaki gibi marketten uygulama yüklenebilen android boxlar var mı?

Sormamın sebebi Beinconnect'i kullanabilmek istiyorum.
  • HAAltuntas kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Tanix TX5 Max kullanıyorum, cihaza telefon gibi uygulama yükleniyor. Play Store'dan bein connect kurdum ve üyelik aldım sorunsuz kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theburakx -- 18 Kasım 2019; 12:24:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HAAltuntas kullanıcısına yanıt
    Tüm android tv boxlarda uygulama yüklenebilir. Ancak bazıları (örn. mi box) Google sertifikalı olduğundan tv uyumlu uydulamaları kendi store undan yüklenebilir. Google sertifikası olmayan cihazlara da store olmadığından kendiniz kurulum dosyalarını (apk) bulup yükleyebilirsiniz.

Beinconnect'in de apk'sı var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi

2 modelde youtube 4K acar ama king etherneti problemli olabilir. Biraz daha pahali olan king pro da olabilir.

Alıntıları Göster
    Anladım, peki teşekkür ederim hocam.

Aşağıdaki ürünü almak gerekiyor o halde. Gt king pro ;

www.banggood.com
    Beelink GT-King Pro S922X-H 4 GB DDR4 64GB 5G WIFI 1000 M LAN bluetooth 4.1 Android 9.0 Ses Kontrolü TV Kutu Destek HDD DTS LISTEN HIFI Kayıpsız Müzik Ev Ses & Görüntü Sistemleri from Elektronik on banggood.com
    https://tr.banggood.com/Beelink-GT-King-Pro-S922X-H-4GB-DDR4-64GB-5G-WIFI-1000M-LAN-bluetooth-4_1-Android-9_0-Voice-Control-TV-Box-Support-HDD-DTS-LISTEN-HIFI-Lossless-Music-p-1577991.html?rmmds=search&ID=43103&cur_warehouse=CN

• quote:

Anladım, peki teşekkür ederim hocam.

Aşağıdaki ürünü almak gerekiyor o halde. Gt king pro ;

https://tr.banggood.com/Beelink-GT-King-Pro-S922X-H-4GB-DDR4-64GB-5G-WIFI-1000M-LAN-bluetooth-4_1-Android-9_0-Voice-Control-TV-Box-Support-HDD-DTS-LISTEN-HIFI-Lossless-Music-p-1577991.html?rmmds=search&ID=43103&cur_warehouse=CN

Alıntıları Göster
    Evet bunu alabilirsiniz, vergi sigortasini ekleneyi unutmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 18 Kasım 2019; 15:30:12 >

• Banggood'dan ısmarladığım Tanix TX3 4/64 GB TvBox, 15 TL gümrükle bugün elime ulaştı. Evde Tanix TX5 kullanan biri olarak cihaz biraz problemli gibi geldi. Ancak, speedtest yapınca internette bir problem olduğunu gördüm. Download ve upload 1 mips civarında görünüyor. İnternet normale dönünce inşallah toparlar.
    Bu arada aşka geldim, bir adet de A95X F3 ısmarladım.
  • EricCartman kullanıcısına yanıt
    Maddi durmunuz elveriyorsa King yada king pro almanızı tavsiye ederim.

Android için alına bilecek en güçlü çip s622x
    HDR10+ desteği var, gelecek için önemli bir kazanım. (coreelec ile)

Çip olarak yakın gelecekte daha iyi çip göremeyeceğiz, bir sene içinde Rockchip'in 2020-21 gibi yeni cip çalışması var ama tam belirlenmiş bir çıkış tarihi yok.

Kısaca şuan paranın alabileceği en iyi çip s622x (çin çipleri arasında)

Benim önerim yazılma haşır neşirseniz Odroid N2, Herşey hazır olsun diyorsanız And. Box King'ten yana tercihim olur. King Pro'nun aman aman fark yaratacğını düşünmüyorum, Arasında tercih yapacak olsam F/P olarak King'ten yana olurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuGuuuK -- 18 Kasım 2019; 16:14:15 >
  • Arkadaşlar merhaba bir sorum var,

İptvyi laptoptan açıp hdmi ile tvye bağlamakla, bir tv box alıp iptvyi onunla tvye aktarmak arasında tvdeki görüntü kalitesi ve çözünürlük açısından bir fark olur mu?

• dolcia kullanıcısına yanıt
    Yok. Hatta Laptopun (donanımına göre) daha iyi olabilir.
  • yetki Y kullanıcısına yanıt
    Cihazınız hayırlı olsun. Gümrük bu kadar nasıl düşük çıkabildi, sakıncası yoksa paylaşabilir misiniz. Ben de Aliexpress'ten Beelimk gt1 mini 2 ciha aldım. Kargo takipte ciha yola çıktı olarak görünüyor şu anda ve ürün üzerinde 30 dolar etiket olacak ancak şu anda vergi ne kadar çıkacak merakla bekliyorum. Teşekkür ederim. Cihazınız tekrar hayırlı olsun.
  • EricCartman kullanıcısına yanıt
    Cevap vermişler de bende birşeyler yazayım.

GT1 mini-A ile PUB-G, Kombat , Aspalt8 vb. gibi oyunlar sorunsuz oynanabilir.
    KING modelleriyle PUB-G yüksek ayarlarda oynanabiliyor.

GT1 mini-A da s905X2 CPU ve MALI G31 GPU varken
    KINGlerde s922X CPu ve altı çekirdekli MALI G52 GPU var.

mini-A nın antutusu 60K civarında iken
    miki nin yaptığı testte KING 128K antutu verdi.

Aradaki fiyat farkını hakeden cihazlar.
    Bütçe sorunu yoksa KING pro ya bakın.

• yetki Y kullanıcısına yanıt
    O zaman F3 ile TX3 X3 ün karşılaştırmasını yaparsınız.
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Receiver da TKGS özelliğinin olması çok iyi. TV üzerinden ücretsiz film izlenebiliyor mu,
    FILM BOX LIVE ler, Fashion Box LIVE, Docu Box Lıve gibi uygulamalar ücretli olsa gerek.
    IP Tv performansı nasıl.
  • 
Sayfa: önceki 764765766767768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.