Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (764. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.785
Cevap
556
Favori
1.822.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 762763764765766
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenman kullanıcısına yanıt
    Magıcsee modelleri tutulan modeller. Özellikle RK3399 çipsetli N6 olumlu değerlendirmelere sahip.

Çin de bu cihazların parçaları da satılıyor.

Montajını yapıp, üzerine etiket basıp satmaları çok zor değil. Rom da bulunabiliyor.

N5 max. benim de takibimdeydi. S905X3 çipsetli cihazların çoğunda olduğu gibi DDR3 ramli.
    100 m LAN var. BT 4.0 ve HDMI 2.1 . 4K-2K 60 fps.

banggod daki fiyat çok uygun burada 2/16 lığının fiyatı daha yüksek. Üstelik s905X2 çipsetli modeli.

Fakat özellikleri yüksek.
    Dual WIFI si teorik olarak 867 m.bit i destekliyor. 1000 m LAN var.
    BT 4.1 ve HDMI 2.1 teknolojisine sahip. Optik çıkış ta var.
    Dikkat çeken birbaşka yönü sistem 64 bit.
    GeekBuying
    MAGICSEE N5 MAX 2GB/16GB Amlogic S905X2 4K Android 9.0 TV BOX 2.4G+5G WIFI Gigabit LAN USB 3.0 Bluetooth -- Black
    https://www.geekbuying.com/item/MAGICSEE-N5-MAX-TV-BOX-S905X2-2G-16G-2-4G-5G-WIFI-Bluetooth-417479.html

Bu da gösteriyor ki iki cihaz farklı üreticinin üretimi olabilir.

Diğer yandan Banggood da satılan s905X3 4/32 lik cihaza verilecek para ile yurtiçinde
    s905W çipsetli 720p video çıkışına sahip 4K@30fps gösteren bir cihaz alınabilir.

Daha önce de değinmiştim buradaki eleştirilecek konu farklı çipsetli cihazlara
    aynı adın verilmiş olması.

Bu karışıklığı gidermek için biz adını değiştirelim s905X3 çipsetli olan versiyonundan
    bahsederken Magıcsee N5 max X3 diyelim.

• plexus_09 kullanıcısına yanıt
    Videodan görebildiğim kadarıyla alttaki ve üstteki bar flu ve işlemiyor.

Her iki barın da çalışması önemli.

Clean master kullanıyorum face ten falan bildirim geldiğinde, gereksiz dosya olduğunda yada
    tarama yapmak gerektiğinde cihazın ısısı çok yükseldiğinde üst barın sol tarafına uyarı geliyor.

F3 içinde bu tür uyarıların nasıl iletileceği düşünülmüştür.
  • qkhn83 kullanıcısına yanıt
    PubG gibi oyunları oynamak için en azından s905X2 çipsetli bir cihaz bakmak gerekir.

TX6 da PubG düşük ayarlarda oynanabilir, cihaz biraz kasma yapabilir ya da görüntülerde flulenme yaşanabilir.

HB de var fiyatı düşük bu da cihaz da sorun mu var diye düşündürüyor.

N11 de var böyle satıcılara ayar oluyorum TX6 mini yi TX6 fotosu koyarak satmaya çalışıyor.
    Kesinlikle aldatmaya yönelik bir haraket. Böyle satıcılar ve zihniyet oldukça e-ticaret gelişmez.
    Bu tür satıcılardan mal almayın.
    urun.n11.com
    Wechip Tanix Tx6 Mini 4g/32g Android Tv Box - n11.com
    https://urun.n11.com/medya-oynatici/wechip-tanix-tx6-mini-4g32g-android-tv-box-P271721217

Yurtiçinden önerebileceğim box biraz bütçeyi aşıyor fakat buna değer.

