< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Android Tv Box için tavsiye. (1137. sayfa)

-
-
Bende bir kaç hastalık var.
Böbrek, Crohn, Vertigo, yüksek tansiyon. Bunların yan etkiside olabilir.
İkinciyi 'de olalım'da bu yaz güzel geçsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
55+ burada toplanmış anlaşılan.
Virus gizemini , bilinmezliğini sürdürüyor.
17 defa mutasyona uğrayan da var görünmez olan da.
1.5 - 2 ay önce İngilterede mutasyona uğrayan virüs çıktığında
hızla Avrupada yayıldı. İngiltere, Almanya, Fransa ve İtalya durumun
ciddiyetini kavrayıp önlem alırken bizim hükümet seyirci kaldı.
Bulaşıcılık hızının arttığı fakat etkisinin azaldığı söylendi.
Fakat Vefat ve ağır hasta sayısı giderek artıyor.
Aşıların da ne kadar etkili olacağı bilinmiyor.
Sürü bağışıklığı için %60 deniliyor.
Bu orana hemen ulaşılamayacak.
-
-
Atatürk havalimanı pistine yapılan pandemi hastanesinde ,en erken randevuyu bulup oraya gittim..
Bir oda da biontech yapılıyordu, eldiven değişti mi? hatırlamıyorum(sanmıyorum) ancak her şey ışık hızıyla oldu, geçin oturun kolu sıyırın dediler, zaten kısa kollu giymiştim, oturmamla hemşire iğneyi batırdı (şırınga önceden hazırlanmış büyük ihtimalle), anında yaptı aşıyı, 15 -20 dk oturup bekleyin dedi, orada kalmak istemediğim için hemen ayrıldım hastaneden.
Corona olmamışızdır, anında belirti vermez herhalde
-
55 üstü
Benim de bu dikkatimi çekti , halbuki herkesi kendimden epey genç sanıyordum
Demek yaşıtlarım da varmış dedim, Moral oldu
Zaten, forumun bu konusunda yazılanların kalitesinden de belliydi aslında
-------------------------------------------------------------------------
@Limanyakan , hemen esas konuya dönüyorum,
Mecool Km2 sipariş edebilirim , çünkü Mart başında 8gb Ram li tv box sipariş etmiştim ve halen işleniyor görünmekte , onu iptal edebilirim (gerçi çok da merak ediyorum), neredeyse 2 ay oldu, sanırım bu yangın ve pandemi , üretimi geciktirmeye devam edecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miki -- 22 Nisan 2021; 1:50:13 >
-
Merhaba.8 GB ram li TV box hangisi hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: onno66
Merhaba.8 GB ram li TV box hangisi hocamH96 MAX RK3566 SDRAM 8GB DDR3 64GB eMMC ROM Android 11.0 8K UHD TV Kutu bluetooth 4.0 5G Wifi 1000M LAN H.265 VP9 4K Dekoder Ses Kontrolü OTT Kutu - AB Fişi
-
quote:
Orijinalden alıntı: mikiH96 MAX RK3566 SDRAM 8GB DDR3 64GB eMMC ROM Android 11.0 8K UHD TV Kutu bluetooth 4.0 5G Wifi 1000M LAN H.265 VP9 4K Dekoder Ses Kontrolü OTT Kutu - AB Fişi
Alıntıları GösterTamamen gösteriş için yapılmış gibi duruyor. 8 gb ddr3 koyacağına 4 gb ddr4 koy. Bluetooth 4.0 da şaka gibi olmuş.
Yabancı forumların birinde, 8K çözen rk3566 chipset'e ara ürün demişler.
Yazılım olarak, cep telefonlarında android 11'de pek tutulmadı. Yeni model cep telefonları için android 12 bekleniyor.
Yani, rk3566 chipset'li ara ürüne, ara yazılım olarak görebileceğimiz android 11 yükleyip, ürün diye piyasaya sürmüşler, diye değerlendirmekteyim. Zaten tutulup tutulmayacağını da, zaman içinde satış rakamlarına bakarak anlayabileceğiz.
Hasılı; rk3566 chipset'li cihazın 8GB RAM 'li piyasaya sürülmesi, pek bi heyecan yaratmayacak diye değerlendirmekteyim.
TV Box'lara 8GB RAM koymak yerine, eMMC depolama standardı yerine, UFS depolama standardına geçiş yapılsaydı, daha büyük heyecan uyandırırdı, bence...
