Bendede vuduo var, 12 sene olmustur heralde alali. Open pli yazilimi yuklerdim hala duruyor tv nin altinda ama kullanmiyorum artik. Oncesinde topfield cihaziari kullanirdim yani bir nevi hep yazilim atmayla ugrastik bu cihazlara. Sonrasinda tvboxlara sardik. Bu uydu alicilardan vu dreambox vs dende anlayacagin uzere yazilimi iyi olan cihazlar hep on planda tutulur. Tabi donanimi iyi olmasida onemli cin mali cakma dreamboxlarin altina kocaman fanlar konurdu hatirlarsan. Bence yurtdisi forumlari gez, youtubeda videolara vs bak sana fikir verecektir. Ugoos un otadan guncellemesi oldugu icin kendi orjinal romu devamli guncellenir. Beelink in ise enbuyuk sorunu yazilim destegi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Android Tv Box için tavsiye. (1080. sayfa)

-
-
https://ugoos.com/ugoos-am7-coming-soon Bunu bekleyeyim bari...
-
quote:
Orijinalden alıntı: OKANTÜRKhttps://ugoos.com/ugoos-am7-coming-soon Bunu bekleyeyim bari...
10-15 sayfa okudum , bu cihazla mi s 4 k ne farkı var ki gereksiz özellikler wifi güçlendirme vs ?
Not: Merak ettiğim için soruyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 11 Ocak 2021; 16:57:37 > -
quote:
Orijinalden alıntı: OKANTÜRKhttps://ugoos.com/ugoos-am7-coming-soon Bunu bekleyeyim bari...
Am7 s905x4 ile gelecek deniyor. Yeni islemci ama S922 ye gore daha geride performans olarak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler kısa araştırmadan sonra 4K netflix vb şeyler ve 4k iptv için alınabilecek en ideal ürün Mİ box s 4k olduğunu gördüm tersini söyleyen var mı acaba ?
Yeni model akıllı tvlere ip tv izleyecek programlar yüklenemediği için mi bu kutulara yöneliyoruz ? yoksa akıllı tv içindeki netflix uygulaması da 4k göstermiyor mu
-
Piranha 2395 akıllı kumanda aldım tüm fonksiyonlar sorunsuz çalışıyor fakat kumanda dan cihazı kapattığımda tekrar açamıyorum Fişi çıkarıp takmam gerekiyor cihazın açılması için bir ayarı varımdır cihazı kumandayla açıp kapatacağım şimdiden teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: kartallımurat
Piranha 2395 akıllı kumanda aldım tüm fonksiyonlar sorunsuz çalışıyor fakat kumanda dan cihazı kapattığımda tekrar açamıyorum Fişi çıkarıp takmam gerekiyor cihazın açılması için bir ayarı varımdır cihazı kumandayla açıp kapatacağım şimdiden teşekkür ederimCihaz kapaliyken wireles uzerinden uyanmaz. Iki sekilde uyandirirsiniz. Piranha kumandana ogrenme-tus kopyalama fonksiyonu uzerinden tv boxinizin kendi orjinal kumandasindan guc tusunu kizilotesi tanimlamaniz lazim. Asagidaki videoda anlatiyor zaten.Yada tv niz ve cihaziniz hdmi cec destekliyse bu ozellikleri acip , tv kumandanizla tv nizi actiginizda cihazinizda acilacaktir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 11 Ocak 2021; 21:12:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartallımurat -- 11 Ocak 2021; 21:20:52 >
quote:
Orijinalden alıntı: kartallımuratBunlar zaten cinlilerin G10 kumandasi. Kimisi piranha gibi markasini basip satiyor. Kimi tv box ureticileride kumanda uretmeyip, kutu icerigine atiyorlar bu kumandalari. Basit is gorur bir kumanda.
-
Dongle takmak için usb portu olan bütün cihazlar tanır.
