Şimdi Ara

ANDROID OYUN ve UYGULAMALARI [Açıklamalı Dev Arşiv] (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.606
Cevap
264
Favori
190.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

quote:

quote:

quote:

Android telefindan baska bir android telefonu yada bilgisayardan baska bir android telefonu (ortak wifivyani agdan degilde) uzaktan kontrol/takip mumkun mu? Ancak dedigim gibi ortak ag icinde degilde faekli yerlerdeki cihazlardan bahsediyorum

Hala boyle bisey ariyorum

Teamviewer'a bir göz atın. Ben telefondan bilgisayara bağlanıldığını biliyorum ama bilgisayardan yada telefondan, telefona da bağlanıldığını söylüyorlar dı. Denemenizde fayda var.

Team viewer ile telden tel yada pcden tel kontrolu yok bildigim kadari ile.

Telefona bağlanarak birilerine yardımcı olmaya çalışan bir arkadaşa neyle bağlanıyorsun diye sorduğumda Teamviewer demişti diye hatırlıyorum. Yeni versiyonlarda destek gelmiş olabilir.

Fonsiyonelligini test edemesem de programi buldum sayenizde. Team viewer quicksupport

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bildirim çubuğunu aşağı çekince ses seviyelerini ayarlayabileceğimiz barları görebileceğimiz bir uygulama var mı?
  • arkadaşlar arka planda çalışan uygulamaları kapatacak ram temizleyecek en kullanışlı program arıyorum

yardımcı olurmusunuz türkçe olursa iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan1979

arkadaşlar arka planda çalışan uygulamaları kapatacak ram temizleyecek en kullanışlı program arıyorum

Boş yere ne kafanızı yorun nede cihazınızı. Bunlar fasa fiso. Daha önce sadece ben onlarca kere yazdığım için ayrıntılı olarak bilgi isterseniz ATK diye aratabilirsiniz. Bırakın arkada ne yaparlarsa yapsınlar. Zaten siz isteseniz de yapacaklar, istemeseniz de. Arkada açık kalması gereken uyguamaları ne yaparsanız yapın, uninstall etmedikçe durduramazsınız. Aksini söyleyen varsa birkaç dakika sonra yeniden baksın bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 2 Eylül 2013; 16:28:48 >
  • quote:

quote:

arkadaşlar arka planda çalışan uygulamaları kapatacak ram temizleyecek en kullanışlı program arıyorum

Boş yere ne kafanızı yorun nede cihazınızı. Bunlar fasa fiso. Daha önce sadece ben onlarca kere yazdığım için ayrıntılı olarak bilgi isterseniz ATK diye aratabilirsiniz. Bırakın arkada ne yaparlarsa yapsınlar. Zaten siz isteseniz de yapacaklar, istemeseniz de. Arkada açık kalması gereken uyguamaları ne yaparsanız yapın, uninstall etmedikçe durduramazsınız. Aksini söyleyen varsa birkaç dakika sonra yeniden baksın bakalım.

ram temizleme programları hikayemi ozaman

claen mater gibi programlar işe yaramıyormu androit te

teşekkürler yorumun için

• quote:

quote:

quote:

teşekkürler yorumun için

Psikolojik olarak evet işe yarıyor. Ancak pratik olarak hiçbir işe yaramıyor. Zaten yukarıda da yazdığım gibi denemesi bedava. İster Cleanmaster ile ister Advanced Task Killer (bu ikisi en meşhur olanlardır) ile bir temizleme yapıp birkaç dakika sonra tekrar bakın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkürler yorumun için

Psikolojik olarak evet işe yarıyor. Ancak pratik olarak hiçbir işe yaramıyor. Zaten yukarıda da yazdığım gibi denemesi bedava. İster Cleanmaster ile ister Advanced Task Killer (bu ikisi en meşhur olanlardır) ile bir temizleme yapıp birkaç dakika sonra tekrar bakın.

teşekkürler

haklısınız

• Arkadaşlar klavyem takılmaya başladı :( çözüm varmı

• swiftkey
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvothe6

swiftkey

Hocam ona beğenmiyorum ya full var . Xperia klavye flashlamıştım nedense takılmaya başladı .

• quote:

Orijinalden alıntı: forum1

quote:

Orijinalden alıntı: Japon.Türk.San

ben şu apkmania sitesinden asphalt 6 yı indirdim ama oyun açılmadı. google play storeden ne indirsem açıp oynayabiliyorum ama buna olmadı.

Telefon modeli neydi ?

hocam tel galaxy s3 mini. alalı 2 hafta oldu. pek anlamıyorum bu işlerden.
  • quote:

quote:

quote:

ben şu apkmania sitesinden asphalt 6 yı indirdim ama oyun açılmadı. google play storeden ne indirsem açıp oynayabiliyorum ama buna olmadı.

Telefon modeli neydi ?

Datasini filan indirip gerekli yerlere atmaniz lazim indirdiğiz yerse yaziyordur onlar

• quote:

Orijinalden alıntı: __Rainman

quote:

Orijinalden alıntı: kvothe6

swiftkey

Hocam ona beğenmiyorum ya full var . Xperia klavye flashlamıştım nedense takılmaya başladı .

Birçok klavye programı denedim. Touchpal gibisi yok hocam onu dene.
  • Full türkçe varmı kardeş ? Türkçe karakterler şuan kullandığım klavyede mevcut.

• Var kardeş playstore'da zaten programı full ve bedava olarak indirebiliyorsun. Sonra dil seçeneklerine gelerek türkçe klavyeyi kurabilirsin. Türkçe karakterlerin tamamı mevcut. Ayrıca kelime tahmini ve istenilen yeni kelimeyi hafızaya kaydetme konusunda da üzerine klavye tanımam ve alışınca da inanılmaz hızlı yazabiliyorsun. Ben Bilgisayar klavyesi şeklinde "Q Klavye" kullanıyorum. Parmağımı kaldırmadan çok seri bir şekilde yazabiliyorum.
  • Kare karalamaca sevenler için öneririm: Griddlers Plus
  • Ya arkadaşlar birsey sorucam. Opera Chrome Dolphin yada sözlük Programı gibi programlar açıkken ve o programlarda birden fazla sekme açık yada değilken uygulamar arasında geçiş yaptığımda geldiğim uygulama sayfaları baştan yüklüyor yani hafızasında tutmuyor. Tutmuyorsa o zamn ben ne anladım çoklu uygulama kullanım kolaylığından. Her seferinde opera tüm sekmeleri baştan yüklüyor. Bunu engelllemenin bir yolu var mı bir ayar falan. Yada bu sadece bende mi var acaba.
    Tel s3 mini

• beyler vice city mi daha güzel yoksa batman ikisinin arasında kalıyorum yardımcı olabilicek var mı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Telefon modeli neydi ?

Datasini filan indirip gerekli yerlere atmaniz lazim indirdiğiz yerse yaziyordur onlar

datasını indirdim. bi yere atmam gerektiğini bilmiyordum. rot room gibi bi şeyler yapıyomuyuz ? benim tel rot ve roomsuz.

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.