Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.710
Cevap
554
Favori
1.812.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11831184118511861187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

merhaba aldınız yer bunu ayarlar 2,3,4 vs yerden yayın açmaya izin verir ama fiyat farkı olur tabiki..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mecool Km1 kullanıyorum cihaza format attım Netflix uygulaması gelmiş ve HD cozunurlukte bunun açıklaması nedir,cihaz 1 yillik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkhkhk -- 1 Kasım 2021; 23:40:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hkhkhk H kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibiyse me cool o cihazda lisansı almış oluyor

• dionysos66 kullanıcısına yanıt
    Piyasaya lisans almış bi ürün vermis , sanırım benim cihaz 1 yillik KM1 gecan sıfırladım cihazı yüklendiğinde netflix uygulaması da geldi cozunurlugu kontrol ettim HD.

• hkhkhk H kullanıcısına yanıt

merhaba km1 zaten netflix 1080p açıyor, şaşılıcak bişi yok _) km1 de netflix lisansı yok, km2 de var 4k açıyor.

• Arkadaşlar merhaba.

ilk karşıma çıkan Mi box S ile başladım, ürün seçimine, sonra okadar marka model derken dön dolaş, hiçbişey bulamayıp yine kaldım mi box a. Sizde teyit ederseniz, 620 TL den sipariş edeceğim mi box ı.

Neden başka model arayışına girdim. Çünkü almışken daha güncel bir donanım alayım dedim.

Mi box ın yıllardır upgrade etmediği, güncellemediği, hatta birde dalga geçer gibi, öncekinin aynısını S harfi koyarak (ha birde kumandaya netflix tuşu koymuş:) yeni model gibi pazarlamasına gıcık olduğumdan, başka marka model almak istedim.

Ve gördüm ki, bu box piyasasında 3 grup var: ilki küresel bilinen markalar, ikincisi çinli ne idüğü belirsiz 3.parti cihazlar. ve kendi kategorisinde tek olan Mi box.

Mi box, piyasanın hakimi olmuş. Büyük çoğunluk memnun. Belli bir marka ve yazılım güvenirliği sağlamış. Ama donanım zayıf.

İşlemci eski nesil, ram hem ddr3 hemde 2gb. Storage 8bg. usb 3.0 yok. ethernet port yok. Bluetooth 4

En büyük artısı netflix onaylı sertifika sahibi.

Diğer çinli markaların güncel güçlü donanımlı olanlarına bakıyorum, netflix sertifikası yok. Netflix sertifikalı olan bazılarının da donanımı, mi box ile aynı.

Birde stick olanlar var: Amazon Fire, Chrome cast, Roku vb. Bunlarda pek ilgimi çekmedi açıkçası.

Velhasıl kelam. Ben aynı fiyat bandında, netflix sertifikalı (yani netflix 4K destekli) bilinir, güvenilir bir marka, alternatif bir cihaz bulamadım maalesef. Siz bulduysanız, söyleyin lütfen.

Hayalimdeki donanım: güncel bir işlemci, 4gb ddr4, 64gb storage. usb 3.0, kart okuyucu, ethernet, ve netflix onaylı. Yani şunu xiaomi yapsa, piyasayı siler süpürür ama demekki, hala elindeki eski nesil ürün stoğunu bitiremedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allaturcha -- 4 Kasım 2021; 0:16:28 >

• allaturcha A kullanıcısına yanıt

merhaba baştan söyleyim hayalinizdeki cihaz nvidia shield, tabi o para verilmez, mi boxa da o para verilmez bence, gerekçelerim 1. ethernet portu yok ilerde lazım olursa ek masraf 2.işlemci düşük. 3. Bluetooth bağlantı sıkıntıları, 4. güncelleme yaparken brick olma olasılığı, gerçi garanti o işi halleder ama yolla bekle vs, ben olsam mi boxa 400 mi stick 200 vermem, tabi tercih sizin, tafsiye olarak, mecool km2 ve botecht wzone, mi boxdan çok üstün cihazlar, bütçe sorun deyilse, amazon cube, ve verizon stream de bakabilirsiniz ve Google cromecast 2020 de çok hoş cihaz...

