Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (625. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.790
Cevap
558
Favori
1.824.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 623624625626627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: miki

Üstad karşılaştırma yapacak tvbox olsa keşke ,tx5 siparişim var ,22 nisan teslim :) o zamana s922 çıkar

Alıntıları Göster
    Evet. Verilen sipariş daha ulaşmadan yeni modeller çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Her zaman yazdığım gibi ısınma konusunda DDR4 Ram kendisini hissettirir.
    DDR3 Ramli bütün cihazlar aşırı ısınır diye bir durum yok.
    Amlogic işlemcilerde ısınma sorunu daha fazla yaşanıyor.
    A5X max + daha kaliteli. Her iki cihaz da alınabilir.
    Bana h96 max + (plus) modelini rockchip işlemcili ve fazla ısınmaz diye sen tavsiye etmiştin hatırlarsan, ama işlemci sıcaklığı 80-85 derecelere çıkınca netflix ve youtube da ekran yeşil pixellenme sorunu çıkmıştı.
    Fakat kutunun altına mini notebook soğutucu fanı koyduktan sonra, işlemci sıcaklığı 55-60 derecelere inince sorun ortadan tamamen kalkmıştı. Ucuz bulunabilirse ve fan ile kullanmak isteyene h96 max plus'ı hâlâ tavsiye edilebilir.
    mx10 modelinde ise ddr4 ram'in artı üstünlüğü yok diyemezsin, ben bizzat şahidim mx10 çok iyi bir tv box ve ddr4 ram sayesinde ısınmayan bir tv box.. Evet ikisi de alınabilir tamam, ama mx10 ram olarak daha üstün bence..
    Not: @canakan da mx10 kullanıp satmıştı, öve öve bitiremiyordu cihazı.. İşin açıkçası bir tane de ben sipariş vereceğim mx10 modelinden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 4 Mart 2019; 0:10:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: miki

üstadım çok daha uygun ve performanslı cihaz için video hazırlıyorum ,haftaiçi yayınlarım

Alıntıları Göster
    Modeli ne? Merakla bekliyorum inceleme videosunu..
    Tanix tx5 max'ı da banggod'dan mı sipariş verdiniz? Hayırlısı olsun..

• Bu iki cihaz arasindaki fark nedir bilen var mi? 2. cihaz daha pahali ama sebebini anlamadim. 1. cihazda android 8.1 var ustelik.

m.banggood.com
    [TRY356.87] H96 Max Plus RK3328 4GB RAM 64GB ROM Android 8.1 USB bağlantı3.0 5G WIFI TV Kutu Destek HD Netflix 4K Youtube Ev Ses & Görüntü Sistemleri from Elektronik on banggood.com
    https://m.banggood.com/tr/H96-Max-Plus-RK3328-4GB-RAM-64GB-ROM-Android-8_1-USB3_0-5G-WIFI-TV-Box-Support-HD-Netflix-4K-Youtube-p-1335810.html

m.banggood.com
    [TRY417.70 21% OFF] H96 H2 MAX RK3328 4GB RAM 64GB ROM 5G WIFI Bluetooth 4.0 USB3.0 Android 7.1 TV Kutu, Saat Ekran ile Ev Ses & Görüntü Sistemleri from Elektronik on banggood.com
    https://m.banggood.com/tr/H96-H2-MAX-RK3328-4GB-RAM-64GB-ROM-5G-WIFI-Bluetooth-4_0-USB3_0-Android-7_1-TV-Box-with-Time-Display-p-1278421.html?rmmds=search

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2019 yılının en iyi tv box'ları arasında birinci sırada "Nvidia shield" ikinci sırada ise "Zidoo x10" ve üçüncü sırayı da EnFonie mx10" modeli almış..

• Merhaba dostlarım, sizlerden yardım isteyeceğim. Ben bu yeni teknoloji konularında bilgim hemen hemen hiç yok bu yüzden bana soracağım konu için yardım istiyorum. Benim LG32LM611S model Led Tv var. Bu Tv Smart değil, evimde Turkcell Tv(24 Mb hızlı internetli) ve çanaktan kullandığım Tivibu var.Ben şuanda ancak Youtube girerek film izleyebiliyorum başka internet sitelerine girme şansım yok. Benim isteğim Netflix , Youtube Vb gibi sitelere girip film , belgesel gibi şeyleri izleme ve televizyonumdaki USB çıkışlarıyla seyrettiğim güzel şeyleri kayıt edebilmeyi istiyorum. Şuanda TV den kayıt yapamıyorum. Örneğin Tivibu veya Turkcell TV arşivindeki Seç İzledeki filmleride kayıt edebilmeyi istiyorum bunun için Yurtiçinden temin edebileceğim cihaz öneriniz olabilirmi ? Ancak bu cihazı ben ilerideki teknolojileride destekleyebilecek ürün istiyorum. Yani ileride Smart TV , 4K gibi özellikleride destekleyecek cihaz öneriniz olabilirmi ?Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkozcan -- 4 Mart 2019; 8:16:16 >

