< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Android Tv Box için tavsiye. (1338. sayfa)

-
-
Samsung’un 2018’de çıkan Q9FN serisi efsaneydi. OLED ile aynı performansı veriyordu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Gerçekten insanın sabrını zorluyorsunuz, bilerek yaptığınızı düşünüyorum, zira şu dakikadan sonra anlamıyor olma ihtimaliniz ortadan kalmış olmalı... Tavsiye ettiğiniz sitenin üye olmak için göndermesi gereken verification e-mail'i gelmiyor, site göndermiyor yani, kendi support kanallarında da buna değinilmiş, bunun becereksizlikle alakası tam olarak nedir?
Hala bir umutla Windows'u kolaylık açısından savunuyorsunuz ama en basitinden Disney+ Windows uygulamasını bir deneyin derim, bu kadar laf ettiğiniz ve vakit harcadığınız için pişman olmanıza bu bile yeter, anladığım kadarı ile Disney+ uygulamasını bile kullanmamışsınız.
Benim Windows ile ilgili herhangi bir önyargım olamaz zira mümkün olan ve bana daha kolay/hızlı gelen her şeyi Windows ile yapmaya çalışırım ama daha kolayı varken de Windows önerip buradaki insanların kafasını karıştıramam...
-
İyi de; bana ne, bana ne ?...
Beklersin, destek kanallarından mail gönderirsin, forumda üyeliksiz mesaj yazılan alandan talebini iletirsin. Sorunu aşmak için çok sayıda seçeneğin var. Bir de sabırları zorlamaktan bahsetmişsin. İzansız olduğunu anlamıştım.
Mesajlarımı dikkatli okumadığınız biliyorum zaten... Windows'un medyatik özelliklerini kullanacaksanız, microsoft store'da çok sayıda uygulama var. Onlarla kullanmalısın. Buna bahsettiğin disney+ da dahil... Yani deneyimlemeden önyargılı olarak yazmaya devam ediyorsunuz. Hiç göz attınız mı, microsoft store'da hangi uygulamalar var. Bu uygulamalardan hangi alanlarda faydalanılabiliyor diye... Hadi microsoft store'u karıştırmadınız. Elinizin altında google amca var. Hadi google amcadan okumak sıkıntılı geldi. Youtube'da görsel olarak görerek sezimleyebilirsin.
Hülasası; Türkçe yayınlanmış video sundum ki, fark edemediklerinizi fark edin diye...
-
Banane ne demek yahu bunu kendi içinizde problem haline getirip, bana kendi kendinize kinlenip, üstüne bunun için engelleyen sizsiniz, benim haberim bile yok, ben sadece birinin beni engellediğini farkedince şaşırdım, yeni öğreniyorum.
(Bu post'lardan sonra şaşırmıyorum ama artık isabet olmuş diyeceğim de engellemenize rağmen her şeye de cevap veriyorsunuz.)
Yok ben beceriksizmişim, yok benim için hayal kırıklığı olurmuş. Benim umurumda bile değil, -email gelmeyince sizden rica etmiştim, yardımcı olmadınız, ara ara denedim, verification e-maili gelmeyince peşini bıraktım, onla mı uğraşacağım. Şimdi konusu açıldı diye tekrar denedim hala gelmiyor. Bu konuyu anlamsız yere açan sizsiniz zaten...
Kimin izansız olduğunu yukarıdaki bir kaç mesajı okuyan herkes anlar, siz hiç merak etmeyin...
Siz dalga mı geçiyorsunuz? Windows uygulamasının ismini verip hiç denememişsiniz herhalde diyen benim zaten, Windows Disney+ uygulamasını kullanmak zorunda olan biri net söylüyorum direk üyeliğini iptal eder. Siz gerçekten iyi değilsiniz, çıkın biraz hava alın lütfen...
-
Tavsiye konusu biliyorum ama mi box geldi kurdum ama HDR’yi sadece içerikte devreye girecek şekilde nasıl ayarlarım?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben sizi "fazla akıllı" olduğunuz için engelledim.
Şimdi fark ettim. Fazla akıllı olma özelliğinizin yanında, "kolay akıllı" olma durumunuz da var.
