Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tojblok Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
27.864
Cevap
559
Favori
1.868.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
33. Sırada  bugün en iyi #33
Sayfa: önceki 11631164116511661167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet ısı konusu na cevap verebilirim hatırlarsan üstad f3 üde aldıktan 1 hafta sonra 1 güne yakın hiç kapatmadan aynı ortamda kullandığımda 70-80 leri görmüştüm, aynı yerde f4 de 55-60 ları geçmedi....

AV1 evet bence sistem tam oturduğunda tercih sebebi olabilir,oldukça fark ediyor...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Karşılaştırmalarda her iki cihazın ayrıntılı özellikleri tam olarak belirtilmemiş.

KING pro daki pro ses çipsetleri ile HIFI ses özelliği belirtilmemiş.

Ayrıca CoreElec yüklü SD/TF kart hediyesi var.

Ugoos AM6 plus forumunda NETFLIX, Youtube ve diğer videolarda takılarak oynatma,

KODI ve VLC den ses alamama şikayetleri var. Güncellemenin de işe yaramadığını bildiriyorlar.

Bu cihazlar hassas ve çok komplike sorun yaşandığı zaman Nvdia da yaşanabiliyor.

Bu iki cihazdan birini almak isteyenler kullanım durumuna ve fiyatına bakacak.

Alıntıları Göster

Ugoosta böyle bir sorun yaşamadım ben. Netflix zaten ya mobil apkdan yada corelecten vs oynatılıyor. Biri 480p biri 1080p, ilk defa sizden öğrendim bu sorunu telegramda bahseden olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

https://www.deviceranks.com/tr/tvbox-versus/16289-16660/beelink-gt-king-pro-vs-ugoos-am6-plus

https://teranews.net/tr/beelink-gt-king-pro-vs-ugoos-am6-plus

https://www.epey.com/medya-oynatici/karsilastir/634926-638730/beelink-gt-king-pro_ugoos-am6-plus/

Sorun yaşanmayan cihaz yok.

AM6+ için ağı uyandıramama, videolarda takılma gibi sorunlar bildiriliyor.

Ugoos un desteği kuvvetli fakat burada ustalık en az sorun çıkaran

cihazı dizayn edebilmek.

Beelink in mini ve KING modellerinde kronik sorun bildirilmedi.

KING pro ve AM6+ her ikisi de iyi cihaz.

Enteresan kendim böyle bir sorun yaşamadım ugoos am6 plus ımda teiegram grubunda bahsedende olmadı , nerde yazıyorsa bir inceleyim link paylasırsanız. Şuan kullandığım ve parasının hakkını veren iki üç cihazdan biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 17 Haziran 2021; 23:41:9 >

• Forumdan miki adlı kullanıcının sayesinde KM6 HDR sorunu için update buldum. Asıl kaynağı Ruslar, Çinlilerle iletişime geçip test romu elde etmişler. Kaynak: MECOOL KM6 / KM6 Delux - Talk - 4PDA

"Color banding" sorununa ise şimdilik sadece resmi youtube appde o videoda denk geldim. Diğerlerinde sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senut -- 18 Haziran 2021; 22:35:2 >

• senut kullanıcısına yanıt

Android kurtarma moduna girmiş, kendiniz girmediyseniz yazılımsal bir sorundan son yuklenen uygulamadan vs olabiliyor. Sistemi yeniden başlatın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 18 Haziran 2021; 23:47:49 >

Alpsmart as575 de ısınma oluyor mu?

• Aranızda Fire tv 4k ,Tivo,Km2, Google Chromecast hepsini kullanan ve kıyaslama yapacak arkadaş varmı?Ben sadece Google Chromecast kullanmadım.Almayı düşünüyorum.Testlerde görüntü kalitesi olarak ileri çıkan 2 sini kullanacağım.

Orijinalden alıntı: cimbom38

Aranızda Fire tv 4k ,Tivo,Km2, Google Chromecast hepsini kullanan ve kıyaslama yapacak arkadaş varmı?Ben sadece Google Chromecast kullanmadım.Almayı düşünüyorum.Testlerde görüntü kalitesi olarak ileri çıkan 2 sini kullanacağım.

Amlogic ve mali donanımlar olduğundan görüntü çokda fark etmez aralarında. Farklı görüntü istiyorsan donanımı farklı olan nvidia shield e bakman lazım

Orijinalden alıntı: sanguchii

L3 lisans olması bir dezavantaj mi sizce? Netlfix çok şart değil

Ne istediğine bağlı netflix şart değilse şu aşamada s922 chipsetli cihaz bakmak daha mantıklı. Misal tivimate menusunde gezerken çalmalistesi eklerken vs s922 diğer amlogic chipsetlerine karşı hızını bariz hissettiriyor

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

Amlogic ve mali donanımlar olduğundan görüntü çokda fark etmez aralarında. Farklı görüntü istiyorsan donanımı farklı olan nvidia shield e bakman lazım

Alıntıları Göster

nvidia shield kullandım 42 inç ful hd led tv de diğer cihazlardan görüntü kalitesinde çok fazla farkını göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 23 Haziran 2021; 0:10:6 >

Orijinalden alıntı: cimbom38

nvidia shield kullandım 42 inç ful hd led tv de diğer cihazlardan görüntü kalitesinde çok fazla farkını göremedim.

Alıntıları Göster

:)) Bence sizin cihazınız Amazon Fire Tv cube 2 

Orijinalden alıntı: miki

:)) Bence sizin cihazınız Amazon Fire Tv cube 2 

Alıntıları Göster

Onuda kullandım.Fire tv 4 k stick ile nerdeyse 3 kat fiyat farkı var.Görüntü kalitesi ve hız olarak çok fark göremedim.Birde uygulamalarda gri logo sorunu halen düzeltemediler. 

• cimbom38 kullanıcısına yanıt

Senin ilacın bu gün geliyor bence :D

Orijinalden alıntı: GuGuuuK

Senin ilacın bu gün geliyor bence :D

Ugoos ??? 

Ben de mecool km6 deluxe var.

Gençler sabah uyanana kadar, dostumla cihazların görüntü kalitesini kıyaslama imkanı bulduk.

Her iki cihazın da görüntü kalitesi olarak, mecool'a göre daha kaliteli görüntü verdiğini göremedim.

TV; LG 65" 2020 model Oled tv.

Belki 75" 80" tv'lerde ekran boyutu daha da büyüyeceği için, görüntü kalitesi anlamında bir fark olabilir. Ancak 65"'te bir fark göremedim ben. Kendi adıma...

Gözlerim de fena değildir. Ehliyeti yeni yeniledim. Göz muayenesinden geçerken, en alttaki küçük harf/rakam/simgeleri bile seçerek doğru okudum.

Yok değil  

Odroid yeni versiyon çıkarmış, Denemelik N2+

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.