DDR4 Ram, Optik çıkış, Dual wıfı, BT, 1000m LAN falan herşey var.
    Ayrıca 6 taksit.
    GittiGidiyor
    X96 MAX Android 8.1 TV BOX 4GB RAM + 32GB ROM +BT +KODI +4K Ultra +ÇİFT WİFİ + 2019 TRT BANDROLLÜ Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/tv-ses-goruntu/x96-max-android-8-1-tv-box-4gb-ram-32gb-rom-bt-kodi-4k-ultra-cift-wifi-2019-trt-bandrollu-488272565

Neden yurtdışından A95X F2 , A95X F3, Magıcsee N5 ya da N5 X3 bakmıyorsunuz. Fiyatları çok cazip.

Özellikle bu cihazı öneriyorum.
    www.banggood.com
    Beelink GT1 MINI Amlogic S905X2 4GB DDR4 32GB 5.0G WIFI Android 8.1 4K bluetooth 4.0 TV Box Home Audio & Video from Electronics on banggood.com
    https://www.banggood.com/Beelink-GT1-MINI-Amlogic-S905X2-4GB-DDR4-32GB-5_0G-WIFI-Android-8_1-4K-bluetooth-4_0-TV-Box-p-1442768.html?rmmds=buy&ID=43103&cur_warehouse=CN

S912 çipsetli MALI T 820 GPU ya sahip. Bu çipset 7.1 den daha yeni bir versiyon alamadı.

Yavaş yavaş güncelliğini kaybetmeye başlayacak. Yoksa iyi bir kutu.

Yeni oyunlar için cihazında güncel olması önemli.

s905X2 CPU ve Malı G31 GPU lu bir box bakın.
  • ibo3182 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın inşallah. Ne kadar vergi ödediniz acaba, sakıncası yoksa paylaşabilir misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

PubG gibi oyunları oynamak için en azından s905X2 çipsetli bir cihaz bakmak gerekir.

TX6 da PubG düşük ayarlarda oynanabilir, cihaz biraz kasma yapabilir ya da görüntülerde flulenme yaşanabilir.

HB de var fiyatı düşük bu da cihaz da sorun mu var diye düşündürüyor.

N11 de var böyle satıcılara ayar oluyorum TX6 mini yi TX6 fotosu koyarak satmaya çalışıyor.
    Kesinlikle aldatmaya yönelik bir haraket. Böyle satıcılar ve zihniyet oldukça e-ticaret gelişmez.
    Bu tür satıcılardan mal almayın.
    https://urun.n11.com/medya-oynatici/wechip-tanix-tx6-mini-4g32g-android-tv-box-P271721217

Yurtiçinden önerebileceğim box biraz bütçeyi aşıyor fakat buna değer.

DDR4 Ram, Optik çıkış, Dual wıfı, BT, 1000m LAN falan herşey var.
    Ayrıca 6 taksit.
    https://urun.gittigidiyor.com/tv-ses-goruntu/x96-max-android-8-1-tv-box-4gb-ram-32gb-rom-bt-kodi-4k-ultra-cift-wifi-2019-trt-bandrollu-488272565

Neden yurtdışından A95X F2 , A95X F3, Magıcsee N5 ya da N5 X3 bakmıyorsunuz. Fiyatları çok cazip.

Özellikle bu cihazı öneriyorum.
    https://www.banggood.com/Beelink-GT1-MINI-Amlogic-S905X2-4GB-DDR4-32GB-5_0G-WIFI-Android-8_1-4K-bluetooth-4_0-TV-Box-p-1442768.html?rmmds=buy&ID=43103&cur_warehouse=CN
    Yurt dışından alırsam ne kadar vergi çıkar ya da gelirken sıkıntı olur mu. Gümrüğe takılma gibi. Daha önce almadım da.

Kusura bakmayın çok soru soruyorum.

Düşük vergi de çıkabiliyor, ürün bedelinin %de 60-65 ine kadar da çıkabiliyor.

Banggooddan tarife sigortası ile alındığında yüksek vergi çıksa da
    vergi ödeme makbuzu gönderildiğinde geri iade ediliyor.

