Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.790
Cevap
557
Favori
1.824.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11321133113411351136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gercek lısansı olan bır makınayı neden haksız yere karalıyorsunuz anlamsız ...

bıtcoın ıle odeme atabılırsın ... cehalet ortaya cıkmasın dıye ..

cahillik yazıları yazanlara sen para yollada egıtımlerıne harcasınlar ..

onlarıda anlıyorum gercı turkıyede nerde gormusler lısanslı androıd bır makına ..

eskıden televızyon ıcad edıldıgınde gavur ıcadı seytan makınası derlerdı ya ıste aynı mısal ..

adamlar org mal anlasması yapmıs ıcını doldurmus butun kara cahıller seytan ıcadı dıye her yerde konusuyor ısın ılgıncı hep aynı nıck le aynı ısımle ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

NBA maçları gece oynandığı için mi kaydedip izliyorsunuz .

egreat miadını doldurmuş.

PC ye WATCHED, Rokkr ya da stalker player yükleyip kaydedip izleyeceksiniz

ya da topikte adı geçen s905X3 SOC, MALI G-31 GPU bir kutu alıp

WATCHED, Rookr, Prog Tv vb gibi uygulamaların and. sürümü ile kayıt yapıp izleyeceksiniz.

GSE Smart IP tv vb. gibi kayıt yapılabilen bir uygulama kullanmak gerekiyor.

https://teloji.com/en-iyi-iptv-uygulamalari//

Alıntıları Göster

cevap için teşekkür ederim. maç kayıtları zaten bende olacak. usb'ye yükleyip izlicem sadece. kaydedecek bir programa ihtiyaç yok. ama işte izlerken sürenin gözükmemesi gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhsinakcabel

gercek lısansı olan bır makınayı neden haksız yere karalıyorsunuz anlamsız ...

bıtcoın ıle odeme atabılırsın ... cehalet ortaya cıkmasın dıye ..

cahillik yazıları yazanlara sen para yollada egıtımlerıne harcasınlar ..

onlarıda anlıyorum gercı turkıyede nerde gormusler lısanslı androıd bır makına ..

eskıden televızyon ıcad edıldıgınde gavur ıcadı seytan makınası derlerdı ya ıste aynı mısal ..

adamlar org mal anlasması yapmıs ıcını doldurmus butun kara cahıller seytan ıcadı dıye her yerde konusuyor ısın ılgıncı hep aynı nıck le aynı ısımle ..

Marka ile ilgili olumsuz bir şey yazmadım, ne yazmışım iyi oku, ya okuduğunu anlamıyorsun yada sadece kavga etmeye kurgulamışsın kendini.

Söylediklerinin hepsine değil ama bir çoğuna katılıyorum, haklıyken haksız olma durumu diye bir şey var tarzın tavrın insanları bu yöne itiyor.

Şımarık çocuk gibi mızırdanıyorsun, burası Forum, Forum amacı bilgi paylaşmak, sen 4 mesaj atmışsın dördü de aşağılamak kavga çıkarmak üzerine.

Bişeler biliyor gibisin ama egondan bilginin üzerinde tepiniyorsun, çamur güreşi yapıyorsun, bilgiyi de kirletiyorsun.

Taktir istenmez, taktirlik bir şey varsa eder insanlar ama sayende bunu yapacak insan bırakmadın etrafta, bu marka ile ilgili.

• GuGuuuK kullanıcısına yanıt
    Gerçekten doğru demişsin, niyetlenmiştim ama henüz çıkmış bir cihazı bu denli konuşulduğunu görünce soğudum sanki, daha önceki yazılarımdada belirttiğim gibi bende hak ediyorsa yerli ürün alma taraftarıyım; yeterki kullanıcıya hitap etsin, garanti olsun,güncelleme olsun... bizim tek isteğimiz dürüst olunsun neyse onu satsın, açık açık de: ben ithal ettim logomu koydum üstünede lisans aldım...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sroad

barı kullanmaya ihtiyacım yok ama mouse kullanırken arada üstüne geliyorum o yüzden kapatmak istemiştim. büyük bir sorun değil. bildirimleri de tek tek elle kapattım gereksiz uyarı simgeleri de kalkmış oldu şimdilik iyi gibi.

