Çıkmasaymış daha iyiymiş 40-50USD olarak sertifikalı cihazlar varken hemide... |
Android Tv Box için tavsiye. (1131. sayfa)

-
-
Botech Wzone alacağıma Verizon alırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: OKANTÜRK
Bu mesaj silindi.Paylaşım için teşekkürler..
Güzel cihaz yapmışlar, lisanlar alınmış
s905x3 işlemcisi ve ethernet dahil genişleme portları , ayrıca 1 yıl bedava bein üyeliği de iyi ..Fiyat boylemi kalır? yoksa indireme giderlermi?? bilemedim..
-
Piyasayı önce Hiremco Impala ve Dreamstar A5 cihazlar yükseltti.
Botech firması da baktı ki, kullanıcılar rağbet ediyor, Wzone modeli için fiyatı 1000 TL'ye dayadı.
Halbuki, Wzone cihazla Tivo Stream 4K modeli cihaz bir birinin eş değeri cihazlardır. Her iki cihazda da lisanslı Netflix var.
Tivo Stream cihazın fiyatı belli... Yurtdışı amazon'dan satın alınca, herşey dahil Türkiye'ye 42 dolar'a maloluyor.
Botech Wzone da iç piyasada olsun olsun da en fazla 600 TL olsun. Yani Botec firması kantarın topuzu fena kaçırdı bu defa...
Netflix izleyecekler düşünsün.
-
-
Karşılaştırma listesine Tivo stream 4k cihaz da dahil edilerek 3'lü karşılaştırma yapılabilir.
Hatta netflix lisanslı diğer android cihazlar da listeye dahil edilerek karşılaştırma yapılabilir.
Yalnız hediye tabirini biraz yadırgadım. Zira hediye diye belirtilen digitürk kanalları fiyatın içine bindirilmiş. Dolayısı ile hediye olmuyor.
Bir de karşılaştırma listesine "android sürüm yükseltmesi" alınmalı. Zira bu özellik birçok cihazda bulunmuyor.
Yalnız kafamı kurcalayan bir husus; Android 11 tv box'lar piyasada var.
Botech Wzone cihaza 5 yıl boyunca yazılım desteği verileceği açıklandı. Piyasada android 11'li cihazlar varken, neden Wzone cihaz android 10 ile başlıyor? Yazılım desteğinde iddialı çıkan bu cihazın android 11 ile çıkması gerekirdi, diye değerlendirmekteyim.
Bir de çoğu kez "sürüm güncellemesi" ile "sürüm yükseltmesi" bir birine karıştırılıyor.
Hemen hemen bütün android cihazlar sürüm güncellemesi almaktadır.
Ancak çoğu android tv box sürüm yükseltmesi almıyor.( menfi )
Hasılı; Wzone cihaz 5 yıl boyunca sürüm güncellemesi alıp ta, sürüm yükseltmesi almazsa, tam bir hayal kırıklığına dönüşür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 16 Nisan 2021; 0:9:58 >
-
-
Elinize sağlık tablo açıklayıcı olmuş..
Fiyatı 500-600 civarı olabilirdi...Hediyeleri fiyata eklemişler sanırım...
-
quote:
Orijinalden alıntı: serkanguzel_Amazon.com( yurtdışı amazon ) Tivo Stream 4K cihaz toplam masraf olarak 42 dolar'a satın alınabiliyor.
Lisanslı netflix izleyecekler, amazon'un yurtdışı mağazasına da göz atmasında yarar var.
Toplam olarak 42 dolara alınıyor dediginiz rakam Türkiye ye gelis hersey dahil fiyatı olarak bahsetmiyorsunuz sanırım.
Buraya gelis fiyatı normalde 63 dolar ama ufak bir ürün daha eklenmesiyle 55-58 dolar civarına dusebiliyor
quote:
Orijinalden alıntı: bitsede gitsek miToplam olarak 42 dolara alınıyor dediginiz rakam Türkiye ye gelis hersey dahil fiyatı olarak bahsetmiyorsunuz sanırım.
Buraya gelis fiyatı normalde 63 dolar ama ufak bir ürün daha eklenmesiyle 55-58 dolar civarına dusebiliyor
Alıntıları GösterEvet, belirttiğiniz gibi herşey dahil 58 dolar.
Bu arada Digitürk yıllık paketi ile 2 aylık spor paketinin fiyatları nedir ?
Bu sorunun yanıtını verilebilirse, cihazın çıplak fiyatı da ortaya çıkmış olur.
Yine bu arada İsmi Lazım Değil Forumda üyenin biri, cihazın android 12 ve 13 sürüm yükseltmelerini alacağını belirtmiş. Ancak ne kadar doğru bilemiyoruz. Sürüm yükseltmeleri konusunda markacı firmanın açıklama yapması daha doğru olurdu...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 16 Nisan 2021; 10:25:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Fenerbahçe'nin Bein kampanyasından sonra satışları oldukça düştü.
