Şimdi Ara

ANDROID OYUN ve UYGULAMALARI [Açıklamalı Dev Arşiv] (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.606
Cevap
264
Favori
190.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler tenis kanalinin oldugu takilmayan hangi programi tavsiye edebilirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RanceyY -- 29 Aralık 2013; 20:42:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Cevaplar için teşekkürler. Ancak ben mecbur kalamdıkça APK kurmam. Nedeni hem güvenlik (içinde ne olduğu, neler eklenip çıkarıldığını kimse bilemez), hem de marketten güncelleme alamıyorsunuz. O yüzden mecburen bekleyeceğim.

Kendimi cevaplayım. İstek listeme eklemiştim uygulamayı ve dün denedim tekrar ve indirdi bu sefer. Sanırım güncellenmiş. Uygulamaya gelirsek sayfalar yine resim olarak iniyor ama en azından çözünürlüğü daha iyi. Okurken bir rahatsızlık hissetmedim. Ama resim olduğundan yan çevirme veya büyütüp küçültme, font değiştirme vs. yapılamıyor. Ama bu hali bile epey iş görür. Türk usulü harekeler olması önemliydi benim için. Haber veren arkadaşa teşekkür ederim tekrar.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobilion.diyanetkuran

• Eğer gizem&bulmaca tarzı oyun seviyorsanız The Room (Fireproof games) tam size göre bir oyun. Ücretli bir oyun ama emin olun pişman olmayacaksınız harika bir oyun. Escape room tarzı oyunlarla karıştırmayın. Onlar bu oyunun yanına bile yaklaşamaz. Eğer ben para veremem diyorsanız blackmarttan indirebilirsiniz.
  • Merhaba değerli arkadaşlar, Sanal Tur diye bilinen çekilen fotolar üzerinde gezinmemizi sağlayan bir uygalam androidde var mı?
    Örneğin bu:http://www.3dmekanlar.com/tr/erzurum-kalesi.html
  • Arkadaşlar samsung telefonlarda kendinden yüklü gelen google play dergiler,google play music,samsung apps,samsung sinema
    gibi uygulamaları güvenli bir şekilde kaldırabileceğimiz bir program var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saviola83 -- 13 Ocak 2014; 9:43:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saviola83

Arkadaşlar samsung telefonlarda kendinden yüklü gelen google play dergiler,google play music,samsung apps,samsung sinema
    gibi uygulamaları güvenli bir şekilde kaldırabileceğimiz bir program var mı ?

Root gerekir kaldırmak için.
  • konu süper teşekkür ederim

• bosjo B kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler, root yapmayı düşünmüyorum. Peki ben daha telefonu yeni aldım.Google playden 16 tane uygulama indirdim sadece.
    clean master programıyla baktığımda ram kullanımı %80-90 arası çıkıyo hep.Bu normal mi ?
  • Abi mxplayer lütfen
  • dizi izlemek için tavsiye edebileceğiniz uygulama var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DDixon

dizi izlemek için tavsiye edebileceğiniz uygulama var mı ?

DiziTV HD yerli-yabancı çoğu dizi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scarface007 -- 16 Ocak 2014; 0:28:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarface007

quote:

Orijinalden alıntı: DDixon

dizi izlemek için tavsiye edebileceğiniz uygulama var mı ?

DiziTV HD yerli-yabancı çoğu dizi var.

çok sağolun hocam tam aradığım gibi. görüntüler harika ve kasma yok

• quote:

Orijinalden alıntı: saviola83

Anladım teşekkürler, root yapmayı düşünmüyorum. Peki ben daha telefonu yeni aldım.Google playden 16 tane uygulama indirdim sadece.
    clean master programıyla baktığımda ram kullanımı %80-90 arası çıkıyo hep.Bu normal mi ?

Hangi tel kullanıyorsunuz ? s3 mü normaldir.?
  • bosjo B kullanıcısına yanıt
    Telefon samsung s7580 trend plus
  • Otomatik yedekleme sistemi olan bulut uygulamaları nelerdir? Çektiğimiz zaman anında göndermesini istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mest47

Arkadaşlar benim 3 tane Önemli Programa ihtiyacım var.
    1. gelen giden tüm sms'leri arka planda otomatik kayıt eden herhangi bir program.
    2. Gelen giden tüm aramaları arka Planda otomatik Kayıt eden bir Program.
    3. 3g ile görüşme yaparken videoyu kaydedebileceğim bir program arıyorum.
    Bunlardan herhangi birini biliyorsanız mesajımı alıntılayıp program ismini bile yazarsanız yeterli olacaktır..Şimdiden Allah razı olsun..

Sevgili takibimi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reliq kullanıcısına yanıt
    Ben "copy" kullanıyorum, memnunum. Başlangıçta 15 GB alan veriyor, referansla üye olursanız iki tarafa da ek 5 GB veriyor, yani 20 GB oluyor başlangıçta. Ayarlardan photocopy özelliğini açınca çekilen fotoğraflar wi-fi ile bağlanınca direk upload oluyor. Ben de araştırdığımda tavsiye edilmişti, kullanmaya başladım.
    Sitesi www.copy.com

Benim referansımla üye olup ikimize de 5GB kazandırmak isterseniz https://copy.com?r=qHem8D

• quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Otomatik yedekleme sistemi olan bulut uygulamaları nelerdir? Çektiğimiz zaman anında göndermesini istiyorum.

Hemen hemen hepsi bunu yapıyor zaten. Google+'ın Auto Backup özelliği, Photobucket'in Auto Update özelliği, yanlış hatırlamıyorsam Dropbox, Box'ın backup özellikleri v.s. aktif edildiğinde çekilen (hatta telefona kopyaladığınız) tüm resim ve videolar otomatik olarak buluta aktarılır. Ayarlardan, Sadece Wifi ile aktarılsın yada ister Wifi ister GSM farketmez hemen aktarılsın gibi ayarlar yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Otomatik yedekleme sistemi olan bulut uygulamaları nelerdir? Çektiğimiz zaman anında göndermesini istiyorum.

Hemen hemen hepsi bunu yapıyor zaten. Google+'ın Auto Backup özelliği, Photobucket'in Auto Update özelliği, yanlış hatırlamıyorsam Dropbox, Box'ın backup özellikleri v.s. aktif edildiğinde çekilen (hatta telefona kopyaladığınız) tüm resim ve videolar otomatik olarak buluta aktarılır. Ayarlardan, Sadece Wifi ile aktarılsın yada ister Wifi ister GSM farketmez hemen aktarılsın gibi ayarlar yapabilirsiniz.

Windows phone kullanırken sadece sky drive da vardı o yüzden sordum. Android kullanırken Box hesabım vardı 50 gb onu bile kullanamıyordum wp da, uploada izin veriyodu ama indirmeye izin vermiyodu. Ne lanet bir sistemdi 6 ayıma yazık oldu beş para etmezmiş.

Edit: google + ile otomatik uploada ettiğim dosyaları google drive da görünmesini saglayabilirmiyim? Mesela resim çektim demin google +'a yükledi ama drive da gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reliq -- 30 Ocak 2014; 19:18:42 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.