Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (347. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
27.789
Cevap
557
Favori
1.823.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Videoaudiophile_

quote:

Orijinalden alıntı: hakan1581

hocam evde eski bir pc varsa ,, diye önermede bulunmuştum. bu durumda android box yerine bu eski pc alternatif olarak kullanılabilir diye düşünüyorum.

yeni bir mini pc almaktan bahsetmiyorum yani, eski pc ye kodi kurulabilir.

ben tv box ları pek bilmediğim için biraz da öğrenme amaçlı yazdım. anroid programlardaki çeşitlilik derken ? zira pc ye android OS da yüklenebiliyor...

hocam 94ten beridir bir teknoloji aşığı olarak şunu söyleyebilirim.siz hiç tv box denememissiniz.yada yanlis anlamayin ama kullanmasini bilmiyorsunuz.yuksek grafikli oyunlar haric bilgisayarin yapipta boxun yapamadigi birsey yok.box cok daha pratik konforlu ve seri..burada bundan bahsetmeye bile luzum yok.

Alıntıları Göster
    haklısınız hocam denemedim. bu yüzden önyargılı yaklaşıyorum.

pratik , konforlu ve seri olabiir ama ekonomik değil :) ben bu noktaya değinmek istedim, eski bir pc ile tv box dan alınan performans veya konfor vs alınamayabilir ama daha ekonomik ve teknolojiye ilgisi olan biri için öğrenme - araştırma sürecini de düşünürsek pc ile bu işi yapmak daha ''zevkli'' olabilir..(araştırmayı sevmeyen biri için eziyet olma ihtimali de yüksek)

şöyle bir örnek de verebilirim, bebek monitörü almak yerine (kesinlikle daha konforlu pratik ve seri) evde duran eski tablet veya telefonlar skype veya benzeri kamera programları ile bebek monitörü olarak kulanılabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan1581 -- 20 Kasım 2018; 12:6:40 >

• Freaktab forum karıştırıken ATV romlu X88 rk3328 bir cihazın incelemesini gördüm. Aliexpress te 52 dolara almak mümkün görünüyor 4gb/64gb modelini çift wifi lan ve bt4.0 mevcut. Aynı zamanda alışık olmadığımız type c usb portu da var. Netflix HD ve youtube 4k olarak test edilmiş. Üstelik cihazda DRM level 1 . Hem güçlü cihaz hem de netflix hd olsun diyenler için gayet güzel bir alternatif. Ben h96 max+ sipariş etmiştim keşke bunu görseydim dedim açıkçası. Tek eksiği android 7.1 olması.
    inceleme linki
    FreakTab
    X88 ATV 4GB/32GB RK3328 Voice Remote Dual WiFi Bluetooth HD Netflix Type-C USB3.0 LED Display - FreakTab
    https://forum.freaktab.com/forum/frealktab-team-reviews/tv-boxes/735100-x88-atv-4gb-32gb-rk3328-voice-remote-dual-wifi-bluetooth-hd-netflix-type-c-usb3-0-led-display

Aliexpress örnek satınalma linki

• Android 8.1 diyor linkte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ender E kullanıcısına yanıt
    Satış linkinde öyle dese de inceleme linkinde 7.1.2 olduğu görünüyor. Belki yeni bir update gelmiştir ya da satış bilgilerinde hata vardır. İlk linki inceleyin.
  • hodoras kullanıcısına yanıt
    bu mu KM9 mu acaba?
  • Aliexpreste ürünlerin alt kısmında sevk edilecek ülkeler bölümüne dikkat edin, bazılarında TÜRKİYE yok, ona göre sipariş geçin,
  • Ali express, sipariş takip sayfasına özetle yoğunluktan dolayı sipariş gecikebilir, sabırla bekleyin demiş.

Android Tv Box için tavsiye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnytgms85 -- 20 Kasım 2018; 14:11:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moon Star Turkey kullanıcısına yanıt
    en iyi cihaz şuan KM9 , x96 max 32gb+ ve m8s PRO L dir uygun fiyatlı isterseniz Magicsee N5 dir bunlardan seçim yapabilirsiniz.
  • DaldanSarkanElma kullanıcısına yanıt
    netflix 1080p yeterli derseniz KM9 yada M8s pro L tavsiye edebiliriz
  • hodoras kullanıcısına yanıt
    macera aramayın hocam :) bunlar h96 max+ ada aynı resmi koyup hd diye satıyor ama 720p yi zar zor apk ile alabildik
  • KM9 DRM bilgisi. Freaktab forumundan.