Bazı çevre birimleri And. 4.1 in üstünü şart koşabilir.
K400 Plus için And. 7 ve üstü yazıyor.
https://www.logitech.com/en-us/products/keyboards/k400-plus-touchpad-keyboard.920-007119.html
-
Giriş leri hariç, ma6 plustan çok bir fark yok. Ram, işlemci değiştirmeleri keşke -
quote:
Orijinalden alıntı: kral2429
Merhaba arkadaşlar en fazla 300-400 tl arası android tv box almak istiyorum. Evde Samsung 40es8000 var. Smart TC özelliği var ama you tube desteği gitti. Sitelere girmekte neredeyse zulüm herşeyiyle sıkıntılı bir sistem. Telefondan tubio diye bir programla açmaya çalışıyorum ama o da sorun çıkartabiliyor. İnternet sitelerindeki Filmleri rahatlıkla açıp izleyebileceğim, you tube a girebileceğim bir tv box istiyorum. Önerileriniz nelerdir?NETFLIX yüksek çözünürlük, choremecast falan gerekmiyorsa, bu cihaz daha güçlü ve esnek kullanıma sahip.
https://www.n11.com/televizyon-ve-ses-sistemleri/uydu-sistemleri/uydu-alicisi
Hiremco nun, dream in 2 Gb lik muadilleri de olabilir.
-
Cevabınız için teşekkürler hocam, bunların hangisinde ekran yansıtma özelliği var? -
KING lerde de OTG var ve ısınma sorunu yok.
Bazıları Odyofil, ses konusunda çok takıntılı.
KING pro da 4 tane pro ses çipseti ile kayıpsız ses alınıyor.
Bir cihazda sorun yaşanmıyorsa yazılım desteği de çok gerekmiyor.
Beelinklerde L1 sertifikası var.
Ugoos larda güvenlik seviyesi L3.
Ayrıca bu cihazlar 1-2 yıl kullanılmak için alınmıyor.
WIFI 6 hızla yaygınlaşacak.
Burada kullanım durumu önemli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 11 Ocak 2021; 23:23:44 > -
Beklemeye değer. En az 5-6 yıl kullanılır bu cihaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mert1905x10-15 sayfa okudum , bu cihazla mi s 4 k ne farkı var ki gereksiz özellikler wifi güçlendirme vs ?
Not: Merak ettiğim için soruyorum.
Alıntıları GösterMi S 4K tam sertifikalı bir akış için dizayn edilmiş bir cihaz.
İşlemcisi ve GPU su eski nesil. Rami ve rom unun kapasitesi düşük.
Ethernet portu ve diğer usb portları için çoklayıcı kullanılıyor.
beelink ve ugoos lar kaliteli. Sınıfının en iyi cihazları arasında. Çevre birimleri yeterli.
Wıfı performansları mi box tan daha düşük değil.
Ethernet olunca wıfı kullanmaya da gerek kalmıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mert1905xBeyler kısa araştırmadan sonra 4K netflix vb şeyler ve 4k iptv için alınabilecek en ideal ürün Mİ box s 4k olduğunu gördüm tersini söyleyen var mı acaba ?
Yeni model akıllı tvlere ip tv izleyecek programlar yüklenemediği için mi bu kutulara yöneliyoruz ? yoksa akıllı tv içindeki netflix uygulaması da 4k göstermiyor mu
Mi Box s , tam sertifikalı ve bazı kısıtlamalara sahip.
Burada ne için kullanılacağı önemli.
NETFLIX, prime video gibi dijital programlar kullanılacaksa ve
yerleşik choremecast gerekli ise Mi S 4K almak uygun olur.
Kullanım kolaylığı var.
Fakat Ethernet, başka USB portları ve SPDF için çoklayıcılar aparatlar almak gerekiyor.
Ayrıca depolama alanı az olduğu için fazla uygulama yüklenilemiyor.
4K IP tv için diğer cihazlar daha uygun ve performanslı.
