Şimdi Ara

ANDROID OYUN ve UYGULAMALARI [Açıklamalı Dev Arşiv] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.606
Cevap
264
Favori
190.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: raptor32

Hem office hemde çıktı yı aynı anda alabileceğim türkçe desteği olan bir apk var mı ? Polaris ofiste Türkçe karakterlerde bazen sorun yaşıyorum. King office açıyor benzer durum var. çıktı almak için ayrı program var bir kaç tane ama nasıl varsayılan yazıcı tanımlanır bilemedim çözüm öneri görüş Lütfen.Asus transformer Tf300g

Listemizdeki uygulamalarda isteğinize uygun uygulama vardı zaten. Gözden kaçmış sanırım..

OfficeSuite Pro 6 + (PDF & HD)
     ANDROID OYUN ve UYGULAMALARI [Açıklamalı Dev Arşiv]

Office belgelerinizi Android cihazınızda gösterin, düzenleyin.
    Ofis belgelerinizi kolayca cep telefonunuzdan ulaşabileceğiniz güzel bir program. Tek dokunuşla Word, Excel ve PowerPoint dosyalarını görüntüleyip, başkalarıyla paylaşabilirsiniz. Ayrıca anında düzenleyip, yeni dosyalar oluşturabilirsiniz. Bunları DropBox, Google Drive, SkyDrive gibi dosya yedekleyicilere anında yedekleyebilirsiniz.

OfficeSuite Pro 6.5 özellikler:

-Yazdırma seçeneği
    -PDF Dönüştürme
    -Gömülü grafikler
    -Widget’lar

Desteklediği platformalar:

-Metin Biçimi; DOC – DOCX – docm – RTF – TXT – LOG
    -Elektronik tablo; XLS – XLSX – XLSM – CVS
    -Sunum; PTT – PPTX – PPS – PPSX – PPTM – PPSM

• quote:

Orijinalden alıntı: turklucky

Bende bir uygulama paylaşayım.

Blackmart alpha= Bir çok paralı oyun ve uygulamaları buradan bedava indirip kullanabiliyorsunuz. Herkese tavsiye ederim.

Yanılmıyorsam bu uygulamayı kullanmak için cihazımızın "Root" 'lu olması gerekli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: drzeke

quote:

Orijinalden alıntı: MaRQuE

quote:

T9 kullanmadığım için bilmiyorum maalesef.

ama senin kullandığın klavyede de çalışıyor sözlük.

Benim cihazda sadece verdiğim listedeki kelimeler var.

Smart Klavyenin Türkçe yamasını kurmadım yani.

http://www.imgur.com/EFdeQ.png

Sadece genel olarak kelime sayısı fazla olduğu için, ilk kullanımda tahminlerin çıkması için biraz beklemek gerekiyor.

GO Keyboard
    Perfect Keyboard
    TouchPal Keyboard
    MultiLing Keyboard
    AnySoftKeyboard
    bu klavyelerde T9 arayüzü varmış ama verdiğim kelime listesini desteklermi bilemiyorum.

benm kullandığım uygulamaya sizin listedeki kelimeleri nasıl ekleyebilirim hocam acaba biliyor musunuz ?

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 0:17:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bu arada şuan SwiftKey 3 kullanıyorum ve Türkçe sözlük, kelime tahmini gerçekten aşmış durumda. Ama görsel olarak kişiselleştirme seçenekleri az.

T9 alternatifi olarak SwiftKey 3 ü deneyebilirsin.

hocam yanılmıyorsam swift keyde T9 benm bahsettiğim gibi pratik açılıp kapanmıyor yine de bir daha bakayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

quote:

Orijinalden alıntı: mucahid01

quote:

Blackmart alpha= Bir çok paralı oyun ve uygulamaları buradan bedava indirip kullanabiliyorsunuz. Herkese tavsiye ederim.

Yanılmıyorsam bu uygulamayı kullanmak için cihazımızın "Root" 'lu olması gerekli..

Yok yanılıyorsun Root'lu olmasına gerek yok cihazın

quote:

Uzman Adam:http://uzmanadam.com/blackmart-alpha-alternatif-market.html
    Blackmart Alpha (Alternatif Market)

Aslında alternatiften kasıt iPhonedaki JailBreak ile birebir aynı , yani Andoit Marketteki ücretli uygulamaları sorunsuz indiriyorsunuz , uygulama gayet güzel kullanışlı bunun yasadışı bir sorunu olacağını sanmıyorum ancak cihazda root yetkisi olması gerekiyor , root garantiyi bozar diyenler oluyor ancak root garantiyi bozmaz rootu unroot yapıp veya orjinal yazılımı kurup garantiye gönderdiğinizde hiçbir sorun çıkmıyor

quote:

Rıza Sabuncu - 28 Ekim 2012 02:33 :http://blackmartindir.blogspot.com/2012/09/blackmart-alpha-2012-eylul-guncel-yeni.html
    telefonunuz root değilse malesef kullanamazsınız , telefonunuzun marka model belirtin yardımcı olalım..
    Teşekkürler..

Genelde söylenilen bu.. Eğer bizleri aydınlatırsan seviniriz. Sonuçta bizlerin yayarına bir uygulama.

