Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1305. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27.770
Cevap
555
Favori
1.820.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13031304130513061307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar şöyle orta halli eski tvmi android tviye çevirip YouTube hızlı tarayıcı inatbox vs gibi akşamdan akşama uygulama kullanabileceğim bir marka model tavsiyeniz var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarayıcı kullanımı için alacağınız cihazın işlemcisi s905x4 'ün altında olmasa iyi olur. Çünkü android tv box aygıtların tamamında tarayıcı kullanımı cep telefonları gibi akıcı değil...

Malum cep telefonlarında kullanılan işlemcilerin teknoloji düzeyi 4 nano metre'ye kadar indi. Oysa tv box aygıtlarda kullanılan işlemciler hala 12 nano metre...

Mesajınızın içeriğinden anladığım kadarıyla, lisanslı tv box'a ihtiyacınız yok. "Techstorm X96 Mpu Amlogic S905X4" modeli cihazla aradığınız işlevleri rahatlıkla yapabilirsiniz.

• km2 plus deluxe versiyonu satışa çıkmış. Cihazda yok yok. Yanlız 140 dolar. Beyaz ferrari

Edit: yakında gelecek diyormuş altta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 18 Kasım 2023; 21:28:52 >

• mu5tafa kullanıcısına yanıt

Deluxe Premium Elite Plus versiyon da olsa S905X4 ve G31 ile çıktıktan sonra kandırmacadan başka bir şey olmayacaktır. Ancak kasa kalitesini artırmış olur. S928 veya realtek olmadığı müddetçe bir cazibesinin olmadığını düşünüyorum.

• Fiyat olarak rekabetçi değil, Homatics aynı özelliklerle 3600 civarı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

Merhabalar, piyasada ki 2db ram 8gb hafızalı xiaomilere göre bir marka buldum sizin dediğiniz gibi 4xS905 32 hafıza. Hakopro 4K Google lisanslı Hepsiburada fiyatı 2300tl dediğiniz özelliklerde. Önerir misiniz

• İki ürün arasında kaldım biri

Diğeri

https://www.hepsiburada.com/techstorm-x96-mpu-amlogic-s905x4-ilemcili-4gb-ram-32gb-rom-8k-android-media-player-p-HBCV00003B95IW?magaza=Techstorm&url_src=and-product-detail

daha önce dediğim gibi tarayıcısı seri olsun inatbox yükliyeyip digital platformları ücretsiz izlemek istiyorum. Yukarıdaki marka modeller nasıldır sizce

• by.ulke kullanıcısına yanıt

Hako pro 4k modeli cihaz s905y4 işlemcilidir. DİKKAT ; yani cortex a53 çekirdekli !...

Oysa önerdiğim ve ikinci link olarak verdiğiniz cihazın işlemcisi s905x4 işlemcili olup, tavsiyemdir. Tabi lisanslı tv box aramıyorsanız...

Lisanslı tv box arıyorsanız, direkt mi box 2 nci nesil cihazı alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 19 Kasım 2023; 23:21:33 >
  • selamlar, next start 4k tavsiye eder misiniz nasıldır, can sıkacak düzeltilemeyen bir kusuru var mı? amazon.tr cüzdanda bir miktar para var onu da kullanayım dedim bir miktar uyguna gelmiş olacak

• Birsey sorcam şimdi bende smart tv var netflix filan acabiliyorum. Android tv alsam bana ne kazandırır gerek var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lemixings kullanıcısına yanıt
    Kullanma amacına göre değişir, dijital platformlar için ise dediğiniz gibi gerek yok, ama android özgürlüğünün yanında iptv izleme düşüncesi var ise kesinlikle alın derim.

• ensar14 E kullanıcısına yanıt

Almışken iyisini alın mecool km2 plus tavsiye ederim. Nays ile 200 tl indirim veriyor hala devam ediyorsa.

Merhaba hocam, Dün akşam mecool km2 plus sipariş verdim, yoğun iptv izlediğim ve Samsung tizen bu konuda yetersiz olduğu için bu cihazı tercih ettim. Sadece iptv izlemek için kullansam benim için yeterli bir cihaz olur mu ?

• VerumTR kullanıcısına yanıt

Fazlası ile yeterli olur. Tivimate tavsiye ederim program Oynatıcı olarak

Teşekkür ederim

• Bedava 6 aylık AMAZON üyeliği, buyrunuz. Not: Konu dışıdır.

shopsamsung.com
    Samsung Shop Türkiye | Mobil | Telefon | TV | Beyaz Eşya
    https://shop.samsung.com/tr/amazon-prime-hediye-kampanyasi
  • elimdeki cihazların iki tanesini satmak istiyorum.

-Odroid HC4 4GB RAM OLED: https://www.hardkernel.com/shop/odroid-hc4-oled//

15V 4A ADAPTÖR

-ODROİD-N2P 2GB RAM :

16GB EMMC, EMMC ADAPTÖRÜ, 12V 2A PSU, KASA, 80MM FAN.

-ODROİD-M1 8GB RAM :

www.hardkernel.com
    ODROID-M1 with 8GByte RAM – ODROID
    https://www.hardkernel.com/shop/odroid-m1-with-8gbyte-ram/

16GB EMMC, 12V 2A PSU, METAL KASA, 8" 800P LCD DOKUNMATİK EKRAN, NPU DUYARLI KAMERA. forum-odroid linkinde tüm parçaların detayı var.

-XU4 2GB RAM:

www.hardkernel.com
    ODROID-XU4 Special Price – ODROID
    https://www.hardkernel.com/shop/odroid-xu4-special-price/

16GM EMMC, 5V 4A PSU. NOT: hdmi çıkışı çalışmıyor, ssh ile başka pc den ulaşa bilirsiniz. uygun fiyatlı verilecek.

-ODROİD-M1S https://forum.odroid.com/viewtopic.php?f=211&t=47541

CİHAZ HALA DHL'DE, 1-2 AY SONRA SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM. 8" 800P LCD DOKUNMATİK EKRAN, VE BİR KAÇ FAKLI BİLEŞENLE GELİYOR, OLDUĞU GİBİ SATACAĞIM.

BU 5 FARKLI CİHAZIN SADECE 2 SİNİ SATACAĞIM FİYAT İÇİN ÖZELDEN SORA BİLİRSİNİZ.

RK3588 SoC'LU BİR CANAVAR ALMAYA KARAR VERDİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuGuuuK -- 24 Kasım 2023; 2:52:39 >

• Next star 4k mı,
    Nebula 4k mı,
    Mi box s 4k ikinci nesil mi?
    Özellikle apk kolay yükleme açısından hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ercn3444 -- 25 Kasım 2023; 19:24:10 >
  • Ercn3444 E kullanıcısına yanıt

Bütçenizi bilmiyorum ama aralarında en iyisi mi box 2. Nesil. Benim tavsiyem km2 plus. Apk yüklemek hepsinde aynıdır zaten. Send files uygulaması ile çok basit bir işlem. Yeter ki atılan apk doğru olsun. Uyumsuz olursa hiç birinde çalışmaz.

• Arkadaşlar bana hem Box hemde çanak uydu için cihaz lazım kaliteli 3000 liraya kadar ne tavsiye edersiniz 4 yıldır mi Box cihazım var ana odaya almak için soruyorum

• 
Sayfa: önceki 13031304130513061307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.