Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (624. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.789
Cevap
557
Favori
1.824.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 622623624625626
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atalay_xxx

Blutv - beinconnect - digiturkplay tanix 5 de problem mi yaratır peki.

Alıntıları Göster
    S905x2 Amlogic işlemcili km9 var ben de blutv- beinconnect ve digiturk play de tüm içerikleri oynatmıyor drm hatası veriyor. S905W işlemcili tv box'ta da aynı sorun var.
    Rockbox 2238 işlemcili h96 max+ plus tv box da ise tüm içerikleri sorunsuz oynatıyor.
    Fakat rk3328 işlemcili en sorunsuz ve iyi tv box mx10 modelidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock002rock

2 ürün arasında tercih yapmaya karar verdim

Tx5 max

https://m.tr.aliexpress.com/item/32971651671.html?spm=a2g0n.shopcart-amp.0.0&aff_trace_key=&aff_platform=msite&m_page_id=28891551612126310

İ8 mause ile birlikte 338 tl gümrük 15 dolar gösterilecek gümrük çıkma ve çıkmama ihtimali var aynı ütün mause siz banggood da gümrük dahil 10 tl gümrük farkı+ kargoyla 342 tlye geliyor gümrük sıkıntısız i8 mause olmadan hangisini tercih etmeliyim aliexpress teki satıcı güvenilirmidir ürün orjinalmidir veyahut gümrük kargo dahil 400 tlye h96 h2 max mı almalıyım
    Seçtiğiniz ürün tanix üretimi değil, açıklamada marka adı: tanix yazan olanları tercih edin. Kutu üzerinde sadeçe tanix yazar. Ayrıca mutlaka takipli kargo olsun.
    Kargonun üzerine kaç dolar yazdırırsanız yazdırın, gümrüğe mutlaka girer ve ortalama %62 civarı para ödersiniz.. Maliye bakanı açıklama yaptıktan sonra işi bayağı sıkı tutuyorlar.
    %20 gümrük + %20 ötv + 7€ da trt bandrol ücreti.
    250 liralık tv box satın alan bir kişiye 139 lira toplam vergi çıkarmışlar. Konu içinde bir çok değişik örnek var.
    Tanix üretimi tx5 max >
    aliexpress.com
    US $51.99 |Tanix TX5 Max TV Box Android 8.1 Amlogic S905X2 4GB LPDDR4 + 32GB EMMC 2.4GHz + 5GHz WiFi BT4.2 Support 4K H.265 Set Top Box-in Set-top Boxes from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
    http://s.aliexpress.com/yMVFjYfY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 3 Mart 2019; 17:17:44 >

• quote:

Peki bu gümrük bedelinin iadesi yapılıyor mu bangood da bu sigorta gereği

Eskiden gümrük vergisi dahil 7-15 gün kampanyasında ön sipariş ile alanların ürünleri gümrüğe takılırsa ödemeleri lazım.
    Yeni prosüdürü tam bilmiyorum, gelecek yeni sipariş kargoların göreceği işlem durumuna bakmak lazım.

• Arkadaşlar bende x99 var galeride olan resimlerden birini duvar kağıdı yapmak istiyorum resme geliyorum ama evet butonu yok bu sekilde oluyor bilgisi olan varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miki

benim TX5 bu gün kargolanmış LM (?) ile başlıyor,tahmini teslimat 22 Nisan yazıyor ,hayırlısı olsun
    TX6 ile karşılaştırmasını yaparsınız artık ….
  • quote:

Orijinalden alıntı: en-ata

Slm arkadaşlar sizce çin'den alınabilecek en güzel cihaz nedir.Benim araştırmalarım şunlar;

Beelink GT1
    A95X Max
    X96 max

Sizce daha iyi varmı yada bunlardan hangisini almalıyım.Tavsiyelerinizi değerlendircem ama
    Özelikle konunun duayeni #Limanyakan arkadaşın dediğini alacam
    Güncel cihaz olarak Beelink GT1 mini ya da A95X max.
    Ethernetle kullanacaksanız GT1 mini ,
    Modem biraz uzakta ya da arada duvar varsa A95X max.
  • quote:

