Şimdi Ara

ANDROID OYUN ve UYGULAMALARI [Açıklamalı Dev Arşiv] (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.606
Cevap
264
Favori
190.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7 yıllık ios deneyiminin ardından android e geçen benim için çok faydalı oldu,emeğinize sağlık.
  • Beyler telefonumun küçük bir sorunu var Ocak ayından bu yana kullandığım torch uygulamaası yani led ışığı artık hiçbir şekilde çalışmıyor.Farklı ışık yakma uygulamaları denedim olmuyor kamera uygulamalarının flashı çalışmıyor hiçbir şekilde telefonun arkadaki kameranın yanındaki ışığı yakamıyorum.Nedir bu sorunun çözümü ? Birşeyler yapamaz mıyız ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

Beyler telefonumun küçük bir sorunu var Ocak ayından bu yana kullandığım torch uygulamaası yani led ışığı artık hiçbir şekilde çalışmıyor.Farklı ışık yakma uygulamaları denedim olmuyor kamera uygulamalarının flashı çalışmıyor hiçbir şekilde telefonun arkadaki kameranın yanındaki ışığı yakamıyorum.Nedir bu sorunun çözümü ? Birşeyler yapamaz mıyız ?

yüzde 99 donanımsal. foto çekerken yanıyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

Beyler telefonumun küçük bir sorunu var Ocak ayından bu yana kullandığım torch uygulamaası yani led ışığı artık hiçbir şekilde çalışmıyor.Farklı ışık yakma uygulamaları denedim olmuyor kamera uygulamalarının flashı çalışmıyor hiçbir şekilde telefonun arkadaki kameranın yanındaki ışığı yakamıyorum.Nedir bu sorunun çözümü ? Birşeyler yapamaz mıyız ?

Eğer Fotoğraf çekerken v.s. yanıyorsa, kullandığınız uygulama ile ilgili bir sıkıntı var demektir. Başka bir uygulama kullanırsınız. Belki yaptığınız bir update sonrasında uyumsuzluk oluşmuş olabilir.
    Ancak hiçbir şekilde bu led yanmıyorsa o zaman bunun Torch yazılımınız ile falan ilgisi yoktur. Donanımsal yada rom ile ilgili bir problem olabilir. Donanıma müdahale etmek, roma müdahale etmekten daha zor olduğundan önce fabrika ayarlarına almayı, daha sonra da başka bir rom yüklemeyi deneyebilirsiniz.

• Sonunda sizin ve karşı tarafın sesini çok net bir şekilde kaydeden android proğramını buldum hem de ücretsiz
    Proğramın adı RECORD MY CALL fakat size tavsiyem applopedi.com adresinden eski versiyonunu indirin
    Samsung Galaxy Ace 5830i ve Samsung Galaxy S2 I9100 modellerde denendi mükemmel bir proğram
    http://www.applopedi.com/detay/uygulamalar/indir/record-my-call-android-apk-indir/476
  • airdroid i ekleyin isterseniz birde.
  • konu süpermiş. hazırlayanların emeği geçenlerin eline sağlık. sayfa 2den yarın gün içersinde devam edicem baya faydalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Merhaba,

Galaxy S3 için orjinal klavye görünümünden uzak olmayacak şekilde F klavye deneyimi sunan bir uygulama var mı?

Merhaba;
    Aradığınız gibi bir program buldunuz mu? Benim de ilk baktığım şey F klavye oldu. Ama bulduğum klavye uygulaması kendi standardı dışında, zorlandım biraz. Cihazım Galaxy S Advanced i-9070

iyi çalışmalar.
  • Malesef hocam bulamadım. Buradan bir kaç öneriye baktım daha araştırmadım doğrusu.
  • öncelikle selamlar herkese. android telefon kullanmaya yeni başladım, 2-3 hafta oldu sadece. tavsiyeler için teşekkürler, konu süper. telefonum xperia z, yüklediğim uygulamaları yazmak istedim tavsiye olması açısından.

barkod tarayıcısı, file manager, whatsapp, viber, 4aquare, instagram, message me, tango, skype, tumblr, linked in, el feneri, dolphin browser, stumble, zedge, shazam, fizy, mx player, soundcloud, nerde bu otobüs, yandex haritalar, sygic, eczane, en yakın atm, 9gag, wallbase, aviary, aging booth, color splash, sinemalar, imdb, series duide, sporee, mobile care, advanced task killer, battery doctor, cpu-z, sesli sözlük, ekşin, donanımhaber reader, vikipedi, fbreader, timetable, yandex disk, skydrive, drive, airdroid, limango, yemek sepeti.

oyunlar: okey, flick shoot, 3d bowling, angry birds, robo defence, real basketball, icy tower, fruit ninja.

bunlar dışında tavsiye ettiğiniz uygulama ve oyun var mıdır? teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavifil -- 25 Ağustos 2013; 13:02:03 >

• Arkadaşlar merhaba,Asphalt 8 i rootsuz olarak yükleyen var mı?
  • Buda benim android uygulamam

Döviz ve Altın Kurları

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dovizvealtin&hl=tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: @CAN@

Arkadaşlar merhaba,Asphalt 8 i rootsuz olarak yükleyen var mı?

Root derken? Bir bağ kuramadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasandagi68

arkadaslar gameloft oyunlarini wifi ile tele nasil yuklerim? bu isin bi püf noktasimi var bi turlu yukleyemedim.

Google playda satin aldiginizda inmiyor mu hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Şöyle ki mesela Asphalt 7 oyununu internetten yüklemek istediğimde yükleme talimatlarında " cihazınızın root edilmiş olması gerekmektedir " ibaresi vardı. Bu yüzden sormak istedim fakat sorun yaşayanlar çok.Root için bir bilgi yok ben yükledim ama logodan sonra oyundan atıyor. Genel problemde bu zaten.

• quote:

quote:

quote:

Şöyle ki mesela Asphalt 7 oyununu internetten yüklemek istediğimde yükleme talimatlarında " cihazınızın root edilmiş olması gerekmektedir " ibaresi vardı. Bu yüzden sormak istedim fakat sorun yaşayanlar çok.Root için bir bilgi yok ben yükledim ama logodan sonra oyundan atıyor. Genel problemde bu zaten.

Ben apkmania dan indirdim telefonum rootsuz hiç bir şekilde sorun yaşamadım multi falan oynanabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TncyKrmn

quote:

quote:

quote:

Ben apkmania dan indirdim telefonum rootsuz hiç bir şekilde sorun yaşamadım multi falan oynanabiliyor.

Bende ordan indirdim ama full hd desteklemiyor markette cihazınıza uygun değil diyor. Neyse ileride düzelir umarım.

• quote:

quote:

quote:

Araçlar, sistem yazılımları v.b. yani sistem partisyonuna erişmesi gereken uygulamalar haricinde hiçbir uygulama hele de oyun için Root ihtiyacı diye birşey sözkonusu değildir. Bir yanlış anlama var.

• Takip

• quote:

quote:

quote:

quote:

Araçlar, sistem yazılımları v.b. yani sistem partisyonuna erişmesi gereken uygulamalar haricinde hiçbir uygulama hele de oyun için Root ihtiyacı diye birşey sözkonusu değildir. Bir yanlış anlama var.

Hayır, ben ararken gördüm. Buyrun link burdahttp://yesilcin.com/index.php/topic,9675.0.html bu linkte root yazıyor,ben sitenin yalancısıyım.

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.