Şimdi Ara

ANDROID OYUN ve UYGULAMALARI [Açıklamalı Dev Arşiv] (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.606
Cevap
264
Favori
190.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.xperiaplatform.com/apk-lari-bilgisayarizindan-yani-google-playden-indirin/

sorunsuz çalışıyor

tavsiyem nerde gördüm bilmiyorum ama harşika uygulama
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rootuninstaller.callpo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geldimmigordun -- 12 Kasım 2013; 17:34:28 >

• Resim upload edip forumlar için link alabileceğimiz saçma izinler isteme bir uygulama var mı acaba ?
  • Güzel oyun var mı beyler bu zamanlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taka61

Güzel oyun var mı beyler bu zamanlar?

Jungle heat, tank battles iyi bu ara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

Bildirim çubuğunu aşağı çekince ses seviyelerini ayarlayabileceğimiz barları görebileceğimiz bir uygulama var mı?

Bulabildiniz mi hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnRe

quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

Bildirim çubuğunu aşağı çekince ses seviyelerini ayarlayabileceğimiz barları görebileceğimiz bir uygulama var mı?

Bulabildiniz mi hocam ?

Maalesef

• mucahid01 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar merhaba ZOOm diye bir program var.Hem pc hem android versiyonu mevcut.
  • arkadaslar galerideki fotoyu boyut olarak duzenleyebilecegim uygulama ariyorum.atiyorum 100x100 piksellik fotografi 80x80 yapmam gerekiyor nasil yapabilirim?

• cfc C kullanıcısına yanıt
    PicsArt
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.picsart.studio&hl=tr

bu uygulama işini görebilir
    Photo yazan yere tıklayıp fotografı yukledikten sonra
    tool 'a tıklayıp Resize a tıklayıcaksınız.

baska bir suru düzenleme aracları da mevcut
  • Çok faydalı bir konu. fakat şu ilk mesaj konusunu ALLAh rızası için alıntı yapıp durmayın. Çarşaf gibi uzuyor sayfalar.
  • Arkadaşlar bu programı tablete yüklemeyi düşünüyorum fakat önemli bazı dosyaları siliyormuş bilgisyarıımda yüklü gerçekten çok iyi program ama emin değilim kullanan var mı ?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iobit.mobilecare&hl=tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

quote:

Orijinalden alıntı: ozkan1979

arkadaşlar ben torrent pro programı istiyorum bir çok siteden programı buldum yükledim fakat çalıştıramadım

atorrent veya t torrent pro olabilir

çalışmama sebebi ne olabilir

play store de bittorent var gayet calışıyor. torrent mantiğina uygun olarak download yaparsan problemsizdir.

o torrent programları nasıl.çalışıyor acaba? ben indirdim ama anlamadım mantığını. tam olarak nasıl indiriyoruz acabs telimize?

• **** yada benzeri birsürü torrent sitesinden torrenti indirin ( cepten girip ), tabi indireceğiniz dosyada seeders ve leechers oranına bakın. seeders paylaşanlardır, seeders ne kadar cok leechers ne kadar azsa o kadar iyi. o indirdiğiniz dosyayı bittorent ile calıştırın otomatik olarak indirme baslar ve hızla iner
  • pembekedi kullanıcısına yanıt
    Dostum o programı ben bir iki kere kurdum ikisinde de
    silmemesi gereken dosyaları sildi,

ilkinde rom u tekrar kurmak zorunda kaldım

bence bu programı kullanma :D

ikincisinde ne sildiyse rom cok yavasladı tekrar yedekten romu recover ettim

belki herkez sorun yasamayabilir, ben iki kere sorun yasadım bir daha kurmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saki3d

Dostum o programı ben bir iki kere kurdum ikisinde de
    silmemesi gereken dosyaları sildi,

ilkinde rom u tekrar kurmak zorunda kaldım

bence bu programı kullanma :D

ikincisinde ne sildiyse rom cok yavasladı tekrar yedekten romu recover ettim

belki herkez sorun yasamayabilir, ben iki kere sorun yasadım bir daha kurmadım

Bilgisayarda çok iyi bir program fakat mobilde daha geliştirmeleri gerek
  • Geçenlerde bir arkadaş yapım aşaması tamamlanmak üzere olan bir programdan bahsetmiş ve video linkini vermişti. Program uygulamalar arasında çok basitçe geçiş yapıyor. İkonunun üzerine basılı tutunca arkaplanda çalışır halini gösteriyor. Sayfalar arası çok pratik geçişler filan sağlıyordu ve çok hoşuma gitmişti. Epey aradım ama bulamadım o linki tekrar. Hatırlayan veya tarif edebildiğim kadarıyla programı bilen biri var mı? çok makbule geçer. Hatırlayacağım diye kafayı yedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4nt0ny

quote:

Orijinalden alıntı: taka61

Güzel oyun var mı beyler bu zamanlar?

Jungle heat, tank battles iyi bu ara

Jungle Heat gibi olan ama offline oynayabileceğim bi oyun biliyor musunuz?
    Benzeri bir sürü oyun var piyasada. Clash of clans var, 3-4 tane daha denedim hep aynı mantıkta ama hep online. Offlien istiyorum kendi level'lerini atlamak geçmek.
    Online oyunda sürekli takipte olmak lazım, başkası geliyor saldırıyor falan. Kafama göre istediğim zaman oynamak istiyorum Jungle Heat'teki gibi oyuna bağlı kalmak istemiyorum.
    Var mı öyle? Hem sıfırdan bi köy ya da ordu büyüteceğiz hem de oyunun level'lerini offline oynayabileceğimiz?

• LG G2 deki iki kere ekrana dokunarak uyanma ve uykuya geçme uygulaması çok iyi var mı bu tür bir uygulama?
  • google playde aradım aradım bulamadım. pcdeki gibi kapatma,yeniden başlatma yapan program arıyorum?
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.