Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (628. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
27.788
Cevap
556
Favori
1.823.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 626627628629630
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blackice_serkan

Benim gibi Android Box almayı düşünüp gümrük vergisinden çekinenler için Banggood'a yazdığım soruya gelen cevabı paylaşayım. Buna göre "tariff insurance" ile alınabilir sanki. Koyu yazı ile görünen yerde vergi çıkarsa geri ödeme alabileceğimizi söylüyor. Tabii ben sorumluluk kabul etmem

Dear Customer ,

Thank you for your e-mail.

About the import tax, we advise you to find out about the import regulations and tariffs of your country.

The customer is responsible for paying all customs charges and import duties.

However, here are some suggestions about the tariff insurance for you:https://www.banggood.com/Search_hl69_at650.

We would like to inform you that you will not be charged with import duties if your order is shipped with Turkey Direct Mail to Turkey. And you also can buy the tariff insurance so that you will be eligible for a refund of its import duties if you want to select Turkey Direct Mail

Thank you for your understanding and we look forward to receiving your reply soon.

Best regards,

Cloris
    Benim anladığım; Direct Mail to Turkey seçeneği ile alınırsa kargo Başakşehire uğramadan özel kargo şirketi tarafından getiriliyor.

Gümrük çıkarsa ve sigorta yaptırıldıysa ödenen vergiyi geri ödüyorlar. Bu yazıya göre kıvırma payları yok .

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Üstad öyle dediler ama şurda sıkıntı olabilir, resimde görüleceği üzere öyle bir kargo seçeneği yok. Onu da sormak gerek. Vatan millet meselesine döndü bizim kartvizitten küçük ATV Box

Android Tv Box için tavsiye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: en-ata

Hocam bu adam hiçbir şeye cevap vermiyor, iki tane soru yazdım en son cevabını bekliyorum ona göre sipariş vercem dedim.Yok olmaz bile yazmıyor.Bu banggood ilk defa alışveriş yapcam ali'de bir soru yazdınmı hemen cevap gelirdi.
    Banggood un çalışma şekli farklı. Satıcı ile direkt iletişim kurulamıyor. Baskı kurmaya devam .

• blackice_serkan kullanıcısına yanıt
    sıkıntı zaten android tv box'larda "Direct Mail to Turkey" seçeneğini kaldırmaları değil mi?
  • Diwanji kullanıcısına yanıt
    Öyleymiş, ama ben almak istediğim ürünle (BeeLink GT 1 Mini) ilgili soru sordum. Bu cevap geldi.

• quote:

Üstad öyle dediler ama şurda sıkıntı olabilir, resimde görüleceği üzere öyle bir kargo seçeneği yok. Onu da sormak gerek. Vatan millet meselesine döndü bizim kartvizitten küçük ATV Box

İşte asıl bunu sormak gerekir. Nakliyat sigortası ve Sigorta paketi seçenekleri var.
    Bunların içeriklerini öğrenmek gerekir.
    Bir de açık açık Sigorta paketi seçeneğini seçmek yeterli olur mu diye sormalı.

• quote:

Öyleymiş, ama ben almak istediğim ürünle (BeeLink GT 1 Mini) ilgili soru sordum. Bu cevap geldi.
    ptt ile gelirse sıkıntı alljoy ile göndereceklerse belki doğrudur
  • quote:

Dostum bende aynı ürünü alcam sen hangi satıcıdan aldın link versene bende ondan alayım sorun çıkarsa ikimiz ayrı yerden baskı kuralım.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Sigorta paketinin içeriğini bana link olarak attılar, aşağıda.
    However, here are some suggestions about the tariff insurance for you:
    www.banggood.com
    Page Not Found - Banggood.com
    https://www.banggood.com/Search_hl69_at650.

Oldukça bağlayıcı ve güvenli geldi bana. Ödeyip ürünü gümrükten aldıktan sonra belgeleriyle ibraz ediyoruz ve geri ödüyorlarmış yazdığına göre. Bu linkte "şu kadara kadar veya şu orana kadar " diye bir ifade ben göremedim. Ancak aşağıda birinci resimde oran ifade edilmiş.
    Nakliyat sigortası ise gümrükten bağımsız tamamen. Kaybolma, çalınma ile alakalı imiş, bkz. 2.resim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Diwanji

sıkıntı zaten android tv box'larda "Direct Mail to Turkey" seçeneğini kaldırmaları değil mi?
    Gümrük sıkmaya başlayınca 'Direct Mail to Turkey' seçeneği ile gönderemiyorlar bunun için bu seçeneği kaldırmış olmalılar.
    Bunun yerine ulaşma süresi 35 güne çıkan 'Kayıtlı Hava Kargo' seçeneğine geçtiler.
    Gümrük çıkarsa ve sigorta yaptırıldı ise geri öderiz diyorlar.
    Son duruma göre gümrük çıkıp çıkmayacağını onlar da bilmiyorlar.
    Görünen o ki hepsi gümrüğe takılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Gümrük sıkmaya başlayınca 'Direct Mail to Turkey' seçeneği ile gönderemiyorlar bunun için bu seçeneği kaldırmış olmalılar.
    Bunun yerine ulaşma süresi 35 güne çıkan 'Kayıtlı Hava Kargo' seçeneğine geçtiler.
    Gümrük çıkarsa ve sigorta yaptırıldı ise geri öderiz diyorlar.
    Son duruma göre gümrük çıkıp çıkmayacağını onlar da bilmiyorlar.
    Görünen o ki hepsi gümrüğe takılacak.

