Şimdi Ara

ANDROID OYUN ve UYGULAMALARI [Açıklamalı Dev Arşiv] (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.606
Cevap
264
Favori
190.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim 3 tane Önemli Programa ihtiyacım var.
    1. gelen giden tüm sms'leri arka planda otomatik kayıt eden herhangi bir program.
    2. Gelen giden tüm aramaları arka Planda otomatik Kayıt eden bir Program.
    3. 3g ile görüşme yaparken videoyu kaydedebileceğim bir program arıyorum.
    Bunlardan herhangi birini biliyorsanız mesajımı alıntılayıp program ismini bile yazarsanız yeterli olacaktır..Şimdiden Allah razı olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: teeKin

flash ışığını açıp kapamaya yarayan ama ota b.ka her türlü erişime izin istemeyen proğram var mı

Xperia style led widget adlı uygulama.
    Hiç bir izin istemediği için ana sayfaya da widget'leirniz arasından seçip kendinizin konumlandırması gerekiyor.
    Yeni gördüm. Hem yazınızı hem de bu uygulamayı.
  • Galaxy s4 ekran kilidi daha önce google play linki ile paylaşılmış olabilir ama nedense ücretsiz uygulama marketten kaldırılmış.işine yarayan olur diye upload ettim.ben çok beğenerek kullanıyorum

https://db.tt/oFPWYr42

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• takip..
  • takip
  • arkadaşlar güzel bir youtube dan video indirme uygulaması ismi lazım.
    tubemate var pek stabil çalışmıyor.tabletim rootlu.
  • cfc C kullanıcısına yanıt
    ben telefonda kullanıyorum güncellemelerini yapıyor musunuz tubemate'in? Cok sık cıkıyor cünkü.
  • cfc C kullanıcısına yanıt
    https://play.google.com/store/apps/details?id=grab.it.free&hl=tr

ücretsiz bir uygulama,deneyin derim. kalitesi ortalama, mp3/mp4 fornatlarını destekler. kullanıyorum iş görüyor
  • arkadaşlar teşekkür ediyorum ilginize.tubemate i kaldırıp güncel versiyonun apksını kurdum.
    şimdilik sorun yok:)
  • 720p formatlı videoları izlemek istediğimde oynatıyor ama ses çıkmıyor.

Bunun için tavsiye edebileceğiniz video player var mı beyler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pentax

Güzel bir konu olmuş.
    Benimde aradığım bir şey var. Radyo uygulaması aradım bulamadım. İnternet ile çalışan radyo değil. Telefonun radyo özelliği var fakat sadece 6 istasyonu hafızaya alıyor. Daha kullanışlı bir radyo uygulaması kullanan gören bilen varsa paylaşsın lütfen.

Spirit fm var. ücretli bir uygulama. ben kullanıyorum. s3 ün kendi radyosu kadar güzel olmasada iş görüyor. deneyebilirsin. birde sanırım root istiyordu.
  • merhaba arkadaşlar.. ben işimi görebilecek bir uygulama arıyorum bana her ay düzenli olarak hatırlatma yapmasını sağlayan program arıyorum.
    Örneğin her ayın 5 inde ödeme almam gerektiğini 20 sinde ödeme yapmam gerektiğini ya da ileriye dönük bir tarih aldıgımda direk o tarihe not düştüğümde bana hatırlacak uygulama arıyorum. Her ay not düşmekle uğraşmayayım. Otomatik tekrarlansın var mıdır böyle bir uygulama şu anda google keep kullanıyorum çok ama her ay tekrarlama özelliği yok yada ben göremedim yardımlarınız ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: exxema

merhaba arkadaşlar.. ben işimi görebilecek bir uygulama arıyorum bana her ay düzenli olarak hatırlatma yapmasını sağlayan program arıyorum.
    Örneğin her ayın 5 inde ödeme almam gerektiğini 20 sinde ödeme yapmam gerektiğini ya da ileriye dönük bir tarih aldıgımda direk o tarihe not düştüğümde bana hatırlacak uygulama arıyorum. Her ay not düşmekle uğraşmayayım. Otomatik tekrarlansın var mıdır böyle bir uygulama şu anda google keep kullanıyorum çok ama her ay tekrarlama özelliği yok yada ben göremedim yardımlarınız ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

+1 aynısı banada lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: cinemania

720p formatlı videoları izlemek istediğimde oynatıyor ama ses çıkmıyor.

1- MX player
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mxtech.videoplayer.ad&hl=tr
    2- BSPlayer
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bsplayer.bspandroid.free&hl=tr

@Ukkaşe, @exxema
    Ben G2 kullanıyorum ve telefonun kendi takvim uygulamasında böyle bir özellik var. Yani mesela 20 Kasım çarşambaya not ve hatırlatma ekliyorum diyelim. Tekrarla kısmında her ayın 20si, her ayın 3. çarşambası gibi seçenekler de var. Tabi istediğin kadar erken haber ver gibi şeyler de ayarlanıyor. Hangi telefonu kullanıyorsunuz bilmem ama belki sizin telefonunkinde de vardır. Ekran görüntüsü ekliyorum:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 31 Ekim 2013; 15:26:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

quote:

Orijinalden alıntı: cinemania

720p formatlı videoları izlemek istediğimde oynatıyor ama ses çıkmıyor.

1- MX player
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mxtech.videoplayer.ad&hl=tr
    2- BSPlayer
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bsplayer.bspandroid.free&hl=tr

@Ukkaşe, @exxema
    Ben G2 kullanıyorum ve telefonun kendi takvim uygulamasında böyle bir özellik var. Yani mesela 20 Kasım çarşambaya not ve hatırlatma ekliyorum diyelim. Tekrarla kısmında her ayın 20si, her ayın 3. çarşambası gibi seçenekler de var. Tabi istediğin kadar erken haber ver gibi şeyler de ayarlanıyor. Hangi telefonu kullanıyorsunuz bilmem ama belki sizin telefonunkinde de vardır. Ekran görüntüsü ekliyorum:

çok saol kesbi aynen takvimde varmış şimdi baktım çok işime yarayacak eline sağlık çok teşekkür ederim

• arkadaşlar galaxy wonder telefonumla takılmadan oynayabileceğim güzel oyun tavsiyesi olan varmı acaba
  • arkadaşlar ben torrent pro programı istiyorum bir çok siteden programı buldum yükledim fakat çalıştıramadım

atorrent veya t torrent pro olabilir

çalışmama sebebi ne olabilir
  • apple daki score oyunu androidde yok mu veya benzeri
  • Emek büyük.. Helal olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan1979

arkadaşlar ben torrent pro programı istiyorum bir çok siteden programı buldum yükledim fakat çalıştıramadım

atorrent veya t torrent pro olabilir

çalışmama sebebi ne olabilir

play store de bittorent var gayet calışıyor. torrent mantiğina uygun olarak download yaparsan problemsizdir.
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.