Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.790
Cevap
557
Favori
1.824.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11371138113911401141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 28 nano micron'luk H616 chipset'li, ddr3 ram'li ve L1 sertifikalı Hiremco x2 / x4 / x6 modelleri de piyasaya çıkmış.

X2 ; 2G/16G

X4 ; 4G/32G

X6 ; 4G/64G

H616 chipset'i yalnızca usb2.0 bağlantıyı destekliyor.

Fiyatları; 600 / 700 / 800 TL olarak belirlenmiş.

Eski 28 nano micron "üretim teknolojisi"ni barındıran Allwinner h616 chipset kullanılması nedeniyle, 2 yıl dolmadan bu cihazın unutulacağını şimdiden rahatlıkla söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 30 Nisan 2021; 13:0:22 >
  • Mert Temizer incelemiş Hiremco x6

• Yine almamam gereken bir ürün çıkmış.
    Ddr3 rem, usb2 giriş (çünkü çipset desteklemiyor).
    Av1 yok.
    H266 yok.
    Ne var, 5 yıl öncesi olması gereken 1080p Netflix. 😂😂😂
    Alwinner işlemci daha düne kadar önerilmiyor'du.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saint Ralph -- 30 Nisan 2021; 13:36:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerde çerçöp var yeni ürün diye pazarlıyorlar.

• Tivo Stream 4K aldım. Malum bu cihazlarda USB girişi yok. Harici apk kurmak için USB girişi gerekli. Bu cihaza uygun USB 2.0-USB 3.0, varsa micro SD girişi olan (Type-c hub) çoklayıcıyı nereden alabilirim? Bir link yada satıcı önerir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 30 Nisan 2021; 16:48:4 >
  • ettu E kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun forumda konusu var tivo stream 4k olarak oradan gerekli bilgileri alabilirsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

harici disk vs takmayı düşünmüyorsanız sadece apk için öyle bir aparata gerek yok diye düşünüyorum hocam. apk göndermeye yarayan uygulamalar var ya da pcden bir klasöre apkları toplayıp o klasörü ağda paylaşıp bu cihazdaki dosya yöneticisinden o klasöre erişerek kurabilirsiniz.

dosya yöneticisi olarak total commander kullanıyorum sıkıntısız ağdaki paylaşılan klasörlere erişebiliyorum. ağdaki filmleri falan da ekstra kopyalama yapmadan izliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 30 Nisan 2021; 18:39:13 >
  • Teşekkür ederim. Boxu arkadaşım için aldım. Tivo Stream 4K topiğine de bakıyorum. Teamviweri denedim olmadı. Eklenti olarak hostu kurmak gerekiyormuş. Wi-fi File transferi daha önce H96 Pro Plusa kurmuştum. Apkları boxa attım mı gerisi kolay. Boxa kablosuz mouse, flash disk, micro SD takmak gerekiyor. Boxu arkadaşım kullanacağı için boxa zaman zaman uzaktan erişmem gerekecek. Total Commander ile boxtan laptopa nasıl erişiyorsun?

disk ve microsd şart değilse mouse işi bluetooth mouse ile usbsiz çözülebilir.

tam olarak hatırlamıyorum ama total commanderın ayarlar menüsünde bir yerdeydi sanırım eklenti yükleme bölümü var. oradan ilgili eklentiyi yükleyince ağdaki paylaşıma açılmış dosyalara pc'nin ip adresini ekleyerek erişilebiliyor.

bunu sağlayan başka dosya yöneticileri de var, total commander olacak diye bir şart yok. ben arayüzü hoşuma gittiği için kullanıyorum. eskiden es dosya yöneticisi kullanıyordum o da sorunsuz ağdaki cihazlara bağlanıyordu ama arka planda çalışmaya devam ettiği için play storedan kaldırıldı.

bir de ben kullanmıyorum ama ismi send apk idi sanırım bir uygulama daha var. android cihazlar arası apk dosyası yollamayı sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 30 Nisan 2021; 21:12:25 >
  • İp TV izlemek ve birazda oyun..akıllı TV yi daha akıllı yapmak için bir cihaz arıyorum. Kumanda Bluetooth özellikli olması tercihim. Aşağıda cihazlardan fiyat performans olarakda bakarsak hangisi beni üzmez.

