Bildirim
Android Tv Box için tavsiye. (345. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
çok iyi fiyat. yıl sonu gelecek olan Almanya'daki arkadaşımı aradım. teknoloji haftası indirimiymiş. 26 kasım gününe kadar sürecekmiş. bir de cuma indirimi gelirse kaçırılmaz.quote:
Orijinalden alıntı: bireysel.emeklilik
160 euro nvdiva sheild tv. Yaklaşık 950 TL
Fiyat iyi gibi geldi.
Bu fiyata ben bile düşünmeye başladım.
https://amzn.to/2KgfMDB
-
Aynı cihazı ben hala kullanıyorum. Sizinki maalesef son nefesini vermiş. Tamiri mümkün olabilir belki ama tamir edecek kişiyi bulmanız çok zor. 300 lira gibi bütçeniz olabilirse Mecool KM9 veya X96 Max şuan en güncel ve güçlü cihazlar. Netflix üyeliğiniz varsa KM9 u tercih edin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
o kadar da az kullandım ki yazık oldu. bütçe dediğim gibi piyasayı bilmediğimden ve döviz artışından dolayı kafama yatarsa ihtiyaçları karşılayacak kadar çıkabilirim.
evet netflix üyeliğim var uhd hesap. km9 ile en yüksek hangi çözünürlükte izleyebiliyoruz, gearbestten mi öneriyorsunuz ? bir de amazon fire tv 4k kafamı karıştırdı ama nerden alınır onu bir türlü bulamadım.
ya da xiaomi boxları önerir misiniz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 19 Kasım 2018; 21:29:42 > -
Gümrükten geçtiyse 1-2 günde adresinize gelmesi lazım. Bende öyle olmuştu.quote:
Orijinalden alıntı: epivep
Benim mecool m8s Pro L için,
Başakşehir, gümrükten geçti..
şeklinde bir uyarı var. Gümrüğe takılmadığı anlıyorum. Bu şekilde bir uyarı sonrası elie kaç günde geçer aşağı yukarı? -
Durup dururken ben de düşünmeye başladım. :) Hatta düşünmeyip alacağım sanırım. Eski nesil bir Fire TV kullanıyorum. İnanılmaz yavaş çalışıyor. Arayüzü hızlı basit bir tv box bakayım derken sizin mesajı gördüm. Akşam akşam masrafa gireceğiz. :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet netflix 4k açar mı açmaz mı derdi olmayacak.
Canavar gibi makine.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Xiaomi cihazlar, donanım olarak güncel cihazların gerisinde kaldı. Mecool KM9 da Netflix in enazından Full HD olduğu biliyoruz. Cihazı ve alan arkadaşlar ellerine ulaştığında kesin bilgiyi alırız.
Xiaomi cihazlar, donanım olarak güncel cihazların gerisinde kaldı. Mecool KM9 da Netflix in enazından Full HD olduğu biliyoruz. Cihazı ve alan arkadaşlar ellerine ulaştığında kesin bilgiyi alırız.
quote:
Orijinalden alıntı: cemal1982
H96 Pro plus android tv box cihazımda Google Play store daki oyunları indirdik diyelim nasıl bir cihazla oynayabilirim, kablosuz mouse la gaza ve frene bas simgeli oyunları oynayamadım pişti okey gibi oyunlar rahat oynanıyor,play.google.com
BlueputDroid - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=berserker.android.apps.blueputdroid&hl=en
m.downloadatoz.com
GestureWorks Gameplay Remote APK Lastest Version direct downloadhttps://m.downloadatoz.com//gestureworks-gameplay-remote/com.ideum.gpcontroller//download.html
APKPure.com
4joy - Remote Game Controller for Android - APK Downloadhttps://apkpure.com/4joy-remote-game-controller/com.angryp.fjoy
androidrom-firmware.blogspot.com
ANDROID ROM FIRMWAREhttp://androidrom-firmware.blogspot.com/2014/07/download-rkremotecontrol-general-cast.html,
Bu yerlerde ki uygulamalar son derece iyiler ama kimi root kimi rom kimi işlemci seçebiliyor,
ben hem mouse hem konsol hem klavye gibi kullanmak için
10.5 inç android tablete kurdum, denedim hiç birinde başarı elde edemedim,
bloutooth bağlantıları ile bağlanıyor h96max 3399 boxu tabletle eşleştirdim gerekli
izinleri de yaptım tablet-box birbirlerini görüp eşleşiyorlar ama bağlanma olmuyor.
bunları deneyip başarılı olan arkadaşlar olursa hiç bir şekilde klavye mouse ve konsol almazlar ama bunların kurulumları tablete oluyor çalışmalar yukarıda ki nedenlerden dolayı
en azından bende ki box da olmadı.
sizler deneyin olursa hangi yolu izleyerek başarılı oldu iseniz paylaşırsanız memnun olurum.
tüm box kullanıcıları için
-
Bu cihazı alacak var mı? Bende düşünmeye başladım. Gümrükte kalır mı? Verdiğin linkte Türkiye ye gönderilmez yazıyor sanırım
km9 turkiye basaksehir kayit gerceklestirildi yaziyor.gumrukte ne kadar sure bekletir acaba beyler -
Gümrükten geçse bile ukimde takılabilir, fiyatı düşük gösterdiyseniz 60 TL kadar vergi çıkaracaklardır size. Ukimi arayıp sorun, eğer ukim de takılı ise sizden bazı evraklar istecekler, onları hemen mail atıp işlemi hızlandırabilirsiniz. Aramazsanız eğer size bir evrak gönderiyorlar gelmesi 7 günü bulabilir çünkü. -
çok acelem yok. arayıp da işkillendirmeyelim. belki uyanmazlar :)quote:
Orijinalden alıntı: catalunya5
Gümrükten geçse bile ukimde takılabilir, fiyatı düşük gösterdiyseniz 60 TL kadar vergi çıkaracaklardır size. Ukimi arayıp sorun, eğer ukim de takılı ise sizden bazı evraklar istecekler, onları hemen mail atıp işlemi hızlandırabilirsiniz. Aramazsanız eğer size bir evrak gönderiyorlar gelmesi 7 günü bulabilir çünkü. -
daha da altta, özellikler bölümünde "SDRAM: 4 GB LPDDR4" yazıyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: epivep
çok acelem yok. arayıp da işkillendirmeyelim. belki uyanmazlar :)
bu turkleri bu yuzden seviyorum ya
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Gönderilmez yazdığına bakma. Sepete ekle. Ödeme aşamasına kadar gelince görürsün.
Kargo vergi dahil tutar yazar ekranda.
Teşekkürler.Deneyeceğim 👍
Microsoft N9Z-00017 All-In-One Media Keyboard www.amazon.com.tr
Server Busyhttps://www.amazon.com.tr/dp/B07DHRNN4B/ref=cm_sw_r_cp_apa_BT48Bb80EX3GM
134 TL satıcı Amazon ihtiyacı olan için güzel fırsat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X