Bir çok arkadaşımın 12 ay ücretsiz bein abonelikleri var, bazı firmalara ürünle beraber verilen (Arçelik olabilir) bein üyelikleri ellerinde patladı, bunları dağıtıyorlar.
Bana da teklif edildi ben geçen sene FB kampanyayı başlatmadan önce iptal ettiğim ve hala tepkili olduğum için almadım. Twitter'da ilk hareketi ben başlatmış olabilirim :D
Yani o ücretsiz Bein üyeliği gerçekten sıfır maliyet olabilir, hatta %100 sıfır maliyet olduğunu düşünüyorum.
Bu durumdan yağ çıkarma olayı seziyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuGuuuK -- 16 Nisan 2021; 10:58:6 > -
Botec firması, cüz-i de olsa beIN 'e bir miktar ödeme yapar, diye değerlendirmekteyim.
Cihazla beraber verilen beIN paketi, cihazın fiyatında önemli bir yer tutmuyorsa, botec firması işi iyice fırsatçılığa dökmüş anlaşılan.
Yine bir de; madem beIN veriyorsun, hiç olmazsa spor paketi ver.
Cihazda zaten lisanslı netflix var. Cihazda lisanslı Netflix varken, bu cihazı alıp ta, beIN 'i hiç kimse izlemez.
Hasılı kelam; netflix lisansı ile port çeşitliliği ile android yükseltme sözü ile temayüz etmiş bir cihaz çıkarıyorsun, beIN 'ini de içinde verdim diyerek, fiyatı 1000 TL'ye dayamanın gereği var mı ?
-
Botech'in bu hamlesi , TR tv-box piyasasında ''bence'' bir dönüm noktasıdır , ''dünyada sayılı cihaz, bu lisansları alabilmiş olup''
, Yerli
Firmanın bu başarısını takdir ediyor ve büyük memnuniyet ile karşılıyorum
..
Rekabet iyidir ve tüketici lehinedir , diğer Yerli tv-box üreticilerinden de aynı hamleleri bekliyorum, fiyatlar elbet bir şekilde ortalamaya
gelecektir. Fiyatların düşmesini temenni ediyorum ancak dünyada pandemi ve yangın sonucu, chip üretimi sekteye uğradığından, fiyatlar
artmakta , diğer tüketici elektronikleri gibi , yeni tv boxların çıkması gecikmektedir..
-
Ddr4 3gb rem.
16gb rom.
Av1 codec.
905x4 olsa bu fiyata alırdım.
quote:
Orijinalden alıntı: Saint Ralph
Ddr4 3gb rem.
16gb rom.
Av1 codec.
905x4 olsa bu fiyata alırdım.Aslında mecool km6 lisanslı çıksa gayet de güzel olur, 4/4 lük cihaz
çok beğendiğim bir tv box , akıcı, kullanımı kolay hızlı, iyiydi..
-
-
Homatic ile Wzone; aynı kasa, aynı portlar, aynı özellikler, aynı sertifika ve lisanslar, aynı atv yazılımı... Kısaca ; her iki cihazın da herşeyi aynı.
Belli olmayan; homatic yazılım yükseltmesi alacak mı acaba? Wzone yükseltme alırsa, homatic te alır, kanaatindeyim.
Anlaşılacağı üzere; botec bu cihazı çin'den alıp kendi markasını vurmuş.
Herşey aynı, TR deki fiyat şişik yalnızca.
-
Öte yandan, şoyle de bakabiliriz, firmalar once ithal ile başlayıp , ''cihazların piyasada tutulmasına göre'' , yavaş yavaş
burada ithal ikamesine başlayarak ,üretime geçiyorlar, bir çok üretici firmaların yaptığı bir durum, otomobil fabrikalarından
, uydu alıcı cihazlara, cep telefonlarına kadar boyle oluyor..
Fiyatı ise yurtdışında da ucuz değilmiş, buna ekstra vergiler, bandrol, servis ağı, yedek parça ve garanti stoğu, bayii kar
marjı, artı kdv vs vs eklersek
, fiyat düşük değil ama, çok yüksek gibi de gelmedi ..
Lisanslı cihaz isteyenlere alternatif bir seçenektir, güzel de oldu , çünkü ,şimdi artık TR de , faturalı ve garantili
alınabilecek ATV ve Netflix lisanslı, 300-500-1000 TL lik bir tv box yelpazesi mevcut, en çok şikayet edilen , mi box s de ,
tek usb , ethernet olmayışı , ve işlemcinin kuvvetiydi .. Bu cihaz da bütçesi yeterli olup , bu özelliklerde faturalı ve garantili
cihaz almayı isteyenlere hitap eder
-
bu cihazlarda notification bar'ı aktif etme ya da tamamen kaldırmak mümkün mü? ek bir notification yazılımı kurduğum zaman bildirimlere erişme izni veremiyorum. bu özellik bu cihazda kullanılamıyor gibi bir hata veriyor. bu soruna bir çözüm var mıdır?
ayrıca bluetooth'u da kapatmak istiyorum fakat ayarlarda kapatma seçeneğini bulamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 17 Nisan 2021; 4:13:13 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X