a95x f3 air kullanıyorum fakat bluetooth sekmesine girince yalnızca cihazları tarama var. telefondaki gibi değil bluetoothu sanırım ayrı bir cihaz bağlanmış gibi görüyor o yüzden kapatmayı bulamadım fakat uçak moduna alınca otomatik kapandı. sonra kablosuz interneti elle açarak sadece bluetoothu kapatmış oldum. daha pratik bir çözüm varsa öğrenmekten memnuniyet duyarım.

ayrıca cihazdaki google play store cihazı telefon olarak algıladığı için her şeyin telefon uygulamasını kuruyor. bunun bir çözümü var mıdır. bazen uygulamanın smart tv apk dosyalarını bulmak zor oluyor. örneğin blutv'nin play store'dan indirdiğim uygulamasında kumanda ile kullanmak mümkün değil. smart tv uyumlu apk dosyasını da bulamadım. turkcell tv+ için de aynı şey geçerli ama onun apk dosyasını buldum ve kumandayla sorunsuz kullanılabiliyor.

cihazı istediğimiz zaman telefon istediğimiz zaman tv olarak gösterbiliyor olsak sorun tamamen çözülecek.

F3 air i bir air kumanda ile kullanmak çok farkeder ve konfor sağlar.

Alttan fare ile yukarı çekince bar yukarı çıkar.

more setings de BT için açma kapama sekmesi olması gerekiyor.

Root için sekme olan cihazda BT açma kapama sekmesi de vardır.

Play store daki bazı uygulamalar tv box için uyumlu bazıları uyumlu değil.

Tv box a uyumlu olması için turkcell tv+ da olduğu gibi uygun apk yı bulup yüklemek gerekiyor.

BlueTV, Dsmart Go vb gibi dijital platformalar apksı bulunmaz.

Firma ne veriyorsa o yüklenebiliyor.

Örneğin digi play de tv ve telefon sürümü ayrı .

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

Mibox S te and. 8 den 9 a official yükselme verildi.

Süreç kapsamlı ve uzun olduğundan Ugoos üzerinde çalışıyordur.

Firma bu desteği veremez ise 3. parti yazılımcılar bunu yaparlar.

Bu and. tv box lar için çoğu kimse telefonlarda olduğu gibi hızlı bir şekilde

sürüm yükseltmesi gelsin diye bekliyor.

Cihazda bir sorun yok ise sürüm yükseltme çok da gerekli değil.

And. 5, And. 6 sürümlerini sorunsuz bir şekilde kullananlar var.

Şuan için genel olarak And. 4.4 altı için sınırlama var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekrem.kolu

https://www.verizon.com/products/verizon-stream-tv-gen-2/#reviewsHeading linkteki kullanıcı yorumları bu cihazı kullandığımız için verizon bize para ödemeli diyor alanlar baya dertli anlayacağın.... google translate  

Alıntıları Göster

Kullanıcı memnuniyeti çok düşük olduğu için verizon u özellikle burada lanse etmedim.

Çok sorun yaşanan bir cihaz. Bu nedenle bahsetmeye değmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: miki

Tablo karşılaştırma açısından iyi bir özet veriyor Android Tv Box için tavsiye. .

Bu tabloyu nasıl okuyacağız?

Üstün özelliklerin koyu renk ile betimlenmesi dikkat çekici.

Fakat DDR4 ramli KM2 B uzantılı çipseti ile performans olarak Wzone a yaklaşır.

MiBox S ve Tivo Straem için Ugreen yada TP link marka ethernet adaptör ve usb hub

alınsa 250-300 TL eklemek gerekiyor.

Daha önce de yazmıştım. mecool KM9 pro ve Beelink in A serilerinde NETFLIX 4K alınmış

fakat bu uzun sürmemişti.

Wzone daki NETFLIX 4K nın kalıcı olup olmaması belirleyici olur.

KM2 de de fiyat avantajı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ettu

Liste çok iyi olmuş. Netflix kullanmazsam hangisini, kullanırsam hangisini önerirsiniz?

Listedeki cihazlar NETFLIX yüksek çözünürlük için.

NETFLIX gerekmiyorsa

Bütçeye göre

Ugoos AM6+

WIFI 6 lı Beelink KING

Ugoos X3

Ya da

Alpsmart

Hiremco

Dreambox

Botech in

s905X3 CPU ve Mali G-31 GPU lu bir kutusu olabilir.

