Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (345. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.789
Cevap
556
Favori
1.823.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 160 euro nvdiva sheild tv. Yaklaşık 950 TL

Fiyat iyi gibi geldi.

Bu fiyata ben bile düşünmeye başladım.

amzn.to
    Bot Check
    https://amzn.to/2KgfMDB

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bireysel.emeklilik

160 euro nvdiva sheild tv. Yaklaşık 950 TL

Fiyat iyi gibi geldi.

Bu fiyata ben bile düşünmeye başladım.

https://amzn.to/2KgfMDB

çok iyi fiyat. yıl sonu gelecek olan Almanya'daki arkadaşımı aradım. teknoloji haftası indirimiymiş. 26 kasım gününe kadar sürecekmiş. bir de cuma indirimi gelirse kaçırılmaz.

• designr kullanıcısına yanıt
    Aynı cihazı ben hala kullanıyorum. Sizinki maalesef son nefesini vermiş. Tamiri mümkün olabilir belki ama tamir edecek kişiyi bulmanız çok zor. 300 lira gibi bütçeniz olabilirse Mecool KM9 veya X96 Max şuan en güncel ve güçlü cihazlar. Netflix üyeliğiniz varsa KM9 u tercih edin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lektonstar kullanıcısına yanıt
    o kadar da az kullandım ki yazık oldu. bütçe dediğim gibi piyasayı bilmediğimden ve döviz artışından dolayı kafama yatarsa ihtiyaçları karşılayacak kadar çıkabilirim.
    evet netflix üyeliğim var uhd hesap. km9 ile en yüksek hangi çözünürlükte izleyebiliyoruz, gearbestten mi öneriyorsunuz ? bir de amazon fire tv 4k kafamı karıştırdı ama nerden alınır onu bir türlü bulamadım.
    ya da xiaomi boxları önerir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 19 Kasım 2018; 21:29:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: epivep

Benim mecool m8s Pro L için,

Başakşehir, gümrükten geçti..

şeklinde bir uyarı var. Gümrüğe takılmadığı anlıyorum. Bu şekilde bir uyarı sonrası elie kaç günde geçer aşağı yukarı?
    Gümrükten geçtiyse 1-2 günde adresinize gelmesi lazım. Bende öyle olmuştu.
  • bireysel.emeklilik B kullanıcısına yanıt
    Durup dururken ben de düşünmeye başladım. :) Hatta düşünmeyip alacağım sanırım. Eski nesil bir Fire TV kullanıyorum. İnanılmaz yavaş çalışıyor. Arayüzü hızlı basit bir tv box bakayım derken sizin mesajı gördüm. Akşam akşam masrafa gireceğiz. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orod-Dain O kullanıcısına yanıt
    Evet netflix 4k açar mı açmaz mı derdi olmayacak.

Canavar gibi makine.

Xiaomi cihazlar, donanım olarak güncel cihazların gerisinde kaldı. Mecool KM9 da Netflix in enazından Full HD olduğu biliyoruz. Cihazı ve alan arkadaşlar ellerine ulaştığında kesin bilgiyi alırız.

Xiaomi cihazlar, donanım olarak güncel cihazların gerisinde kaldı. Mecool KM9 da Netflix in enazından Full HD olduğu biliyoruz. Cihazı ve alan arkadaşlar ellerine ulaştığında kesin bilgiyi alırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemal1982

H96 Pro plus android tv box cihazımda Google Play store daki oyunları indirdik diyelim nasıl bir cihazla oynayabilirim, kablosuz mouse la gaza ve frene bas simgeli oyunları oynayamadım pişti okey gibi oyunlar rahat oynanıyor,

m.downloadatoz.com
    GestureWorks Gameplay Remote APK Lastest Version direct download
    https://m.downloadatoz.com//gestureworks-gameplay-remote/com.ideum.gpcontroller//download.html

APKPure.com
    4joy - Remote Game Controller for Android - APK Download
    https://apkpure.com/4joy-remote-game-controller/com.angryp.fjoy

Bu yerlerde ki uygulamalar son derece iyiler ama kimi root kimi rom kimi işlemci seçebiliyor,
    ben hem mouse hem konsol hem klavye gibi kullanmak için
    10.5 inç android tablete kurdum, denedim hiç birinde başarı elde edemedim,
    bloutooth bağlantıları ile bağlanıyor h96max 3399 boxu tabletle eşleştirdim gerekli
    izinleri de yaptım tablet-box birbirlerini görüp eşleşiyorlar ama bağlanma olmuyor.
    bunları deneyip başarılı olan arkadaşlar olursa hiç bir şekilde klavye mouse ve konsol almazlar ama bunların kurulumları tablete oluyor çalışmalar yukarıda ki nedenlerden dolayı
    en azından bende ki box da olmadı.
    sizler deneyin olursa hangi yolu izleyerek başarılı oldu iseniz paylaşırsanız memnun olurum.
    tüm box kullanıcıları için

Bu cihazı alacak var mı? Bende düşünmeye başladım. Gümrükte kalır mı? Verdiğin linkte Türkiye ye gönderilmez yazıyor sanırım

• km9 turkiye basaksehir kayit gerceklestirildi yaziyor.gumrukte ne kadar sure bekletir acaba beyler
  • epivep E kullanıcısına yanıt
    Gümrükten geçse bile ukimde takılabilir, fiyatı düşük gösterdiyseniz 60 TL kadar vergi çıkaracaklardır size. Ukimi arayıp sorun, eğer ukim de takılı ise sizden bazı evraklar istecekler, onları hemen mail atıp işlemi hızlandırabilirsiniz. Aramazsanız eğer size bir evrak gönderiyorlar gelmesi 7 günü bulabilir çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catalunya5

Gümrükten geçse bile ukimde takılabilir, fiyatı düşük gösterdiyseniz 60 TL kadar vergi çıkaracaklardır size. Ukimi arayıp sorun, eğer ukim de takılı ise sizden bazı evraklar istecekler, onları hemen mail atıp işlemi hızlandırabilirsiniz. Aramazsanız eğer size bir evrak gönderiyorlar gelmesi 7 günü bulabilir çünkü.
    çok acelem yok. arayıp da işkillendirmeyelim. belki uyanmazlar :)
  • charles kullanıcısına yanıt
    daha da altta, özellikler bölümünde "SDRAM: 4 GB LPDDR4" yazıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: epivep

çok acelem yok. arayıp da işkillendirmeyelim. belki uyanmazlar :)

bu turkleri bu yuzden seviyorum ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • namecity N kullanıcısına yanıt
    Gönderilmez yazdığına bakma. Sepete ekle. Ödeme aşamasına kadar gelince görürsün.

Kargo vergi dahil tutar yazar ekranda.

Teşekkürler.Deneyeceğim 👍

• Microsoft N9Z-00017 All-In-One Media Keyboard

134 TL satıcı Amazon ihtiyacı olan için güzel fırsat

Şimdi kontrol ettim gönderimi var.Kargo,Gümrük dahil 222$ veya 187 EURO
    Lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/lkivhb

Hatta amazon.com üzerinde gamepad hariç modeli kargo gümrük dahil 182$

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 20 Kasım 2018; 8:32:42 >

• 
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.