Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (346. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.789
Cevap
557
Favori
1.824.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 344345346347348
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle ilginize teşekkürler. Bu fiyata yurtdışından ilk siparişim olacağı için bilgisizliğimi maruz görün ama iki sorum olacak:
    - Fiyatı düşük göstermeleri için satıcı ile temasa geçmek gerekiyor mu?
    - Gümrüğe takılırsa ne yapmak gerekiyor: Benim bir yere gitmem gerekiyor mu yoksa gümrüke vergisini getiren kuryeye mi ödüyorum, vergi ne kadar vb?
    İlginize tekrar teşekkürler.
  • Selam, Eachlink H6 Tv-Box 25. gunde elime ulasti, inceleme videosu cekecegim,sorulariniz olursa lutfen yaziniz

Ozellikleri kisaca,

Allwinner H6

Mali 720

3gb ram, 32gb rom

Android 7.0

39.usd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunebakan44 kullanıcısına yanıt
    Bir yere gitmeniz gerekmiyor. Eğer takılırsa size posta ile bir yazı gelecek. Zaten o evrakta neler yapacağınız yazıyor. Yaptığınız alışverişin ekran görüntüsünü alıp email ile evrakta yazılı adrese yollarsınız. Ücreti de yazan hesaba yatırırsınız ve cihazın gelmesini beklersiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Evde pc olmadığı için tv box arayışına girdim hocam. VLC' yi sadece örnek olsun diye belirttim. Bilgilendirme için tekrar teşekkürler. İndirim için 24 kasımı bekliyorum bakalım iyi bir fırsat yakalarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

And. Tv boxlar gereksiz değil. Öncelikle fiyat avantajı var ve and. programlardaki çeşitlilik Pc programlarında yok.
    Ekran yansıtma pc için de ayarlanabilir. Bu mini PC lerin fiyatları 4-6 kat daha yüksek.
    Pc yi panele bağlayıp kullanınca bilgisayar kullanılanamıyor.
    Tv boxa bağlı panele bakarken aynı anda dizüstünü kullanabiliyorum.
    hocam evde eski bir pc varsa ,, diye önermede bulunmuştum. bu durumda android box yerine bu eski pc alternatif olarak kullanılabilir diye düşünüyorum.

yeni bir mini pc almaktan bahsetmiyorum yani, eski pc ye kodi kurulabilir.

ben tv box ları pek bilmediğim için biraz da öğrenme amaçlı yazdım. anroid programlardaki çeşitlilik derken ? zira pc ye android OS da yüklenebiliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan1581

hocam evde eski bir pc varsa ,, diye önermede bulunmuştum. bu durumda android box yerine bu eski pc alternatif olarak kullanılabilir diye düşünüyorum.

yeni bir mini pc almaktan bahsetmiyorum yani, eski pc ye kodi kurulabilir.

ben tv box ları pek bilmediğim için biraz da öğrenme amaçlı yazdım. anroid programlardaki çeşitlilik derken ? zira pc ye android OS da yüklenebiliyor...

hocam 94ten beridir bir teknoloji aşığı olarak şunu söyleyebilirim.siz hiç tv box denememissiniz.yada yanlis anlamayin ama kullanmasini bilmiyorsunuz.yuksek grafikli oyunlar haric bilgisayarin yapipta boxun yapamadigi birsey yok.box cok daha pratik konforlu ve seri..burada bundan bahsetmeye bile luzum yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • wechip x96 max 4-32 olan izmire girdi akşam deneyip bilgi veririm. ddr4 1000m ethenet , bluetooth ve 5ghz internetli versiyonu

x96 MAX 4 GB + 32 GB/ 2.4G & 5 GHz Çift wifi + BT4.x + 1000 M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canakan -- 20 Kasım 2018; 10:15:13 >
  • aviator_ kullanıcısına yanıt
    klavye isteyenler için güzel alternatif :)

çaktırma görmemişim :)))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canakan -- 20 Kasım 2018; 10:7:1 >
  • canakan kullanıcısına yanıt
    Benimki de Türkiye hocam Amazon Türkiye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bende kullanışlı bir box istiyorum.
    Genel anlamda IPTV ve Netflix kullanacağım.
    TV de SSIPTV hiç kullanışlı değil. Smart iptv gibi bir program lazım.
    Yurt dışı hiç alışveriş yapmadım. Yurt içinden taksitle almak istiyorum. İndirim vs. kullanışlı ve güçlü bir Box için tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Selam arkadaşlar,

Netflix için önerebileceğiniz bir box var mı?

