Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (626. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27.788
Cevap
556
Favori
1.823.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 624625626627628
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Alın benden de o kadar... 😀 Yetişmek mümkün değil...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuGuuuK

Uzun bir bekleyişten sonra nihayet RockPro64 rk3399 4GB DDR4 SBC (Tek Kart Bilgisayar) kartım geldi.
    Android 7.1 ve 8.1 kurdum (ATV olmayanlar) Android Box tadında kullanıyorum. Şu an için UI iyi değil ama yazılım geliştişriciler çok uğraşıyorlar bir ay içinde mükemmel seviyede olacak diye tahmin ediyorum.
    Bir kaç Linux kurdum çok yabancısı olduğum bir sistem, keza Android'de öyle telefonda bile hala WM10 kullanıyorum.
    LibreELEC kurdum çok güzel çalışıyor.

Şu an emmc'de Android 7.1 (ATV olmayan) ve MicroSD'de LibreELEC 9.0.1 kurulu
    LibeELEC'e Netflix kurdum benim tv 1080p bir çok film ve diziyi 1080p gösteriyor bazıları 720p çok ender 540p var. seslerde 6 kanal ve 2 kanal seçenekleri aktif.
    Netflix'i HD izlemek isteyenler Android Box'larına LibreElec kurabilirler diye düşündüm ve bu bilgiyi paylaşmak istedim.
    Konu için sorun olmazsa LibreELEC Netflix 1080p ve kodek bilgileri içeren ekran görüntüleri paylaşa bilirim.

Şunu söylemeliyim 1999 dan beri bilgisayarım tvye takılı monitörsün salonda home theater olarak kullanıyorum ve bu kart inanın aklımı başımdan aldı. İnternet gezintisi yağ gibi akıyor zerre takılma kasılma yok ki bu beni çok şaşırttı bil çok laptop'ta kasım kasım kasıldığını iyi biliyorum.
    İyi bir konfigrasyonlu PC'nin ne kadar çok enerji tükettiği aşikar, bir haftadır gerekmedikçe PC açmadım, elektirik faturuam baya haififleyeceğini düşünüyorum :)

Umarıum konuyu dağıtmamışımdır.
    Konuyu dağıtmıyorsunuz. Bu bilgiler oldukça faydalı.
    Bazıları için NETFLIX yüksek çözünürlük çok önemli.
    Bu başlıkta akış çok hızlı, mesajlar kayboluyor.

Libreelec ile ilgili ekran görüntülerini bu başlıkta paylaşırsanız daha faydalı olur.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/136029813

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Pie ile gelen KM9 un yazılımının nasıl olduğunu bilmiyoruz. Belki sorunları çözmüş te olabilirler.
    Tabii ki program yükleme açısından saf android daha kullanışlı.
    Evet o da doğru, km9 modeli'nin kasa ve kumanda yapısı kaliteli ve çok beğeniyorum, fakat kısıtlamaları ve bug'ları yeni yazılım ile düzeltirlerse, yeniden satışları çoğalır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rock002rock R kullanıcısına yanıt
    Tanix tx5 'i 10 TL farkla sigortalı alabileceğimiz Banggood linkini paylaşır mısınız?

• exotic34 E kullanıcısına yanıt
    NETFLIX ten bahsedilmiyor. Akıllı ev sistemini yönetiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: en-ata

Kesinlikle ethernetle kullancam gt1 karar kıldım.
    Yanlız diğer konuda'da bahsettim bir link paylaşırmısınız güvenilir bir satıcı

Alıntıları Göster
    www.banggood.com
    TRY455.49 32% Beelink GT1 MINI Amlogic S905X2 4GB DDR4 RAM 64GB ROM 5.0G WIFI Android 8.1 4K bluetooth 4.0 TV Box Home Audio & Video from Electronics on banggood.com
    https://www.banggood.com/Beelink-GT1-MINI-Amlogic-S905X2-4GB-DDR4-RAM-64GB-ROM-5_0G-WIFI-Android-8_1-4K-Bluetooth-4_0-TV-Box-p-1386201.html?rmmds=search&ID=3426&cur_warehouse=CN

Gümrük sigortasını yaptırıp, Banggood ile bu sigortanın kapsamını , vergi çıkıp çıkmayacağını sorun ve yazışmayı kaydedin.

