hocam ben https://www.homatics.com/products/box-r-4k?variant=43217170530540 ile arasında 10 dolar kadar fark vardı https://www.homatics.com/products/box-r-lite-4k?variant=43217196450028 linkteki Homatics Box R lite 4 k 2/8 gb modelini aldım, günlük ihtiyaç için fazlası ile yetiyor. |
Android Tv Box için tavsiye. (1262. sayfa)

-
-
homatics alacaksanız, tüm modellerde 32 gb depolama standart yapacaklarmış. biraz bekleyebilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arasındaki fark nedir hocam
-
Box R 4K'da zaten 32gb değil mi hocam
-
Hocam bende alırken
https://tavsiyeforumu.com/konu/homatics-box-r-4k-2-16-tam-bir-f-p-urunu-10-indirim-kodu.16677/page-2
arkadaşlara sordum.
İşlemcilerin Lite Y4 ve Box R X4 olduğunu ,standart kullanımda iki işlemci arasındaki farkı anlamayacağımı söylediler.8 gb depolamada benim için yeterli idi.
-
şu anda 32 yazanlar 32 zaten. bir geçiş süresi sonrası, belki hepsi 32 olacakmış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Redmi note 9 pro kullanıyorum, oyunlarda aynı performansı alacağım, minimum TV box hangi markayı seçmeliyim(oyun Pokemon unite)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tuner şu anda mehenk te indirimli fiyattan satılıyor bence kaçırmayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam.
Hiremco Smart Life 4/64 diye bir ürüne denk geldim.
Sanırım yeni. Forumda arattım ama bir yorum bulamadım.
Ürün hakkında bilgisi olan, yada teknik donanım a göre artısını eksisini belirtebilecek var mıdır?
Not : HakoPro 4/64 bire bir aynısı deniliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizarzu -- 26 Nisan 2023; 0:43:56 >
orjinal HakoPro 4/64 o hiremco üzerine isim basılmış pahalı milleti kekliyor homatics dahi güncel veriyor çok güzel özellikler ekledi
-
Bir tarafta "HakoPro 4/64" veya "Hiremco Smart Life 4/64"
diğer tarafa "homatics Box R 4K Plus" koyarsak, maliyet olarak değilde donanım olarak kıyaslarsak,
Hangisini neden tercih etmeliyiz?
Teşekkürler.
-
Homatics işlemci olarak da malzeme kalitesi olarak da daha üstün.
TV box işlemcileri hala 10 yıl önceki tabanı kullanıyor amlogic bu modeli o yüzden ısınan bir model multimedya işlemcileri rahat 20 yıl geriden geliyor zaten amlogic 3 yıldır aynı işlemciyi boyayıp boyayıp satıyor yeni nesil işlemcileri beklemek lazım aciliyet yoksa
Bekle bekle ne zamana kadar?Üç yıl önce Mibox S 4K aldım eskidi gitti Av1 yok DV yok android 9 da çakıldı kaldı.Homatics Box R 4K Plus aklıma yatıyor şuan.Sence beklemeye devam edeyimmi?
-
Cihaza lafım yok alınabilir yeni nesil işlemciler çıktı ama yeni cihazlar bir türlü gelmedi aciliyetin yoksa bekle android 11-12 uçup kaçmıyor hepsini kullandım av1 bir türlü hevc nin yerini alamadı içerikte kısıtlı bunun nedeni av1 encode etmek hevc ye göre çok daha uzun sürüyor
Beklemesine bekleyecem de dolar bizim maaşlar gibi yerinde durmuyor ki.İlgine teşekkür ederim sağolasın.
-
yurtdışından alacaksan homatics al geç yakında vergi gelmeden
-
Sonuna kadar katılıyorum ama çip krizinden dolayı yeni modeller(s928x) 2024ten önce çıkmayacaklar. Çıktığında da fiyat çok yüksek olacak. O nedenle bugünün en iyisin alıp geçmek lazım.
Merhabalar inat TV, dizipall gibi uygulamalar izleyecek Android box ihtiyacım var. Bunlarda donmayacak iş görür birsey önerebilir misiniz. Lisans olmasada olur bu iki işi yapsın ueter
Hocam Merhabalar
Homatics alıp geçin düşündüğünüz model pek çok işlem için uzun yıllar gayet yeterli alıp geçin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X