Şimdi Ara

ANDROID OYUN ve UYGULAMALARI [Açıklamalı Dev Arşiv] (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.606
Cevap
264
Favori
189.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Android telefon konusunda acemiyim. İlk sayfadaki hemen hemen tüm programlara baktım. Bir çok programı indirdim, bir çok programdan da yeni haberdar oldum. Aynı işi yapan bazı programları iki üç kere indirdiğimi fark ettim. Bazılarının da linki çalışmıyor.

Bazı program sorularım olacak arkadaşlar kullandıkları programları önerirse sevinirim.

1- Kitap okuma programı. Varsa telefona indirmek için android kitaplar.

2- Youtube veya başka müzik dinlerken arka planda çalmasıni sağlayan program.

3-Dizi izlemek için program. Dizitvhd demiş bir arkadaş ama benim telefonum onun kaynağını zararlı gösteriyor indirmiyor.

4- tüm şifreleri depolayacak Türkçe program. Keeper, androikeep gibi programlar indirdim ama bir şey anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benn07 -- 10 Ağustos 2015; 0:24:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: benn07

Android telefon konusunda acemiyim. İlk sayfadaki hemen hemen tüm programlara baktım. Bir çok programı indirdim, bir çok programdan da yeni haberdar oldum. Aynı işi yapan bazı programları iki üç kere indirdiğimi fark ettim. Bazılarının da linki çalışmıyor.

Bazı program sorularım olacak arkadaşlar kullandıkları programları önerirse sevinirim.

1- Kitap okuma programı. Varsa telefona indirmek için android kitaplar.

2- Youtube veya başka müzik dinlerken arka planda çalmasıni sağlayan program.

3-Dizi izlemek için program. Dizitvhd demiş bir arkadaş ama benim telefonum onun kaynağını zararlı gösteriyor indirmiyor.

4- tüm şifreleri depolayacak Türkçe program. Keeper, androikeep gibi programlar indirdim ama bir şey anlamadım.

1-aldiko
    2-viral youtube
    3-http://www.dizixhd.com
    4-1password (turkcemi bilmiyorum)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• android için reklam engelleyici bir program var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waybe -- 12 Ağustos 2015; 13:47:03 >
  • benn07 B kullanıcısına yanıt
    Moon+ Reader : kitap okuma programı
    OGYoutube : hem arka planda çalışıyor hem de videoları indirebilirsiniz. Play Store'da yok OGmods'un sitesinden indirebilirsiniz.

Ayrıca bir program önerisi olarak da MusicAll çok kullanışlı. Spotifyın ücretsiz gibi. O da Store'da yok başka marketlerde bulunabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: waybe

android için reklam engelleyici bir program var mı ?

Adaway
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: waybe

android için reklam engelleyici bir program var mı ?

Adaway

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.