Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (340. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.788
Cevap
556
Favori
1.823.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Voice performansı nasıldır araştırmak gerekir. 1 tane USB slotunu sahipleniyor.

Stoklarda yok. Voice yok. Bluetooth bağlantısı olması çok iyi. Arkadan ışıklandırma ve oyun tuşları var.
    Hem touchpad hem de airmouse var.

------------------------

Yukarda sorduğum soru da anlaşılmadı. ü,Ö,i gibi Türkçe karakterleri tarayıcılara nasıl yazıyorsunuz bu klavyelerle. Diyelim ki Türkiye yazacaksınız Tu diye yazmaya başlarsanız aradığınız bulamazsınız.

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    h96 max x2 iyiymiş ondan almaya karar verdim alipay güvenlik soruşturması biterse teşekkürler bilgi için
  • 49 $'a aldığım x96 max ve i8 air mouse menşe ülkesinden çıktı gözüküyor, sizce gümrüğe takılma ihtimali yüksek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnytgms85 -- 18 Kasım 2018; 23:6:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cimbomlu1905 kullanıcısına yanıt
    Güvenlik nedeniyle bu sürece devam edilemeyeceği. İşlemin güvenliğini sağlamak için ve daha fazla doğrulama için ilgili butona tıklayarak belgeleri bize iletin deniliyor.
    Sanırım kredi kartında bir sorun var.
  • resette45 R kullanıcısına yanıt
    Evet bu cihaz fakat bu modelinde 4 farklı versiyonu var. BT, Ekran yansıtma vb. gibi özellikleri olan var olmayan var. İlanında HD yazanlar NETFLIX ı 720p açıyor.

Alıexpress te de var. Arada çok fiyat farkı yok. s905X2 çipsetli KM9 gibi yeni nesil cihazlara yönelin.
  • sky83 S kullanıcısına yanıt
    Magicsee N5.
  • Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    Tahminimce dağıtım merkezlerinde yığılma var. Dağıtım bir zaman alır.
  • cimbomlu1905 kullanıcısına yanıt
    NETFLIX 480 p de açar. Mecool KM9 u da bir inceleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 18 Kasım 2018; 23:28:28 >
  • cnytgms85 C kullanıcısına yanıt
    Şans işi. 11.11 yoğunluğu devam ettiği için takılma ihtimali düşük.
    Gelince X96 max ve İ8 için kullanıcı yorumunu bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Mecool KM9 . HDCP 2.2. protokolünü karşılayan HDMI olmazsa NETFLIX i yüksek çözünürlükte seyredemezsiniz.
    Teşekkürler. HDCP sanırım televizyonda olması gereken bir özellik.
  • Mecoll km9 eline geçen oldu mu acaba.
    Mecoll M8s Pro L ile arasında karar verip bu hafta almak istiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AjanHaKaN kullanıcısına yanıt
    Evet, hem HDMI kablosunda hem de panelde. HDCP 2.2. protokolü.
  • Saint Ralph S kullanıcısına yanıt
    KM9 almak daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lektonstar

Ben bu Air klavyeyi kullanıyorum. Türkçe karakterler mevcut. Üç yıldır kullanıyorum ve memnunum.

Marka adı dark Kam04 mü acaba oysa klavye tuşlarını basış hassasiyeti nasıl klasik kumanda gibi sert mi pc klavyesi gibi yumuşak mı

• Fark kam04 ile aynı ürün. Bu everest marka. Sonuçta hepsi Çin'de yaptırıp markasını bastırıyor. Tuşlar yumuşak malzeme. Basma hissi klasik kumandalara benziyor ama biraz daha kemikli. Basınca kıt kıt ses geliyor. Tuşlarla ilgili sorun yaşamazsınız. Gayet kullanışlı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tv box yerine (varsa) eski pc lere kodi yuklemek daha mantikli degil mi?

• quote:

Fark kam04 ile aynı ürün. Bu everest marka. Sonuçta hepsi Çin'de yaptırıp markasını bastırıyor. Tuşlar yumuşak malzeme. Basma hissi klasik kumandalara benziyor ama biraz daha kemikli. Basınca kıt kıt ses geliyor. Tuşlarla ilgili sorun yaşamazsınız. Gayet kullanışlı.
    Dark var bende de. Everest almıştım ilk sorunlu çıkınca para iadesi yapmışlardı. İkisinde de tab tuşu yok. Tab görevi gören tuş kombinasyonu var mı acaba?

• quote:

Fark kam04 ile aynı ürün. Bu everest marka. Sonuçta hepsi Çin'de yaptırıp markasını bastırıyor. Tuşlar yumuşak malzeme. Basma hissi klasik kumandalara benziyor ama biraz daha kemikli. Basınca kıt kıt ses geliyor. Tuşlarla ilgili sorun yaşamazsınız. Gayet kullanışlı.
    Kusura bakmayın mobil sürümde fotoğraf bulanık görünüyor du üzerine tıklayınca da fotoğraf bulunamadı dedi klasik donanım haber saçmalığı işte sonra tam sürüme geçip o şekilde baktım yakından gördüm markayı cevap için teşekkürler sağolsun.

şarjı ne kadar gidiyor bu arada.

Box almayı düşünüyorum bu aralar henüz karar veremedim sanırım x96 max alırım önce klasik kablosuz klavye mause seti almayı düşündüm sonra bunları gördüm kullanışlı geldiler gözüme klasik mause gibi altına bir şey koymaya gerek yok yazarken de iki el ile yazılabilir yatay çevrilmiş dokunmatik telefon gibi. İnternet den alıp olmazsa iade ederiz.

• quote:

H96 max+ da, Güvenlik seviyesi L3.
    L3 ise 480P gösterir demektir. 720 göstermez. Xiaomi Mi 8 de bile güvenlik seviyesi L3 > netflix 480P gösteriyor.

5 senelik lg G2 de güvenlik sevisesi > L1

En sonunda bir tane mecool M8S pro L1 siparişi vereceğim. Diğerlerini de satarım artık..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

KM9 almak daha mantıklı.

Km9 sanırım daha performanslı değilmi diğerinden.
    Birde benim isteklerimi karşılar diyorsanız.
    Netflix 4k veya 1080p.
    Youtube 4k veya 1080p.
    Terrarium.
    Stremio.
    Kodi.
    Puhu.
    İptv.
    Tarayıcı kurulumu.
    Mx player.
    Vpn vs.
    Hafta sonu alıyorum.
    İyi Geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saint Ralph -- 19 Kasım 2018; 0:51:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.