Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1386. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.773
Cevap
555
Favori
1.821.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13841385138613871388
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mi Box S 4K da kullanmak üzere air mouse almayı düşünüyorum.

Wechip W1 alacaktım fakat onun da 4 eksenli olduğunü öğrendim.

Mert Temizer'in tanıttığı W1 Plus 6 eksenliymiş.

4 Eksen ile 6 Eksen arasında fark nedir?

Bunlar haricinde 1000 TL ye kadar tavsiye verebilirmisiniz.

• Merhaba arkadaşlar next start 4K pro kullanan arkadaşlara birkaç sorum var

1) Youtube premium apk çalışıyor mu? Özelikle geri tuşuna basıldığında küçük ekran olup üzerine tıkladiğinda tekrar büyüyor mu?
    2) İp tv smartes Pro kullanıyorum. Yine geri tuşuna bastığımda tv nin köşesinde küçük pencere oluyor ve küçük pencere olduğunda üzerine bassam bile büyük olmuyor. Ta ki fişi çekinceye kadar.
    3) navigasyon tuşları yükleniyor mu? Özelikle navigasyon tuşlarına tıkladiğinda arka planda çalışan uygulamalara ulaşabilir miyiz?

Bunların hepsini Android 9.0 yüklü H96 Max cihazımda yapıyorum ama özelikle Android 12 ile bunlar kaldırılmış diye duydum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • knn1982 K kullanıcısına yanıt
    Mistaha G40S Akıllı Sesli 6 Eksenli Jiroskop El Uzaktan Kumanda IR Öğrenme Ses Kontrolü 3 Akıllı TV Android PC için Modu

Hocam şundan aldım birkaç aydır kullanıyorum memnunum. G40S diye geçiyor. Amazonda bitmiş. Ama olurda bir yerde karşınıza çıkarsa diye atayım dedim.

• crashris kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam eğer müsaitseniz yukarıda yazdığım birkaç soruyu cevaplayabilir mısınız? Ona göre cihazı düşünürüm.

Hiremco X6 Pro aldım. Sırf şu aşağıdakileri yapmadığı için sattım. ( arka planda çalışan uygulamalara özel bir tuş atıyorduk. Ama navigasyon tuşları çalışmıyordu)

• wolf silver W kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/next-start-pro-4k-ana-konu--160880166#160880166

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hicks kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Aynısını kopyalayıp sordum

• 1- next pro 4k cihazında amazon prime ve tv+ uygualamasını devredışı bırakamıyorum silemiyorum. netflix ve tabi ise devredışı bıraktım ama silemiyorum. yöntem var mı ?

2- max uygulamasını nerden baktıysam Türkçe yapamadım yöntem var mı? chrome kurup tarayıcıdan sitelerden bişey izleyebiliyor muyuz ?

3- cihaz hızlandırma dediğiniz ayarı bulamadım nerden bakabilirim ?

4- önerdiğiniz bir ayar ya da program var mıdır deneyimi artıracak daha güzel içerikler izletebilecek?

• arkadaşlar bende nokia 8010 modeli var bunlara artık güncelleme desteği verilmiyormu android 12 de kalmış yeni güncelleme gelmiyor sanırım suan en güncel ve iyi donanımli andorid box hangisidir.

• dimitradon kullanıcısına yanıt
    Anlık verilen güncelleme ile Nokia 8010 Android 14'e güncellendi.Bununla birlikte RockTek RT G2 Android 12 sürümünde ve Homatics Box R 4K Plus (silver) Android 11 sürümünde.Homatics istek üzerine üst sürümleri verse de OTA dağıtımları beklemek tercihim.Büyük oranda yazılimsal hataların giderileceği OTA dağıtımları beklemekten yanayım.Bu üç markanının tamami Sei 804 anakart barındıriyor.Tamamı aynı donanım neredeyse.Baska TV boxlar ekstra farklılılkar sağlamayacaktır şayet amaç platform aboneliği (tv+, netflix, tod vs..) Oyun düsünülüyorsa da, oyun konsolu ideal.

• wolf silver W kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

Sahibinden de bir arkadaştan W1 Plus modeli aldım. Gelmesini bekliyorum.

Bu cihaz da güzelmiş. sipariş versem mi bilemedim.

• Düşünen var ise Fire TV Stick 4k

donanımhaber forum
    Amazon Fire TV Stick 4K | DonanımHaber Forum
    https://forum.donanimhaber.com/amazon-fire-tv-stick-4k--161495456

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 10 Haziran 2025; 11:18:45 >
  • next pro 4k da chrome casting streaming vs ile telefonu bilgisayarı nasıl tv ye yansıtabilirim ?

• bunu nasıl alabiliriz. 16 haziranda 4kya düşüyor

• eagleoneye E kullanıcısına yanıt

Alamazsın limit 27 eu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Homatics Pocket TV İncelemesi

Homatics Pocket TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N7K -- 14 Haziran 2025; 20:22:39 >
  • EU plug 4-64gb S2 tuner 4.851TL = 120 dolar

333 dolara Türkiye'ye geliyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleoneye -- 19 Haziran 2025; 14:37:5 >

• eagleoneye E kullanıcısına yanıt

Hiç uğraşmayın Ben size bu linkteki ürünü 16bine vereyim hocam. hem windows, hem android hem lünux hem macOs hepsini kurarsınız..

direnc.net/lattepanda-alpha-800s-kucuk-ultimate-windows-/-linux-aygiti-15264

• Arkadaşlar ufak bir sorunum var. Dreambox nova kullanıcısıyım.

Son birkaç gündür kumanda 1 2m mesafeden sonra teklemeye başlıyor, geç komut gönderiyor. Kapat tuşu TV'yi ve TV box'ı kapatıyor ama açmak istediğimde TV'yi açıyor ama TV box'u açmıyor, kırmızıda kalmaya devam ediyor.

Yani ne oldu bilmiyorum durduk yere. Nasıl çözebilirim ?

• Cihazı bilmiyorum ama Bluetooth kumanda ise bağlantısını tekrar yapın marketdeki Google güncellemeleri cihazlarda hep sorun yaratıyor.

• complete_ kullanıcısına yanıt
    Bluetooth mu emin değilim, kendi kumandası. Nasıl resetleyeceğimi bulamadım.

• 
Sayfa: önceki 13841385138613871388
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.