< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Android Tv Box için tavsiye. (1113. sayfa)

-
-
KD1 çok iyi bir cihaz fakat MiStick gibi sadece güç için kullanılan USB portu var ve çoklayıcı takılamıyoır.
TiVo Stream 4K da ayrıca çoklayıcı takmak için mini USB portu ve tam sertifika var.
Kullanım kriterlerine uyuyorsa TiVo Stream 4K nın topiğini inceleyin.
-
Çip lerde kullanılan hammadde tedarikindeki sıkıntının yılbaşına kadar sürmesi bekleniyor.
Bu durum And. Tv box fiyatlarına olumsuz bir şekilde yansıyacak.
Tv Box almayı düşünenler için fiyatlar daha da yükselmeden biranönce almaları avantajlı olur.
-
teşekkürler cevap için hocam.
KD1 daha çok kafama yattı, kd1 alacağım otg olmasada olur. yalnız aliexpress de bazı dükkanlar g10s pro ile beraberde satışa koymuşlar, mesaj yazdım air mouse ile nasıl kullanılacak diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: burakgibiyim
Denemediğim tarayıcı kalmadı bu arada.Ben firefox internet tarayıcı kullanıyorum vpn ile tüm dizi ve film kanallarını açıyor az önce denedim
-
Bu tür stick lerde mini USB var.
Normal USB dongle olunca KD1 de kullanılamaz.
Dongle olmayan BT özellikli airmouse lar çalışır.
MiStick lerde bu BT airmouse lar kullanılıyor.
-
hocam son olarak ethernet adaptör kullanabiliriz değil mi, micro usb çıkışı direk ethernet adaptöre bağlanacak şekilde.
Tivo Stream 4K daki gibi mikro USB 2.0 ve USB C gibi 2 USB portu bulunan cihazlarda ethernet adaptörü kullanılabilir.
-
xiaomi mi tv stickte kullanılmıyor hocam
Ben de MiStick te kullanılmadığını sadece dongle olmayan BT aparatların kullanıldığını yazdım.
MiStick te de sadece güç için 1 tane mini USB portu var.
-
Video 5 gün önce yüklenmiş ! Mert Temizer bu video'da Mecool KM6 cihazın, geçici bir süre ile de olsa Netflix'i 1080p oynatabildiğinden bahsetmiş. Yani netflix istediği takdir de bu cihazda netflix'in 1080p çözünürlükte izlenmesini engelleyebileceğinden bahsetmiş. Ama olsun, gecici süreyle de olsa, 1080p netflix desteği olması iyi bir imkan... ;
Netflix üyeliği ile android cihaz kullanmak isteyenlere haber vermek istedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 11 Mart 2021; 15:7:36 >
-
Doğrudur hocam önceki mesajınıza ithafen söylemiştim, mi stickte nedense teorikte otg desteği görünüyor ama otg çalışmıyor gören biri nasılsa otg kullanırım diyip mi stick almasın yani
MiStick te teorik te olsa otg desteği yok.
Bu cihaz stream için tasarlanmış fakat kullanıcıları herşeyi çalıştırmasını istiyor ya da
neler yapabileceğini test ediyorlar.
-
Ben chipsetinde otg desteği var diye biliyorum normalde ama xiaomi bi şekilde engellemiş otg desteğini
Arkadaşım hangi vpn yi kullanıyorsun ya da tavsiye var mıdır? 👏 -
Merhabalar,
Netflix ve Iptv kullanabileceğim, ethernet girişli (kablonet modelin wireless'ı rezalet olduğu için) ve güçlü box olarak ne tavsiye edersiniz ? Yani satıcıların hepsinde sürüyle özellik yazıyor ama hangisi gerçek bilemiyorum konuya hakim arkadaşlar acaba yardımcı olabilirler mi ?
-
Sonunda MECOOL Netflıx sertifikalı bir kutuyu piyasaya sürecek.
Şuan için görünen tek sorun bu tür akış cihazlarınsa klasikleşen
8 GB lik depolama kapasitesi.
Mecool KM2 Atv 4K
-
Mecool KM2 yi bekleyin.
2 aydan önce gelmez.
-
quote:
Orijinalden alıntı: arpasuyuRica etsem bana da netflix uyumlu bir model söyleyebilir misiniz? Üzerinde ethernet portu olması benim için sağlıklı olur , çünkü superbox ile kullanılacak ve 5ghz üzerinden nasıl bir performans çıkar, tam olarak kestiremiyorum aslında.
Alternatif olarak Mecool KM2 geliyor.
Beklemeye değer.
-
Lantern
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X