Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (627. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27.788
Cevap
556
Favori
1.823.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 625626627628629
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bendeki a95x Max 5ghz modemi görmüyor. Telefonum görürken yani o görmüyor. Sony TV m de görüyor. Bir sorun mu var acaba yada yazılımsal olarak bir durum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Do you do customs insurance?I don't wanto pay anything at for costoms.
    Bu soruyu sordum cevap bekliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FRAGILE kullanıcısına yanıt
    modem ayarlarından kablosuz kanalını tek tek değiştirip deneyin bir de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuGuuuK

Uzun bir bekleyişten sonra nihayet RockPro64 rk3399 4GB DDR4 SBC (Tek Kart Bilgisayar) kartım geldi.
    Android 7.1 ve 8.1 kurdum (ATV olmayanlar) Android Box tadında kullanıyorum. Şu an için UI iyi değil ama yazılım geliştişriciler çok uğraşıyorlar bir ay içinde mükemmel seviyede olacak diye tahmin ediyorum.
    Bir kaç Linux kurdum çok yabancısı olduğum bir sistem, keza Android'de öyle telefonda bile hala WM10 kullanıyorum.
    LibreELEC kurdum çok güzel çalışıyor.

Şu an emmc'de Android 7.1 (ATV olmayan) ve MicroSD'de LibreELEC 9.0.1 kurulu
    LibeELEC'e Netflix kurdum benim tv 1080p bir çok film ve diziyi 1080p gösteriyor bazıları 720p çok ender 540p var. seslerde 6 kanal ve 2 kanal seçenekleri aktif.
    Netflix'i HD izlemek isteyenler Android Box'larına LibreElec kurabilirler diye düşündüm ve bu bilgiyi paylaşmak istedim.
    Konu için sorun olmazsa LibreELEC Netflix 1080p ve kodek bilgileri içeren ekran görüntüleri paylaşa bilirim.

Şunu söylemeliyim 1999 dan beri bilgisayarım tvye takılı monitörsün salonda home theater olarak kullanıyorum ve bu kart inanın aklımı başımdan aldı. İnternet gezintisi yağ gibi akıyor zerre takılma kasılma yok ki bu beni çok şaşırttı bil çok laptop'ta kasım kasım kasıldığını iyi biliyorum.
    İyi bir konfigrasyonlu PC'nin ne kadar çok enerji tükettiği aşikar, bir haftadır gerekmedikçe PC açmadım, elektirik faturuam baya haififleyeceğini düşünüyorum :)

Umarıum konuyu dağıtmamışımdır.
    Hocam n'aptın sen ya🙂 tv box olayını yeni çözmüşken yine araştırma denizine saldın bizi😊

• Selamun aleykum beyler.

Nvidia Shield alın, amerikada 200 dolar fiyatı var, Türkiyede en ucuzu 2000tl. Amerikaya gidecek akrabanız varsa baya iyi geçinin ve rica edin. Ha yoksa parayı basıp Türkiyeden alın, dar gelirliğin alemi yok. 3 yıldır kullanıyorum çok memnumum. Hele Ps4 varsa değme keyfime.
  • Arkadaşlar Banggood'da gümrük vergisi kampanyası var demişlerdi ama öyle bir ibare göremedim sitelerinde. Kampanya devam ediyormu
  • frux kullanıcısına yanıt
    frux @ 4 Mart 2019 20:55:38
    .
    mx10'nun 16 gb dahili hafıza / 2 gb ram'li modelinde zaten ddr3 ram var ve pek tutulmadı. Forumda satın alana da hiç rastlamadım..http://s.aliexpress.com/ayyuyIRv

forumdan ben aldım ve bildiğim @orhansen satın aldı.Fiyatına göre çok verimli bir cihaz çıktı, hızı ve görüntüsü ile muadillerinden 'bence' pozitif yönde ayrıldı..Mx10 kaliteli cihazlar yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Ben H96 max + nın ısınmayacağını belirtmedim ve her zaman H96 lara mesafeli yaklaştım. Sadece Amlogiclere göre RK işlemcilerin daha az ısındığını yazmıştım. RK çipsetli H96 max + daki ısınma anormal bir durum.

Ben de DDR4 ramli bir box kullandığım için her zaman DDR4 olması gerektiğini savundum. MX10 u kötülemedim. 10 serisi cihazlar kaliteli.
    2 Gb lik olanının antutu skoru muadillerine göre çok düşüktü. 4 GB lik olanında yazılımın da etkisi ile iyi seviyede.

Alıntıları Göster
    Hocam 10 tl. lik bir mini Laptop soğutuvile iş çözüldü. gayet stabil oldu cihaz. birde GearBest ten c-120 air mouse sipariş ettim.. tamamdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: miki

frux @ 4 Mart 2019 20:55:38
    .
    mx10'nun 16 gb dahili hafıza / 2 gb ram'li modelinde zaten ddr3 ram var ve pek tutulmadı. Forumda satın alana da hiç rastlamadım..http://s.aliexpress.com/ayyuyIRv

forumdan ben aldım ve bildiğim @orhansen satın aldı.Fiyatına göre çok verimli bir cihaz çıktı, hızı ve görüntüsü ile muadillerinden 'bence' pozitif yönde ayrıldı..Mx10 kaliteli cihazlar yapıyor

İnkteki 2 gb ram'lii olan modelini mi satın almıştınız?
    4 gb'lık modelini zaten 2019 un en iyi tv box'lar sıralamasında üçüncü göstermişler
    7-8 saniyede boot yapabilen ve 1 tb'lık hdd'i kısa sürede görüp okuyabilmesi şaşırtıcı gerçekten..

