< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Android Tv Box için tavsiye. (1315. sayfa)

-
-
bunlar nerden gönderiliyor hocam çin'den mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam Merhabalar
Evet doğrudur. Wwe express ile gönderilir ve aras kargo tarafından herhangi bir ek ücret çıkmadan adresinize ortalama 10 gün içerisinde teslim edilir.
Hocam Merhabalar
Homatics box r 4k plus tavsiye ederim şuan için lisanslı en iyi tv box bu fiyat bandında
METİNHOMATİCS kodu ile yüzde 10 indirimle kargo vergi dahil alabilirsiniz aras kargo ile teslim edilir.
Herhangi bir sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım mesaj atmanız yeterli olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Merhaba arkadaşlar, evimde omv sunucusu üzerinde depoladığım filmleri DLNA üzerinden yayınlıyorum. Televizyonum da upnp protokolü ile sunucuyu gördüğü için kablosuz olarak aktararak izleme yapabiliyorum. 70-80 GB boyutlarındaki filmler sorunsuz izlenebiliyor. Ama ses sistemim true hd ve atmos desteklemesine rağmen televizyon sadece harici bağlı cihazlardaki sesleri passthrough edebildiği için dahili media oynatıcısı ile açtığım filmlerde desteklenmeyen ses verisi uyarısı alıyorum. Bunu da Xbox üzerine yüklediğim kodi uygulaması ile çözebildim fakat bu sefer de tv kumandası ile sadece temel yönlendirmeleri yaparak filmi açabiliyorum ama uygulamayı ve xbox'ı kapatmak için gamepadi bağlamam gerekiyor. Aile fertlerim bu kadar uğraşmayı istemediği için harici bir media player bakmaya başladım :) Bu ses formatlarını ve upnp protokolünü destekleyen, tv kumandası ile yönetebileceğim bir 4k media player tavsiye edebilir misiniz?
-
Plus olmayan versiyonla ne farkı var hocam?quote:
Orijinalden alıntı: Metin Bilgin
Hocam Merhabalar
Homatics box r 4k plus tavsiye ederim şuan için lisanslı en iyi tv box bu fiyat bandında
https://www.homatics.com/products/box-r-4k-plus?sca_ref=5217707.Bi9VjjR8ZB
METİNHOMATİCS kodu ile yüzde 10 indirimle kargo vergi dahil alabilirsiniz aras kargo ile teslim edilir.
Herhangi bir sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım mesaj atmanız yeterli olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hocam Merhabalar
2gb ram tek fark bu
Hocam Merhabalar
Oldukça kaliteli cihazdır
Benim kodum ile alırsanız 80 dolara geliyor her şey dahil bilginiz olsun
Plug olarak eu seçmeyi unutmayın alırsanız
Bu 80 dolara gelen cihaz Xiaomi 4K 2. Nesil den daha mı iyi hocamquote:
Plug olarak eu seçmeyi unutmayın alırsanız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam Merhabalar
Şöyle söyleyeyim xiaomi ne ki dersiniz o kadar fark var :) ayrıca firma kullanıcı taleplerini önemsiyor en son arka plan da uygulama kapatma özelliği eklendi biz ilettik :)
Hocam Merhabalar
Android 12 şuanda test ediliyor eksik sıkıntı bir şey olursa yazın direkt firma bağlantımız var :)
80$ olan Homatics 4k R Modeli sanırım, plus baya yüksek çünkü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet doğrudur hocam.
Kodu kullanırsanız homatics box r 4k plus 135 dolar a homatics box r 4k ise 80 dolara geliyor. Ram dışında bir fark yok. Üstelik 32 gb. Türkiye de satılan box r 4k 16 GB.
Öneririm.
Dreamstar Nova aldim oda sei robotics uretimi Tek gordugum.eksik power tusuna basinca normalde yeniden baslat - kapat seçenekleri olmasi gerek bu direk uyku moduna geçiyor.Bi onu duzeltseler tam olacak.Ama cihaz gerçekten uçuyor daha hicbir sknti yasadigimi hatirlamiyorum gayette soğuk çalışıyor
Km2 plus tavsiye ederim hocam. Daha yeni işlemcisi var. Ben öylesine öneri olarak attım. Km2 plus daha iyi tabi ki.
mi box s 2. nesil bende var. Bir süre önce yazılım güncellemesiyle arayüzü çok kötü bir hale getirdiler ve play store da birçok yazılımın yüklenmesini kısıtladılar. Play store var ama play store daki uygulamaların büyük çoğunluğunu yüklemeye izin vermiyor. Güncellemeden önce bu sorunlar yoktu. Bu nedenle mi tv box almamakla iyi yaptığınızı düşünüyorum.
-
80$ olan cihazın Ethernet port hızı 100mbit mi yoksa 1 gbit mi hocam? Bir de air mouse özelliği var mı kumandasında?quote:
Evet doğrudur hocam.
Kodu kullanırsanız homatics box r 4k plus 135 dolar a homatics box r 4k ise 80 dolara geliyor. Ram dışında bir fark yok. Üstelik 32 gb. Türkiye de satılan box r 4k 16 GB.
Öneririm.
Bilgilendirme için teşekkürler. Ben de biraz araştırma sonucunda Xaomi TV Box’tan başka güzel cihazlar da olduğunu anladım. Next Start 4k da güzel bir cihaz, ama ben aradaki farkın fazla olmaması sebebiyle MeCool Km2 Plus aldım.
Hocam Merhabalar
1gb lisanslı cihazlar da air mouse yok fakat bunun için ayrıca bir kumanda önerebilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X