Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (643. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.873
Cevap
560
Favori
1.868.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 641642643644645
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Netfkix öncelikli değilse.
    Beelink Gt Mini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacar08 -- 15 Mart 2019; 0:39:32 >

Panasonic Plazma kullanıyorum şuan için yeterli geliyor. LED lerden tad alamıyorum. Bir yandan da Xgimi leri takip ediyorum. Gaza gelip almamak için fazlaa da pkumak istemiyorum o konuları. Aslında pahalı büyük ekran panel almaya da gerek yok. Bu projeksiyon cihazları varken. Tam film tutkunları için.

Herkes de NETFLIX izlemiyor. Tabii ki büyük perde için içeriklerdeki çözünürlük önemli.

Roku Ultra 4K , Küpten daha iyi. En azından çevre birimleri, USB si falan var.
    Roku Ultra 4K nında farklı versiyonları var. Video gelsin bakalım onu da izleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Panasonic Plazma kullanıyorum şuan için yeterli geliyor. LED lerden tad alamıyorum. Bir yandan da Xgimi leri takip ediyorum. Gaza gelip almamak için fazlaa da pkumak istemiyorum o konuları. Aslında pahalı büyük ekran panel almaya da gerek yok. Bu projeksiyon cihazları varken. Tam film tutkunları için.

Herkes de NETFLIX izlemiyor. Tabii ki büyük perde için içeriklerdeki çözünürlük önemli.

Roku Ultra 4K , Küpten daha iyi. En azından çevre birimleri, USB si falan var.
    Roku Ultra 4K nında farklı versiyonları var. Video gelsin bakalım onu da izleriz.
    Walla Xgimileri takip ediyorsanız benim şu videoyu sakın izlemeyin derim

Cihaz vergiler içinde 2.9 a geliyor. Bangooddan özel indirim kodu aldım. Netlik efsane ötesi. Xgimi H1 salonda tozlanıyor artık hatta satılığa çıkarttım. Bu cihazda kabus gibi bir netlik var

240 cm genişlik var şu an Perde'de yani 100" fln yanlışım yoksa.

Android Tv Box için tavsiye.

• quote:

Banggood da vergiler Dahil kampanyası bitti. Tarife sigortası yaptırılsa ve gümrük çıkarsa belgeler gönderildiğinde % 50 ya da % 100 üne kadar olan kısmını geri ödüyorlar.
    Vergiler dahil bildiğim kadarı ile Tv Box katagorisinde geçerli değil artık,

Diğer ürünlerde devam ediyor.

İki gün önce gelen vergiler dahil 797 $ lık Projeksiyon Xgimi H2

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

Süpersiniz,

Ya ben Netflix'i hep Projeksiyon cihazlarımda izlediğim için 540P beni mahfeder, görüntü boyutu büyüdükçe netlikte en ufak pürüz perdeye dev gibi yansımakta.

O yüzden Netflix te 1080P altı cihazlara çok ön yargılı yaklaşıyorum.

Aslında hedefe şunu aldım da Tr ye göndermiyor namuzsuzlar,

https://www.amazon.com/dp/B0791T9CV7?aaxitk=wv1FWKZbCSIPaErBnD9azg&pd_rd_i=B0791T9CV7&pf_rd_p=e037c154-e093-48a4-b127-477e5e294e3f&hsa_cr_id=6828835510601&sb-ci-n=productDescription&sb-ci-v=Fire%20TV%20Cube%2C%20hands-free%20with%20Alexa%20and%204K%20Ultra%20HD%20(includes%20all-new%20Alexa%20Voice%20Remote)%2C%20streaming%20media%20player&sb-ci-a=B0791T9CV7

Alıntıları Göster
    Olgu bunun ekran karti mali 450 biraz dusuk, son cikan firestick 4k nin ekran karti daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi

Olgu bunun ekran karti mali 450 biraz dusuk, son cikan firestick 4k nin ekran karti daha iyi.

Alıntıları Göster
    Saol abi onada bir bakiyim, alıp inceleyelim de vatandaşa hizmet olsun :)

Ama sıkıntı şu, cihaz güzel çıkarda keyif verirse Amazon bize yollamıyor bunu / kargo etmiyor. Ben bi şekilde katakulli birşeyler yaparım ama o zaman maliyetide baya artıyor. Almanyada arkadaşım satın alıyor sonra bana kargo ediyor burada 2. Kere gümrük kargo ücreti vs

• quote:

Banggood da vergiler Dahil kampanyası bitti. Tarife sigortası yaptırılsa ve gümrük çıkarsa belgeler gönderildiğinde % 50 ya da % 100 üne kadar olan kısmını geri ödüyorlar.
    Konu ile ilgili Bangood firması ile iletişimdeyim, yakında inş yeni bir sistem geçirecekler Tv box alımları için hayata

• quote:

Saol abi onada bir bakiyim, alıp inceleyelim de vatandaşa hizmet olsun :)

Ama sıkıntı şu, cihaz güzel çıkarda keyif verirse Amazon bize yollamıyor bunu / kargo etmiyor. Ben bi şekilde katakulli birşeyler yaparım ama o zaman maliyetide baya artıyor. Almanyada arkadaşım satın alıyor sonra bana kargo ediyor burada 2. Kere gümrük kargo ücreti vs

Alıntıları Göster
    Banada arkadasin tanidiginin tanidigina amazondan alinip, almanyadaki arkadasina gonderildi, kismetse nisan basi gececek elime. 35 euroya inmisti birara o zaman alindi.

