Şimdi Ara

Android Telefon Önerisi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar beyler artık C5-03'üm beni çıldırtıyor! Android almaya karar verdim 700-750TL'ye kadar kullanışlı bir cihaz önerebilir misiniz?

• UP
  • kimse yanıtlamamış bende daha çnce böle bi arayış içindeydim kimse yardım etmedi saolsunlar nese

cihazda neler olmalı mesela senin için olmassa olmazlar nelerdir
  • Dostum benim için performans önemli, Android Marketteki çoğu uygulamayı rahatlıkla çalıştırabilmeli...
  • UP
  • 700-750TL'lik bir Android telefonundan aşırı bir performans beklemeyin. O fiyat aralığındaki fiyat/performans oranı en iyi telefon Huawei IDEOS X5 gibi duruyor.
  • htc cihazlarda düşünülebilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY TELEFON ÖNERİSİ
    8 yıl önce açıldı
    Telefon Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HTC Wildfire S düşündüm... Huawei düşünmüyorum şimdilik
  • UP
  • O kadar kullanıcı var bir kişi giripte önermiyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garnispos

O kadar kullanıcı var bir kişi giripte önermiyor!

• Tavsiye bölümüne açsaydınız konuyu yanıt alabilirdiniz.Xperia X10 alabilirsiniz o fiyata ikinci el veya bulabilirseniz Galaxy S.0 olarak da Ideos X5 veya Acer Liquid E olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: aboxzux

Tavsiye bölümüne açsaydınız konuyu yanıt alabilirdiniz.Xperia X10 alabilirsiniz o fiyata ikinci el veya bulabilirseniz Galaxy S.0 olarak da Ideos X5 veya Acer Liquid E olabilir

Saol hocam bi bakayım. Wildfire S'i önerir misin?
  • Huawei IDEOS X5, HTC Wildfire S'den daha güzel bir telefon, hem de daha ucuz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aboxzux

Tavsiye bölümüne açsaydınız konuyu yanıt alabilirdiniz.Xperia X10 alabilirsiniz o fiyata ikinci el veya bulabilirseniz Galaxy S.0 olarak da Ideos X5 veya Acer Liquid E olabilir

Saol hocam bi bakayım. Wildfire S'i önerir misin?

[b600 mhz islemci ve adreno 200 gpu ile çok iyi performans verebileceğini düşünmüyorum]
  • Peki beyler biraz daha sıkıp kendimi Desire S alayım o zaman
  • quote:

Peki beyler biraz daha sıkıp kendimi Desire S alayım o zaman

Güzel seçim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bl00dyHell

quote:

Peki beyler biraz daha sıkıp kendimi Desire S alayım o zaman

Güzel seçim

Dostum forumda Desire HD'ler var 770tl ye falan acaba onların ekranı çok mu büyük?
  • quote:

Dostum forumda Desire HD'ler var 770tl ye falan acaba onların ekranı çok mu büyük?

Şu anda Desire kullanıyorum. Ekran son derece yeterli bence. Karar vermekte zorlanıyorsanız ikisini de elinize alın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bl00dyHell

quote:

Şu anda Desire kullanıyorum. Ekran son derece yeterli bence. Karar vermekte zorlanıyorsanız ikisini de elinize alın derim.

Hocam Desire'nin ekran boyutu gayet yeterli ondan hiç şüphem yok ama Desire HD alsam boyutu 4,3 inch gibi büyük olduğundan pişmanlık yaşarmıyım, kargo ile alıcağım çünkü...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.