Arkadaşlar 300-400 tl bandında bütçem var 5-6 tane güzel cihaz var bunlardan hangisini tavsiye edersiniz f/p açısından

T9
    https://m.banggood.com/tr/T9-RK3328-4GB-RAM-64GB-ROM-Android-8_1-Bluetooth-4_0-4K-TV-Box-p-1393507.html?&cart_warehouse=CN

H96 max2
    https://m.banggood.com/tr/H96-Max-X2-S905X2-4GB-DDR4-RAM-64GB-ROM-4K-Android-8_1-5G-WiFi-USB3_0-TV-BOX-p-1373067.html?&cart_warehouse=CN

Tx92
    https://m.banggood.com/tr/Tanix-TX92-S912-3GB-RAM-32GB-ROM-1000M-LAN-5G-WIFI-Bluetooth-4_1-Android-4K-TV-Box-p-1403048.html?&cart_warehouse=CN

Tx5max

https://m.banggood.com/tr/Tanix-TX5-Max-S905X2-4GB-DDR4-32GB-Android-8_1-5G-WIFI-Bluetooth4_2-1000M-LAN-4K-TV-Box-p-1416260.html?&cart_warehouse=CN

H96 h2 max

https://m.banggood.com/tr/H96-H2-MAX-RK3328-4GB-RAM-64GB-ROM-5G-WIFI-Bluetooth-4_0-USB3_0-Android-7_1-TV-Box-with-Time-Display-p-1278421.html?&cart_warehouse=CN

H96 max plus

https://m.banggood.com/tr/H96-Max-Plus-RK3328-4GB-RAM-64GB-ROM-Android-8_1-USB3_0-5G-WIFI-TV-Box-Support-HD-Netflix-4K-Youtube-p-1335810.html?&cart_warehouse=CN

H96 max plusla h92 h2 max arasındaki fark nedir aynı cihaz değilmi
    Banggood ve aliexpreks arasında fiyat farkıda var hangi siteden sipariş sıkıntısız şekilde ulaşır
    H96 max + ile H96 max H2 aynı cihaz. BT, ekran yansıtma vb. gibi özellikler birinde var diğerinde yok.
    Yeni nesil cihazlar varken bu modellere bakmaya gerek yok.

Vergisiz alabiliyorsanız Beelink GT1 mini ya da A95X max a bakın.

Yurtdışı alışverişte riskler ve belirsizlikler var.
    0.60 - 0.65 arası vergi ödemeyi göze alıp bu cihaza bakabilirsiniz. Tanıx üretimi .

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

S905x2 Amlogic işlemcili km9 var ben de blutv- beinconnect ve digiturk play de tüm içerikleri oynatmıyor drm hatası veriyor. S905W işlemcili tv box'ta da aynı sorun var.
    Rockbox 2238 işlemcili h96 max+ plus tv box da ise tüm içerikleri sorunsuz oynatıyor.

Alıntıları Göster
    Sn. Frux Mx10 u hangi satıcıdan tavsiye edersiniz

• nacar08 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Ben de bu üründen aldım. Benimki de kargoya verilmiş. Tahmini teslim tarihi 27 Mart görünüyor. Bekleyeceğiz, yapacak birşey yok... :(
  • quote:

Peki bu gümrük bedelinin iadesi yapılıyor mu bangood da bu sigorta gereği

Açıklama çok net. Arkasından ya da siz ödersiniz gibi bir açılama olsaydı kıvırma payları olurdu.
    Zaten Gümrük vergisi sigortasının amacı bu. Yine de canlı destek ile yazışıp bunu kaydetmekte fayda var.

• NiFaKa N kullanıcısına yanıt
    Benimki 2gün gecikmeli kargolandı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hangi satıcıdan aldınız cihazı gümrük vergisi ile ilgili bilginiz varmı@diverfirat

• quote:

Alıntıları Göster
    KM9 un yazılımı farklı bu yüzden o içerikleri oynatmıyor olabilir.
    RockChip 3228 çipsetli a5X max + da kaliteli .

