Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (641. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.877
Cevap
561
Favori
1.868.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
71. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: önceki 639640641642643
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gümrük olayı iyice kafamı karıştırdı vergi dahil 250-280 liraya ne alınabilir? Youtube ve iptv için kullanılacak sadece.
    a5x max 4-32 1 adet 380
    h96 max s905x2 1 adet 390
    km9 sesli kumandalı 1 adet 420

tanix tx5 i miki kullanıcısına veriyorum 1 tane daha gelicek en son onuda kendim kullanıcam.
  • Beelink GT1 Ultimate cihazıma FreakTab ın aşağıdaki sayfasında belirtilen ROM lardan yüklemek istiyorum ama hangi araçla nasıl yapacağımı tam olarak anlayamadım. Bir de; ALVATECH SCV1 SCV2 gibi 4 ayrı versiyon rom var bunlar ne ola ki?
    ROM u cihaza nasıl atacağım, bilen varsa kısaca özetleyebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: balistik81

link rica etsek?
    TRY 540.47 28%OFF | MECOOL KIII PRO Android TV kutusu DVB-S2 DVB-T2 Android 7.1 TV Kutusu 3 GB 16 GB Amlogic S912 Octa Çekirdek 4 KCombo NEWCAMD Biss anahtar PowerVU
    aliexpress.com
    US $99.99 25% OFF|Android tv box MECOOL KIII PRO DVB S2 DVB T2 Android 7.1 TV Box 3GB 16GB Amlogic S912 Octa Core 4KCombo NEWCAMD Biss key PowerVU-in Set-top Boxes from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/PhJtYNqkT

• quote:

Orijinalden alıntı: canakan

magicsee n4 - 3 adet 240
    m8s pro w - 2 adet 230
    a5x max 4-32 1 adet 380
    h96 max s905x2 1 adet 390
    km9 sesli kumandalı 1 adet 420

tanix tx5 i miki kullanıcısına veriyorum 1 tane daha gelicek en son onuda kendim kullanıcam.
    Tam anlamadım bunları satıyormusunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

denerim hocam merak etmeyin. bu arada h96 max ile kurdum pubg yı oda s905x2 işlemci sıkıntısız oynattı ama octapus ile klavye bağlayınca oyun ban attı 1 günlük başka yolu varmı bansız tv boxdan oynamanın
    Su siralar pubg gamepad veya klavye ile baglaninca direk banliyor..cozum bulamadim..arastiyorum bende..

• merhaba, konuyu bir süredi takip ediyorum android tv box alma sürecindeyim beklentim Netflix hd izleyebilmek beinconnect kullanmak youtube ve sorunsuz bir internet kullanımı. oyun oynamak vb önceliğim değil cihazda 200-300 lira arası bir bütçe ayırdım bir cihaz için çok fazla öneri var forumda beklentiler çok farklı olduğu için sizin bu aralıkta bir öneriniz olur mu acaba aliexpress bangood veya direk trden de alabilirim cihazı bir öneride bulunabilirseniz çok mutlu olurum:)

bu cihazı önerdi arkadaşım kullanan var mı acaba bu cihazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozanski -- 14 Mart 2019; 0:57:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Temkeş

L3 yazıyor hocam. HD izliyorum değil mi? Şüphelendim şimdi...

Alıntıları Göster
    NETFLIX te görüntü kalitesi yüksek olduğu için 720p ye yakın bir çözünürlükte izlenir.

Orijinalden alıntı: investing

Mi 6 telefonumda da L3 çıktı, çinli markalara ön yargılı olabilir mi bu sertifikayı verenler

Alıntıları Göster
    Uzakdoğu ürünlerinden sadece MiBox ta orijinal L1 sertifikası var. Mecool gibi birkaç markada Google Widevine L1 olan cihazlarda NETFLIX yüksek çözünürlük seyredilebiliyorken engelleme geldi.

İlginçtir bazı başka marka telefonlarda L1 varken Mi marka telefonlarda seviye L3.

• quote:

selamlar bugün geldi 2 adet tx5 bana akşam dener size bilgi veririm nasıl cihaz
    OK. İlk gelen cihazlar bunlar olmalı .

DigiPlay performansı, açamadığı yerli programlar var mı bunlar önemli.

Orijinalden alıntı: blackice_serkan

Beelink gt1 mini (4Gb RAM, 64 Gb ROM) fiyatlarını günlük takip ediyorum 😊
    Sabah itibariyle,
    AliExpress : 414,02 (KARGO DAHİL)
    Banggood : 439,78 (KARGO VE SİGORTALAR DAHIL)
    Fiyatları kendi AliExpress ve Banggood profilimden aldım.
    Banggood da tarife sigortası yaptırılınca gümrük makbuzlarını gönderince iade edileceği söyleniyor.
    Banggood dan almak daha avantajlı.

Orijinalden alıntı: |RS|

Birşey ögrenmek istiyorum, burada bahsi geçen medya oynatıcıları kullanırken hdmi üzerinden atmos, dts:x veya true hd gibi ses formatları kaynakta mevcutsa doğrudan avr'ye hdmi 2.0 ile bağladığımızda ilgili formatta ses alabiliyor muyuz? Bunu destekleyen, 1080p oynatacak nispeten daha hesaplı bir media oynatıcı veya çözüm var mı acaba?
    Evet passthrough ile AVR nin Plus özelliği varsa bu sesler üretilebiliyor. Atmos hariç. Bu özellik Amerikan ürünlerinde var.
    Daha uygun fiyatlı ürün bakıyorsanız stick lere bakacaksınız.

Orijinalden alıntı: Rastaman77

Banggooddan m8s pro aldım vergiler dahil 160a beklediğimden ucuza geldi ama eğer gümrüğe takılırsa %50 geri ödeme sürecinde sıkıntılar oluyor mu?
    Bugüne kadar herkes Banggood dan Vergiler dahil kampanyası ile aldı ve gümrük çıkmadı.
    Gümrük sigortası yaptırıldıysa %50 ile % 100 arasında ödenen gümrük vergilerini iade edeceklerini bildirdiler.
    Kanımca Bandrolu ödemek istemedikleri için %50 ya da daha fazlasını öderiz diyorlar.

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    digiplay performansında bir sıkıntı göremedim maç izlemedim ama geri sarma sorunu göremedim. birini mithat abiye yolladım zaten bugün elinde olur tanıtım videosu çeker o. pubg kurdum kasmadı sıkıntısız oynadı. terrarium falan açıldı altyazı entegre etti problem yok. kodi turkvod denedim oda kasmadan açtı hızlı ve akışkan kullanımı mevcut cihazın hakkını veriyor. askerden geldiğim için misafirler geldi aşırı ilgilenemedim ama bu denediklerimden sonra bir problem göremedim. istekler varsa eve gidince dener yazarım onlarıda.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.