Şimdi Ara

ANDROID OYUN ve UYGULAMALARI [Açıklamalı Dev Arşiv] (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.606
Cevap
264
Favori
190.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: I3uRocKSiyoN

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar telefonda clean master var iyi hoş program arka plandaki açık programları kapatıyor ama aynı şeyler tekrar açılıyor yani sürekli programları durdurmam gerekiyor ve yine çıkıyorlar peki bunları tamamen durdurabilecek bir program yok mu ?

Bu Android'in doğasıdır. Kafanıza bunları takmayın.

yani en fazla bu programlarla bu kadar mı oluyor yani sonra tekrar açılırlar öyle mi ?

Bunun programlarla bir ilgisi yok. Android'in işleyiş mantığı budur. Uygulamalar arka planda uykuda bekler, ihtiyacınız olduğunda anında cevap verirler.
    Hangi uygulama olursa olsun, arkaplandaki uygulamaları kapatın diye birşey sözkonusu değildir. Bunlar sadece normalde arkada açık kalması gerekmeyen bir uygulama olup ta siz home tuşu ile çıkıp açık bıraktıysanız, onları kapatmaya yarar.

anladım peki oyun hızlandırıcı bir program var mı hani pcdeki game booster gibi ?

advanced system care programında booster özelliği var

• quote:

Orijinalden alıntı: buffon77

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar telefonda clean master var iyi hoş program arka plandaki açık programları kapatıyor ama aynı şeyler tekrar açılıyor yani sürekli programları durdurmam gerekiyor ve yine çıkıyorlar peki bunları tamamen durdurabilecek bir program yok mu ?

yani en fazla bu programlarla bu kadar mı oluyor yani sonra tekrar açılırlar öyle mi ?

Bunun programlarla bir ilgisi yok. Android'in işleyiş mantığı budur. Uygulamalar arka planda uykuda bekler, ihtiyacınız olduğunda anında cevap verirler.
    Hangi uygulama olursa olsun, arkaplandaki uygulamaları kapatın diye birşey sözkonusu değildir. Bunlar sadece normalde arkada açık kalması gerekmeyen bir uygulama olup ta siz home tuşu ile çıkıp açık bıraktıysanız, onları kapatmaya yarar.

anladım peki oyun hızlandırıcı bir program var mı hani pcdeki game booster gibi ?

advanced system care programında booster özelliği var

onu kullandım ama çok şarj yiyor sürekli koruma modunda olduğundan dolayı ben sadece oyun açarken hızlandıracak bir program arıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Oyunlarla aram yoktur. Bilgim yok bu konuda.

• Arkadaşlar s3 mini aldım 1 hafta olmadı daha ama şarj çok çabuk bitiyor hiçbirşey yapmazsam 3dk bir %1 gidiyor oyun oynayınca su gibi akıp gidiyor ne yapmalıyım
  • Merhaba,

Galaxy S3 için orjinal klavye görünümünden uzak olmayacak şekilde F klavye deneyimi sunan bir uygulama var mı?
  • Arkadaşlar n8 lerin bi özelligi vardı arabadayken bozuk radyo freakanslarına girip telefonun hafizasindaki müzikleri oynatabiliyoduk android te bu işi yapabilecek bi uygulama varmi
  • O islem uygulamayla olmuyor dostum cihazın kendisinde donanımsal destek (fm transmitter) olmasi gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar gameloft oyunlarini wifi ile tele nasil yuklerim? bu isin bi püf noktasimi var bi turlu yukleyemedim.

• metal dedektörünü çok sevdim keşke geçen dönem bilseymişim bu programı arazi derslerimiz vardı
  • quote:

Arkadaşlar s3 mini aldım 1 hafta olmadı daha ama şarj çok çabuk bitiyor hiçbirşey yapmazsam 3dk bir %1 gidiyor oyun oynayınca su gibi akıp gidiyor ne yapmalıyım

Aynı sorunu bizde S3de yaşamıştık. Çözüm şu: Telefonu fabrika ayarlarını döndürün ve güncellemesini yapın. Daha sonra ayarlarınızı optimum seviyeye çekin(ekran parlaklığı, optik göz, ses, titreşim vs). Sorun çözülecektir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 9 Ağustos 2013; 12:32:15 >
  • Çok güzel paylaşım,teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Merhaba,

Galaxy S3 için orjinal klavye görünümünden uzak olmayacak şekilde F klavye deneyimi sunan bir uygulama var mı?

swiftkey 3 bence hocam google dan full apksını indirebilirsiniz sanırım.Güzell baya ben free sini kullanıyorum oda iyi yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

quote:

Merhaba,

swiftkey 3 bence hocam google dan full apksını indirebilirsiniz sanırım.Güzell baya ben free sini kullanıyorum oda iyi yani

Malesef onda da yok. full sürüm denedim f klavye yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

quote:

Merhaba,

Malesef onda da yok. full sürüm denedim f klavye yok.

dostum pardon ben q klavye düşündüm bir an :) malesef bildiğim bi program yok benimde :)

• Kamera ile video çekince otomatik netlik kazandıran mesela zoom yapinca bulanik oluyor daha sonra netlesiyor boyle bir program var midir. Teaekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: iloveyouhagi

quote:

Arkadaşlar s3 mini aldım 1 hafta olmadı daha ama şarj çok çabuk bitiyor hiçbirşey yapmazsam 3dk bir %1 gidiyor oyun oynayınca su gibi akıp gidiyor ne yapmalıyım

Aynı sorunu bizde S3de yaşamıştık. Çözüm şu: Telefonu fabrika ayarlarını döndürün ve güncellemesini yapın. Daha sonra ayarlarınızı optimum seviyeye çekin(ekran parlaklığı, optik göz, ses, titreşim vs). Sorun çözülecektir..

o sorunu çözdüm bile bakınhttp://forum.donanimhaber.com/m_79209579/f_//tm.htm#79336458

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 19 Kasım 2020; 9:37:7 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRQuE

Nova Launcher ve DciconZ ikon setini tavsiye ederim. (Bu ikon setini adw, apex, nova ve go launcher da kullanabilirsiniz.)

Ayrıca, Dcikonz setinin photoshop kaynak dosyasını Xda konusundan indirebilir kendi ikonlarınızı yapabilirsiniz.

Sonuç olarak;
    http://www.imgur.com/jQJcCPu.jpeg

Nova Launcher
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher

DcikonZ
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.czarnomorski.theme.dcikonz&hl=tr

Nova için cihaza root atmak gerekiyor mu hocam yoksa gerekmiyor mu?

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 19 Kasım 2020; 9:37:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ses dosyalarını tersten hem hızlı hemde yavaş çalabilen bir oynatıcı arıyorum, burdaki paylaşımlar arasında bu özellikte bir uygulama olmadığını gördüm, böyle bir uygulamanın varlığından haberdar olan burdan ismini varsa uygulamanın kendini paylaşabilirse çok memnun olacağım

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.