Alıntıları Göster
    aynen bakan'ın son acıklamalarından sonra gümrüğe takılmaması tamamen şans işi artık. her zarfı inceleyeceklerini acıkladılar.

• en-ata kullanıcısına yanıt
    Sepette bekliyor valla, ayın 9'unda kartın hesabı kesilince hemen alacağım. O zamana kadar durumun netleşmesi gerek. Link aşağıda, aynen sizde sıkıştırın, alalım şu meretleri
    Register a new account on the Banggood APP and get $100 of coupons. I just found an amazing item with free shipping.
    banggood.app.link
    [TRY497.68]Beelink GT1 MINI Amlogic S905X2 4GB DDR4 RAM 64GB ROM 5.0G WIFI Android 8.1 4K Bluetooth 4.0 TV Kutu Ev Ses & Görüntü Sistemleri from Elektronik on banggood.com
    https://banggood.app.link/IWFBo6VlOU

• Türkiye hızlı kargo (vergiler dahil) seçeneği olan ürünlerde + gümrük sigortası + nakliye sigortası seçilerek verilen siparişler gümrük işlemleri halledilerek sorunsuz geliyor. Bluetooth hoparlörlerde bu şeçenek devam ediyor ve benim yolda olan siparişim var.

TV kutularında bu kargo seçeneği kaldırıldığı için sadece sigorta seçilerek gümrükten kurtulma şansı olduğunu sanmıyorum. Kayıtlı posta ile geldiği için UKİM ile müşteri başbaşa kalacak.

Gümrük sigortasına güvenip ödenen verginin (%50 - %100) iade alınabileceğine benim hiç güvenim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybektas55 -- 5 Mart 2019; 17:20:55 >
  • blackice_serkan kullanıcısına yanıt
    Aynı yerden bakıyormuşuz bende soru cevap kısmına iki tane ingilizce soru yazdım cevaplanmadı
  • quote:

Sigorta paketinin içeriğini bana link olarak attılar, aşağıda.
    However, here are some suggestions about the tariff insurance for you:https://www.banggood.com/Search_hl69_at650.

Oldukça bağlayıcı ve güvenli geldi bana. Ödeyip ürünü gümrükten aldıktan sonra belgeleriyle ibraz ediyoruz ve geri ödüyorlarmış yazdığına göre. Bu linkte "şu kadara kadar veya şu orana kadar " diye bir ifade ben göremedim. Ancak aşağıda birinci resimde oran ifade edilmiş.
    Nakliyat sigortası ise gümrükten bağımsız tamamen. Kaybolma, çalınma ile alakalı imiş, bkz. 2.resim.

Gümrük vergisinin %50 ile %100 ü iade edilecek şeklinde bir ibare var.

Ayrıca ;

"Aşağıdaki ücretler tarife dahil değildir:

İşleme maliyetleri (vb ücretler, kurye işlem ücretlerini, idari ücretler, taşıma gümrük)"

idari ücretler ile kendilerine açık kapı bırakmışlar.

Önceden gümrüksüz sokma durumları varken şimdi bu zora girdi ve adamlar haklı olarak ne kadar vergi+bandrol çıkacağını bilemiyorlar.
    Gümrük+bandrol onlar için de büyük bir maliyet.

• en-ata kullanıcısına yanıt
    Bana cevap bir gün sonra geldi. Umarım size de gelir. Ayrıca kargoda söyledikleri "direct mail to Turkey" seçeneğinin çıkmadığını söyledim az önce.

• ybektas55 kullanıcısına yanıt
    Bu durumda her halükarda gümrüğe takılacak diye düşünüp, vergiyi hesaba katarsak AliExpress daha ucuza geliyor. Kafamda deli sorular

Edit: smiley

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackice_serkan -- 5 Mart 2019; 17:55:10 >
  • NETFLIX 1080p .

Emek harcanıp yazılan bu faydalı mesajın kaybolmaması için + verip üst mesaj yapalım.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/137388963
  • An itibariyle AliExpress'te : 419 ₺ , Banggood'da (2 sigorta dahil) : 479 ₺ . Ya 60 ₺ fazla verip vergiyi geri alabilme olasılığı düşünülecek, ya da bari 60 ₺ cepte kalsın diye Ali'den alınacak. Her ikisi için de gümrüğe takılmadan geçerse tadından yenmez. Veya takılır ve banggood vergiyi geri öderse süper olur.
  • Aslında tanix tx6 veya km9 almayı düşünüyordum fakat Türkiye'de pek bulamadım sizce onların yerine bu cihaz iş görür mü ?
    www.sahibinden.com
    Harici TV Kutusu (TV Box) Fiyatları, İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da.
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-h96-max-plus-tv-box-android-8.1-4-64-versiyon-664278527/detay

• 
Sayfa: önceki 626627628629630
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.