• mecool km2ye sahibim ve uygulamada maç izlerken top titriyor gibi oluyor bunun çözümü var mı 4k lg tvye sahibim

• Merhaba. Nerdeyse bütün forumu okudum . Şu an 3 cihaz arasında kaldım. İlk önce şunu belirtmek istiyorum televizyonumda 4k Netflix izleyebiliyorum.  Arasında kaldığım cihazlar 

1- mecool km2 ( hdr sorunu kafamı karıştırıyor) 

2- botech wzone( ddr 3 ama işlemcisi km2 ye göre daha iyi)

3- hiremco x6-x4 ( ramlari iyi fakat işlemcisi sorunlu )

Bu 3 cihaz arasında kaldım . Beklentim ise ozellikle ip TV kullanmak için . Kendi ip TVm var hızlı açılsın kanal geçişleri iyi olsun . İp TV de yüklü filmleri hızlı acabileyim. Tarayicidan film izleyeyim. Yada kodi . Vod vs uygulamalari kullanayım. Oyun vs oynamam.

Yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetunalan -- 4 Kasım 2021; 9:48:14 >
  • ICEBLUEE I kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Mi box en ucuz 620 TL şuanda. Maalesef çok yükselmiş. Çinden alsak, aynı fiyata geliyor. Hatta daha pahalıya.

Chromecast 4K son versiyona baktım, maalesef mi box dan pahalı 750TL civarı. Daha üstün mü? emin değilim.

Mecool KM2 de 750TL civarında. mi box a göre artıları ram i ddr4, usb 3,0 -ethernet ve HDR10+ (mi de varmı bilemedim?). işlemcileri aynı mı bulamadım ? ikiside 2gb/8gb Marka bilinirliği ve yazılım, güncelleme desteği vs. xiaomi öndedir diye düşünüyorum. yanılıyorsam, belirtin.

Botech Wzone da KM2 ile neredeyse aynı. yine 2/8. WZONE da, ddr3 var. işlemci Amlogic S905X3 (KM2 de Amlogic S905X2 yazıyor) grafik işlemci ARM Mali-G31 MP2 (KM2 de ARM Mali-450) Botech Mecool a göre bilinirliği daha yüksek bir marka galiba ? oda 750 TL civarı

• İnat TV APK' sini tarayıcıdan indirerek kurulabilen TV Box hangisidir arkadaşlar.

• Elimde Tivo stream 4K cihazlar var. Sıfır, kapalı kutu. Forumda konusu var. Mi box S den konfügürasyonu daha güncel bir cihazdır. Kargo dahil 590 TL ye satıyorum.

• talsuv61 T kullanıcısına yanıt

Hepsi... Ama bunu sorduğuna göre yeni kullanıcısın. Aracısız apk yüklemek için en kolay cihaz piyasadakiler içinde mecool

• senut kullanıcısına yanıt

Aynen kardeş, İP TV nedir onu bile bilmem.

Amacım uğraşmadan yardım istemeden inat TV , cihaza kurup maç yayınları izlemek.

Tarayıcıdan film siteleri açıp izleyebildim mi başka şey istemezdim ama bu biraz sıkıntıymış heralde. Mecool KM2 yada hiremco x6 aklıma yattı Ve çok saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talsuv61 -- 5 Kasım 2021; 17:7:28 >
  • Tivo Stream 4k kapalı kutu cihazlar var sıfır 550₺

• ahmetunalan A kullanıcısına yanıt
    Me cool km2

• allaturcha A kullanıcısına yanıt
    Mecool km2 ddr 4 ile genede iyidir, mi serisine göre artısı ethernet olması

• X96 Max Plus kullananlar memnun mudur? S905X3 yonga var. Arkadaşımda var memnun ama bir de foruma sormak istedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    H96 max3 var bende. Memnunum. Sadece ip tv netflix youtube kullanıyorum ama pek bişey yok

• Elimde adetli TiVo stream 4K cihaz var. Sıfır, kapalı kutu, amazon ABD' den alınmadır.

İsteyene kargo dahil 590 TL'ye bırakıyorum. Cihaz ile ilgili bilgi sahibi olmak için forumda konusuna bakabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 11831184118511861187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.