• a95x plus 20 gun gibi bir surede ulasti. kucuk stabil bir cihaz, tavsiye ederim
  • Gearbest
    TV Kutusu Android 9.0 4GB RAM + 32GB ROM | Gearbest Türkiye
    https://tr.gearbest.com/tv-box/pp_009657484509.html

Bu ürün için ne dersiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: epcel

https://tr.gearbest.com/tv-box/pp_009657484509.html

Bu ürün için ne dersiniz?
    İki mesaj evvel videosunu paylaştım, seyrettiniz mi?
    rk3328 işlemcili DDR4 ram'li, 8-10 saniyede çok hızlı açılan stabil bir tv box.. 4K 60fps videolarda oldukça başarılı
    Detaylı inceleme

Edit:
    aliexpress.com
    US $36.92 38% OFF|MX10 TV BOX Android 9.0 mx10 4GB DDR3 32GB/64GB RK3328 Quad Core KD18.0 4K 2.4GHz WIFI USB 3.0-in Set-top Boxes from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
    http://s.aliexpress.com/6JZBJVbq

Linkini verdiğim satıcıdan satın alın, daha ucuz olduğu için gümrük vergisi de az olur. (Yorumlarda, bizden bir kişi toplam vergi 139 lira ödemiş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 4 Mart 2019; 11:46:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Güncel cihaz olarak Beelink GT1 mini ya da A95X max.
    Ethernetle kullanacaksanız GT1 mini ,
    Modem biraz uzakta ya da arada duvar varsa A95X max.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle ethernetle kullancam gt1 karar kıldım.
    Yanlız diğer konuda'da bahsettim bir link paylaşırmısınız güvenilir bir satıcı
  • Yeni Mecool KM9 Android Tv 9.0 Pie sesle arama özellikli ve Google sertifikalı bugün itibarı ile ön siparişe çıkmış

www.banggood.com
    TRY367.37 35% Mecool KM9 Pro ATV S905X2 4GB DDR4 RAM 32GB ROM Android 9.0 5G WIFI bluetooth 4.1 4K Voice Control TV Box Google Certificated Home Audio & Video from Electronics on banggood.com
    https://www.banggood.com/Mecool-KM9-ATV-S905X2-4GB-DDR4-RAM-32GB-ROM-Android-9_0-5G-WIFI-Bluetooth-4_1-4K-Voice-Control-TV-Box-Google-Certificated-p-1430824.html?rmmds=search&ID=43103&cur_warehouse=CN

Gearbest
    MECOOL KM9 Ses Kontrollü TV Kutusu Google Belgeli | Gearbest Türkiye
    https://tr.gearbest.com/tv-box/pp_009881129508.html?wid=1433363

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exotic34 -- 4 Mart 2019; 14:23:41 >

• Uzun bir bekleyişten sonra nihayet RockPro64 rk3399 4GB DDR4 SBC (Tek Kart Bilgisayar) kartım geldi.
    Android 7.1 ve 8.1 kurdum (ATV olmayanlar) Android Box tadında kullanıyorum. Şu an için UI iyi değil ama yazılım geliştişriciler çok uğraşıyorlar bir ay içinde mükemmel seviyede olacak diye tahmin ediyorum.
    Bir kaç Linux kurdum çok yabancısı olduğum bir sistem, keza Android'de öyle telefonda bile hala WM10 kullanıyorum.
    LibreELEC kurdum çok güzel çalışıyor.

