Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.788
Cevap
556
Favori
1.823.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11121113111411151116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: senut

Arkadaşım hangi vpn yi kullanıyorsun ya da tavsiye var mıdır? 👏

Surfshark kullanıyorum ücretli

• loth kullanıcısına yanıt
    Miboxs tavsiye ederim yalnız bunda direkt eternet yok USB to eternet dönüştürücü alınırsa cihaz netfliks 4k lisanslidir
  • arkadaşlar, yeğenler tv'de roblox oynasın diye, H96 max x3 aldık. oyunu hızlı açıyor, güzel. usb wifi klavye mouse bağladık, onlar da çalışıyor. ama tek sıkıntı var. normalde laptopta oynarken, mouse sağ tuşu kamerayı çevirmek için yani karakteri yönlendirmek için kullanılıyor. H96 max x3'te ise, mouse sağ tuşu back tuşu oluyor, oynarken mouse sağ tuşa basınca çıkış menüsüne geliyor, dolayısıyla karakteri yönlendirmek zor oluyor.

bu mouse sağ tuşu, oyundaki normal işlevine getirmek için yapabileceğimiz birşey var mı ? keymapping aplikasyonu falan mı yüklemek lazım ? cihazın kendi ayarlarından olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jerryyyy -- 14 Mart 2021; 13:5:55 >
  • Csa96 var ve turkcell tv+ uygulamasında kanalları açarken sürekli hata veriyor. Sıkıntı ne olabilir acaba?
  • astatin13 kullanıcısına yanıt
    Bazı uygulamalar lisanslı cihaz istiyor, ondan olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: jerryyyy

arkadaşlar, yeğenler tv'de roblox oynasın diye, H96 max x3 aldık. oyunu hızlı açıyor, güzel. usb wifi klavye mouse bağladık, onlar da çalışıyor. ama tek sıkıntı var. normalde laptopta oynarken, mouse sağ tuşu kamerayı çevirmek için yani karakteri yönlendirmek için kullanılıyor. H96 max x3'te ise, mouse sağ tuşu back tuşu oluyor, oynarken mouse sağ tuşa basınca çıkış menüsüne geliyor, dolayısıyla karakteri yönlendirmek zor oluyor.

bu mouse sağ tuşu, oyundaki normal işlevine getirmek için yapabileceğimiz birşey var mı ? keymapping aplikasyonu falan mı yüklemek lazım ? cihazın kendi ayarlarından olur mu ?

Cihazın kendi ayarlarıyla da uygulam ile de olmaz.

Oyunun kendi ayarlarında seçenek varsa mouse un sağ tuşuna atama yapmak gerekiyor.

• astatin13 kullanıcısına yanıt

Uygulamalara girip Turkcell TV+ nın ön belleğini, gerekirse tüm verilerini silin.

Sorun çözülmez ise kalıntı dosya kalmayacak şekilde komple kaldırıp yeniden yükleyin.

• Dostlar İptv smartes pro ve Gse iptv kullanıyorum program olarak. Her ikisinde de yayını durdurunca canlı veya sinema fark etmeksizin sorun yok yayın duruyor. Tekrar izlemeye devam ettiğimde canlı yayınlar bir dakika içinde kendini güncelleyerek kaldığı yeri atlatıyor. Filmler ise başa sarıyor.

Bunun sebebi nedir ve nasıl çözebilirim bu sıkıntıyı.

Şimdiden teşekkür ederim.

• susfafar S kullanıcısına yanıt

IP tv uygulamasına m3u yu yapıştırıp MX player ile ya da farklı bir uygulama ve player ile deneyin.

Sorun abone olunan IP server ile ilgili gözüküyor.

• Alpsmart AS565-X3 aldım. Yaklaşık iki aydır kullanıyorum. Şimdiye kadar rahat bir şekilde kullandım, iptv vs. Geçen gün tivibugo uygulamasını yükledim. Programı açtığımda cihazınızda root var diyor ve açmıyor. Ancak ben root atmamıştım. Bunu açmanın bir yolu var mıdır?

• Mecool km2 s905x2 ile geliyor. Netflix sertifikasi gomulu bakalim fiyati ne olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tipitip43 T kullanıcısına yanıt

Bu cihazlar genellikle root lu oluyor.

Bir Hide programı ile Root u gizlemek gerekir.

Kutunun kökü ile oynamak her zaman risk içerir.

Ya da sertifikalı bir cihaz alacaksınız.

• CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt

Yanlış yazmışlar. And. 10 sürümü ile geliyor.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/148287027

• Cevabınız için teşekkür ederim. Beklemeye geçtim Mecool KM2 için ama güvenilir olarak nereden alabilirim bu ürünü?

• parlamenter P kullanıcısına yanıt

Merhabalar, hali hazırda mi box s var elimde ama kablonetin modemi ile bağlantıda sıkıntı yaşamakta bu nedenle değiştirmeyi düşünüyorum.

Henüz açılmadı. Aliexpress ya da Banggood dan ön sipariş açtırmak gerekiyor.

Muhtelemelen amazonda da satılır.

MiBox S in 5 Ghz de çekimi iyi olur.

Wifi Anlyzer i yükleyip çekimi kuvvetli olan kanallara bakın.

Modem ayarlarına girip çekimi yüksek olan kanalı seçin.

Son olaral modemi değiştirme durumu varsa modemi değiştirin.

• Hiremco Impala Hybrid Android TV Box Sınıfının en güçlüsü

DVB-S2 Tuner

DVB-C-T2 Karasal Tuner

Dahili Viber WiFi

Dahili 2.4 GHz WiFi

Bluetooth

Android 9.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrem.kolu -- 18 Mart 2021; 18:39:36 >
  • Bu tür "hibrid android" cihazlarda en önemli parça, tuner içindeki demodülatör çipidir.

Yani bu tipten "android hibrid" cihazlarda, uydu yayınlarını sıkıntısız izleyebilmek için, cihaza konulan uydu tuner'inin kalitesi büyük önem taşır. Çünkü herhangi bir cihazın uydu tuner'i; herhangi bir uydu frekansının sinyalini ne kadar aşağıdan, yani "alt eşik seviyesi" nden yakalayabilirse, uydu yayınları da o ölçüde sıkıntısız izlenebilir hale gelir.

Cihazı almadan önce, cihazın uydu tuner katı içinde hangi marka/model demodülatör kullanıldığını öğrenilebilirse, uydu yayınlarının sıkıntı - sıkıntısız izlenebileceği hakkında bir kanaat bildirmek mümkün olabilir. Bu forumda, bu tip hibrid cihazları, @MacrosReborn nick'li üye, teknik özellikleri itibariyle daha yakından incelemişti. Impala cihazın demodülatör bilgilerini öğrendikten sonra, bu üye ile iletişime geçerseniz, ikinci paragrafta belirttiğim husus hakkında daha yakın bir kanaat bildirecektir, diye değerlendirmekteyim.

• Donanım tıpa tıp mecool k5 kumanda makyajlı bıraz ayrıca adaptörü 12V/2A mecool 1A idi buda yetersiz olduğu şikayet ediliyordu ayrıca ısınma problemi var diye cihaza extra fan takanlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 11121113111411151116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.