Alpsmart daki G.bit WIFI ve Dreamstar daki G.bit Ethernet dikkat çekici. |
Android Tv Box için tavsiye. (1091. sayfa)

-
-
Hiremco nun islemcisi daha iyi galiba yanlış mı biliyorum biri 1,9 biri 1,7 CPU frekansi -
Bunlar maximum çalışma frekansları.
Bu kutular normalde 1.1, 1.2 frekanslarında çalışır.
0.2 Ghz lik fark pek hissedilmez.
İki cihazın da çipseti aynı çipset.
-
Mert temizer Verizon stream i inceledi. S905x4 var cihazda ama 8gb hafiza koyup yazik etmisler 2gb ddr da ddr3 ise bu islemciye yazik etmis olacaklar. Bu cihazi takip ediyordum 70 dolar etiketiyle sunmussun koy en azindan bir 16 gb hafiza bir ethernet vs cikisida konulmaliydi. Bir tane usb cikisi koymuslar koca kutuya. Tabi bu durumun nedeni NETFLIX denen teskilat, ben zaten sana para veriyorum istedigim cihazda izlemem lazim. Bunlar lisans verdikleri yetmiyormus gibi birde cihazlarin donanimina karisiyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar herkese merhaba şu anda h96max ürünü birkaç sitede 310 lira seviyesine indirime girdi alınır mı fikirlerinizi merak ediyorum. Aliexpress'te bu ürünler çok daha uygun fiyata fakat malum ülkemizde televizyon ve türevi ürünlerine ek vergiler getirildi AliExpress'ten mi almalıyım yoksa 310 lira makul bir fiyat mıdır alınır mı?
H96 max ın hangi modeli.
RK3318 çipsetli ise almaya değmez.
s905X3 çipsetli ise alınır.
X3 uzantılı olan modeli yurtiçinde o fiyata satılmaz.
-
Tipik bir akış cihazı. Digital platformlar izlensin diye depolama kapasitesini düşük tutuyorlar.
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 19 Mart 2021; 10:59:23 > -
Roku Netflix,Amazon gibi tüm streaming servisleri için L1 sertifikası var.Ara yüzü biraz değişik ama iyi bir tv box.Amerika menşeyili Türkiye’de çok yok.4K çözünürlüğü destekliyor.Sorunsuz bir alet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 4 Şubat 2021; 20:36:23 > -
quote:
Orijinalden alıntı: QRocKfire
Roku Netflix,Amazon gibi tüm streaming servisleri için L1 sertifikası var.Ara yüzü biraz değişik ama iyi bir tv box.Amerika menşeyili Türkiye’de çok yok.4K çözünürlüğü destekliyor.Sorunsuz bir alet.*
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 18 Mart 2021; 21:12:30 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-31C666817-
Bu neya boyle bu fiyat komedi, illaki optik ses istiyorsan boyle bir alet al istedigin yerde istedigin cihazda kullan. Yazik bu cihaza verilecek bu paraya. Mi box ve bu cihazi.al bak keyfine 500 mi box a 200 de buna 700 e tamam olur sana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 5 Şubat 2021; 1:31:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İşlemcisine bakayım diye girdimki stok tükenmiş. Yurtdışından almak zorundayoz galiba uygun fiyata ama cok astronomik rakamlar gördüm vergi konusunda. Satıcılarla iletisime geçip ürün ambalajina tv box değilde baska bise yazmalarını ve fiyati 7-8 dolar yazmalarını rica ettim kabul ettiler ama daha sonradan kutuların gümrükte acildigni duydum 😃 öylece duruyo napsam bilemedim varmi tecrübe eden.
Merhaba herkese.
IPTV üzerinden TV ve harici hard diskten film dizi vs. izlemek için bir media player arıyorum.
Netflix, Youtube, Amazon Prime Video vs. olsa da olur olmasa da çok önemli değil. Torrent kullanıyorum daha çok. O yüzden altyazı görüntüleme işlemleri de sorunsuz olmalı.
Hali hazırda Egreat R6S kullanıyorum ama ömrünü doldurdu. İyice sorun çıkarmaya başladı. Yeni de IPTV üyeliği aldım bunları TV'de sorunsuz oynatmak istiyorum.
500 TL'ye kadar tavsiyelerinizi rica edeceğim. Sorunsuzluk önemli. Xiaomi Mi Box alıp geçeyim mi yoksa başka ürünler mi tavsiye edersiniz?
Şimdiden teşekkürler.