Şu an emmc'de Android 7.1 (ATV olmayan) ve MicroSD'de LibreELEC 9.0.1 kurulu
    LibeELEC'e Netflix kurdum benim tv 1080p bir çok film ve diziyi 1080p gösteriyor bazıları 720p çok ender 540p var. seslerde 6 kanal ve 2 kanal seçenekleri aktif.
    Netflix'i HD izlemek isteyenler Android Box'larına LibreElec kurabilirler diye düşündüm ve bu bilgiyi paylaşmak istedim.
    Konu için sorun olmazsa LibreELEC Netflix 1080p ve kodek bilgileri içeren ekran görüntüleri paylaşa bilirim.

Şunu söylemeliyim 1999 dan beri bilgisayarım tvye takılı monitörsün salonda home theater olarak kullanıyorum ve bu kart inanın aklımı başımdan aldı. İnternet gezintisi yağ gibi akıyor zerre takılma kasılma yok ki bu beni çok şaşırttı bil çok laptop'ta kasım kasım kasıldığını iyi biliyorum.
    İyi bir konfigrasyonlu PC'nin ne kadar çok enerji tükettiği aşikar, bir haftadır gerekmedikçe PC açmadım, elektirik faturuam baya haififleyeceğini düşünüyorum :)

Umarıum konuyu dağıtmamışımdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuGuuuK -- 4 Mart 2019; 16:24:19 >

• GuGuuuK kullanıcısına yanıt
    Konuyu dağıtmadınızda pek açıklayıcı olmamız yorumunuz. Link atar mısınız nedir bu tam olarak ne işe yarar
  • rock002rock R kullanıcısına yanıt
    Banggood'dan aldım. Gümrük vergisinden biraz bilgim vardı. İnşallah çıkmaz ama çıkarsa da 100 TL gibi bir rakamı ödemeyi göze aldım... :(

• quote:

Orijinalden alıntı: lori2

Konuyu dağıtmadınızda pek açıklayıcı olmamız yorumunuz. Link atar mısınız nedir bu tam olarak ne işe yarar
    Bu SBC basitçe açıklamak gerekirse Android Box'ların içinde olan anakarta benzer bir şey Raspberry pi duyduysan onun türevi.
    www.pine64.org
    404 | PINE64
    https://www.pine64.org/?page_id=61454

Yani siz bunu bilgisayar gibi mi kullanıyorsunuz. İçine windows 10 kurup bunun gibi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: exotic34

Yeni Mecool KM9 Android Tv 9.0 Pie sesle arama özellikli ve Google sertifikalı bugün itibarı ile ön siparişe çıkmış

https://www.banggood.com/Mecool-KM9-ATV-S905X2-4GB-DDR4-RAM-32GB-ROM-Android-9_0-5G-WIFI-Bluetooth-4_1-4K-Voice-Control-TV-Box-Google-Certificated-p-1430824.html?rmmds=search&ID=43103&cur_warehouse=CN

https://tr.gearbest.com/tv-box/pp_009881129508.html?wid=1433363
    14 nisan dan sonra gönderilecekmiş, daha 40 gün var. Paraları toplayıp işletecekler yine.. Daha evvel de yüzlerce ön siparişler alıp, şimdi siparişleri iptal ettirmek için zorlamaya başladılar. Pahallı ürünlerde paraları bekletip bekletip sonra siparişi iptal ediyorlar. Para iadesi de 20-25 gün sürüyor. Tam macera yani..
    Vergiler dahil 7-15 gün > 2-3 gün ve 24 saat de gönderim kampanyaları iyi di..
    Bu saatten sonra zaten km9 alınmaz. Ben de zamanında 300 liraya banggood dan km9 satın almıştım, ama 4K 60fps videolarda hafif takılmalar yapıyor. Aynı işlemcili tanix üretimi (kutu üstünde tanix yazan) orjinal tx5 max satın almak daha mantıklı bence.. Hiç olmazsa menü kullanımı pratik ve 4K 60fps videoları sorunsuz akıcı oynatıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 4 Mart 2019; 18:52:33 >

Kodi üzerinden aynı işlemi yapmaya çalıştık ancak çalışmadı. Nasıl yapabileceğimizi anlatır mısın?

Android Tv Box için tavsiye.

• lori2 kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar gibi diyebiliriz ama win10 kurulmuyor. rk3399 çipsteli android boxların anakart gibi olanını düşünün, kutusu yok.
  • frux kullanıcısına yanıt
    Pie ile gelen KM9 un yazılımının nasıl olduğunu bilmiyoruz. Belki sorunları çözmüş te olabilirler.
    Tabii ki program yükleme açısından saf android daha kullanışlı.
  • 
Sayfa: önceki 623624625626627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.