Şimdi Ara

ANDROID OYUN ve UYGULAMALARI [Açıklamalı Dev Arşiv] (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.606
Cevap
264
Favori
190.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5gb dosyaları kabul etmiyor neden acaba wifi var oradan çekecem
  • Ingress oynayan veya deneyen var mı? Türkiye'de düzgün çalışıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan1979

aklıma sadece şöyle bir ihtimal geldi. hafıza kartınızı ntfs olarak formatlarsanız belki o zaman kabul eder, tabi hafıza kartınızdaki dosylarınızı yedekleyin mutlaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

quote:

aklıma sadece şöyle bir ihtimal geldi. hafıza kartınızı ntfs olarak formatlarsanız belki o zaman kabul eder, tabi hafıza kartınızdaki dosylarınızı yedekleyin mutlaka

Android NTFS dosya yapısını okuyamaz. Bu yüzden Fat32 olarak formatlamak zorundasınız. Ama Fat32 dosya yapısında da maximum 4GB dosya barındırabilirsiniz.
    İsterseniz exFat dosya yapısı ile formatlayıp bir deneyebilirsiniz. Bu yeni dosya sistemini Android cihazlar da görüyormu bilmiyorum. exFat yapısında maximum dosya boyutu 16 EB (16.777.216 TB) tır (TeraByte'tan sonra PetaByte, ondan sonra da ExaByte gelmektedir).

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

quote:

Android NTFS dosya yapısını okuyamaz. Bu yüzden Fat32 olarak formatlamak zorundasınız. Ama Fat32 dosya yapısında da maximum 4GB dosya barındırabilirsiniz.
    İsterseniz exFat dosya yapısı ile formatlayıp bir deneyebilirsiniz. Bu yeni dosya sistemini Android cihazlar da görüyormu bilmiyorum. exFat yapısında maximum dosya boyutu 16 EB (16.777.216 TB) tır (TeraByte'tan sonra PetaByte, ondan sonra da ExaByte gelmektedir).

hee bunu da öğrenmiş oldum bide öyle deneyin belki 5 gb dosyayı indirir o zaman.

• S4 için hangi oyun tavsiye edersiniz arkadaşlar
  • kesbi kullanıcısına yanıt
    Kuran Droid'i denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sükût

Eğer linkini de verirseniz hem denemeyen ve merak eden arkadaşlar için kolaylık olur, hem de denedikten sonra sorularınıza cevap olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sükût

Siz yazınca denedim o da aynı diğerleriyle. Hep aynı taranmış sayfaları hepsi kullanıyor. Yüksek çözünürlük büyük ekranlı bir tablet veya telefonda bozuk görünüyor ve insan uzun süre okumak istemiyor. Gözlerimiz yoruluyor. Çok net olması gerek. Hem de dosya boyutları inanılmaz artıyor. Her hat için 200 mb dan fazla dosya çekiyorlar. Halbuki diyanet zaten hem word hem pdf olarak yazılmış olarak yayınlamış durumda. Ama kendileri dahil hiç kimse düzgün bir uygulama haline getirememişler malesef. Aşağıda linkini koydum. Yazı olarak yapılırsa 5-10mb bir uygulama olur. Bikaç tane font yüklenir, arka plan renkleri veya dokuları eklenir vs. İstediğiniz kadar yaklaştırın yazılar cam gibi olur. Türkiye adına bence utanç verici bir durum.

http://kuran.diyanet.gov.tr/kuran_arapca.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 10 Kasım 2013; 12:08:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Ingress oynayan veya deneyen var mı? Türkiye'de düzgün çalışıyor mu?

Ben bu oyunu cozemedim ne ise yariyor bu acilan seyler falan nasi oynucaz basmadi benim kafa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4nt0ny

quote:

Ben bu oyunu cozemedim ne ise yariyor bu acilan seyler falan nasi oynucaz basmadi benim kafa

Biraz araştırdım da sanırım dünyadaki tüm oyuncular 2 gruba ayrılıyor ve belli alanları ele geçirmeye çalışıyorlar. Ama bunu yaparken internet ve GPS açık şekilde gerçekten sokaklarda dolaşıyorlar. Yani oturduğunuz yerden oynanacak bir oyun değil. Ama Türkiyede heryer var mı, düzgün çalışıyor mu bilemedim. Oyunu google geliştiriyor sanırım. Yıllar yıllar önce benzer bir oyunu nokia yapmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4nt0ny

quote:

Oyun basit aslinda. Iki takim var Enlightened ve Resistance. Temel gorev olabildigince cok portal ele gecirip field olusturmak iki takim icin de.

Portal denilen alanlari oyuncular olusturuyor. Etrafta tarihi eserler, parklar turevi yapilar varsa GPS i acarak fotografini cekip Ingress e maille gonderiyorsunuz. Kriterlere uyuyorsa o yer 1 ay icinde portal ekleniyor. Yakin cevrenizde portal olup olmadigina www.ingress.com/intel adresinden bakabilirsiniz. Google hesabi gerekli.