Hiremco gt turbo v8
    Hiremco impala 4k
    Era 8k pro
    Xiomia mi box s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsFaEr -- 1 Mayıs 2021; 9:16:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

usb olmadan apk kurmak için

• miki, senin linkte aptoideden apk indirme var. Sonraki aşamada bu apklara da yüklerim. Ama ben öncelik olarak boxtan laptopa bağlanarak apk'ları kurmak istiyorum. H96 Pro Plusta wi-fi file manager ile laptoptan boxa, boxtan laptopa IP ile bağlanıp dosya transferi yapabiliyordum. Tivo wi-fi file manager kurmama izin (uyumsuz) vermedi. Olmazsa apkları önce zipleyip sonra upload ederek, linki boxtan açıp dahili diskine kopyalamak daha pratik olacak gibi. Daha pratik bir çözüm önerisi olan varsa onu da deneyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 1 Mayıs 2021; 2:0:8 >

hocam şunu deneyin bir de. bir ara bunu da kullanmıştım ağ özelliği düzgün çalışıyordu.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alphainventor.filemanager&hl=tr&gl=US

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

28 nano micron'luk H616 chipset'li, ddr3 ram'li ve L1 sertifikalı Hiremco x2 / x4 / x6 modelleri de piyasaya çıkmış.

X2 ; 2G/16G

X4 ; 4G/32G

X6 ; 4G/64G

H616 chipset'i yalnızca usb2.0 bağlantıyı destekliyor.

Fiyatları; 600 / 700 / 800 TL olarak belirlenmiş.

Eski 28 nano micron "üretim teknolojisi"ni barındıran Allwinner h616 chipset kullanılması nedeniyle, 2 yıl dolmadan bu cihazın unutulacağını şimdiden rahatlıkla söyleyebilirim.

Netflix youtube lisanslı ,iptv stabil çalıştırabilecek androidten oyun da oynanabilecek öneceğiniz cihaz nedir? tavsiyelerinizi öğrenmek isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sroad

hocam şunu deneyin bir de. bir ara bunu da kullanmıştım ağ özelliği düzgün çalışıyordu.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alphainventor.filemanager&hl=tr&gl=US

Chromecast için bu uygulamayı kullanıyorum.

1) Start Wireless transfer seçiyorsunuz. Cihazın ip numarasını ekranda gösteriyor.

2) PC veya tablette o IP'ye bağlanıp cihaza aktarmak istediğiniz dosya, apk seçip gönder diyorsunuz.

3) Cihaza dönüp open file explorer butonuna tıklayınca gönderdiğiniz dosya/apk orada yer alıyor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=io.github.visnkmr.wirelessexplorer&hl=tr&gl=US

• quote:

Orijinalden alıntı: firefoxx

Netflix youtube lisanslı ,iptv stabil çalıştırabilecek androidten oyun da oynanabilecek öneceğiniz cihaz nedir? tavsiyelerinizi öğrenmek isterim.

Alıntıları Göster

Aradığınız özelliklerde, yurtiçinde yalnızca Botech Wzone marka cihaz var. Oyun kısmını bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Aradığınız özelliklerde, yurtiçinde yalnızca Botech Wzone marka cihaz var. Oyun kısmını bilmiyorum.

Alıntıları Göster

dostum 8gb çü dahili hafıza yetersiz ve fiyatı geldi.

bu yüzden hiremco modelleri düşünmüştüm. işlemci daha kötü olsa bile bunu hangi uygulamalarda hissedebilirim?

sizden öğrenmek isterim.

• Önemli olan cihazların donanımının güçlü, yazılımınım sorunsuz olması, sonuçta dahili hafızayı USB ile artırmak mümkün.

• quote:

Orijinalden alıntı: firefoxx

dostum 8gb çü dahili hafıza yetersiz ve fiyatı geldi.

bu yüzden hiremco modelleri düşünmüştüm. işlemci daha kötü olsa bile bunu hangi uygulamalarda hissedebilirim?

sizden öğrenmek isterim.

Alıntıları Göster

Ohooo... Hem netflix lisanslı cihaz alacan, hem de yüksek hafızalı ve uygun fiyatlı cihaz mı arıyorsun ?

Yok böyle bir cihaz.

En azından netflix lisansı olup ta, yüksek hafızalı bir cihaz var mı, ben bilmiyorum. Bilen varsa söylesin ?

İşlemci zayıfladıkça, cihazın menülerinde ikonların dolması, uygulamalara giriş ve çıkışlar ağırlaşmaya başlar.

Özellikle s905x3 işlemci ile KODI'ye giriş ve çıkışların biraz ağır kaldığını rahatlıkla söyleyebilirim.

Herneyse... Bunlar sonraki mevzular. Asıl mevzu, netflix abonesiysen, netflix lisanslı cihaz alacan. Netflix lisanslı cihazı ise, belirttim zaten...

Ha ! Netflix izlemeyeceksen, bi dünya marka / model cihaz var. Hızlısı, yavaşı, ucuzu pahalısı, yurtiçisi, yurtdışısı bi ton seçenek var.

Hasılı; öncelikle hangi uygulamayı kullanıp kullanmayacağına karar ver, tavsiye arkadan gelir.

• 
Sayfa: önceki 11371138113911401141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.