KINHANK G1 İşlemci: Amlogic S905X4 ARM A55 2ghz GPU: Mali G31 RAM: 4GB DDR4 Depolama: 32GB Sistem: Android 11 Video Çıkışı: HDMI 2.1 Wifi: 2.4ghz/5ghz/ Wifi 6 Bluetooth: BT 5.0 USB: 2x 2.0 Video: HDR – HDR10+, HDR, HLG and Dolby VISION ( AV1, VP9, H.264, H.265 (HEVC) Audio: Optical S/PDIF, AV, digital audio via HDMI;Codec – AAC & HE-AAC; DTS - DTS-HD Dolby Digital & Dolby Digital Plus & MS12; Dolby ATMOS - Dolby MAT Micro SD: Var Ethernet: Var ( 1000 Gigabit ) Google Sertifika: Var Netflix Sertifika: Var < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_SreT -- 5 Ocak 2024; 23:28:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Android Tv Box için tavsiye. (1314. sayfa)

-
-
Teşekkür ederim. Acaba yazılım desteği nasıldır bunun. Sei Robotics üretimi mi? 2.800 liraya oldukça avantajlı gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
SDMC üretimi cihaz, KINHANK firması cihazın tam lisanslı olduğunu ve güncelleme alacağını söylüyor. Sorduğumda bu cevabı verdiler, fiyatına gelirsek bu segmentin en uygun fiyatlı cihazı galiba şuan. Bu ayardaki cihazlar Homatics Box R 4K Plus ve Mecool Km2 Plus Deluxe.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mouse , klavye ayarları vs. var mı? varsa orada olabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kumandadan kapama tuşuna uzun bas ve seçeneklerden KAPAT ı seç tv yi kapa tekrar aç. Seçeneklerde çıkmazsa TV yi fişten çek tekrar tak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_SreT -- 6 Ocak 2024; 23:10:49 >
Herkese merhaba,
sorunsuz şekilde beinconnect uygulaması yükleyip izleyebileceğim android box arıyorum. Tavsiye edeceğiniz bir model var mıdır?
Ayrıca, bildiğiniz gibi twitter üzerinde canlı yayınlar oluyor. android box ürünlerine twitter yüklenip bu yayınlar da sorunsuz izlenebiliyor mu acaba?
-
bende kmcool 2 var tod sorunsuz mis gibi çalışıyor. SAdece tod için alacaksanız next yada dreamstar nova alabilirsiniz.
-
merhaba dosya yöneticisi uygulaması ile evde oynayan var diye roblox yükledim, markette yok ancak oyunu açınca bu şekilde yüklediğim ne varsa girişte takılıyor acaba bir ayarı varda ben mi yanlış yapıyorum teşekkürler.
-
Merhaba,
Her dosyayı açan, Dolby ile sorunu olmayan, TruHD dahil her türlü sesi çözen bir Media Player araştırıyorum.
Galiba Nvidia Shield en komple media playermış ama o kadar para vermek istemiyorum.
Bütçe 3-4 civarı.
-
kinhank-retrogame
KINHANK G1 Google Certified OTT ATV Boxhttps://www.kinhank-retrogame.com/products/kinhank-g1-ott-google-certified-atv-box?rs_ref=xFmJgncX
%15 İndirim Kodu: TAVSIYEFORUMU
Merhaba arkadaşlar daha önce paylaştığım KINHANK G1 cihazı için kargo güncellemesi paylaşıyorum, kargo gümrükten sıkıntısız geçti ve Aras Kargo teslim aldı, gümrük vergisi dahil Gönderici Ödemeli olarak şuan yolda
Yun Express Takip
Aras Kargo Takip
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_SreT -- 11 Ocak 2024; 18:0:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kinhank'ın özellikle ram performansını merak ediyorum.
Yani anlamaya çalıştığım, ram işlem hızı, homatics gibi hızlı olup - olmadığı ?
-
Homatics Plus ile aynı marka ram var Kinhank G1 de foresee marka, bakalım cihaz gelsin ilk iş sökücem zaten 🙂
Burada paylaşacağım incelemeyi
Nokia 8000 için iyi fiyat. Premium kumandası vs. Diğer sitelerde 1000 tl fazla. Android 12 de almış galiba.
www.teknosa.com
Nokia Streaming Box 8000 4K UHD TV Box Fiyatı ve Özelliklerihttps://www.teknosa.com/nokia-streaming-box-8000-4k-uhd-tv-box-p-781470025?shopId=teknosa&utm_source=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.14.4
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 11 Ocak 2024; 19:30:58 >
-
Homatics 2/32 ye kıyasla hangisi mantıklı hocam? Homatics aldım yolda iade edemiyoruz sanırım artık. Yoksa bunu alırdım.
Homatics de güzel cihaz hocam. İyi tercih. İptal etmenize gerek yok. Nokia yu alternatif olarak paylaştım.
Teşekkürler 🙏
Üstad bu makine 2021 çıkışlı sanırım. Şu an iş görür mü hala. Wifi çekim kapsama alanı iyi midir ?
Mecool Km2 Plus ile arasında 400 tl civarı fiyat farkı var. Aynı sorum onun için de geçerli.
Şimdiden Teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 12 Ocak 2024; 15:11:41 > -
Homatics ürünü almak isteyen arkadaşlar
Homatics sitesinden
METİNHOMATİCS kodu ile yüzde 10 indirim alabilir ayrıca iletilmesini istediğiniz bir özellik varsa bana iletebilirsiniz
Kod bütün ürünler de geçerlidir vergi kargo dahil gönderim yapılıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
4.000₺ civarı bütçeyle en iyi ve sorunsuz hangi cihazı tavsiye edersiniz arkadaşlar?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sondan 1 sayfa oku anlarsın..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X