Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (344. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27.789
Cevap
556
Favori
1.823.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Banggood da kargo takipli yada yüksek ücretli ürün alınca 10 günde geliyor ufak tefek bir şey alınca 2 ayı buluyor kargoya 2 gün içinde veriyorlar ama sanırım Türkiye de işler yavaş yürüyor takip de olmayınca sallıyorlar 2 ay süresi var nasıl olsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: souzasoares

eHome Tech Store'dan indirimle 290 liraya KM9 aldım, 10 saatte kargoya verdiler. Banggood teslimatları hakkında net bilgi yok hala.
    Neyi seçtiniz kargoda

• nasıl 290'a maloldu? 59-USD görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zogg

Neyi seçtiniz kargoda

Alıntıları Göster
    Standart china post. 4 dolar yeni üye indirimi vardı, 290 oldu o şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Pugb da sorun yaşanmadıysa dahada güç isteyen oyunları açar demek ki.
    6.0 ile gelmiştir ilk alan kişi güncellemeyi eksik yapmış olabilir.
    Diğer RK 3399 H96 MAX ta bu şekilde bir sorun yaşanmadı.
    Uygun Custom Rom araştırması yapmak gerekiyor.
    Ya da 7.1.2 yi sorunsuz kullananların romunu kullanmak sorunu çözer.
    teşekkürler üstad,
    aldığım arkadaş ben ürün paketine hiç dokunmadım sipariş verdiğimde 7.1.2 ile gelmiştir,
    dedi.
    şimdilik dokunmayım Freaktab sitesinde h96 max 3399 için 7.1.2 custom rom var.
    sık kullanılanlara ekledim, zamanı gelince bakacağım.
    ama şimdi rootsuz yedek alıp fabrika ayarlarına dönüş yapıp sıfırdan bir kurulumlar yaparak launcher dahil
    testleri yapmak istiyorum.

yedekleme için root istemeyen iyi program öneriniz var mı

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: souzasoares

Standart china post. 4 dolar yeni üye indirimi vardı, 290 oldu o şekilde.

Alıntıları Göster
    Ben de araştırdım ePacket le daha hızlı geliyomuş ve takip edilebiliyormuş.Ama china postta baya hızlı vermiş sizinkini satıcı

• ottomâns O kullanıcısına yanıt
    RK3399 çipsetli T96z vardı DDR4 4Gb ramlı. Ya başka üretilmedi ya da çok talep görüyor. Şuan piyasada yok.
    H96 MAX ve CSA96 DDR3. BU kutularda MALI T860 GPU varken N6 da MALI T864 var.
    Gigabit ethernet in yanında 867 m.bit e kadar WIFI hızını destekliyor.
    Video kodekleri az. Videolarda takılma var. Malzeme kalitesi düşük.
    100661 antutu iyi bir skor. Fiyatı çok uygun.
    Yine de kullanıcı yorumlarını görmek gerekir.
  • Gunebakan44 kullanıcısına yanıt
    Yurtdışı alışverişinde başka riskler de var.
    Satıcılar ürün fiyatını düşük bildirse de gümrük işi biraz şansa kalıyor.
    22€ muafiyet sınırı var.
  • Yeni çıkan cihazlar ile ilgili olarak sadece burada değil hiçbir yerde bilgiler yeterli değil.
    Araştırma sürecini uzun tutmak iyi değil .
  • selcinuyelik S kullanıcısına yanıt
    KM9 un fiyatları düştükçe ve özellikleri netleşmeye başlayınca pro veya pro L yi almak mantıklı olmuyor.
    Kutuda DD,DTS,5.gibi ses özellikleri olmasa da passtrouht ile ham ses AVR ye aktarılıp DD,DTS ve 5.1 üretiliyor.
    Bunun için HDMI slotunun ARC özelliğinin olması ve AVR nin bunu desteklemesi gerekiyor.
    Kablosuz mouse iş görür zaten ağırlıklı olarak ekran klavyesi kullanılıyor.
    Ayrıca CetusPlay gibi uygulamalarla cep, tablet kumanda olarak kullanılabiliyor.
    Televizyonde CEC özelliği varsa tek kumanda ile sistem kontrol edilebiliyor.
  • cemal1982 kullanıcısına yanıt
    Uyumlu oyun aparatları almak gerekir. Kumandadan, klavyeden oyun komutları sıkıntılı oluyor.
  • Selamlar bende tv box almayi dusunuyorum iptv satın aldim onu açsın birde you tube açsın yeterli çok profosyonel bir şey istemiyorum tavsiyeniz ne olur tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: zogg

Ben de araştırdım ePacket le daha hızlı geliyomuş ve takip edilebiliyormuş.Ama china postta baya hızlı vermiş sizinkini satıcı

Alıntıları Göster
    Kardeş forumda net bi cevap olmadı banggoodla ilgili, güvenemedim ben de aliexpressten verdim.

• Bizim ülkenin fiş tipi eu mu oluyor

• evet eu oluyor.

• ilandaki başlıkta 4 GB DDR4 RAM diyor allta bulunan özellikler kısmında DDR3 gelde kafa karışmasın şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: charles

ilandaki başlıkta 4 GB DDR4 RAM diyor allta bulunan özellikler kısmında DDR3 gelde kafa karışmasın şimdi.

Siz olanak varsa not olarakta belirtin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• charles kullanıcısına yanıt
    Şimdi sordum DDR 3 mü DDR 4 mü diye.Bakalım ne diyecekler.
    Müşteri hizmetleri online değil diye not geldi hemen.Saat farkından orada yatıyorlar demek ki hala!
  • Benim mecool m8s Pro L için,

Başakşehir, gümrükten geçti..

şeklinde bir uyarı var. Gümrüğe takılmadığı anlıyorum. Bu şekilde bir uyarı sonrası elie kaç günde geçer aşağı yukarı?
  • 2 sene önce aldığım mini m8s açılmıyor. adaptörü bağlayınca öndeki mavi ışığı yanıyor, optik çıkışın kırmızı ışığı yanıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor. bir de adaptör tarafı feci ısınıyor hatta biraz bekleyince kokular geliyor. sanırım cortlamış, kısa devre var ve fazla akım çekiyor gibi duruyor.

kullandığım modeli göz önünde bulundurunca güncel hangi media playerı önerirsiniz ? bütçe için bir şey diyemiyorum çünkü onu zamanında 150liraya almıştım şimdi fiyatlar nasıl bilemiyorum. benzer özelliklerde bir cihaz olsa yeter sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.