Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (348. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.789
Cevap
557
Favori
1.823.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hodoras

Hiçbiri takılmadı. Takılırsa o proseduru tam olarak bilmiyorum. Muhtemelen aldığımızın %18 kadarını ödememiz gerekecek. Eskiden aliexpress olayını pek ciddiye almıyorlardı. Şimdi onlarda bilinçlendi. 20 dolara bu tip bir cihazın gelmeyeceğini bilen birinin scannerına takılırsa gümrük prosedürü işleyecek. Biraz şans işi artık.

tskler hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hodoras

Hiçbiri takılmadı. Takılırsa o proseduru tam olarak bilmiyorum. Muhtemelen aldığımızın %18 kadarını ödememiz gerekecek. Eskiden aliexpress olayını pek ciddiye almıyorlardı. Şimdi onlarda bilinçlendi. 20 dolara bu tip bir cihazın gelmeyeceğini bilen birinin scannerına takılırsa gümrük prosedürü işleyecek. Biraz şans işi artık.
    Eğer gümrüğe takılırsa size bildirim gönderiyorlar ya da kendiniz takip ediyorsunuz. Belge istiyorlar (ödeme çıktısı, ekstre vb.) . O belgeleri temin ettikten sonra işlemleri tamamlayıp PTT aracılığı ile yolluyorlar. Ürünün fiyatı üzerinden %20 gümrük vergisi hesaplanıyor. Ayrıca eğer cihazı ÖTV'ye tabi ürünler listesindeki 85.19 ya da 85.21 kodlu ürünler grubuna sokarlarsa %6,7 oranında da ÖTV ekleniyor. Bu tutarları PTT görevlisine ödeyip ürünü alıyorsunuz. Tamamen şans işi. Takılmayabilir. Takılırsa %20 ya da %20 + %6,7 ödemek durumundasınız.

• FoxPark kullanıcısına yanıt
    Şuan NETFLIX kullanılsa da kullanımasa da en cazibi KM9 gözüküyor.
  • hakan1581 kullanıcısına yanıt
    Eski bir PC tabiiki alternatif olarak kullanılabilir. Hatta önceki mesajlarda var biri mini pc yi kendisi toplamıştı.
    Movie HD, KODI gibi birçok android programın Win. tabanlı olanıda var ayrıca Pc ye android OS kurulup, play storeye erişim sağlanır.
    Fakat bu avuç içi kadar kutular için magicbox denilebilir. Fiyatları çok uygun. Bir tablet, reciever fiyatına ev sinema siteminin kalbini satın alıyorsunuz. Ofis programları kullanılacaksa Pc, mini pc daha uygun.
  • Arkadaşlar merhaba yeniden şimdi herkes android box arayış içindesiniz ben Aliexpressle falan uğraşmadım N11 den 469 tl.ye H96 Pro plus 3GB DDR3 32GB Android 7.1.1 ve Kodi entegreli, android tv box aldım, bu kodi nedir diye youtube daki videoları inceledim, sağolsun bir kaç tane yazılımcı arkadaşlar anlatmışlar videolardaki birebir kodiyle anlatılanları yaptım, Netflix e üye olmayı geçin kodiye videolardakileri yaparak iptv eklentilerini TürkVOD gibi eklentiyi proğram içine kurdum, kurduğum proğramların içinde klasör olarak sıralanmış 2009-2018 Türk yabancı alt yazılı, Tr dublajlı, Canlı ligtv yayınlar, adult yayınlar ve dizileri 720P-1080P ücretsiz izliyorum, alırsanız KODİ proğramı içinde olanları tercih edin,
  • Videoaudiophile_ V kullanıcısına yanıt
    Bir de KM9 un neler yapabildiğini görseydi ne olurdu kimbilir. Tabii ki sınırlı kullanıma sahip olsa da kalitesi ve NETFLIX 4K özelliği ile popülaritesini sürdürüyor. Aşağı yukarı Nvdia Shields in yaptıklarını yapabiliyor fiyatı 1/3 ü kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 20 Kasım 2018; 16:57:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canakan

netflix 1080p yeterli derseniz KM9 yada M8s pro L tavsiye edebiliriz
    www.banggood.com
    H96 Max Plus RK3328 4GB RAM 32GB ROM Android 8.1 USB3.0 TV Box Support HD Netflix 4K Youtube Home Audio & Video from Electronics on banggood.com
    https://www.banggood.com/H96-Max-Plus-RK3328-4GB-RAM-32GB-ROM-Android-8_1-USB3_0-TV-Box-Support-HD-Netflix-4K-Youtube-p-1335809.html?rmmds=search&ID=533601&cur_warehouse=CN

Bu cihaz işimi görür gibi duruyor ne dersiniz?