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam. işte ben de o yüzden o tv'ye uygun sürümü doğrudan play store üzerinden indirmek amacıyla sormuştum. apk sitelerinden bulabildiklerim oldu bulamadıklarım oldu. sanırım bulamadıklarımın zaten tv uygulaması yok.

cihaza zaten kablosuz mouse bağladım ekstra air kumanda almak istemedim. sadece stream uygulamalarında kumandayla kullanamamak can sıkıcı. onun dışında turkcell tv+ , youtube ve twitch için tv uygulamalarını yükledim şu an kumandayla rahatça kullanabiliyorum. keşke blutv vs. diğer uygulamalarda da bu desteği bulabilseydim.

mx player'ın da kumanda desteği gayet iyi o yüzden şimdilik çok sıkıntım kalmadı.

bt için bir ayar göremedim maalesef. androidin bt ayarı sekmesinde de yok cihazın ayrı ayarlar sekmesinde de göremedim.

Üstad,
    Alp smart as 575
    Hiremco enjoy plus
    Dreamstar a4
    Botech wezone

Bunlardan hangisi diye sorsam ne dersin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Mibox S te and. 8 den 9 a official yükselme verildi.

Süreç kapsamlı ve uzun olduğundan Ugoos üzerinde çalışıyordur.

Firma bu desteği veremez ise 3. parti yazılımcılar bunu yaparlar.

Bu and. tv box lar için çoğu kimse telefonlarda olduğu gibi hızlı bir şekilde

sürüm yükseltmesi gelsin diye bekliyor.

Cihazda bir sorun yok ise sürüm yükseltme çok da gerekli değil.

And. 5, And. 6 sürümlerini sorunsuz bir şekilde kullananlar var.

Şuan için genel olarak And. 4.4 altı için sınırlama var.

Mi box'ta işlemci eski olmasına rağmen, firma büyük. Firma büyük olduğu içün hala destek vermeye devam ediyor. Yani yükseltme karşılaştırmalarda mi box'u ayrı tutmak gerekir.

Official yazılımlar dışındaki yazılımlar olmaz. Çünkü millet netflix lisanslı cihaz diye kafayı kırıyor.

Ugoos'tan ben de ümitliyim. Ara sıra forumlarından gelişmeleri takip ediyorum. Özellikle s922x işlemcili modellerine sürüm yükseltmesi verilmesi yönünde yüksek bir beklenti oluştu. Bakalım bu işlemciye and .10 verebilecekler mi?

Sürüm yükseltmelerinin sağladığı avantaj detaylarda gizli. Örneğin; and. sürümü yüksek bir cihazda netflix lisanslı ise, film simgesinin üzerine gelince, filmin fragmanı oynamaya başlıyor. Yani bu simge hareketi eski sürüm android'lerde oynamıyor diye hatırlıyorum. İşte cihaz android sürüm yükseltmesi alınca, buna benzer konfor özellikleri de beraberinde geliyor.

Herneyse... s905x3 için android 10 yolun sonu, bence...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GuGuuuK

Global dünyada yerli milli diye bir şey kalmadı bu her ülke için geçerli.

Herkes kazandığı paraya bakar.

Bizim dünyada öncü olduğumuz en gelişik olduğumuz sektör belli. Otomotiv ve Tekstil bunda bile gerekli gelişimi gösteremedik.

Hindistan mesela, yazlım ülkesi olarak sivriliyor.

İlla bir yerden başlamak lazım dünyaya açılmak lazım, bunun içinde lokal gelişimi tamamlamak lazım. belkide bu Android box ile olacak, bu şaka değil ama inandığım şeyde değil. Ama nerden ve ne ile sivrilip söz sahibiliriz bilmiyorum ama olmayacak şey değil.

Şimdi heyecanla bir şeyler üretmeye çalışan bir marka var konuya muhatap.

Ya çok göklere çıkarıyoruz ya yerin dibine batırıyoruz. Bunun ortası yok maalesef bizim ırkta.

Herkes pastadan yer kapmaya çalışıyor ama az ama çok, ama iyi ama kötü. Bildiğim şey bu millet ve diğer milletler kesesine bakar, faydasına bakar. Biz zaten verdiğimiz vergilerle destek oluyoruz devlet aklı da o vergileri güzel teşfiklerle bizden destek isteyen bu firmadaki ve diğer firmalardaki amcalar arasında hak edene vermek.

O uzun yazı gerçekten itici, her anlamda itici. Şahsi fikrim tabi...