Bangood bu kampanyayı sonlandırabilir.

Yukarıda video eklemiştim bir izleyin fikir sahibi olursunuz.
    Türkçe de yazsanız onlar çeviriyor. Online destek yardımcı oluyor.

Güncel cihazlar Yurtiçinde satılmıyor. Satılanların da fiyatları çok yüksek.
  • beelink GT1 MINI ye playden Netfilix kuramadım, çıkmıyor.. aptoide den kurdum.. açtığım filmlerin box un desteklediği yani açılan filmin çöz. nerden görebilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo3182 -- 17 Kasım 2019; 15:43:0 >
  • ibo3182 kullanıcısına yanıt
    Playdan Kuramayıp aptoide den kurduğunuz uygulama hangisi acab. Merak ettim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Ülkemizde şuan 100m.bit ten yüksek hızda internet yok. Ethernet için G.bit LAN Beelinklerde ve birkaç farklı markada var.

İleride 100 m.bit üstüne çıktığında 1000M.bit gerekli olacak.

F3 te G.bit dual WIFI var. 867 m.bit WIFI hızını destekliyor.

Dual WIFI de 2.4 ve 5.0 ya da 5.2 frekansı var.

Geniş band ve daha hızlı olanı 5.2 bandı.

DUAL WIFI yi kullanabilmek için tv box bunu desteklemeli ve modem de uyumlu olmalı.

Sol fare tuşunu basılı tutup çekince alttan bir bar çıkar ve arka plan temizleme ya da
    daha önce kullanılan programlara geçiş yapmak için kullanılır. Kullanışlı bir özellik.
    Elimden geldiğince Chigz Tech Reviews ve Tv Box Stop kanallarından yeni çıkan yada çıkacak Tv Box incelemelerini izliyorum. Bu arkadaşlar direkt olarak üretici ile temasa da geçiyorlar. Son çıkan incelemelerde hemen hemen her cihazda LAN bağlantısı ile ilgili bir sıkıntı olduğunu gösteriyorlar. Hız testi yaptığında 5Ghz Wifi bağlantısı çok iyi ve stabil, 2,4Ghz bağlantı yarı yarıya yada %60'ı kadar hızlı ancak LAN portları %1-%10 kadar hız veriyor. Bunu üreticiye soracağım diye ekliyorlar.

Muhtemelen yazılımsal bir sorun ancak mevcut haliyle kullanmak sıkıntı çıkartacaktır. Alacak arkadaşlar cihaz incelemelerine dikkatlice baksınlar.

Seçim şansı var ise Gigabit LAN her zaman daha iyi olacaktır. Sonuçta olaya sadece internet olarak bakmamak lazım. Lokal ağ üzerinden dosya paylaşımı yada yüksek çözünürlüklü video izlemek için bant genişliği de önemli.

• Merhaba arkadaşlar konuyu yeni keşfettim çok faydalı bilgiler paylaşılan aktif bir konuymuş. Normalde yaklaşık 3 4 sene önce aldığım x96 2/16 cihazım var. Hb de indirime giren bir cihaz var kendimce f/p olarak gördüğüm.

Ne diyorsunuz yenilemek istiyorum bu cihaz alınır mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seho88 -- 17 Kasım 2019; 10:47:45 >

• Birde konuda daha önce geçmemiş. Çoğu cihaz rootlu olarak satılıyor. cihazlarda tivibu go uygulamasını çalıştırabilen oldu mu?

• seho88 kullanıcısına yanıt
    Geriye doğru giderseniz @limanyakan ustadin bu konu ile ilgili paylasimlarini görebilirsiniz . Ama özetlersek, tnix tx6da daha önce farklı ureticilerde farklı bazı sorunlar gözlemlendiği yönünde..

• Mert Temizer , faydalı bilgi videosu yayınladı , paylaşıyorum

• quote:

Öncelikle şunu merak ediyorum. KING pro ilk defa kullandığınız TV Box mı.