• frux kullanıcısına yanıt
    Evet 2gb almıştım ,2gb olmasına rağmen and 9.0 ve rk3328 işlemci ile harikalar yarattı.
    Tabii biz kağıt üstünden sadece işlemci ve ram i görebiliyoruz..
    Malzeme kalitesi, diğer kullanılan elektronik parçaların özellikleri ve yazılımlar cihazdan cihaza fark ediyor.
    En çok bahsedilen ,beelink gt1 mini de 4gb dd4 ve s905x2 var, diğerlerinde de aynı deniyor ve niçin iki katı ödeyeyime geliyor.
    Misal; renault 1.5 dci motoru var ,kağıt üstünde bakarsak 1.5lt ve dizel ,renault üretmiş.
    bu motoru hem dacia ve hem de mercedes c serisi kullanıyor..
    Bu bağlamda mx10 u fiyat performans olarak kaliteli buluyorum.
  • Benim gibi Android Box almayı düşünüp gümrük vergisinden çekinenler için Banggood'a yazdığım soruya gelen cevabı paylaşayım. Buna göre "tariff insurance" ile alınabilir sanki. Koyu yazı ile görünen yerde vergi çıkarsa geri ödeme alabileceğimizi söylüyor. Tabii ben sorumluluk kabul etmem

Dear Customer ,

Thank you for your e-mail.

About the import tax, we advise you to find out about the import regulations and tariffs of your country.

The customer is responsible for paying all customs charges and import duties.

However, here are some suggestions about the tariff insurance for you:
    www.banggood.com
    Page Not Found - Banggood.com
    https://www.banggood.com/Search_hl69_at650.

We would like to inform you that you will not be charged with import duties if your order is shipped with Turkey Direct Mail to Turkey. And you also can buy the tariff insurance so that you will be eligible for a refund of its import duties if you want to select Turkey Direct Mail

Thank you for your understanding and we look forward to receiving your reply soon.

Best regards,

Cloris

• hsnyvz H kullanıcısına yanıt
    Zaten birazda bunlar için değilmi bu teknoloji bu gelişmeler :)
  • Merhaba arkadaşlar, Facebook'ta Banggood Türkiye sayfası bir anket yapmış. Türkiye vergiler dahil kampanyasından yararlandiniz mı diye soruyor. Anketin altına yorum olarak TV box vergiler dahil kampanyası bitmesiyle alakalı eleştiri yapalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar iptv kullanıp memnun olanlar pm atarsa sevinirim..
    hızım. fiber 24 mbps
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Hocam bu adam hiçbir şeye cevap vermiyor, iki tane soru yazdım en son cevabını bekliyorum ona göre sipariş vercem dedim.Yok olmaz bile yazmıyor.Bu banggood ilk defa alışveriş yapcam ali'de bir soru yazdınmı hemen cevap gelirdi.
  • en-ata kullanıcısına yanıt
    3 mesaj altta aynı konuyla ilgili sorum ve cevapları var. Siz de sormuşsunuz iyi olmuş baskı oluşsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • blackice_serkan kullanıcısına yanıt
    Sana yazılan msj okudum,o msj bakarsan gümrük vergisi çıkmaz gibi , bir şey sorcam bu dirak gönderiyi kargo seçerken yapıyoruz heralde birde hangisini seçtimiz fark edermi?Zaten bir ptt var onun ücreti 7,11tl birde EMS express mail service var fiyatı 99,20tl olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapisiz

Gümrük sigortasını nasıl yaptırabiliiz
    Satınalma aşamalarında gümrük ve nakliye sigortası seçenekleri çıkıyor. Buradan seçeceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemil-mustafa

Hocam samsung note 3 ile a95x in wifi durumuları bu şekilde, her ikiside modemşn 30 cm kadar yakınında. Kırmızı grafik bizim modeme ait, diğerleri komşuların.
    A95X max, 2T2R G.Bıt WIFI özelliğinden kaynaklanan WIFI çekim performansını belli etmiş.

Telefon en uzakta 173 mt. deki komşu modemi görürken, A95X max ta bu mesafe 195 mt.

• quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

Hocam 10 tl. lik bir mini Laptop soğutuvile iş çözüldü. gayet stabil oldu cihaz. birde GearBest ten c-120 air mouse sipariş ettim.. tamamdır.

Alıntıları Göster
    Hep yazıyorum. Özellikle s912 çipsetli H96 pro + larda adaptörden ya da hızdan kaynaklı aşırı ısınma sorunu yaşandı. Cihazın ısısına
    dikkat etmediler, soğutma prosedürünü uygulamadılar, altına bir fan koymadılar. Birçok cihaz pert oldu.
    H96 ların üreticisine göre sorunsuz ve çok verimli çalışan modelleri olduğu gibi çok sorun çıkaranları da var.

• 
Sayfa: önceki 625626627628629
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.