Portali ele gecirmek icin Hack denilen islem yapiliyor bundan size cesitli esyalar geliyor. Portali birdaha hacklemek icin belli bir sure beklemeniz gerekli tabi. Portala resonator denilen esyalari koyuyorsunuz ve islem tamam. Iki portali birlestirebiliyorsunuz boylece ortaya bir link cikiyor eger uc portali birbirine baglarsaniz field olusturursunuz ve bu portallar arasi takiminizin rengine burunur. Boylece ek puan kazandiriyorsunuz sanirim takiminiza. Dunya geneli duruma bakmak isterseniz gene ingress.com/intel adresinden bakabilirsiniz. Suan %54 oranla enlightened onde. Resistance %46.

Ayrica oyuncularin ve itemlarin da bir seviyesi var 1den 8e kadar.

Yukaridaki islemleri yaparak seviye atliyorsunuz. Itemlari da portallark hackleyerek elde ediyorsunuz soyledigim gibi. Ancak mesela seviye 3 birisi seviye 5 esyasini kullanamiyor kendi seviyenizle ayni esyalari kullanmaniz gerekmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 10 Kasım 2013; 14:31:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar tv series adlı bir program var fema firması yapmış dizileri takip etmeye yarıyor nette bir türlü full versiyon bulamadım yardımcı olabilir misiniz acaba?

• selam arkadaslar.

bana gittigim guzergahi harita uzerinde kaydedecek ve daha sonra ayni guzergah uzerinde yonlendirecek bir programa ihtiyacim var.

var mi boyle birsey?

• Seni de Otomobil Genel bölümünde göremiyoruz artık, ara sıra uğra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan Sarı

selam arkadaslar.

bana gittigim guzergahi harita uzerinde kaydedecek ve daha sonra ayni guzergah uzerinde yonlendirecek bir programa ihtiyacim var.

var mi boyle birsey?

arkadaslar yardim:(

• Şunları deneyin hocam, ben beğendim.. İlkinin dosyaları 60mb idi, ikicisi 400küsür mb.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tomlost.kuran
    +

http://www.****.com/showthread.php?t=10673 yıldızlı yerler 444 android olacak
    @kesbi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-684118601 -- 11 Kasım 2013; 1:32:38 >

• @fizyoterapi
    İlk yolladığını daha önce dneedim ve şuan kurulu ama o da aynı. İkinci yolladığının ekran görüntüsüne bakarsak o da aynı sayfa taramalarını kullanıyor. Çoğu uygulama malesef dediğim gibi birbirinin aynısı.

@Stand Alone
    Artık pek vaktim de olmuyor. Bir de araç alacak zaman çok araştırmıştım tartışmıştım ama şimdi herşey çok netleşti. Konuşacak da pek bişey kalmadı gibi. Yeni araçlarda yeni kaşkay dışında ilgimi çeken pek model yok. Ara ara göz gezdiriyorum yine de.
  • quote:

@fizyoterapi
    İlk yolladığını daha önce dneedim ve şuan kurulu ama o da aynı. İkinci yolladığının ekran görüntüsüne bakarsak o da aynı sayfa taramalarını kullanıyor. Çoğu uygulama malesef dediğim gibi birbirinin aynısı.

@Stand Alone
    Artık pek vaktim de olmuyor. Bir de araç alacak zaman çok araştırmıştım tartışmıştım ama şimdi herşey çok netleşti. Konuşacak da pek bişey kalmadı gibi. Yeni araçlarda yeni kaşkay dışında ilgimi çeken pek model yok. Ara ara göz gezdiriyorum yine de.

ikincisi aynı taramaları kullanmıyor hocam.. İlk programın dosyaları 63mb ikincisi ise 413mb
    ikincisinin resim çözünürlükleri yanlardaki fazlalıklar alınmış şekilde 615x1023 . Toplam resim boyutu 413mb..
    Bundan daha iyi bir çözünürlük bulabileceğinizi sanmıyorum

• @fizyoterapi Cevap için teşekkürler ancak ben bir fark göremedim. Zaten siz de bilirsiniz küçük bir resmi büyütürseniz insanı rahatsız edecek bir bulanma olur. Bir de ekran çözünürlüğüyle oyunların mesela çözünürlüğü de tutmazsa çamur gibi görüntü olur. O yüzden resim olarak koyan hiçbir uygulama beni memnun etmeyecek. Tam olarak ekran çöznürülüğüne oturması ve net taranmış olması lazımki onu da yapmıyorlar ve yapamazlar. Hele bir de telefonu yan yatırırsam eni 1920 piksel oluyorki durum daha da kötüleşiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 12 Kasım 2013; 8:25:09 >
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.