Netflix 1080p, iptv ve digiturkplay kullanacağım.

• srvngrc S kullanıcısına yanıt
    DRM Level 1 olunca şartlar sağlanınca NETFLIX 4K açıyor. apk ile 1080p açtığı doğrulandı.
    Google ın L1 sertifikasyonu olması önemli.
  • DaldanSarkanElma kullanıcısına yanıt
    NETFLIX 720p. açar. KM9 NETFLIX i 1080 p de açar. Yeni nesil amlogic işlemcinin digi de geri sarma yapıp yapmadığını bilmiyoruz.
    Digitürkplay ön plandaysa h96 max+, NETFLIX ön plandaysa KM9.

Ya da beklentileri karşılayabilecek bir kutu. X88 max+. RK3328 çipsetli bu kutu, L1 sertifikası ile NETFLIX i apk ile 1080p açar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 20 Kasım 2018; 17:1:0 >

• canakan kullanıcısına yanıt
    Evet güzel yakalamışsın. m8s pro+ nın hem CPU ve GPU su düşük hem de fiyatları daha yüksek. Yeni bir F/P ürünü.
    Dün KM9'u 309 Tl ye kadar alanlar oldu. Aradaki farkı vermeye değer. Marjinal fayda çok yüksek.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    tabiki öylede 200 lira bütçesi olanlar için s912 olarak ve L1 olarak bence alınabilecek ilk alternatif. ATV rom var buradan uğur diye bir arkadaşa vermiştim güzel cihaz aynı mi box zaten çakmasını yapmışlar şekil olarak

Android Tv Box için tavsiye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Şuan NETFLIX kullanılsa da kullanımasa da en cazibi KM9 gözüküyor.

Km9 Gpu hakkında bilginiz varmı.
    T820 den dahamı iyidir acaba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 11.11 de pro L siparis vermistim ama KM9 siparis verenler kazandi gibi duruyor:
    Tuệ Minh - Kênh đồ chơi công nghệyoutube
    Trên tay Android TV Box Mecool KM9 - AndroidTV 8 đầu tiên tại Việt Nam
    https://www.youtube.com/watch?v=AeqqZiQyVO0

çince inceleme ama,gordugum netflix problemsiz

• Km9 un bu antutu scoru doğruysa 2018 performans sıralamasında 4.lüğü oturur.Nvida shield bu konuda rakipsiz zaten.Ama Zidoo nun üstüne çıkması iyi oldu.L1 garantilendi.

Apk ile 4K alacağı da kesinleşti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Meister kullanıcısına yanıt
    İşlemci çekirdek hızı için 2000 deniliyordu , videoda 1800 mhz görünüyor.
    2000 Mhz denilince 2000 Mhz ye kadar diye düşünmek gerekiyor herhalde.
    Bir de KM9 un altında köşelerde tekerlek gibi kenarlarda yükselti var.
    Alttan hava girişi için düşünülmüş olsa gerek.
    Hangi box ı kullanıyorsanız kullanın altta hava delikleri varsa yülsetip alttan
    hava alması sağlanmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

NETFLIX 720p. açar. KM9 NETFLIX i 1080 p de açar. Yeni nesil amlogic işlemcinin digi de geri sarma yapıp yapmadığını bilmiyoruz.
    Digitürkplay ön plandaysa h96 max+, NETFLIX ön plandaysa KM9.

Ya da beklentileri karşılayabilecek bir kutu. X88 max+. RK3328 çipsetli bu kutu, L1 sertifikası ile NETFLIX i apk ile 1080p açar.
    Peki o zaman x96 max da apk ile netflix' i 1080p açar mı?

X88 max' ın işlemcisi, x96 max dan iyimi kötü mü?

Vereceğiniz bilgilere göre sipariş vermek istiyorum. KM9' da optic çıkış olmaması nedeni ile tercih etmek istemiyorum. Teşekkürler.

• hodoras kullanıcısına yanıt
    İlk defa RK çipsetli bir kutuda L1 sertifikası görüyoruz.
  • FoxPark kullanıcısına yanıt
    X96 max apk ile de olsa 1080p açmaz. 480p olmalı.L1 sertifikası gerekiyor.
    X96 max ın işlemcisi daha iyi.
    H96 max+ ile X88 in işlmecisi aynı.
    H96 max+ nın ilanlarında NETFLIX HD yazanlarda L3 sertifika var ve 720p doğrulandı.
    X88 de L1 sertifikası olduğu için apk ile 1080p açar. Diğer şartlar sağlanırsa 4K da açar.
  • 
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.