X1 çekirdekli olanlar hariç akıllı tv lerin donanımı çok düşük ve yavaş çalışıyor.
Tv box ların performansı çok iyi.
NETFLIX, Samsung gibi markalardan desteğini çekti.
Sadece NETFLIX izlenecekse, NETFLIX desteği ve ESN numarası olan bir tv de iş görür.
Fakat bu and. programlarda çok farklı uygulamalar var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ahmets_61
Cevabınız için teşekkürler hocam, bunların hangisinde ekran yansıtma özelliği var?Destekleyen bütün cihazlarda and için miracast ve apple için airplay ile ekran yansıtma yapılabiliyor.
Ayrıca DLNA yı da destekliyorlar.
MiBox S gibi tam sertifikalı cihazlarda yerleşik choremecast var.
Tek tuşla yansıtma yapılabiliyor ve Yansıtma yapılan cihaz kapatılsa da oynatmaya devam ediyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: LimanyakanKING lerde de OTG var ve ısınma sorunu yok.
Bazıları Odyofil, ses konusunda çok takıntılı.
KING pro da 4 tane pro ses çipseti ile kayıpsız ses alınıyor.
Bir cihazda sorun yaşanmıyorsa yazılım desteği de çok gerekmiyor.
Beelinklerde L1 sertifikası var.
Ugoos larda güvenlik seviyesi L3.
Ayrıca bu cihazlar 1-2 yıl kullanılmak için alınmıyor.
WIFI 6 hızla yaygınlaşacak.
Burada kullanım durumu önemli.
OTG demissiniz ama ben ota dedim, ota varmi yokmu arastirmadim kinglerde ama beelinklerde encok elestri yazilim destegi. Yazilim benim icin cok onemli kimi uygulamalar destek olmayinca calismiyor. Misal onceki linux sistemli cihazlarim olsun bu ugoos u aldigim ilk zamana gore olsun yazilimla cok guzel ozellikler eklendi ve eklenmeye devam ediyor. Misal dsmartgo android tv yazilimi calismiyordu son guncelleme ile calismaya basladi.Sertifika L1 ama bu ugooslarda eksi bir durum yaratmadi.Ben Sasvlad Android tv ile kullaniyorum magisk managerla tam bir kombo oluyor. Google assistan, youtube 4k vs guzel calisiyor. Isinma hususunda ben karsilastirmali videolari izledim kullanici yorumlarina baktim iki cihaz arasinda tercihte bulunurken, hava kanallari daha az oldugu icin kinglerin isinmasi daha fazla oldugu tespitleri vardi videolardada gosteriyorlardi. Tabi birde antutu ve geekbench tesltlerinde iki cihaz arasinda farklar vardi. Iki cihaz arasinda kaldigim icin 1 ay baya bir inceleme yaptim. Wifi 6 hususundada insallah dediginiz gibi olurda yakin zamanda bizde 1-2 gb hizlari goruruzde wifi6 teknolijisinin hakkini veririz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: jeyru
Giriş leri hariç, ma6 plustan çok bir fark yok. Ram, işlemci değiştirmeleri keşkeEger soylendigi gibi s905x4 islemci ile gelip Am6 fiyatindan piyasaya surerlerse olu dogar AM7. Kimse daha dusuk islemcili model icin sirf wifi6 ve type c girisi vardiye 130 dolar vermez. Verizon stream diye yeni cihaz cikti 69 dolara S905x4 islemcili tumlisanlari netflix vs tamam. Haliyle Am7 s905x4 ile cikarsa ve cikislari fazla oldugu icin 10 dolarak koyarsak 80 dolar ustu bir fiyata satilirsa fazla ilgi gorecegini dusunmuyorum. Am6 premium deyip s922 li wifi6 li typce cikisli cihaz cikarsa daha iyi olurdu. Am7 ismi sonraki s920 serili bir cihaza verilmeliydi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X