4K için yeterli internet hızım olmadığından(16Mbit ADSL) 4K şart değil. Oyun da oynamayacağım için çok bir bütçem yok.
    Digiturk play kullanıyorum maçlar için, uygulama kurabilmem gerekiyor.
    Digiturk play bitince iptv'ye geçmeyi düşünüyorum, iptv'de çalışmalı :)

Ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaldanSarkanElma -- 20 Kasım 2018; 10:47:49 >
  • DaldanSarkanElma kullanıcısına yanıt
    Şu listede cihaz isimleri ve teknik özellikleri mevcut.
    Android Tv Box için tavsiye.

Netflix 1080p açan en ucuz cihaz A95X Pro.
  • Benim KM9 2 gündür TR'de ama PTT henüz işlem yapmadı. Adamlar Çin'den buraya 5 günde yolluyor bizimkiler 10-15 günde gümrükten çıkaramıyor.
  • aşağıdaki üründe fena değil,

aliexpress.com
    US $54.4 20% OFF|Tüketici Elektroniği'ten Set Üskü Kutuları'de Mecool M8S PRO L Ses Kontrolü akıllı tv kutusu Android 7.1 S912 3 GB RAM 16 GB ROM Set top Kutusu ses Uzaktan Kumanda ile IPTV kutusu Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/Mecool-M8S-PRO-L-Ses-Kontrol-ak-ll-tv-kutusu-Android-7-1-S912-3-GB/32946505260.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.269.69433c00efjqKC

• quote:

Orijinalden alıntı: Kernel Panic

Şu listede cihaz isimleri ve teknik özellikleri mevcut.

Netflix 1080p açan en ucuz cihaz A95X Pro.
    Mecool KIII Pro açıyor mu ?
  • ender E kullanıcısına yanıt
    Şuradaki videoya göre açıyormuş ancak 3 dakika sonra görüntü bozuluyormuş.
    ZmeuTVyoutube
    MECOOL KIII Android TV box freezes on netflix after 3 minutes from GeekBuying
    https://www.youtube.com/watch?v=zrjsz5NDVjU

İşlemcinin çok ısınmasından yapıyormuş yorumlardan anladığım kadarı ile.Biri işlemci üzerindeki termal macunu ve soğutucuyu değiştirmiş problem çözüldü demiş.

Şurada da detaylı incelemesi mevcut.L3 Drm lisansı görünüyor.
    XDA Developers
    MECOOL KIII PRO Amlogic 912, 3/16GB Dual WiFi, Gig Lan, BT4, DVB S2/T2
    https://forum.xda-developers.com/android-stick--console-computers/amlogic/mecool-kiii-pro-amlogic-912-3-16gb-dual-t3608382

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 20 Kasım 2018; 11:41:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunebakan44

Öncelikle ilginize teşekkürler. Bu fiyata yurtdışından ilk siparişim olacağı için bilgisizliğimi maruz görün ama iki sorum olacak:
    - Fiyatı düşük göstermeleri için satıcı ile temasa geçmek gerekiyor mu?
    - Gümrüğe takılırsa ne yapmak gerekiyor: Benim bir yere gitmem gerekiyor mu yoksa gümrüke vergisini getiren kuryeye mi ödüyorum, vergi ne kadar vb?
    İlginize tekrar teşekkürler.
    Satıcı ile temasa geçip, paketin üzerindeki fiyatı 22 dolardan düşük göstermelerini isteyebilirsiniz. (Aslında sınır 22 euro da, siz yine de dolar deyin, onlar dolara daha alışık).
  • lektonstar kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler...
  • Kernel Panic kullanıcısına yanıt
    k3 ün atv yazılımı var onunla hem fullhd açıyor hem de 5.1 desteği görünüyor bizzat yükledim kullandım,
    yalnız bendeki cihaz patladı açılmamaya başladı ısınma kaynaklı da olabilir bilmiyorum 105 usd ye gelmişti çinden şimdi göndereceğim geriye yenisini gönderirler sanırım oradaki bir tanıdığa aldırmıştım,
    k2 de var bende ondan sonra k3 tavsiye etmiyorum hem ısınma sorunu var hem de uydu kanalların görüntüsü k2 ye göre daha kötü ufak tefek buglar var yazılımda sıkıntılı yani ,udu desteği aramıyorsanız yönelmeyin bu cihaza
  • Ben değil @ender arkadaş sordu bu cihazı.
  • 
Sayfa: önceki 344345346347348
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.