Android Tv Box için tavsiye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srvngrc -- 20 Kasım 2018; 14:28:22 >
  • beyler youtube km9 kisa bi incelemesi düşmüş.antutu 58900 cikmis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • canakan kullanıcısına yanıt
    Freaktab da netflix test pattern görünütüsünü atmışlar. 1920*1080 olarak görünüyor, drm level da 1 olunca iyi göründü . Başka bir yerde okusam pek itibar etmezdim de neredeyse her sıkıntımı freaktab ta çözüyorum. Zaten ben h96max+ siparişi vermiştim. Artık seneye değerlendireceğim başka bir alternatifi. Hesabıma göre 2014 ten beri her kasımda bir tvbox almışım:) Aldığım 4 taneden şansıma , şu ana kadar sadece birini (beelink89) bozabildim. Son siparişim beşinci olacak. Sizin denediğiniz apk ile cihazları deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hodoras

Freaktab da netflix test pattern görünütüsünü atmışlar. 1920*1080 olarak görünüyor, drm level da 1 olunca iyi göründü . Başka bir yerde okusam pek itibar etmezdim de neredeyse her sıkıntımı freaktab ta çözüyorum. Zaten ben h96max+ siparişi vermiştim. Artık seneye değerlendireceğim başka bir alternatifi. Hesabıma göre 2014 ten beri her kasımda bir tvbox almışım:) Aldığım 4 taneden şansıma , şu ana kadar sadece birini (beelink89) bozabildim. Son siparişim beşinci olacak. Sizin denediğiniz apk ile cihazları deneyeceğim.

hocam aldiginiz cihazlardan hic gumruge takilan oldumu.yani kac tanesinde kaci takildi

• Pek bişey göstermemiş ama bi inceleme düşmüş km9 için Km9 inceleme
  • quote:

Paylaşılan bir apk vardı. Onunla 4k açılıyor yazmışlardı ama denemek lazım.
  • quote:

Freaktab forum karıştırıken ATV romlu X88 rk3328 bir cihazın incelemesini gördüm. Aliexpress te 52 dolara almak mümkün görünüyor 4gb/64gb modelini çift wifi lan ve bt4.0 mevcut. Aynı zamanda alışık olmadığımız type c usb portu da var. Netflix HD ve youtube 4k olarak test edilmiş. Üstelik cihazda DRM level 1 . Hem güçlü cihaz hem de netflix hd olsun diyenler için gayet güzel bir alternatif. Ben h96 max+ sipariş etmiştim keşke bunu görseydim dedim açıkçası. Tek eksiği android 7.1 olması.
    inceleme linki
    https://forum.freaktab.com/forum/frealktab-team-reviews/tv-boxes/735100-x88-atv-4gb-32gb-rk3328-voice-remote-dual-wifi-bluetooth-hd-netflix-type-c-usb3-0-led-display

Aliexpress örnek satınalma linki

https://tr.aliexpress.com/item/X88-Max-TV-kutusu-Android-8-1-4-GB-64-GB-RK3328-Penta-ekirdek-2-4G/32947925947.html?spm=a2g10.search0104.3.1.444fe6e7SW1Z7o&ws_ab_test=searchweb0_0%2Csearchweb201602_4_10065_10068_319_317_5733915_10696_10924_453_10084_454_10083_10618_5733715_10920_10921_10922_10307_537_5729315_536_5733815_5730615_10059_10884_5734015_10887_100031_321_322_10103%2Csearchweb201603_51%2CppcSwitch_0&algo_pvid=f1278c83-71f3-4b4f-b1e6-073e19213600&algo_expid=f1278c83-71f3-4b4f-b1e6-073e19213600-3
    Belirttiğiniz cihaz ile X96 Max birebir aynı gibi ama x88 ' in işlemcisi ile farklılık gösteriyor birde netflix durumu. Şimdi hangisini almak mantıklı acaba? arada 10 tl gibi bir fark var

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan1581

haklısınız hocam denemedim. bu yüzden önyargılı yaklaşıyorum.

pratik , konforlu ve seri olabiir ama ekonomik değil :) ben bu noktaya değinmek istedim, eski bir pc ile tv box dan alınan performans veya konfor vs alınamayabilir ama daha ekonomik ve teknolojiye ilgisi olan biri için öğrenme - araştırma sürecini de düşünürsek pc ile bu işi yapmak daha ''zevkli'' olabilir..(araştırmayı sevmeyen biri için eziyet olma ihtimali de yüksek)

şöyle bir örnek de verebilirim, bebek monitörü almak yerine (kesinlikle daha konforlu pratik ve seri) evde duran eski tablet veya telefonlar skype veya benzeri kamera programları ile bebek monitörü olarak kulanılabilir..

hocam ekonomik degil dediginiz urunlerin 150 tlye gayette hizli ve her isi yapabilenleri mevcut.mesela magicsee n5 fiyat performans urunu.her isinizi rahatlikla hatta fazlasiyla gorur.benim babamki bu tip seylere kuruş vermez.evdeki miboxun neler yapabilecegini gorunce onada 200 tllik bi cihaz siparis gectik.hemde ayni gun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Videoaudiophile_ -- 20 Kasım 2018; 15:27:54 >

• FoxPark kullanıcısına yanıt
    x96max daha iyi bir tercih olur gibi.
  • Videoaudiophile_ V kullanıcısına yanıt
    Hiçbiri takılmadı. Takılırsa o proseduru tam olarak bilmiyorum. Muhtemelen aldığımızın %18 kadarını ödememiz gerekecek. Eskiden aliexpress olayını pek ciddiye almıyorlardı. Şimdi onlarda bilinçlendi. 20 dolara bu tip bir cihazın gelmeyeceğini bilen birinin scannerına takılırsa gümrük prosedürü işleyecek. Biraz şans işi artık.
  • 
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.