Böyleyse, benzetmelerde hata olmaz derler ilk defa otomobil kullanan birisinin Mercedes e binmesi gibi bir şey olur.

Karşılaşılan sorunların kaynağı çok farklı olabilir.

- Gamepad arızalı olabilir ya da BT versiyonu uyumsuzdur.
    - BT si açık başka bir cihaz sinyali zayıflatıyordur.
    Ya da WIFI kullanıyorsanız WIFI sinyalinin geliş açısına bağlı olarak sinyallerde çakışma yaşanabilir.

Çözüm için de alternatifler var.
    Pro da 4 tane USB olduğu için 2.4 ghz band ile çalışan bir gamepad kullanılabilir.

Pro nun ses sistemi şahane. Nvdia Shields le kıyaslanıyor. İki kutunun fiyatı karşılaştırılınca Pro nun fiyatı
    oldukça iyi. Fiyatını hakeden bir cihaz.
    Hocam iyi günler Bi konu hakkında yardımcı olabilir misiniz rica etsem?

• quote:

Orijinalden alıntı: cemverensoy

Playdan Kuramayıp aptoide den kurduğunuz uygulama hangisi acab. Merak ettim.
    netfilix yazmamışım msjıms

• arkadaşlar banggood'dan sipariş: ger dönen sipariş şeklinde şu an

live chat'e sordum stok yok diyorlar ve en az 7 iş gününde falan diye bir şeyler diyorlar. halbuki sipariş verdikten sonra özellikle sordum stoklara 18.11'de gireceği söylendi.

kredi kartından para geçti. ama ürünü iptal etsem para nasıl geri dönecek bana. kusura bakmayın ilk defa banggood'dan alış-veriş yapıyorum. live chat'e sordum paranız kredi kartınıza geri yatar bankanızın durumuna göre 14 gün sürebilir falan dendi ama ben bu live chat'tekilere güvenim kalmadı.

ne yapmamı önerirsiniz? iptal mi edeyim yoksa bekleyeyim mi ama 7 gün sonra da stok'a gireceği kesin değil. bu gibi durumlarda tecrübeli arkadaşlar neler yaptınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: plexus_09

arkadaşlar banggood'dan sipariş: ger dönen sipariş şeklinde şu an

live chat'e sordum stok yok diyorlar ve en az 7 iş gününde falan diye bir şeyler diyorlar. halbuki sipariş verdikten sonra özellikle sordum stoklara 18.11'de gireceği söylendi.

kredi kartından para geçti. ama ürünü iptal etsem para nasıl geri dönecek bana. kusura bakmayın ilk defa banggood'dan alış-veriş yapıyorum. live chat'e sordum paranız kredi kartınıza geri yatar bankanızın durumuna göre 14 gün sürebilir falan dendi ama ben bu live chat'tekilere güvenim kalmadı.

ne yapmamı önerirsiniz? iptal mi edeyim yoksa bekleyeyim mi ama 7 gün sonra da stok'a gireceği kesin değil. bu gibi durumlarda tecrübeli arkadaşlar neler yaptınız?
    hocam benim 2 tane king ile pro için bugün takip numarası ile kargolama yapıldı.Öncesinde sipariş geri dönmüştü. Ben de ilk defa alışveriş yaptım.

bana da ulaşma süresi için 27 aralık dendi lakin bu tarih de tahmini süre muhtemelen.
    black friday muhabbeti araya girerse kargolama önümüzdeki yıla bile sarkabilir.
    TR ye girerse gümrük süreci ile bu ay sonu elimde olur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spysoul -- 17 Kasım 2019; 19:28:31 >

• spysoul S kullanıcısına yanıt
    hocam ne zaman sipariş vermiştiniz? ne kadar beklediniz? süreç çok uzunmuş. beklemeli miyim?
  • 
Sayfa: önceki 762763764765766
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.