Android Tv Box için tavsiye. (1138. sayfa)

-
-
Cihaz bu ne yapmalıyım teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: LimanyakanNBA maçları gece oynandığı için mi kaydedip izliyorsunuz
.
egreat miadını doldurmuş.
PC ye WATCHED, Rokkr ya da stalker player yükleyip kaydedip izleyeceksiniz
ya da topikte adı geçen s905X3 SOC, MALI G-31 GPU bir kutu alıp
WATCHED, Rookr, Prog Tv vb gibi uygulamaların and. sürümü ile kayıt yapıp izleyeceksiniz.
GSE Smart IP tv vb. gibi kayıt yapılabilen bir uygulama kullanmak gerekiyor.
Alıntıları Gösterhocam durum şöyle; ben sadece televizyondan yayınlanan maçları kaydedip izlemek istemiyorum. her maçın yüklendiği bi site var ordan maçı seçip, indirip, usb belleğe atarak izlemek istiyorum. bu anlamda sürenin gözükmemesi gerekiyor.
-
hocam hazır kayıtlı maçları atıp izleyecekseniz mx player iş görür diye düşünüyorum. emin değilim ama ayarlarda arayüzü gizleme vardı diye aklımda kalmış.
bu arada süreyi görmek istememe sebebiniz nedir? maçın ne kadar sürdüğünün bir önemi var mı galibi bilmedikten sonra?
edit: bu arada mx player ağdan oynatmayı da destekliyor. yani maçları pc'den indirip sonra o indirdiğiniz klasörü ağda paylaşarak hiç usb kullanma ihtiyacı olmadan mx player ile izleyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 23 Nisan 2021; 17:50:31 > -
quote:
Orijinalden alıntı: sroadhocam hazır kayıtlı maçları atıp izleyecekseniz mx player iş görür diye düşünüyorum. emin değilim ama ayarlarda arayüzü gizleme vardı diye aklımda kalmış.
bu arada süreyi görmek istememe sebebiniz nedir? maçın ne kadar sürdüğünün bir önemi var mı galibi bilmedikten sonra?
edit: bu arada mx player ağdan oynatmayı da destekliyor. yani maçları pc'den indirip sonra o indirdiğiniz klasörü ağda paylaşarak hiç usb kullanma ihtiyacı olmadan mx player ile izleyebilirsiniz.
hocam ben bu işte biraz profosyonelleştim, maçın süresinden yakın mı geçti fark mı atıldı anlayabiliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bu arada mx playerı inceledim öyle bi özellik göremedim. vallahi bu sorunumu çözene alacağım üründen bi de kendisine alıcam :)
-
sorun tam olarak ne? geçen veya kalan süreyi görmemek kolay. kodi ile izle, kumanda ile menüyü ortaya çıkarmazsan ekranda süre falan görünmez. maç kayıt edilmiş ise normalde zaten oynatılan maçın süre kısmı vardır. onu da engellemek için görselden fedakarlık edip, video boyutu ile oynayabilirsin. zoom yapınca o kısım ekran dışında kalır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 23 Nisan 2021; 19:33:40 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Tv gibi hızlı olmaz ama, oyun hariç çok memnun kalırsın. Oynadığın oyuna göre ve neyle oynıycağına bağlı. Bluetooth Kolla oynarsan sıkıntı olmaz sanırım. Bende h96 max x3 var aynı sanırım. İptv, youtube falan için çok iyi. Yalnız cihazın kendi tarayıcısında film dizi izlemek imkansız gibi bişey.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkürler bilgi için almaya karar verdim 👍
2gb ram hadi neyse de 8gb hafıza yetmez de artmaz da !
-
mx player ayarlarına biraz baktım fakat videoyu seçerken üstünde yazan süreyi sadece yanına alabilme seçeneği var. üstünde yazmasın diye kutucuğu işaretleyince yanına alıyor. onu tamamen kapatmayı bulamadım maalesef. videoyu açınca ise altta menü yazmıyor yani ileri geri sarmazsanız izlerken hiç görmeyebilirsiniz süreyi. tek sorun videoyu başkasına açtırmanız gerek.
edit: bu arada hangi cihazı aldığınız önemli değil sizin aradığınız özelliklere sahip bir video oynatıcı bulabilmeniz önemli. eğer android telefon kullanıyorsanız çeşitli oynatıcıları deneyip uygun bir tane bulursanız sonrasında tv box siparişini verebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 23 Nisan 2021; 21:59:7 > -
- youtube ve netflix lisasnlı mı?
donanım kağıt üzerinde iyi ama pratikte ne olur bilinmez !
deneyip alın derim.
-
Lisanlı değil diye biliyorum bende o şekilde ürünü deneyip almayı düşünüyorum IPTV Netflix ve aradantelefondan oyun oynarken ekrana yansıtma falan kullanmak için alıyorum işimi görür galiba
Netflix 480p gosterir, mobil versiyonu yükleyip mouse ile kullanırsanız 540p verir, Youtube 4k gosterir. Donanımı güzel, hayırlı olsun..
-
Teşekkürler bilgiler için 👍
-
Video altındaki yorumları okuyalım. 😂😂😂
https://www.youtube.com/watch?v=OqJKsLeBMDU&feature=youtu.be
İkiside değil.
Evdeki TV,yi akıllı tv yapayım diye x96 tv box cihazını tv, ye bagladım libreelec arayüzü var internetten ne kadar da ugrassam en basiti YouTube bile kuramadım bana cok kullanışsız gibi geldi
Kendi deposundan gelen eklentiler ıvır zıvır ya çalışmıyor yada aktif etmek için para istiyor ilk defa boyle bir cihaz kullanıcam tecrübe sahibi değilim
bu cihaza en azından Türkçe tv kanallarını nasıl yuklerim
hiçte kullanıcı dostu olmayan bir arayüz ve sistemi var meşakatli ugraştırıcı
bilgisi olan arkadaşlar yol gösterici olabilirmi
yoksa elden çıkarıncam cihazı
not
İnternet bağlantısını yaptım sorunsuz kodi güncellemesini yaptım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deksuri -- 25 Nisan 2021; 21:3:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X