• quote:

quote:

hayır rootlu olması gerekmiyor...
  • Mesenger ile telefondan görüntülü konuşma yapabiliniyor mu arkadaşlar veya ona benzer bi uygulama var mı ? Ben telefondan giricem karşıdaki bilgisayardan açacak kamerayı ?
  • quote:

Mesenger ile telefondan görüntülü konuşma yapabiliniyor mu arkadaşlar veya ona benzer bi uygulama var mı ? Ben telefondan giricem karşıdaki bilgisayardan açacak kamerayı ?

Banada bugün lazım olacağı tuttu. Araştırma fırsatım olmadı ama eğer bulursam paylaşacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ünal719

quote:

Orijinalden alıntı: secospacos

ANDROID OYUN ve UYGULAMALARI [Açıklamalı Dev Arşiv]

Arkadaşlar Transparent clock & weather uygulamasını yazan vatandaş ile kontak kurarak uygulamayı türkçeleştirdim. O da türkçeleşmiş APK dosyasını play store'a atmadan önce bana verdi. sorunsuz çalışan üst versiyon. sıfırdan kurabileceğiniz gibi üstüne de kurabilirsiniz. zaten cihaz yeni versiyon diye tanıyor hemen.
    Bence en iyi hava durumu uygulaması. istediğiniz gibi kişiselleştirebiliyorsunuz. 10larca çeşit widget yapabiliyorsunuz.
    Türkçe versiyonu daha play store'da çıkmadan aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. (Ekran görüntüsü kendi note2'me aittir)
    Zaten ücretsiz olduğu için link paylaşıyorum:
    Burada APK

hocam teşekkürler çok şık ve kullanışlı ama bir sorum olacak bende tarih şu şekilde yazıyor GGGG,PM gg her türlü ayara girdim düzeltemedim nedeni ne olabilir?

bir sonraki update ile düzelecek hocam. durumun farkındayız...

• Gayet güzel bi arşiv olmuş modern combatı öneririm çok iyi sarıyor
  • arkadaşlar nadroid cihazım için güzel zil sesleri indirebilecegim,kullanımı basit bir uygulama varmı acaba kullandıgınız..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

arkadaşlar nadroid cihazım için güzel zil sesleri indirebilecegim,kullanımı basit bir uygulama varmı acaba kullandıgınız..?

soruyu tam anlamadım ama simple mp3 dowloader var ücretsiz mp3 indirebilirsiniz
  • quote:

quote:

Mesenger ile telefondan görüntülü konuşma yapabiliniyor mu arkadaşlar veya ona benzer bi uygulama var mı ? Ben telefondan giricem karşıdaki bilgisayardan açacak kamerayı ?

Banada bugün lazım olacağı tuttu. Araştırma fırsatım olmadı ama eğer bulursam paylaşacağım.

hocam ana sayfaya ekleyebilirsin "Simple mp3 downloader" gayet başarılı nereden nasıl indiriyor bilemiyorum ama sorunsuz şekilde mp3 indirebilirsiniz
  • quote:

quote:

quote:

T9 kullanmadığım için bilmiyorum maalesef.

ama senin kullandığın klavyede de çalışıyor sözlük.

Benim cihazda sadece verdiğim listedeki kelimeler var.

Smart Klavyenin Türkçe yamasını kurmadım yani.

http://www.imgur.com/EFdeQ.png

Sadece genel olarak kelime sayısı fazla olduğu için, ilk kullanımda tahminlerin çıkması için biraz beklemek gerekiyor.

GO Keyboard
    Perfect Keyboard
    TouchPal Keyboard
    MultiLing Keyboard
    AnySoftKeyboard
    bu klavyelerde T9 arayüzü varmış ama verdiğim kelime listesini desteklermi bilemiyorum.

benm kullandığım uygulamaya sizin listedeki kelimeleri nasıl ekleyebilirim hocam acaba biliyor musunuz ?

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 0:17:36 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 0:17:34 >
  • quote:

quote:

arkadaşlar nadroid cihazım için güzel zil sesleri indirebilecegim,kullanımı basit bir uygulama varmı acaba kullandıgınız..?

ben telefona zil sesi yapmak için bir uygulama sormuştum..biraz araştırdım zedge adında bir uygulama buldum fakat ne kadar güvenilir ne kadar iyi bilemiyorum...bilgisi olan veya kullanan varsa yardım ederse sevinirim..
  • Güzel konu olmuş Kardeşim.
  • quote:

quote:

quote:

ben telefona zil sesi yapmak için bir uygulama sormuştum..biraz araştırdım zedge adında bir uygulama buldum fakat ne kadar güvenilir ne kadar iyi bilemiyorum...bilgisi olan veya kullanan varsa yardım ederse sevinirim..

Benim fikrime göre bir cihaza zil sesi için uygulama yüklenmesi saçma geliyor.(Rencide etmek için kullanmadım bu kelimeyi). Neden derseniz eğer, zaten cihazımızla istediğimiz melodiyi zil sesi yapma seçeneğimiz mevcut. Ozaman giderim bilgisayardan araştırırım ve en beğendiğim melodi veya müziği indirip sonra cihazıma yüklerim. Bunun için uygulama yükleyip gereksiz yere hafızamı doldurmak ve arka planda boşuna çalışmasını engellemiş olurum.

• quote:

quote:

quote:

Güzel bir uygulamadır. Tavsiye ederim. Kurmak istemezsen de kendi sitesine girip istediğini rahatça indirebilirsin.

Ayrıca Türkçe içerik de mevcut sitede.

• Helal olsun kardeşim, çok sağol.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.