Şimdi Ara

android telefonlari sitesi güvenilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar samsung galaxy SII ' yi 1400 TL'ye satan bir site buldum fakat güvenilirmi emin değilim. daha önce alışveriş yapmış arkadaşlar var mı? almayı düşünüyorum o fiyata SII bulmak çok zor..

http://androidtelefonlari.com/catalog/samsung-galaxy-s2-i9100/

Orijinalden alıntı: aboxzux

Burda satılan telefonların farkı resmi garanti yerine cihazı kendileri ithal edip garantiyi de kendileri sağlamaları.

telefon alırken en onemlı unsurdu garantili olması. tabi üretici firma tarafından. bu durumda almak pek doğru değil anlaşılan
  • Yalnız kendi kafalarına göre 2 yıl garanti vermiyorlar. Sanayi Bakanlığı onaylı olarak 2 yıl garanti veriyorlar ki bu, 20 gün içinde tamir edilememe gibi durumlarda yasal haklarınızı kullanabilirsiniz demek oluyor. Ben şahsen kendi telefonumu (SE Xperia Arc) Turkcell ve resmi distribütörden almak yerine Android telefonlarından aldım ve şu anda gayet memnunum. Özellikle Netcell hakkındaki yorumları okudukça iyi ki öyle yapmışım diyorum. Tabi sizin durumunuzda Samsung'un yetkili servisinin olayını bilmediğim için ""şunu seç bence" tarzında yorum yapamayacağım ama paralel ithalattan o kadar da korkmamak gerek diye düşünüyorum şahsen. Aradaki fiyat farkı kayda değerse, bence paralel ithalat tercih edilebilir. (Ki ben öyle yaptım)

Orijinalden alıntı: isimbulamadim

Yalnız kendi kafalarına göre 2 yıl garanti vermiyorlar. Sanayi Bakanlığı onaylı olarak 2 yıl garanti veriyorlar ki bu, 20 gün içinde tamir edilememe gibi durumlarda yasal haklarınızı kullanabilirsiniz demek oluyor. Ben şahsen kendi telefonumu (SE Xperia Arc) Turkcell ve resmi distribütörden almak yerine Android telefonlarından aldım ve şu anda gayet memnunum. Özellikle Netcell hakkındaki yorumları okudukça iyi ki öyle yapmışım diyorum. Tabi sizin durumunuzda Samsung'un yetkili servisinin olayını bilmediğim için ""şunu seç bence" tarzında yorum yapamayacağım ama paralel ithalattan o kadar da korkmamak gerek diye düşünüyorum şahsen. Aradaki fiyat farkı kayda değerse, bence paralel ithalat tercih edilebilir. (Ki ben öyle yaptım)

Yarın VatanComp,Mediamarkt gibi yerlere gideceğim. SE Xperia Arc almak için hemde Sizce nasıl bir telefon? İşlemcisi yeterlimi? biraz anlatırsanız sevinirim ve vatan. gibi yerlerde fiyatı epey tuzlumudur?

Galaxy SII tabi şuanda en iyi telefon fakat dediğim gibi ben bu tür cihazları alırken sanal yoldan almayı pek istemiyorum. malum az buz değil 1.500 TL..

• bu siteden bende samsung g s2 almayı düşünüyorum ama cihazı alınca son versiyon yukleme ve root secimi için + 50 tl ekliyorlar bu nasıliş anlamadım. cihazın son versiyonunu yuklu gondermek ekstra ücretmi tabi oluyor yani? root u ise internette tum siteler nasıl yapacağını zaten yazmış. bu seceneği secmesem cihaz da yazılım yuklu olamayacak mı?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.