Örnekledikçe feyz alıp fark edememişim demiyorsun ki, daha fazla ne anlatayım ?
Forumlarda, lazım olana, lazım olan bilgi verilir !...
Ben sanal sanal yazmıyorum. Yazdıklarım aynı zamanda deneyimlediklerimdir.
Hava alıp güneşlenmek iyi bir öneri. Hafta sonu hep dışarıdaydım. Herkese tavsiye ederim.
-
Selamlar
Mi box2 olabilir hocam. Daha gelişmiş destek mevcut.
Ekran ve ses kısmı kontrol edin. Bazı cihazlarda hdr oto ayara alınabiliyor bazılarında sürekli açık seçeneği mevcut.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende sürekli açık seçeneği mevcut. İçerikle eşlemesi gerekmez mi? Görüntü renk seçenekleriyle oynayınca da sürekli açık oluyor sdr görüntüde de açık kalıyor.
arkadaşlar atışmanızı özelden yapar mısınız lütfen
-
Hocam cihaz üreticisine bir danışın isterseniz, güncelleme ile gelebilir mi.
Yoksa eldekini satıp, uygun cihaz alırsınız
Mi box 2.nesil cihaz. Eğer içeriğe göre hdr algılamıyorsa bir tık üzer.
-
Bu zamana kadar gelmemiş şey gelir mi hiç sanmıyorum.
Onn 4K pro çıktı
Çipset: S905X4 (A55+G31 MP2)
Ram/Rom: 3gb/32gb
Ethernet
Usb 3.0
Wifi 6
Dahili akıllı hoparlör
Dahili IR
Fiziksel kumanda bulucu özelliği
Arka aydınlatmalı, programlanabilir tuşlu kumanda
50$ fiyat etiketine göre baya iyi duruyor.
Android TV box arayanlar için ciddi önerilerden biri olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
X4 işemcilerden gına geldi, ayrıca amlogic görüntü kalitesi berbat, verimli çalışmıyorlar,hisilicon yeni işlemcileri çıkarmış umarım görüntü anlamında iyi sonuçlar çıkarırlar.
Amlogic( s905x2/x3/x4 ) yerleşik gelen ve Mali-G31 MP2 gpu birimi bulunan bu işlemciler, günümüzün teknoloji düzeyine göre epeyce eskidi artık. 12 nm 2018 yılına ait teknoloji düzeyidir.
chipguider.com
Mali-G31 MP2 @ 650 MHz GPU review and specs (cores, Gflops, nm)https://chipguider.com/?gpu=mali-g31-mp2CPU & GPU bütünleşik yapıda olan Amlogic( s905x2/x3/x4 )'in chipset'in ; cpu ve gpu biriminin 12 nm'de kalması, teknoloji düzeyi itibariyle demode olmuş bu cihazlara, kullanıcıların hala 70 - 100 dolar seviyelerinde ödeme yapıyor olması, birazda tüketicilerin bilgisizliğinden kaynaklanmaktadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 7 Mayıs 2024; 13:43:51 > -
Kötü şlemci bu arada allwinner h616 işlemcili bir cihaz geçti elime x4 den daha performanslı belliki Android'e daha iyi entegre olmuş yani sağda solda sadece teknik özelliklere bakarak rockchip, allwinner işlemcilere çöp muamelesi yapanlar işkembeden sallıyor bu paralara x4 alacak olanlara lisans istemeyenler için 15 usd nimet gibi cihazlar satılıyor.
Homatics Box R 4K Plus rose modelini aldım. Eskiden tv box kullanmıştım ve takılmalar geç tepki vermesi vs çok canımı sıkmış satmıştım. Gördüğüm videolarda akıcı ve sorunsuz olduğunu görünce yıllar sonra tekrar şans vermek istedim. İyiki de vermişim inanılmaz akıcı apple tv de kullanmış biri olarak akıcılıkta bir fark göremedim yağ gibi sorunsuz neye tıklasam anında açılıyor çok memnun kaldım apartmanda merkezi sistem var onuda test etmek için tuner sipariş vermiştim henüz gelmedi o gelince fikirlerimiz yazarım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X