Şimdi Ara

ANDROID OYUN ve UYGULAMALARI [Açıklamalı Dev Arşiv] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.606
Cevap
264
Favori
190.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mucahid01

quote:

Orijinalden alıntı: bbye

Tebrikler,teşekkürler değerli paylaşımlarınız için.
    Bilgi paylaşıldıkça artar.
    Sağolun-varolun.

Not.: Acizane ricam var (Samsung GTI9003),biraz da oynuyorum,ama kurcalamadan da öğrenilmiyor ki.
    1- Telefon ara sıra reset atıyor,ben nerede yanlış yaptım? [bu şarkı be....:D]
    2- Call Recorder proğramına ihtiyacım var [ Telefona uyumlu olmalı ve de en önemlisi (benim için) ayarları nasıl yapılacak (amr,downlink,uplink...vs.) ]

Reset atması aşırı yüklenmeden veya tutarsız bir uygulamadan kaynaklanabilir. Bir kaç çözüm önerim olacak size. Öncelikle güvenli modda cihazınızın gereksiz arka planda çalışan uygulamaları kapatmak.(bknz. ANDROID GÜVENLİ MOD)
    Ayrıca cihazınıza bir temizleme(bakım) uygulaması yükleyiniz. Bir diğer ihtimal virüs bulaşmış olabilir. Sizin için en uygunu uygulama:
    Advanced Mobile Care
     ANDROID OYUN ve UYGULAMALARI [Açıklamalı Dev Arşiv]

Eğer bunların hiç biri çözüm sağlamadıysa, geriye son çareniz "Fabrika Ayarlarını" yüklemek.. Bu işlem içinde cihazınızdaki tüm önemli bilgi ve belgeleri yedeklemelisiniz. Tümü silinecektir.
    Bu önerileri uyguladıktan sonra neticeyi bizlerle paylaşırsanız böylelikle diğer kullanıcılar için faydalı bir bilgi olmuş olur. (Aynı sorunlarla karşılaşılma durumlarında)

Teşekkürler,
    gereksiz gördüğüm bütün proğramları sildim,beklemeye aldım bakalım ne olacak.Şu anda bir sorun görünmüyor.
    Benim de arkadaşlara bir tavsiyem "mal bulmuş mağribi" gibi ne bulursak onu yüklememek en doğrusu olacaktır.Ben yaptım vazgeçtim,sizler yapmayınız.
    Adwanced Mobile Care yüklü idi.

mağribi >>> bakınız Uludağ Sözlük

*Bir de Call Recorder sorunum vardı ...:d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbye -- 16 Ocak 2013; 14:18:30 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 0:17:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet şimdi de oyunları ekleyelim.üstte söylemeyi unuttum yazdığım ve yazacağım uygulamaların hepsi ücretsizdir.ücretli sürümlerini görüp indirmekten vazgeçmeyin.link koyacaktım ama çok uzun oluyor onun için koymadım.markette aratırsanız direk karşınıza çıkacaktır zaten uygulamalar.

1. Eternity warriors:çok güzel bir 3. Kişi oyunu.yalnız bir süre sonra biraz hileye başvurursanız daha da güzel oluyor.online modda geçemediğiniz bir bölümü veya tekrar oynamak istediğiniz bir bölümü başkası ile birlikte oynayabiliyorsunuz.
    2. Defender 2:bağımlılık yapıcı bir tower defense oyunu.kesinlikle bunda hile hurdaya başvurmayın.her bölüm uğraşınca geçiliyor.ayrıyetten online modda başkaları ile kapışabiliyorsunuz.
    3. Anger of stick 2: siyah çöp adamla renkli çöp adamları dövüyoruz.
    4. Army of darkness defense; kaledeki bir kitabı iskeletlerden ve büyücülerden savunuyoruz.bir demirciniz de mevcut ve üretilen demire göre ek kuvvet çağırabiliyorsunuz.adamlarınızı demicinizi kısaca herşeyi geliştirebiliyorsunuz.bir eksiği 50 bölümde bitmesi.sonra endless mod açılıyor.
    5. Call of mini zombies:tps tarzında güzel bir oyun.
    6. Crazy fist 2: bu oyun hakkında sadece şunu diyorum: temple run halt etmiş bunun yanında.
    7.Dragon warcraft: defender 2 tarzında daha zor ve görselleri daha iyi olan bir tower defense oyunu.oynanabilirlik bakımından bu tür ounlarda defender 2 yi tek geçerim zaten.
    8. Earth defender:telefon ya da tabletin arka kamerasını kullanarak bulunduğunuz ortamdaki uzaylı savaş uçaklarını görmenizi sağlıyor:-) her taraftan saldırıyorlar:-)
    9. Soulcraft thd:eternity warriors tarzında grafik bakımindan daha iyi ama kontrol yönünden daha kötü bir oyun.

• iphone notifications

çok güzel uygulama

http://72.44.39.36/testview.php?fbuserid=10&fbtopictime=1358358833

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de kullandığım bazı uygulama ve oyunları yazayım;

Freh Leaves: Harika bir canlı duvar kağıdı uygulaması.
    Shazam: Çalan şarkının adını ve şarkıyı kimin söylediğini buluyor.
    Gittigidiyor: Gittigidiyor'un mobil uygulaması.
    Relax M.P.: Rahatlatıcı melodiler çalan bir uygulama.
    Cinetrailer: Filmlerin trailerlerini izleyebiliyoruz.