Sen işini iyi yap, insanlar salak değil doğru kanalı bulur alır eninde sonunda.

Endüstride otomasyon için tek kart bilgisayarlar dizayn edilip üretim sürecine adapte ediliyor.

Bu önemli bir gelişme.

Ayrıca konuya siyasi yaklaşmayarak İHA, SİHA ve insansız aracı ulak ın başarılı bir şekilde üretilmesi

TOGG araçlarında batarya geliştirme çalışmaları takdir edilecek çalışmalar.

Fakat halen bir çok alanda çok gerideyiz.

Almanlar 40 lı yıllarda U-bot ları yapmışlar.

O yıllarda yaptıkları makinalı tüfekleri kaç yıl sonra yapmay başladık.

Sonuç olarak yavaş ta olsa gelişmiş ülkeler ile aramızdaki fark kapanıyor.

And. Tv Box ve tek kart bilgisayarlar için OEM parçalar, donanım global piyasalardan bulunabilir.

Hatta bunların bir kısmı burada da üretilebilir.

Yazılım ayağında ülkemizdeki yazılımcıların kendilerini geliştirmeleri gerekiyor.

Yerli firmaların da dürüst olması, tüketicilerin bilinçlendiğini bilmeleri gerekiyor.

• evren377 kullanıcısına yanıt

Ben de diyorum ki; Sürenin gözükmemesi için and. tv box ile kayıt yapmak sorunu çözer.

Ya da kaydı başka bir kaynaktan yapmak gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: dionysos66

Üstad,
    Alp smart as 575
    Hiremco enjoy plus
    Dreamstar a4
    Botech wezone

Bunlardan hangisi diye sorsam ne dersin?

Alpsmart larda kullanıcı memnuniyeti yüksek. 2R2T Wıfı si ön plana çıkıyor.

Alırken iyi araştırmadıkları için düşük puan verenler var NETFLIX SD diye

Hiremco lar da fena değil.

Dreamstar ın yazılım olarak biraz geliştirilmesi gerekiyor. Yama istiyor.

Wzone yeni bir cihaz testlerini görmek gerekir.

Gönlümüz bu markalardan yana.

Rekabet tüketiciye yarayacak.

Yazılım da başarılı olanlar, yeterli yazılım desteği verenler önplana çıkar.

Kalıcı NETFLIX lisansı olan kutu zirveye oturur.

Teşekkürler bilgi için, as565 kullandım aileme verdim ve memnun oldum, netflix smart tv de olduğu için box ta pek önemli değil,
    Sanırım as 575 alırım

• dionysos66 kullanıcısına yanıt

Esasında cihazları teker teker karşılaştırmak gerekiyor.

epey.com ile bu şekilde bir karşılaştırma yapılabilir.

KING e ne olduAndroid Tv Box için tavsiye. . s922X CPU her şekilde kendini hissettirir.

Bir de bahsi geçen cihazlarda DDR4 ram olsa çok iyi olurdu.

• Android TV Wzone kutusunun üreticisi SEI Robotics'tir.

https://www.androidtv-guide.com/oem/sei-robotics/

• Merhaba arkadaşlar ben medya oynatıcı almak istiyorum.Gözüme Google Chromecast 2020, Amazon fire stick 4k ve mi box s cihazlarını kestirdim.Google Chromecast beni daha çok cezbetti.Ama bu cihazı mi box s ve fire stick gibi fazla kullanan görmedim.O yüzden emin olamıyorum.Bu cihaz mi box s ve fire stick gibi mi kullanılıyor.Benim kullanma amacım başlıca bein connect, ip tv, youtube ve netflix gibi uygulamaları kullanmak.Malum hem google chromecast hemde fire atick Türkiye’de yok.Yurtdışından getirticem.Ne önerirsiniz?Yada Mi box s al geç mi diyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oğuz730 -- 19 Nisan 2021; 1:20:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hafıza müthiş üstaf 🙏🙏🙏, king benim göz bebeğim lisans falan halt yemiş o ana salonda duruyor, yan oda için alıyorum gene.
    Evet bide ddr4 olsalar tadından yenmez , ki pahalı dediğimiz botech 2 ram ile geliyor iyi bir kullanıcı için sorun olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos66 -- 19 Nisan 2021; 8:18:21 >
  • 
Sayfa: önceki 11321133113411351136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.