• Bangoodda 10 tl farkla gümrükten muaf olabiliyoruz bu seçenek mevcut herhangi bi gümrük vergisi çıkmıyormu çıkınca ödeyip satıcıdanmı talep ediyoruz aliexpress de 280 tlye alıp riske girecegiz yada 60 tl daha verip bangooddan vergi dahil getirecegiz

• rock002rock R kullanıcısına yanıt
    Banggood dan bu şekilde almak daha avantajlı. Gümrük bundan sonra daha sıkı olacak.
    Banggood la birebir görüşüp garanti olsun diye yazışmanın kaydını almak iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

KM9 un yazılımı farklı bu yüzden o içerikleri oynatmıyor olabilir.
    RockChip 3228 çipsetli a5X max + da kaliteli .
    https://tr.aliexpress.com/item/A5X-MAX-Art-4-GB-RAM-64-GB-ROM-G-ncelleme-Android-8-1-TV-Kutusu/32900272187.html

Alıntıları Göster
    Edit> **Daha evvel wechip v8 modelinde de test etmiştim. Beinconnect - blue tv - digiturk play de bazı içerikleri açmıyor. Yani 3 amlogic chipli tv box'ta bu uygulamalarda sorunludur.

A5X + modeli de rk3328 işlemcili, ama ram'i ddr3 olduğu için h96 max+ modeli gibi çok ısınıyor. Altına fan konursa 4K 60fps videoları bendeki h96 max+ gibi sorunsuz oynatır sanırım.
    mx10 da rk3328 işlemcili, ama ddr4 ram var. Arkadaşa bir tane satın aldırmıştım, işlemci sıcaklığı 60 dereceyi geçmiyor ve gerçekten 4K 60fps videolarda çok başarılı.. Bendeki km9 dan daha kullanışlı menüsü var ve 4K 60fps videoları çok başarılı oynatıyor.. Bence rk3328 işlemcili alınacak f/p kutusu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 3 Mart 2019; 23:26:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mask6060

Sn. Frux Mx10 u hangi satıcıdan tavsiye edersiniz

Alıntıları Göster
    Altta linkteki satıcı takipli ptt kargo ile gönderiyor, ama ilk yorumu okursanız 139 lira vergi ödetmişler. Toplam 360 - 365 liraya size maal olur.
    Bence bu yüksek vergilere rağmen yine de tercih edilebilir. f/p ürünü..
    aliexpress.com
    US $36.92 38% OFF|MX10 TV BOX Android 9.0 mx10 4GB DDR3 32GB/64GB RK3328 Quad Core KD18.0 4K 2.4GHz WIFI USB 3.0-in Set-top Boxes from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
    http://s.aliexpress.com/6JZBJVbq

mx10 İnceleme

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

TX6 ile karşılaştırmasını yaparsınız artık ….

Alıntıları Göster
    Üstad karşılaştırma yapacak tvbox olsa keşke ,tx5 siparişim var ,22 nisan teslim :) o zamana s922 çıkar
  • quote:

Vergisiz 8200 liraya pc box, gümrükle beraber 13000 lira tutar. Çok güçlü bir donanım, ama Türkiye şartlarına göre bayağı pahallı..

Alıntıları Göster
    üstadım çok daha uygun ve performanslı cihaz için video hazırlıyorum ,haftaiçi yayınlarım
  • frux kullanıcısına yanıt
    Her zaman yazdığım gibi ısınma konusunda DDR4 Ram kendisini hissettirir.
    DDR3 Ramli bütün cihazlar aşırı ısınır diye bir durum yok.
    Amlogic işlemcilerde ısınma sorunu daha fazla yaşanıyor.
    A5X max + daha kaliteli. Her iki cihaz da alınabilir.
  • 
Sayfa: önceki 622623624625626
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.