Şimdi Ara

android tavsiye(1. öncelik ses)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler android li bir telefon almak istiyorum..malumunuz iphone un ses kalitesi tartışılmaz.ama herkesin elinde olan bir telefonu almak pekte ilgimi çekmiyor..aklımda olan telefonlar HTC SENSATİON XE SAMSUNG GALAXY S2 LG OPTİMUS 3D LG OPTİMUS 2X....benim birinci önceliğim KULAKLIK!!! ses performansı diğer ardığım özelliklerde telefonun esnek olabilmesi kamera fotoğraf ve video çekimlerinin tatminkar olması ve şarj süresinin iyi olmasını...aslında ilk önceliğim HTC SENSATİON XE fakat kaliteli bir kulaklık ve poweramp benzeri bir programla yazdığım diğer telefonların kulaklık performansını aynı seviyeye taşıyabilir miyim diye düşünüyorum...kısacası biz bu telefonlara servet döküyoruz almışken hem telefon hemde kaliteli bir mp3 player almak beni çok memnun edecektir.istediğim cihaz tam bir multimedya canavarı olasını istiyorum..eğer benim gözümden kaçan başka bir telefon varsa önerilerinize açığım...kısa bir zaman dilimi içerisinde almayı düşünüyorum şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

• ses kalitesi konusunda bu aralar sensation xe ön planda o yüzden düşünülebilir ama fiyatı çok pahalı. ben optimus black kullanıyorum ve müzik performansı özellikle kulaklıkla dinlerken oldukça başarılı buna dayanarak sx ve optimus 3d'yi de tavsiye ederim. ayrıca evet cihazların ses kalitesini arttırmak için bazı uygulamalar mevcut durumda.
  • Dostum LG önermiyorum çok, ne yazıkki yazılım konusunda kötü bir desteği var. Sensation XL ye bakabilirsin istiyorsan, Xperia ArcS'e de bakabilirsin gayet kaliteli müzik cihaızıdır. Kamerası da saydığın telefonlardan daha iyi fakat 720p video çekiyor bence yeterli ama sen bilirsin tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Last Beerbender -- 28 Aralık 2011; 21:54:13 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama okuduğum incelemelere göre htc sensation xl ve htc sensation xe de htc sensation ses işlemcisi kullanılmış.yani bu iki telefonda da donanımsal değil yazılımsal olarak beats audio var.hatta xda da htc sensation için beats audio rom bile çıkmış.o yüzden sırf yazılımsal bir farklılık için o kadar para vermek istemiyorum.bide sensation xl tek çekirdekli işlemci kullanıyor buda benim için dezavantaj.düşüncem şu yönde.lg optimus 3d(bunu seçmende ki sebep f/p oranı) ye poweramp gibi kaliteli bir program attığımda ses kalitesi olarak sensation xl deki ses kalitesini tutturmak olcak.bu konuda görüşlerinizi almak istiyorum.

Orijinalden alıntı: Me_Te4661

peki optimus 2x ve optimus 3d gsmarena daki test sonuçları baz alındığında optimus 2x in daha iyi olduğu görülüyor...peki optimus 3d nin ses performansı nasıl bir bilginiz var mı???

2x'in 3D'den daha performanslı olması imkansız gibi birşey. 2x'de Nvidia tegra yonga seti var optimus 3D'de ise OMAP 4430 (4) Yonga seti var.
    Omap 4 tegra2'den daha performanslı çalışır ayrıca 3D'de çift çekirdek çift bellek ve çift kanal kullanılmış, benchmark skorlarında tüm cihazları altıa aldı android 2.2 froyo olmasına rağmen. ICS gelirse gerisini sen düşün artık.
  • anlatmak istediğim tam anlatamamışım galiba ben SADECE ses olarak 2x in 3d den iyi olduğunu kastetmiştim.dediklerinize katılıyor ve biliyorum.o3d o2x den çokk daha iyi bir cihazdır.optimus 3d ile ilgili sadece KULAKLIK performansı olarak şüphelerim var.bu konuda optimus 3d kullanan arkadaşlar yorum yapabilirlerse sevinirim

Orijinalden alıntı: Me_Te4661

peki optimus 2x ve optimus 3d gsmarena daki test sonuçları baz alındığında optimus 2x in daha iyi olduğu görülüyor...peki optimus 3d nin ses performansı nasıl bir bilginiz var mı???

yalan söylemek istemem net olarak bilmiyorum ama dediğim gibi optimus black'te ses kalitesi oldukça başarılı e bu smartohone'lar optimusblack'in daha üstünde olduğu için ses kalitesinin aşağı kalır yanı olacağını sanmıyorum.

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

Sensation XL.Beats audio firmasının desteği var arkasında.

Çok tatlı bir cihaz yapmışlar ama fiyatı bizi aşıyor.
    İntel Core İ5 4690//Corsair Vengeance 4*2:8 GB Low Profile 1600 MHZ RAM//Evga GTX760 SC 2GB//Kingston Hperx 3K SSD//Seagate 1 TB Barracuda//Xıgamtek Assasin Black Edition 700W//Gigabyte H97M-DH3//32" Samsung Smart Led TV 1080P//Samsung Curved CF390//LG G2//Nokia Lumia 925//Samsung Galaxy S6 32GB//Sony Xperia X//Iphone 8 64 GB//Fenerbahçe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.