-
Mecool kendi sitesinde,
2021 MECOOL KT1 Amlogic S905X4 Android TV DVB-T/T2/C 2in 1 Prime Video Youtube Google Play AV1 supported 2GB 16GB
ürünü fiyatlamış keşke DVB S2 tünerde ekleseydi hemen kapardım bir tane.
-
İncelemenin kralı geldi.😊
https://www.youtube.com/watch?v=wP_IAZQmD58&feature=youtu.be
Botech Wzone.
Video'yu izledim. Android 11 'i pas geçecek diyor. Video'nun sahibi, and12, and13 verilecek diyor ama o da kendisine deklare edileni bizlere iletiyor. Yani sürüm yükseltmesi yapılacağının garantisi yok, bana göre... Çünkü sürüm yükseltmesi için bu cihazın çok satması lazım. Değilse, Çin'deki fason imalatçının sürüm yükseltme masrafına gireceğini sanmıyorum.
Android 12 henüz çıkmadı. En erken Eylül 2021'de çıkacak.
Bir de üstüne Android 12 'nin android tv için olanı( yani ATV ROM ) beklenecek. O da en erken 2021 'in sonunu bulur, diye değerlendirmekteyim... Çünkü ATV ROM 'u ile tv box'lara yenilikler eklenmesi gerekecek. Değilse, android sürüm yükseltmesinin ne gereği var.
Tv box sürümü için android 12 'de ne tür yenilikler olabilir diye sorulacak olursa; uygulama simgelerinin hareketli olacağını okumuştum. Yine örneğin; herhangi bir filmi açmadan önce, mause ile filmin üzerine gelindiğinde, filmin fragmanı, filmin simgesinden oynayacak. Yani bunu gibi görsel yenilikler...
Sonuç olarak ; s905x4 vs yeni model işlemciler kapıda... Görsel içeriği zenginleştirilmiş android 12 sürümü, yeni model işlemcilere verilir diye değerlendirmekteyim.
Hasılı kelam; yıl sonuna kadar köprünün altından çok sular akar.
-
Arkadaşlar 1. Aşıyı olanlar hemen 2. randevuyu alsınlar.
Yoksa bulunmaz ise çok uzaklara aşı için gidersiniz.
Ben saatlerce uğraşacak farklı bir hastaneden 2. randevuyu alabildim.
-
Donanımı zayıf cihazları fahiş fiyata kakalamaya devam. Xiaomi'yi geçtiler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Video'ların birin de; SD/TF yuvası USB 2.0 hızında çalışıyor diye şey söylendi. O kadar video izledim ki, hangi video idi, şimdi hatırlamadım. Emin değilim ama Kaan'ın video'su idi sanırım. @Limanyakan usta bu konuya bir açıklık getirebilir mi ?
Bir de kapasite sorunu ile en önemli darboğaz yaratacak bir diğer donanım parçası ise; RAM'dir.
Şöyle ki; and12 'den itibaren simgelerin hareketlendiği, film fragmanlarının simgeler içinden oynadığı, android yazılımları görmeye başlayacağız. Bu da demek oluyor ki, RAM kullanımı artacaktır. Bu cihaza android 12 yazılım verilecekse, mevcut RAM yeteri kadar tamponlama( yani buffer ) yapamayacak demektir. DDR3 RAM kullanılmış olmasını saymıyorum bile...
Cihazın donanım bileşimi; 8GB ROM, 4GB DDR4 RAM şeklinde olsaydı, android12 ve sonrasına ümitlenebilirdik. Hareketli ve animasyonlu and12 sürümü için, bu cihazın donanım bileşiminin yeterli gelmeyeceğini şimdiden görmek zor olmasa gerek.
Bu konuda fikirleri olan arkadaşların paylaşmalarından memnuniyet duyarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 23 Nisan 2021; 11:10:38 >
-
Netflix Google Play'den uygulama ve oyun oynamak YouTube izlemek için alacağım
Ayrıca IPTV üyeliğim var bein connecten maçları izlemek istiyorum herhangi bir sorun olur mu ısınma hızında yavaşlık donma vs gibi
IPTV yi kullanırken kanal geçiş hızı nasıldır normal televizyon izler gibi kanllari kolaylikla acarmi hizli bir şekilde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X