Subway Surf: Oynadığım en iyi sonsuz koşu oyunu.
    Ski Safari: Soldan sağa ilerlemeli bağımlılık yapan bir oyun.
    Bubble Worlds: Zaman geçirmek için en ideal oyunlardan biri.
    Sailboat: Yelkenli tekneleri kontrol ettiğimiz güzel bir oyun.
    Dead Space: Bu oyunu gece ve kulaklıkları takarak oynamanızı tavsiye ederim.
  • birde launcher olayı var tabi

benim son favorim 360 launcher
    widgetları güzel ve aşırı fonksiyonel

http://72.44.39.36/testview.php?fbuserid=10&fbtopictime=1358368307

[simage]http://72.44.39.36/topic/103_10.jpg [/simage]

• quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Ben de kullandığım bazı uygulama ve oyunları yazayım;

Freh Leaves: Harika bir canlı duvar kağıdı uygulaması.
    Shazam: Çalan şarkının adını ve şarkıyı kimin söylediğini buluyor.
    Gittigidiyor: Gittigidiyor'un mobil uygulaması.
    Relax M.P.: Rahatlatıcı melodiler çalan bir uygulama.
    Cinetrailer: Filmlerin trailerlerini izleyebiliyoruz.

Subway Surf: Oynadığım en iyi sonsuz koşu oyunu.
    Ski Safari: Soldan sağa ilerlemeli bağımlılık yapan bir oyun.
    Bubble Worlds: Zaman geçirmek için en ideal oyunlardan biri.
    Sailboat: Yelkenli tekneleri kontrol ettiğimiz güzel bir oyun.
    Dead Space: Bu oyunu gece ve kulaklıkları takarak oynamanızı tavsiye ederim.

Paylaşım için teşekkürler. Bir kaçı listemize eklenmiştir..

• Benim şimdiye kadar en verim aldığım ve hoşuma giden uygulamalardan birincisi GO Power master programdır,Samsung Galaxy Wifi 5 te kullanmadığım zaman alarm mod a alıyorum ,şarj süresi inanılmaz uzuyor,şu anda fazla kullanmıyorum arada internete 15 20 dk giriyorum günlük ve birkaç saat de müzik dinliyorum 1 hafta önce şarj etmiştim en son,hala daha şarjı bitmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nulla Poena Sine Lege -- 18 Ocak 2013; 1:41:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_5553

Benim şimdiye kadar en verim aldığım ve hoşuma giden uygulamalardan birincisi GO Power master programdır,Samsung Galaxy Wifi 5 te kullanmadığım zaman alarm mod a alıyorum ,şarj süresi inanılmaz uzuyor,şu anda fazla kullanmıyorum arada internete 15 20 dk giriyorum günlük ve birkaç saat de müzik dinliyorum 1 hafta önce şarj etmiştim en son,hala daha şarjı bitmedi.

Öneriniz için teşekkürler. Uygulama listemize eklenmiştir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRQuE

Bugün de bunlar var.

http://www.imgur.com/q10WV.png

Uygulama fiyatlarını takip ettiğin bu uygulamanın adı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Bugün de bunlar var.

http://www.imgur.com/q10WV.png

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 0:17:32 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

AppSales
    https://play.google.com/store/apps/details?id=net.tsapps.appsales&hl=en

Teşekkürler.

• ginger kullananlar için

ics galery

http://72.44.39.36/testview.php?fbuserid=10&fbtopictime=1358533886

• S3 için hugo retro mania apk sini verecek arkadaş varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: termal1

S3 için hugo retro mania apk sini verecek arkadaş varmı?

Googleye aynen aradınız gibi yazın sonuçlarda çıkıyor.
    Ücretli uygulama olduğu için kimse buradan vermez linki..
  • PowerAmp uygulamasını satın almak istiyorum, kredi kartımda var fakat çekiniyorum daha önce hiç bu şekilde uygulama için para vermedim...alan deneyen varsa bu olay nasıl oluyor açıklayabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

quote:

Orijinalden alıntı: burhanbal

quote:

Orijinalden alıntı: jamez

şu black markt'ı arattım markette çıkmadı?

google amcaya [ blackmart.apk 0.49.93 ] yazarak bulabilirsin.

imzamdan en son güncel sürümünü temin edebilirsiniz... sizin belirttiğiniz bayağı eskidi... Hatta imzamdaki uygulama kendi kendini güncelliyor :)

çok teşekkür ederim, imzanızdaki versiyonu kurdum, aynen dediğiniz gibi, daha kullanışlı, güncel....
  • evet google play dan bende goruyorum ancak ucretli olduğu için burdan yardım istedim.
    ios olsaydı ucretli programlar ucretsiz indiriliyor biliyordum.
    Galiba bunda oyle yok mecbur satın alacaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: termal1

evet google play dan bende goruyorum ancak ucretli olduğu için burdan yardım istedim.
    ios olsaydı ucretli programlar ucretsiz indiriliyor biliyordum.
    Galiba bunda oyle yok mecbur satın alacaz..

Pm attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .solitario.

PowerAmp uygulamasını satın almak istiyorum, kredi kartımda var fakat çekiniyorum daha önce hiç bu şekilde uygulama için para vermedim...alan deneyen varsa bu olay nasıl oluyor açıklayabilir misiniz?

Ben satın aldım. Mükemmel bir uygulama. Ama daha sonra öğrendimki ücretli satılan uygulamaların hepsinin ücretsiz apk leri internette mevcut. Googleden aramak istediğin uygulamanın sonuna apk yaz arattır. Çıkar..

Örn: PowerAmp pro apk
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.