Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1292. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27.757
Cevap
554
Favori
1.819.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12901291129212931294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Al benden de o kdr hocam, 1 aydır akşamları film izlicez diye geciyoruz oturma odasına 3 saat bağlantı ile uğraşıyorum. Modem uzakta ama telefonlarda sorun yok mi stick wifi alıcısı sanırım güçlü degil her ne kadar 5g uyumlu dese de icindeki kullanilan malzemeler farkli modemin dibinde olmasi lazim cihazin onun icin bi anlami yok, ethernet girisli bi urun dusunuyorum su an icin aklimda ilk olarak next start 4k var her seyi ile uyumlu 2GB da ram var mi box S ben de dusundum gecmeyi menu falan cok guzel ama ayni menu falan next'te de mevcut eger siz de yeni bir sey bulursaniz önerilerinize acigim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pentagram___06 kullanıcısına yanıt
    Ben o işi çözdüm
    Homatics 4K alarak 😊
    Meğer yıllardır eziyet çekiyormuşum yeni fark ettim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sonradan tekrar okuyunca gördum next konusundan vazgecicem gibi :) 4 gb ram baya fark yaratir sanirim su an kullandigim cihaz ztn 1gb ve hafiza olayi cok iyi sizin aldiginizin tam adi nedir model olarak hafiza vs sanirim plus da var

• bu da güzelmiş, Homatics 4K arasında kaldim

homatics güzel çok kaliteli tvbox

• evt next start'tan sonra onda karar kıldım fakat sonradan nokia önerisi gelince kafam karisti dogrusu homatics in plus i sanirim baya is goruyo digerleri yine 2GB ram'e sahip

plus gereksiz pahalı fark görmedim youtube netflix iptv izlemek isteyenler için fazlasıyla yetiyor

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

Hocam yanıtınız için teşekkürler,

Söylediğim gibi TV eski bir TV ve tek HDMI girişi var, bu yüzden sordum her 2 özelliği de güçlü bir cihaz mevcut mu diye?

Yine üstteki soruna göre güncelleme yapabilirseniz sevinirim.

• enginsen10 E kullanıcısına yanıt

siz hangisini kullaniyorsunuz ?

• Uydu cihazı + ip içinden gelen içerikli tek cihazda sorunsuz izletebilen bir cihaz yok maalesef... Belirttiğim gibi uydu tuner'li hibrid android cihazlarda, medyatik alandan, uydu tarafına geçince, "sinyal yok" sorunu ile karşılaşırsınız. Her defasında cihazı aç - kapa yapmak durumunda kalırsınız.

Linux DreamOS yazılımlı "Dreambox Two" modeli uydu cihazı var. Bu cihazın ip tarafı, android cihazlar gibi pratik olmasa da, android cihazların yaptığı her işi bu cihaz da yapar. Biraz tecrübe ve yetenek isteyen bir cihazdır. Ayrıca bu cihazın uydu tuner'i çok güçlüdür. Bulunduğunuz yerden uydu sinyalini yakalayamadığınız frekansları, bu cihazla yakalarsınız. Aynı zamanda bu cihaz da sahibim.

Yani hülasası; uydu tuner'li hibrid android cihazlarla sinyal yok sorunu ile karşılaşacağınız için, "iş gören cihaz" edinmek gibi bir zaruret hali ortaya çıkmaktadır.

Bu arada; hdmi çoklayıcı sizdeki tv'nin tek hdmi girişine çözüm olabilir. Tabi hdmi çoklayıcı çözüm olur mu diye, iyicene araştırın yine de... Çünkü hdmi çoklayıcılar, benim bilgili olduğum bir alan değil.

plus - 2/16 kullandım 2/32 olanı da aldım açmadım satışa çıkardım

anladım hocam, bu arada nokia 8010 her şeyi ile aynı homatics'in fakat kumanda için daha avantajlı duruyor sanrım onu seçebilirim benim işime daha çok yarıcak gibi çok fark yok zaten üst modelle 1000TL bugün 2 sene önceki 100 TL kıvamında 3ü zaten vercem 4 ü de veririm

nokia 8010SEI Robotics üretici yani homatics firmaya ait

• Merhaba, şuan chromecast 4k kullaniyorum, TV plus izliyorum, o yüzden kanal numarasi yazip değiştirmek için bir kumanda istiyorum, çok para vermeden mantikli bir kumanda var midir öneribileceğiniz ?
    Bir cihaz daha almam lazim , next 4k, chromescast 4k dan daha mi iyidir ? Herkes onu önermiş gibi gördüm…

• Homatics nokia kulandayı kendi kutusuna koyması lazım birde Air mouse özelliği olursa daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 27 Eylül 2023; 22:37:57 >
  • matt3627 M kullanıcısına yanıt

next start 4k işlemcisi av1 kodek desteği var 16gb hafızası donanım olarak chromescast 4k dan iyi

Biliyorum içerik falan her sey ayni ama alt firma midir nokia ? Chipsetlerde belki bir seyler farkli olabilir, beni çeken tarafi ise kumandanin tuşlu olmasi oldu dogrusu homatics'de o duruma ekstra ucret odeyecegim yeni kumanda icin

• complete_ kullanıcısına yanıt

evt sırf bu yüzden nokia'ya yöneldim bilmiyorum sonradan pişman eder mi ama içindeki her sey ayni gozukuyor tabi anakartini görmeden bilemeyiz bunun neyin farkli olup olmadigini, ayrica homatics'de air mause olsa nokiada tuş kombinasyonuna yönelme olmaz

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

selamlar bu Homatics Box R 4K cihazin next start 4kdan ne farki var ram olarak mi sadece?

bu arada Homatics Box R 4K ve Homatics Box R 4K plus var tek farki ram mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocarca33 -- 28 Eylül 2023; 9:39:36 >
    https://tavsiyeforumu.com/konu/nokia-streaming-box-8010-android-tv-box.15641/

streamview.com
    Nokia Streaming Box 8010 | 8010
    https://streamview.com/en/Nokia-Streaming-Box-8010/8010

amazon
    Nokia Yayın Kutusu 8010, Android TV (Chromecast, HDMI, H.264, HEVC H.265, Netflix, Prime Video, Disney+), siyah
    https://www.amazon.com.tr/Nokia-Streaming-8010-Android-Chromecast/dp/B0BGLD6XNS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefertasım -- 28 Eylül 2023; 9:43:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12901291129212931294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.