-
Cok Yuksek kalite icerikler oynatmayacaksaniz mibox yeter,
amazon üzerinden Xiaomi Mi stick aldım. 1 ay sonra iade ettim.
sürekli donuyor. Netflix var içinde ama 1 filmde 2-3 kere kapat aç yapıyor. şimdi daha iyisini almam lazım. önerileriniz nedir? 500TL bütçem var
-
Bende vu+zero var. Artık uğraşmaktan bıktım. Youtube bile doğru düzgün kullanamıyorum. Şimdilik sadece indirdiğim filimleri seyretmek için kullanıyorum.
Harici hdd den filimleri sorunsuz oynatan, Netflix, youtube kullanabileceğim bir cihaz almak istiyorum. 1000 liraya kadar olabilir. Alpsmart ,Mecool ,bunlar ilk baktıklarım. 2.el zidoo'lara baktım çok pahalı. Kafam karmakarışık. okudukca da işin içinden çıkamıyorum. Bu işin uzmanı arkadaşlar tavsiyede bulunurlarsa çok memmun olurum..
-
quote:
Orijinalden alıntı: eXaLsamazon üzerinden Xiaomi Mi stick aldım. 1 ay sonra iade ettim.
sürekli donuyor. Netflix var içinde ama 1 filmde 2-3 kere kapat aç yapıyor. şimdi daha iyisini almam lazım. önerileriniz nedir? 500TL bütçem var
Stock gelmisken amazon usa den tivo al
quote:
Orijinalden alıntı: alpcerenBende vu+zero var. Artık uğraşmaktan bıktım. Youtube bile doğru düzgün kullanamıyorum. Şimdilik sadece indirdiğim filimleri seyretmek için kullanıyorum.
Harici hdd den filimleri sorunsuz oynatan, Netflix, youtube kullanabileceğim bir cihaz almak istiyorum. 1000 liraya kadar olabilir. Alpsmart ,Mecool ,bunlar ilk baktıklarım. 2.el zidoo'lara baktım çok pahalı. Kafam karmakarışık. okudukca da işin içinden çıkamıyorum. Bu işin uzmanı arkadaşlar tavsiyede bulunurlarsa çok memmun olurum..
Tivo seninde isini gorur
quote:
Orijinalden alıntı: hk61-İşlemcisine bakayım diye girdimki stok tükenmiş. Yurtdışından almak zorundayoz galiba uygun fiyata ama cok astronomik rakamlar gördüm vergi konusunda. Satıcılarla iletisime geçip ürün ambalajina tv box değilde baska bise yazmalarını ve fiyati 7-8 dolar yazmalarını rica ettim kabul ettiler ama daha sonradan kutuların gümrükte acildigni duydum 😃 öylece duruyo napsam bilemedim varmi tecrübe eden.
Yurtdışı alışverişte belirsizlik her zaman var. Bu riskleri göze almak gerekir.
Gümrük memurları internetten ürünün piyasa fiyatını öğrenebiliyorlar.
Bazen sıkı incele yapıyorlar bazen fazla incelemiyorlar.
Ayrıca satıcıya geridönüşler yapmamak için kaliteli cihaz alınmalı.
Ya da hiç riske girmeyip Alpsmart ya da Hiremco nun 2 Gb lik
s905X3 çipsetli modellerine bakın. Taksit ve garanti var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ingenjorMerhaba herkese.
IPTV üzerinden TV ve harici hard diskten film dizi vs. izlemek için bir media player arıyorum.
Netflix, Youtube, Amazon Prime Video vs. olsa da olur olmasa da çok önemli değil. Torrent kullanıyorum daha çok. O yüzden altyazı görüntüleme işlemleri de sorunsuz olmalı.
Hali hazırda Egreat R6S kullanıyorum ama ömrünü doldurdu. İyice sorun çıkarmaya başladı. Yeni de IPTV üyeliği aldım bunları TV'de sorunsuz oynatmak istiyorum.
500 TL'ye kadar tavsiyelerinizi rica edeceğim. Sorunsuzluk önemli. Xiaomi Mi Box alıp geçeyim mi yoksa başka ürünler mi tavsiye edersiniz?
Şimdiden teşekkürler.
Egreat lar kaliteli cihazlardı. Bence kaliteden ödün verilmemeli.
NETFLIX, prime video ve diğer sertifikalı platformlar kullanılmayacak ise
MiBoX s gibi donanımı ve çevre birimleri kısıtlı bir kutu almak mantıklı olmaz.
Ugoos X3
https://tr.aliexpress.com/item/4000317131009.html
ve özellikle 2Gb ram li de olsa KM6 yı öneriyorum.
İşlemcisi daha güçlü ve en önemlisi AV1 formatını destekliyor.
Diğer bütün formatlar AV1 formatına dönüştürülebiliyor.
Bu cihazlar için yurtdışı alışveriş risklerini göze almaya değer.
Yurtdışından düşünmezseniz Alpsmart ya da hiremco nun MALI G-31 GPU lu modellerine bakın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X