• Selamlar tekrar. Dün elektrik şebekesindeki bir sıkıntı yüzünden binaya yüksek voltaj gelmiş. Herkesin cihazlarında sıkıntı oluşmuş. Benim de KM9 açılmıyor. Gelip tutanak falan tuttular. Zarar ziyanı karşılayacakmış dağıtım şirketi. Cihazın servisi vs. olmadığı için yenisini alabiliyorum.
    Şimdi sorum şu. Sizce tekrar KM9 mu alayım? Yoksa şu 3-4 aylık süreçte benzer fiyat skalasında daha iyi cihazlar çıktı mı? KM9'dan memnundum aslında. Ama onun yerine şunu al diyebileceğiniz bir cihaz varsa tercih edebilirim. Netflix olayı da çözülmedi Mecool'ların. O yüzden netflix'i fhd açan bir cihaz varsa daha güzel olabilir.
    Bu arada Türkiye'den alacağım cihazı. Fatura kesilmesi lazım çünkü.

Walla Xgimileri takip ediyorsanız benim şu videoyu sakın izlemeyin derim

Cihaz vergiler içinde 2.9 a geliyor. Bangooddan özel indirim kodu aldım. Netlik efsane ötesi. Xgimi H1 salonda tozlanıyor artık hatta satılığa çıkarttım. Bu cihazda kabus gibi bir netlik var

240 cm genişlik var şu an Perde'de yani 100" fln yanlışım yoksa.

Alıntıları Göster
    O videoyu izlemek gibi bir hatayı yaptım. Biri 65 inç diğeri daha küçük boyutta Panasonic Neo Plazma var. Şimdilik yeterli
    geliyorlar.

Smart özellikli panel almaya hiç gerek yok. Xgimi lerden birtanesi, Biri uzakdoğu ürünü diğeri Amerika menşeeli 2 Tv box ve bir de ses sistemi şahane bir kombin olur.

CC Aurora nın mobil olması daha da kullanışlı yapıyor.

• quote:

Konu ile ilgili Bangood firması ile iletişimdeyim, yakında inş yeni bir sistem geçirecekler Tv box alımları için hayata

Alıntıları Göster
    Vergiler Dahil kampanyasında TR. ye çok tv box sattılar. Ben de bekliyorum yeni bir düzenleme.
    GearBest te bu konuda çalışıyor.

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    2017 ile 2018 modelin CPU ları da farklı ;

4×Cortex-A53 at 1.5 GHz / 4×CortexAXX at 1.7 GHz

GPU ları ;

Mali450 MP3 / PowerVR GE8300

www.anandtech.com
    Amazon Launches Fire TV Stick 4K: 4Kp60, Dolby Vision, Dolby Atmos, HDR10+
    https://www.anandtech.com/show/13423/amazon-launches-fire-tv-stick-4k

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 15 Mart 2019; 19:4:15 >

• Kaliteli kodi repoları var mı bildiğiniz? Ailecek akşamları film izlemek istiyoruz. Altyazılı izleyemiyorlar dublaj tercihli repo gerek. Sadece Turkvod'u biliyorum. Birkaç tane daha alternatif olsa çok daha iyi olacak.

2017 ile 2018 modelin CPU ları da farklı ;

4×Cortex-A53 at 1.5 GHz / 4×CortexAXX at 1.7 GHz

GPU ları ;

Mali450 MP3 / PowerVR GE8300

https://www.anandtech.com/show/13423/amazon-launches-fire-tv-stick-4k

.
    Mibox 3 ve fire tv severek kullandığım ve 5- 6 kez aldığım cihazlar.Miboxta farklı android sürümlerde wifi sorunu, güncelleme vs sorun yaşadım.Ama görüntü kalitesi gayet güzel.Fire tv kullanınca bağımlılık yapıyor.Bir kaç kez sattım.Farklı cihazlar kullanınca farkını görüyorsunuz.Tekrar alıyorsunuz.Şu an amazon fire tv 4 k ve fire tv 1 kullanıyorum.Daha önce Fire tv nin bir kaç modelini de kullandım görüntü kalitesi hemen hemen aynı yazılım olarak stabil ve menü geçişleri akıcı bir cihaz farklı cpu kullanmalarının amacı nedir kullanıcı olarak onu anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 16 Mart 2019; 8:7:13 >

• Bizim ön siparişli tanixler 6 martta istanbula geldi ama hala ses yok. Umarım bu hafta gelir...

Orijinalden alıntı: Int32.Parse

Kaliteli kodi repoları var mı bildiğiniz? Ailecek akşamları film izlemek istiyoruz. Altyazılı izleyemiyorlar dublaj tercihli repo gerek. Sadece Turkvod'u biliyorum. Birkaç tane daha alternatif olsa çok daha iyi olacak.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/136029813

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.