Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: usb2.0 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.790
Cevap
557
Favori
1.824.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11361137113811391140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Android Tv Box için tavsiye.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihaz bu ne yapmalıyım teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

NBA maçları gece oynandığı için mi kaydedip izliyorsunuz .

egreat miadını doldurmuş.

PC ye WATCHED, Rokkr ya da stalker player yükleyip kaydedip izleyeceksiniz

ya da topikte adı geçen s905X3 SOC, MALI G-31 GPU bir kutu alıp

WATCHED, Rookr, Prog Tv vb gibi uygulamaların and. sürümü ile kayıt yapıp izleyeceksiniz.

GSE Smart IP tv vb. gibi kayıt yapılabilen bir uygulama kullanmak gerekiyor.

https://teloji.com/en-iyi-iptv-uygulamalari//

Alıntıları Göster

hocam durum şöyle; ben sadece televizyondan yayınlanan maçları kaydedip izlemek istemiyorum. her maçın yüklendiği bi site var ordan maçı seçip, indirip, usb belleğe atarak izlemek istiyorum. bu anlamda sürenin gözükmemesi gerekiyor.

• evren377 kullanıcısına yanıt

hocam hazır kayıtlı maçları atıp izleyecekseniz mx player iş görür diye düşünüyorum. emin değilim ama ayarlarda arayüzü gizleme vardı diye aklımda kalmış.

bu arada süreyi görmek istememe sebebiniz nedir? maçın ne kadar sürdüğünün bir önemi var mı galibi bilmedikten sonra? Android Tv Box için tavsiye. 

edit: bu arada mx player ağdan oynatmayı da destekliyor. yani maçları pc'den indirip sonra o indirdiğiniz klasörü ağda paylaşarak hiç usb kullanma ihtiyacı olmadan mx player ile izleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 23 Nisan 2021; 17:50:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sroad

hocam hazır kayıtlı maçları atıp izleyecekseniz mx player iş görür diye düşünüyorum. emin değilim ama ayarlarda arayüzü gizleme vardı diye aklımda kalmış.

bu arada süreyi görmek istememe sebebiniz nedir? maçın ne kadar sürdüğünün bir önemi var mı galibi bilmedikten sonra?  

edit: bu arada mx player ağdan oynatmayı da destekliyor. yani maçları pc'den indirip sonra o indirdiğiniz klasörü ağda paylaşarak hiç usb kullanma ihtiyacı olmadan mx player ile izleyebilirsiniz.

hocam ben bu işte biraz profosyonelleştim, maçın süresinden yakın mı geçti fark mı atıldı anlayabiliyorum.

• sroad kullanıcısına yanıt

bu arada mx playerı inceledim öyle bi özellik göremedim. vallahi bu sorunumu çözene alacağım üründen bi de kendisine alıcam :)

sorun tam olarak ne? geçen veya kalan süreyi görmemek kolay. kodi ile izle, kumanda ile menüyü ortaya çıkarmazsan ekranda süre falan görünmez. maç kayıt edilmiş ise normalde zaten oynatılan maçın süre kısmı vardır. onu da engellemek için görselden fedakarlık edip, video boyutu ile oynayabilirsin. zoom yapınca o kısım ekran dışında kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 23 Nisan 2021; 19:33:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osmnbyz O kullanıcısına yanıt
    Tv gibi hızlı olmaz ama, oyun hariç çok memnun kalırsın. Oynadığın oyuna göre ve neyle oynıycağına bağlı. Bluetooth Kolla oynarsan sıkıntı olmaz sanırım. Bende h96 max x3 var aynı sanırım. İptv, youtube falan için çok iyi. Yalnız cihazın kendi tarayıcısında film dizi izlemek imkansız gibi bişey.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • burakgibiyim B kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler bilgi için almaya karar verdim 👍

• muhsinakcabel M kullanıcısına yanıt

2gb ram hadi neyse de 8gb hafıza yetmez de artmaz da !

mx player ayarlarına biraz baktım fakat videoyu seçerken üstünde yazan süreyi sadece yanına alabilme seçeneği var. üstünde yazmasın diye kutucuğu işaretleyince yanına alıyor. onu tamamen kapatmayı bulamadım maalesef. videoyu açınca ise altta menü yazmıyor yani ileri geri sarmazsanız izlerken hiç görmeyebilirsiniz süreyi. tek sorun videoyu başkasına açtırmanız gerek. Android Tv Box için tavsiye. 

edit: bu arada hangi cihazı aldığınız önemli değil sizin aradığınız özelliklere sahip bir video oynatıcı bulabilmeniz önemli. eğer android telefon kullanıyorsanız çeşitli oynatıcıları deneyip uygun bir tane bulursanız sonrasında tv box siparişini verebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 23 Nisan 2021; 21:59:7 >
    • youtube ve netflix lisasnlı mı?

donanım kağıt üzerinde iyi ama pratikte ne olur bilinmez !

deneyip alın derim.

• Lisanlı değil diye biliyorum bende o şekilde ürünü deneyip almayı düşünüyorum IPTV Netflix ve aradantelefondan oyun oynarken ekrana yansıtma falan kullanmak için alıyorum işimi görür galiba

Netflix 480p gosterir, mobil versiyonu yükleyip mouse ile kullanırsanız 540p verir, Youtube 4k gosterir. Donanımı güzel, hayırlı olsun..

• miki kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgiler için 👍

• miki kullanıcısına yanıt
    Android Tv Box için tavsiye. Bu ürünü şimdi birisi teklif etti fiyatı 350 TL sizce bu ürün mu yoksa x88 pro x3 mu yardımcı olur musunuz

• Video altındaki yorumları okuyalım. 😂😂😂

https://www.youtube.com/watch?v=OqJKsLeBMDU&feature=youtu.be

İkiside değil.

• Evdeki TV,yi akıllı tv yapayım diye x96 tv box cihazını tv, ye bagladım libreelec arayüzü var internetten ne kadar da ugrassam en basiti YouTube bile kuramadım bana cok kullanışsız gibi geldi
    Kendi deposundan gelen eklentiler ıvır zıvır ya çalışmıyor yada aktif etmek için para istiyor ilk defa boyle bir cihaz kullanıcam tecrübe sahibi değilim
    bu cihaza en azından Türkçe tv kanallarını nasıl yuklerim
    hiçte kullanıcı dostu olmayan bir arayüz ve sistemi var meşakatli ugraştırıcı
    bilgisi olan arkadaşlar yol gösterici olabilirmi
    yoksa elden çıkarıncam cihazı
    not
    İnternet bağlantısını yaptım sorunsuz kodi güncellemesini yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deksuri -- 25 Nisan 2021; 21:3:36 >
  • 
Sayfa: önceki 11361137113811391140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.