• ekin_can kullanıcısına yanıt
    LibreELEC sitesine gidip sizin çipe uygun son sürümünü indirip kurmalısınız.
    Bende uzman değilim ama iyi araştırmacıyım ingilizce bilmiyorum deneme yanılma yöntemi ile bir şeyler yapmak için uğraşıyorum. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

Not. LibreELEC bir Playstor app değildir başlı başına bir işletim sistemidir.

Android Tv Box için tavsiye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuGuuuK -- 4 Mart 2019; 19:28:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemil-mustafa

a95x plus 20 gun gibi bir surede ulasti. kucuk stabil bir cihaz, tavsiye ederim
    Hayırlı olsun . Ethernet kullanma durumu olmayanlar için ideal bir cihaz.
    2T2R WIFI özelliği ile WIFI çekimi sorun olmaz.
    WIFI çekimini, cep telefonu ile karşılaştırırmısınız bir de
    ne kadar uzaklıktaki komşu modemleri görebiliyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkozcan

Merhaba dostlarım, sizlerden yardım isteyeceğim. Ben bu yeni teknoloji konularında bilgim hemen hemen hiç yok bu yüzden bana soracağım konu için yardım istiyorum. Benim LG32LM611S model Led Tv var. Bu Tv Smart değil, evimde Turkcell Tv(24 Mb hızlı internetli) ve çanaktan kullandığım Tivibu var.Ben şuanda ancak Youtube girerek film izleyebiliyorum başka internet sitelerine girme şansım yok. Benim isteğim Netflix , Youtube Vb gibi sitelere girip film , belgesel gibi şeyleri izleme ve televizyonumdaki USB çıkışlarıyla seyrettiğim güzel şeyleri kayıt edebilmeyi istiyorum. Şuanda TV den kayıt yapamıyorum. Örneğin Tivibu veya Turkcell TV arşivindeki Seç İzledeki filmleride kayıt edebilmeyi istiyorum bunun için Yurtiçinden temin edebileceğim cihaz öneriniz olabilirmi ? Ancak bu cihazı ben ilerideki teknolojileride destekleyebilecek ürün istiyorum. Yani ileride Smart TV , 4K gibi özellikleride destekleyecek cihaz öneriniz olabilirmi ?Saygılarımla.
    İşin içine kayıt girince tek tuşla kayıt yapabileceğiniz A95X max a bakın.
    Mini PC görünümünde ve içine 2.5 luk HDD ya da SSD takılabiliyor.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/136462845

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederşm hocam hangş uygulama ile karşılaştırabilirim var mı öneriniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Bana h96 max + (plus) modelini rockchip işlemcili ve fazla ısınmaz diye sen tavsiye etmiştin hatırlarsan, ama işlemci sıcaklığı 80-85 derecelere çıkınca netflix ve youtube da ekran yeşil pixellenme sorunu çıkmıştı.
    Fakat kutunun altına mini notebook soğutucu fanı koyduktan sonra, işlemci sıcaklığı 55-60 derecelere inince sorun ortadan tamamen kalkmıştı. Ucuz bulunabilirse ve fan ile kullanmak isteyene h96 max plus'ı hâlâ tavsiye edilebilir.
    mx10 modelinde ise ddr4 ram'in artı üstünlüğü yok diyemezsin, ben bizzat şahidim mx10 çok iyi bir tv box ve ddr4 ram sayesinde ısınmayan bir tv box.. Evet ikisi de alınabilir tamam, ama mx10 ram olarak daha üstün bence..
    Not: @canakan da mx10 kullanıp satmıştı, öve öve bitiremiyordu cihazı.. İşin açıkçası bir tane de ben sipariş vereceğim mx10 modelinden..

Alıntıları Göster
    Ben H96 max + nın ısınmayacağını belirtmedim ve her zaman H96 lara mesafeli yaklaştım. Sadece Amlogiclere göre RK işlemcilerin daha az ısındığını yazmıştım. RK çipsetli H96 max + daki ısınma anormal bir durum.

