Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (338. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sebinkaanhisar , sebinkaanhisar Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
27.788
Cevap
556
Favori
1.823.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: epivep

bu nedir hocam, ne işe yarar. kurdum ama film vb yok galiba.

Alıntıları Göster
    epivep boş kodi yüklü olması lazım box ta ondan sonra install from zip file seçeceksin bu indirdiğin dosyayı seçeceksin ondan sonra gerisi gelir bu verdiğim kodi yapısı ama biraz işçiliği var aşinaysan kodiye
  • kaptan341 K kullanıcısına yanıt
    Eyvallah. Ekran görüntüsü olsaydı bakardık. Güzelse kurcalardık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: epivep

Eyvallah. Ekran görüntüsü olsaydı bakardık. Güzelse kurcalardık.
    çok ekranlı görüntüsü var hangisini veriyim tavsiye edilir.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Türkçe air mouse varmi ki hocam? Ben İngilizce klavye kullanıyorum google board english tam uyumlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Her ikinize de teşekkürler. Canakan’ın tavsiye ettiği wechip w1’i sipariş ettim. Bu modelle, H20 modeli ikisi çok tavsiye edilmiş. W1 kumanda olarak da kullanıldığı için bu modeli tercih ettim. Kolay gelsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube ı sık takip edenler için youtube red Apk tavsiye ederim. Sıfır reklam ile izlersiniz. Sadece oturum açamıyorsunuz ama izlediğiniz son izlediğiniz kanallar ana sayfada gözüküyor zaten.

• microG YouTube Vanced For Login 0.2.4.apk

Bu dosyayı yükleyince oturum da açabilirsiniz..

• Tivibu apk dan calistirabilen oldumu arkadaslar?

• Netflix 5.3.1 hd apk'nı Eski Lg G2 cep telefonuma yükledim. Bu modelde drm security level: L1 ve slim port hdmi çıkış adaptörü ile tv'ye bağlanabiliyor.

Uygulamayı yükledikten sonra, netflix 1080p göstermeye başladı. Umarım 5.3.1 sürüme engelleme yapmazlar.

engelleme yapmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 18 Kasım 2018; 19:52:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: canakan

H96 max+ da 1080p netflix yok denedim test ettim 720p veriyor max
    Ben de aynı model den sipariş vermiştim. Kargo bilgisinde "gönderi yerel dağıtım merkezinde" gözüküyor. Umarım kısa zamanda getirirler.

Netflix 720P görüntüyü, 5.3.1 hd apk'la mı? Yoksa güncel versiyonla mı gösteriyor? Sanırım drm L1 var.

• quote:

Orijinalden alıntı: daytripper25

Vontardan mı almıştınız.? Benim x96 Max hala kargoya verilmedi. 1 günü var sipariş iptal süresine. Ben mecbur uzaticam gerçi. İndirim var çünkü. X96 maxta sıkıntı oldu. T95z almıştım aynı zamanda. Onu hemen kargoladilar
    11.11 de aldim, 12 sinde yurtdışına çıkış yaptı. Vontardan almıştım.. ayni gün kargoya vermiş...

Seninki de verilmiştir bence..sisteme girişi yapilmamistir..

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Sorunun çözüldüğüne sevindim. NETFLIX 480p dir. Playstore sorunu da çözülür. Bazı oyunların açılmama nedeni ne olabilir, aynı oyunları apk ile yükleyin bir de pugb performansını merak ediyorum. Bu merak ve araştırma ile ileri düzey box kullanıcısı olursunuz. Zaten sorunlarla karşılaşılmazsa da normal kullanıcı olunur.

s905X2 işlemcili yeni nesil cihazların Rk3399 çipsetli H96 MAX ın performansına ulaşıp, ulaşamayacakları ayrı bir merak konusu.
    merhaba üstad,
    launcher sorunu çözülmedi, bütün indirme apdoite, play store, özel yabancı sitelerden indirme dahil launcher indirip denemeler hep olumsuz sonuç verdi artık bıraktım.
    oyunlar denemelerim devam ediyor pugb oyunu kurup deneyip paylaşırım.
    bir arkadaş 905x2 burada testi paylaşmış youtube 4k akıcılık yavaş gibi demiş buradan yola çıkarsak benim testlerde akıcılık sorunu yaşamadım. eğer arkadaş wifi bağlandı ise farklı ben network kablo üzerinden test yaptım wifi üzerinden de denediğimde aynı akışı gördüm
    wifi yakın olduğundan olabilir. yani 4k sıkıntısız.
    ben h96max rk3399 hakkında bilgileri paylaşıyorum. elinde olan az arkadaş olabilir ama en azından diğer arkadaşlara bir ipucu olur.
    ama ben yine de sizin de önerinizle aldığım cihaz nividia sheld saymazsak iyi durumda gözüküyor.
    rom işine de girmek için henüz erken ama bu romdan çıkıp yeni bir rom ihtiyacı olduğunda yine bilgi paylaşımı yaparız.

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: canakan

Türkçe air mouse varmi ki hocam? Ben İngilizce klavye kullanıyorum google board english tam uyumlu
    Türkçe air mouse var:

www.hepsiburada.com
    Dark Kam04 Kablosuz Qwerty Air Mouse/Klavye (DK-AC-KAM04) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/dark-kam04-kablosuz-qwerty-air-mouse-klavye-dk-ac-kam04-p-BD200102

• kerkenez78 kullanıcısına yanıt
    Bugün mesaj yazmış. yarın güncelleyeceklermiş.

• lazzaro L kullanıcısına yanıt
    X96 Max nasıl :) Memnun musunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerkenez78 kullanıcısına yanıt
    Ben de vontardan aldım menşe ülkesinden yola çıktı görünüyor, 11.11 kampanyalarından alıp ta henuz ulaşan yoktur sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Ben de aynı model den sipariş vermiştim. Kargo bilgisinde "gönderi yerel dağıtım merkezinde" gözüküyor. Umarım kısa zamanda getirirler.

Netflix 720P görüntüyü, 5.3.1 hd apk'la mı? Yoksa güncel versiyonla mı gösteriyor? Sanırım drm L1 var.

Alıntıları Göster
    Bende aynindan aldim bende cok merak ediyorum hayirlisi bakalim benimki halen ucakta geliyor gozukuyor

• Vontar h96 max+ bu cihaz nasıl kullanan var mi tavsiye edermişsiniz

aliexpress.com
    US $25.42 48% OFF|H96 MAX Plus Smart TV Box Android 9.0 TVBox 4GB Ram 32GB/64GB Rom Rockchip RK3328 4K H.265 USB3.0 2.4Ghz WiFi IP TV Set Top Box-in Set-top Boxes from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/bSQgi3MM

• Aldik bekliyoruz :)

• LordMayros kullanıcısına yanıt
    Kullanan var mi forumda Bilgi aldiniz mi

• 
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.