Botech wzone + tuner paketi en iyi seçenek gibi sizin için. Homatics de var ama tuner ile birlikte 4 bini bulur gerek yok bence. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 26 Kasım 2023; 9:40:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Android Tv Box için tavsiye. (1306. sayfa)

-
-
Dikkat edin ama bu tür cihazlarda, uydu merkezi sistemse sıkıntı olabiliyor, sinyal gelmemesi veya gelse bile uydu kanallarının bazılarının çıkmaması vs, şikayetler duydum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Apk ler yükleniyor mu buna miboxlardaki gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tabi ki apk yüklenir ama üstteki arkadaşın dediği gibi uydu kısmı biraz problemli olabilir şans işi biraz. Uydu sinyaliniz yüksekse sorun olacağını sanmıyorum.
Uydu böyle yükleniyor.
E-sat.onlineyoutube
BOTECH WZON CİHAZIN YENİ ÇIKAN TYPE C TUNERİNİN KURULUMU KULLANIMI VE AYARLARI CİHAZI VE TÜNERİ SATIN ALMAK İÇİN www.e-sat.online www.hepsiburada.com/magaza/E-sat www.trendyol.com/erhanelektronik www.n11.com/magaza/E-sat www.amazon.com.tr/magaza/E-sat www.çiçeksepeti.com/e-sathttps://www.youtube.com/watch?si=leF3Xou5oU8PZUbQ&v=axLgdXmIZkA&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnceledim videoları güzel cihaz alayım
bütçem next star 4k yetiyor ama pek yorum bulamadım
Ben arkadaşların ve kullanıcılarının tavsiyesi üzerine 1.250 tl aldım.1-2 aydır kullanıyorum.Çok memnumum. Bana göre f/p ürünü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 26 Kasım 2023; 14:12:18 >
hocam kullanıcı olarak sizi bulmuşken eksi olarak neler var ses sorunu demişler filan düzeltilemeyen var mı
Ben ilk kurulumda wifiye bağlananama sorunu yaşadım.Telefonun wifisi ile yaptım.Modem kaynaklı imiş.Yeniden başlatınca düzeldi.Ses sorunu yaşamadım.Tam tersi homatics kullanıyordum.Ondan daha çok sesi geliyor. Başka sorun yaşamadım.Kullanıyorum.Memnunum. Tavsiye ettiğim bir arkadaşım bir kaç gün önce aldı.Sesi çok az geliyor dedi.Tv den sanırım Surraundu kapattım düzeldi dedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 26 Kasım 2023; 15:47:18 >
amazondan almayı düşünüyorum sorunlu bir cihaza denk gelmem umarım bilgiler için teşekkürler hocam
Techstromun kendi sitesinden aldım.İnşallah gelmezsiniz gelirsenizde faturalı garantili cihaz üretici veya ithalatçı techstrom garanti belgesinde o firma yazılı watsaptan çok ilgili bana yardımcı oldu.Hemen gönderin yenisini gönderelim dedi hocam
Selam arkadaşlar, fiyat performans lisanslı android box arayışındayım. Film dizi platformları yanında iptv için de kullanacağım. Daha önce araştırma yapmıştım ve o ara Next’in cihazına ısınmıştım ama güncel durum nedir ? Fiyat performans olması ve istediklerimi karşılaması konusunda şu an en mantıklı seçenek nedir ? 1500-2000 civarı ayırmayı düşünüyorum.
Dreamstar Nova 4K 32GB hafızası var uygun fiyat kaçırmayın derim homatics firmasına ait bu cihaz
-
Öneriniz için teşekkürler. S905Y4 yongalı boxlarda en iyi seçenek bu mudur ? S905X4 yongalı cihazlardan öneriniz var mıdır ? Bir de bu yongalar arasında ne denli bir performans farkı var sizce ?
fazla fark yok diyorlar S905X4 istiyorsanız R 4K olan model homatics sitesinde indrim kodla 2300 e alınabiliyor kargo vergi dahil
-
-
Selamlar. Şu an güncel olarak SlimboxTV veya Aidan's rom yüklenen en iyi işlemci hangisidir? Ona göre Aliexpress'ten bir cihaz söyleyeceğim.
-
Teşekkürler bu seçeneği de değerlendiriyorum.
elimde miboxgen2 var.3 haftalık faturalı kullanılmadı ilgilenen olursa yazabilir. (htpc ye geçmek için satıyorum )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birumit -- 27 Kasım 2023; 17:23:48 > -
ip için XiaomiMi Box S 4K iş görür mü yoksa daha üst segment ne alabilirim arkadaşlar ? Sorunsuz donmayan internet problemi yaşamayacağım box tavsiyeniz var mı
Homatics Box R 4K Plus Lisanslı Android Tv Box Rose Gold (4gb RAM/32GB Depolama)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bmw. -- 27 Kasım 2023; 21:48:19 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X