Ben de DDR4 ramli bir box kullandığım için her zaman DDR4 olması gerektiğini savundum. MX10 u kötülemedim. 10 serisi cihazlar kaliteli.
    2 Gb lik olanının antutu skoru muadillerine göre çok düşüktü. 4 GB lik olanında yazılımın da etkisi ile iyi seviyede.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemil-mustafa

Teşekkür ederşm hocam hangş uygulama ile karşılaştırabilirim var mı öneriniz
    Playde WIFI anlyzer diye bir program var. Bu program ile WIFI çekim gücünü ve komşu modemleri görebilirsiniz.
    Merak ettiğim konu ne kadar uzaktaki modemleri görebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TQ2

Bu iki cihaz arasindaki fark nedir bilen var mi? 2. cihaz daha pahali ama sebebini anlamadim. 1. cihazda android 8.1 var ustelik.

https://m.banggood.com/tr/H96-Max-Plus-RK3328-4GB-RAM-64GB-ROM-Android-8_1-USB3_0-5G-WIFI-TV-Box-Support-HD-Netflix-4K-Youtube-p-1335810.html

https://m.banggood.com/tr/H96-H2-MAX-RK3328-4GB-RAM-64GB-ROM-5G-WIFI-Bluetooth-4_0-USB3_0-Android-7_1-TV-Box-with-Time-Display-p-1278421.html?rmmds=search
    Kullanım amacına göre RK3328 çipsetli bir cihaz gerekmiyorsa yeni nesil cihazlardan birine bakın.

İlk fırsatta deneyip yazarım hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diverfirat kullanıcısına yanıt
    O kadar sürmez. Önceden multimetre almıştım 10 günde geldi...

Ayrıntı bu linktehttps://forum.donanimhaber.com/banggood-turkiye-hizli-kargo-ile-gumruk-bedellerinizi-oduyor-bu-firsat-kacmaz--135401285

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacar08 -- 4 Mart 2019; 19:57:39 >
    Gümrük sigortasını nasıl yaptırabiliiz

• Mi Box al, keyfine bak...

• Hocam samsung note 3 ile a95x in wifi durumuları bu şekilde, her ikiside modemşn 30 cm kadar yakınında. Kırmızı grafik bizim modeme ait, diğerleri komşuların.Android Tv Box için tavsiye.Android Tv Box için tavsiye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 4 Mart 2019; 20:48:53 >

• nacar08 kullanıcısına yanıt
    Valla inşallah...

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Ben H96 max + nın ısınmayacağını belirtmedim ve her zaman H96 lara mesafeli yaklaştım. Sadece Amlogiclere göre RK işlemcilerin daha az ısındığını yazmıştım. RK çipsetli H96 max + daki ısınma anormal bir durum.

Ben de DDR4 ramli bir box kullandığım için her zaman DDR4 olması gerektiğini savundum. MX10 u kötülemedim. 10 serisi cihazlar kaliteli.
    2 Gb lik olanının antutu skoru muadillerine göre çok düşüktü. 4 GB lik olanında yazılımın da etkisi ile iyi seviyede.

Alıntıları Göster
    Ben de ısınmaz dediğini yazmadım ki zaten, o zamanlar ben, " Wechip V8 çok ısınıyor fan ile kullanıyorum" deyince rk3328 işlemciler o kadar fazla ısınmaz demiştin.. Ben de onun için h96 max plus satın almıştım. Fan ile kullanınca h96 max plus gayet sorunsuz ve K4 60fps videoları km9 dan daha akıcı oynatıyor.
    mx10'nun 16 gb dahili hafıza / 2 gb ram'li modelinde zaten ddr3 ram var ve pek tutulmadı. Forumda satın alana da hiç rastlamadım..
    aliexpress.com
    US $32.99 25% OFF|MX10 mini Android 9.0 smart Tv Box 2G16G RK3328 Quad Core 64bit Cortex A53 4k 2.4GHz wifi wireless mouse youtube player X96mini-in Set-top Boxes from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
    http://s.aliexpress.com/ayyuyIRv

Şimdi ise test etmek için, tanix tx5 max veya ddr4 ram'li mx10 modelini sipariş vermeyi düşünüyorum. İkisi de çok beğendiğim model..
    Mart ayından sonra bu fiyatlara bile bu modelleri satın alamayacağız sanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 4 Mart 2019; 20:57:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 624625626627628
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.